Begin dit jaar werd bij ons een boxspring met topper geleverd. Na een paar maanden blijken de ritsen van het omhulsel van de topper overal gewoon los te komen (ritsen stuk) waardoor de topper... Toon meer
een bestelling die al 4 maanden in de wacht stond en die, na verschillende keren te zijn uitgesteld, vandaag, tussen 9:00 en 12:00 zou worden geleverd nu 16:00 voorbij en geen nieuws geen atnwoord a... Toon meer
In de showroom werden we supervriendelijk en snel verder geholpen. Nadien wouden we graag nog iets bijbestellen en hebben we hiervoor eventjes de klantendienst via chat gecontacteerd. Daar werden we o... Toon meer
In één korte zin: koop bij dit bedrijf niet je bed! In eerste instantie lijkt alles goed te verlopen. Echter, de bestelling wordt niet volledig geleverd. Vervolgens wordt er een nalevering ingepl... Toon meer
Een online beddenshop gespecialiseerd in boxsprings. Gratis levering in heel Nederland en België en betalen bij aflevering is mogelijk
Zanddonkweg 5, 5144NX, Waalwijk, Nederland
Iknheb vorige maand een bent die beddenplein besteld.
Levering duurde een maand maar ja kunne verwachten als je ergens besteld.... Een dag voor de bestelling netjes ee mailtje gekregen met de verwachte bezorgtijd.... De dag van de bestelling kreeg een smsse met een link wat niet werkte... Daar ging mijn gevoel al.zeghe er klopt iets niet... Eenmaal contact gehad met klantensuport ze wisten me te zegge Rond 13:00 is de bezorger er.
13:00 nog gen telefoontje gehad dat de bezorger onderweg was. Weer kontact met klantensuport nee mevrouw ww lopen iets uit 14:15 is hij echt bij u.... Weer niks en dan zit je binnen met 30 graden met een kleintje
Laatste keer contact gehad met klantensuport dat was om 14:45 ja de bezorger is net klaar bij de klant die voor u was hij is nu onderweg naar u
15:25 eindelijk een telefoontje van de bezorgen 15:45 ben ik bij u
En ja de jonge man was precies om 15:45 bij me.
Alleen dus als mijn man niet thuis zou zijn geweest had de jonge man alles zelf moeten tillen.
Met dit bloed hete weer..
Alles was netjes binne de jonge maakte een foto dat alles binne stond en heb hem voor zijn goede en mette service een 10tje gegeven..
Eenmaal aan her uit pakket zie ik dat de kleur al niet over een kwam met de kleur die ik Wou..... En nu blijkt dat ik totaal een ander model heb. Nu moet ik eerlijk zegge ik benblijer met deze kleur...(en vond net 22:15 uit da ok een duurder model bed heb dan dat ik besteld Heb)
Mike respect gaat uit na de bezorging die alleeen alles moest doen vandaag verder bennik niet echt blij met de service maar ja.... Het kwaliteit van het bed zeker een aanrader goed materiaal voor die prijzen
Een bed besteld die op 4 juni geleverd zou worden. Daarbij hebben wij een tweemaal een hoeslaken besteld. Wij hebben op die dag bed ontvangen maar beschadigd, incompleet en verkeerd geleverd. Wij hebben geen matrasstoppers ontvangen, de beide boxen waren beschadigd en wij hebben ipv de hoeslakens een dekbed ontvangen. Meerdere malen contact gehad met de secretaressen en steeds gaat het verkeerd.
IK RAAD HET AF!!!!!!!
3 mei mijn boxspring besteld en zou 28 mei geleverd worden. De avond daarvoor telefoon het bed kon niet geleverd worden want was niet op voorraad bij de leverancier. Nieuwe afspraak gemaakt voor vandaag 17 juni. Geen bevestiging per mail of wat dan ook. Vanmiddag zelf maar weer gebeld, kreeg ik te horen dat hij niet ingepland stond voor vandaag. Toen werd ik wel even heel boos. Het bed wordt nu gebracht op 13 juli. Annuleren was niet mogelijk. Dan zijn we inmiddels 11 weken verder. Als hij dan tenminste gebracht wordt. 1x maar nooit weer en ga het zeker niemand aanraden
Waardeloze oplichters, wees gewaarschuwd, koop hier geen bed!!
Heel slecht als je het product tot 2 keer toe niet kan leveren en dan het probleem bij de leverancier leggen. 1e keer werd ik gemaild dat mijn bed niet in de kleur geleverd kon worden die ik besteld had. Maar omdat ik heel enthousiast was over het bed er mee akkoord gegaan om een andere kleur te nemen. Toen werd ik gemaild 2 dagen voor de geleverde datum dat het bed door verzuim van de leverancier niet geleverd kon worden(ik baalde wel, maar oke in deze rare tijd kon me er iets bij voorstellen.) morgen zou dus het bed geleverd worden (3 weken na de eerste leveringsdatum) En weer een mail dat het bed niet geleverd kon worden en of ik een nieuwe datum wilde inplannen. Vandaag gebeld met de vraag of ze geen andere opties hadden of een andere oplossing, maar nee dat konden ze niet doen.
Beddenplein zet dan ook NIET het bed op de Website als je het NIET kan leveren!!!! Al met al, al vanaf April bezig met het bed geleverd te krijgen maar helaas. Ik heb de levering vandaag laten annuleren!!
Boxspring deals is echt een belachelijk bedrijf zeg. Mijn vriend en ik hadden een nieuw bed besteld. Helemaal blij. 2 juni zou het bezorgd worden. Het was 27 graden en mijn vriend heeft heel de dag, ochtend tot eind middag, weg zitten smelten in huis. Om 17:00 gingen we bellen hoe of wat. “Staat niet ingepland”. Nou daar heb ik veel aan zeg. Maar goed nieuwe afspraak gemaakt. 15 juni. Ik bel van te voren of het deze keer wel echt doorgaat. Weer: “Staat niet ingepland.” Toen zou ik een uur later teruggebeld worden met het antwoord of het bed alsnog de 15e kon worden bezorgd. Uren later bel ik weer. Krijg ik te horen “Mijn collega belt zo.” Uren later bel ik weer. “Nee het kan niet de 15e want het is niet op voorraad.” Ik zeg annuleer dat bed dan maar ik heb hier geen zin meer in. Gelukkig heb ik niet van te voren betaald. Ik wist het gewoon jullie zijn echt we triest bedrijf. Veel plezier met andere mensen oplichten. IEDEREEN WEES GEWAARSCHUWD.
Drama firma..!!!
Komen geen enkel afspraak na. Inmiddels weer afgebeld dat het bed niet komt.
Bedrijf kan zijn beloftes niet nakomen bestel hier nooit een bed mensen. Service is om te janken...
WAARDELOZE Flut bedden eerst meteen in het begin al veel problemen mee gehad , andere bed geleverd dan ik had besteld, het bed wat ik had gekregen hoorden matrassen bij en waren er niet bij, ik had vreselijk pijn en het voelde of ik op beton lag, onze heupen deden erg pijn, toen ik dat bij hun aan gaf moest ik foto's en filmpjes sturen, zo gezegt zo gedaan. Er werd gezegt dat ,dat klopte en ze wilde de matrassen na leveren . Op de dag van levering, hadden mijn vriend en ik beide vrij genomen, belde ze opeens uur voor tijd op dat ze niet kwamen want ik zou hun hebben misleid met de foto's die ik had gestuurd. Wat niet zo was!! Ik was stom verbaast. Dit bed zaten de matrassen aan vast werd er gezegt en hoorden geen matrassen bij... je kunt de matrassen dus nooit keren! Ik kon er gewoon naar shaken! Zo'n eigenwijze man aan de andere kant van de lijn... uiteindelijk wilde ze de matrassen leveren maar moest ik er dik voor betalen, ik vond dat het hun fout was... het bed zag er heel anders uit dan op het plaatje wat ik had besteld.. maar heb er uiteindelijk voor betaald omdat ik zo niet langer kon blijven liggen op dit bed. Ik kreeg een dekbedovertrek kado... nou wauw... al heel snel was het bed doorgezakt, iemand wezen kijken en beaamde het. Zouden we nieuwe bed krijgen, later werd dat weer afgezegd kwamen ze maar 1 deel brengen bleek een hele verkeerde te zijn terwijl de oude al helemaal uit elkaar was maar werd de nieuwe gewoon weer mee genomen. Later toch een complete nieuwe geleverd. Maar precies het zelfde problemen mee. We liggen in kuilen. Als ik smorgens op sta heb ik het gevoel dat ik van 3 hoog van een flat gebouw ben gevallen ofzo, zo poreus voel ik me en vreselijk pijn in mijn hele lichaam. Elke avond zie er tegen op om op bed te gaan. Elke uur wordt ik wakker van de pijn en tintelingen in mijn armen. Ik heb hernia klachten erdoor gekregen, loop er mee in het ziekenhuis... ga zo maar door. Nooit koop ik hier een bed weer!! En die mensen achter de telefoon...BAH!! niks geen service... dan vind ik het al ronduit belachelijk dat ze maar 1 persoon sturen en die zich moet wurgen met zo'n bed in zijn eentje. En pluspunt is dat ik uiteindelijk toch voor elkaar heb gekregen dat ik een nieuwe bed kreeg, maar het is ronduit dikke troep. En zo denk ik er over.
Wat een k.l.o.t.e firma,
bed besteld via BVA-auctions waarbij duidelijk staat dat het om boxspring van 1,40 breed gaat (dit staat ook op de order bevestiging).
Eerste levering had hij een 1,60 bed bij zich. Na 10 telefoontjes een 2de leveringsdatum gekregen. 2de levering (anderhalve maand later!) had hij weer een 1,60 breed bed bijzich.
Dus na 2,5 maand na bestelling nog steeds geen bed!
Vreselijk! Ik ben nu drie maanden aan het wachten op mijn hoofdbord. Krijg ik bericht vandaag dat het nog een maand duurt. De Matrassen liggen helemaal door. Al na twee weken. Moeten ook omgeruild. Vier maal verplaatst van de afspraak terwijl ik een verhuislift had gehuurd voor het bed. 2 keer 2 dagen van tevoren afgebeld. Dit kan niet. Ik moest steeds mijn werk afspraken afzeggen. Ik slaap dus al 3 maanden slecht en in een kuil. Zonder hoofdbord..
WAARDELOOS!!!!!!
Bed besteld en een afspraak gehad voor levering... Niet geleverd door de leverancier. Afspraak 2 gemaakt en weer afgezegd. Aangezien ik een recreatie woning heb moet ik een bed voor mijn gasten hebben. Dus een week voor afspraak 3 gebeld: uw bed staat in het magazijn. Hij komt maandag. De hele week elke dag contact gehad met de klantenservice... het staat klaar en uw bed komt maandag.... en wat gebeurt er op zaterdagavond....een mail... uw bed is niet geleverd. Uhhh???? Wie liegt hier???? Ze bieden geen enkele oplossing, alleen een excuus. Nou daar schiet ik niets mee op. WAARDELOOS en onbetrouwbaar. Je kunt niet op ze vertrouwen. Koop geen bed dan bespaar je jezelf een hoop stress.
Matras besteld.
Na 2 berichten van deze firma te ontvangen voor levering, werd de levering niet nagekomen.
'Schuld door de leverancier' was de reden, en ging 1 maand later maar pas kunnen geleverd worden. Begrijpbaar in deze coronatijd, maar.. bij een ander bedrijf, identiek zelfde matras, 2 dagen later geleverd.. Explain this?
Bij de annulering van deze matras bij deals company ging het ook al verkeerd. Na 3 dagen bellen, eindelijk confirmatie ontvangen. Eerst zonder bestelnummer.. Echt wettelijk hoor... Met aandrang gevraagd om confirmatie MET bestelnummer.. Eindelijk ontvangen.. na 3 dagen bellen!
IK hoop dat ik mijn geld terugkrijg...
Eerst een lether zwart bed besteld, ging prima, werd netjes gebeld dat ie er aankwam.
1 dag van te voren gebeld dat de leverancier hem niet geleverd had, datum verplaatst, weer werd ik gebeld, weer heeft de leverancier hem niet geleverd, dus mocht kiezen of weer lang wachten of als andere optie, wit lether, bruin lether of zwart stof, want dan kon ie wel meteen geleverd worden. Geen probleem, doe maar wit lether dan, wat krijg ik? Zwart stof... wedden dat dat van die leveranciers ook gwn bullcrap is, zelfs de chauffeur snapt er niks van en is hier ook boos om, ga is even goed je werk doen, want ik ben niet de enige die een 1 ster recensie aan jullie geeft en zal jullie aan een hoop mensen afraden, want als jullie voor dit een vergoeding willen geven of het bed uit eindelijk mee willen nemen gaat toch alles bij jullie de mist in!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
MENSEN bestel geeeen bed hier!
Heb eeen boxspring besteld.
Werd vandaaag half afgeleverd!!!!!!
Echt zonde van je tijd, je besteld wat en dan zeggen ze niet dat je besteling NIET compleeeet is.
Nu moet ik ook gaan wachten.
NOOOit MEEER!!!!!!

Antwoord van DEALS COMPANY B.V.
In één korte zin: koop bij dit bedrijf niet je bed!
In eerste instantie lijkt alles goed te verlopen. Echter, de bestelling wordt niet volledig geleverd. Vervolgens wordt er een nalevering ingepland (en ook weer diverse keren afgezegd). Garanties/toezeggingen worden gegeven maar keer op keer niet nagekomen.
Daarnaast zijn tot twee (2) keer toe de verkeerde poten geleverd. Als excuus wordt de fout elke keer gewijd aan de leverancier maar maar dit bedrijf zijn geen afspraken te maken.
Dankzij trustpilot een probleem weten te voorkomen. Bed werd geleverd op het verwachte moment, een uur van tevoren een telefoontje, keurig jochie dat het bed naar boven kwam brengen. Ik heb reviews gezien waar geklaagd wordt over de kosten voor bezorging, maar er wordt duidelijk vermeld dat dit 10 euro per verdieping kost. Ik heb het vermoeden dat dit een extraatje is voor de bezorger, dus dat had ik er graag voor over.
Terwijl hij aan het lossen was controleerde ik trustpilot even, had ik veel eerder moeten doen maargoed, en ik zag best wat klachten over incomplete bezorging. Dat zette mij aan om toch de boel even te controleren, en het bleek dat het onjuiste hoofdbord was meegeleverd. Als je ergens een goeie 200 euro meer voor betaalt wil je dat wel hebben natuurlijk, dus dat is retour gegaan.
Via de chat met foto’s is dat opgelost en opnieuw ingepland. Ik kreeg als excuus dat het bestelde hoofdbord niet op voorraad was, vandaar. Maar das een beetje een rare, waarom stuur je dan een verkeerd hoofdbord mee. Heb het idee dat er bij de logistieke afdeling wel wat aandacht voor het personeel mag zijn, ook omdat een goeie score tussen de 4 en 5 behoorlijk naar beneden getrokken wordt door verkeerde leveringen. Maargoed, nieuwe datum gekregen, prima op tijd geleverd, hoefde dat tientje natuurlijk niet opnieuw te betalen, ook weer een prima bezorger. Het rare was wel dat ik het hoofdbord met verschillende schroeven moest vast zetten, is een beetje raar, moeten ze toch ook wel bij het maken gedacht hebben.
Maar per saldo : prima bed. Goed matras, goeie topper. Bijgeleverde sprei is fantastisch. Bezorging was op tijd, goed gemanierd en hulpvaardig. Via de chat alles prima te bespreken. De ster eraf is voor de logistiek, foutje maken is menselijk, maar er lijken daar een paar mensen te werken die graag aan het werk willen blijven door herhaal bestellingen te veroorzaken ;) er is zelfs een vast tijdstip per dag waarop “foutjes” worden verzameld, dat zou geen onderdeel van een goed werkend proces moeten zijn.
Bed gewonnen via de veiling. Vorig jaar in december al, lever datum al 3x opgeschoven!! Waaardeloos