De beschrijving van de merkkleding en extra informatie mag wel iets beter. Het is vaak summier aangegeven uit welke stoffen of materialen de kleding bestaat. Ook wel handig om aan te geven of het sl... Toon meer
Uitgaande dat je de artikelen niet meteen binnen hebt maar binnen redelijk termijn is dit een goed betrouwbaar adres voor mooie en leuke aanbiedingen te kopen. Voorzien van alle betaal gemakken. Al... Toon meer
Jullie geven aan voor 17 uur besteld volgende dag in huis. Als je dan besteld heb staat er op de orderbevestiging ineens ‘verzending binnen 14 dagen’.... na enkele dag wel gehad en lopen lekker! Mis... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Brandeal.nl is de mode dagaanbieder van Nederland. Wanneer je zoekt naar kleding van de beste modemerken voor een zacht prijsje dan ben je bij Brandeal.nl op het juiste adres. Wij bieden namelijk elke dag fantastische kortingen die zelfs kunnen oplopen tot 80%.
Postbus 1432, 1300 BK, Almere
- brandeal.nl
Zo jammer dat dit bedrijf weg is
Zo jammer dat dit bedrijf weg is. Een paar jaar geleden kocht ik hier al mijn polo´s, van Ralph Lauren tot Moncler. De prijzen hiervan waren een pak beter dan de winkel, en de meeste polo´s gebruik ik vandaag, 5 jaar later, nog altijd omdat ze nog perfect in orde zijn.
Ik heb heel het internet afgescout naar een andere vergelijkbaar bedrijf, maar dit valt jammer genoeg niet te vinden.
Spijtig dat ze op het laatste zo langs de bal getrapt hebben, zeker als je bedankt dat dit bedrijf mijn halve kledingkast gevuld heeft.
Mijn vorige review is door Brandeal verwijderd
Mijn vorige review is door Brandeal verwijderd omdat het tegen de richtlijnen van Trustpilot zou zijn. Ik heb nooit een reactie van Brandeal gekregen op mijn review en van Trustpilot ook geen mail wat er tegen de rcihtlijnen zou zijn aan mijn review. Als je als bedrijf reviews wilt, doe er dan iets mee en handel klachten netjes af, een klacht is een kans om alsnog een tevreden klant en ambassadeur voor je bedrijf te krijgen. Slechte reviews laten verwijderen is gewoon een zwaktebod van Brandeal maar ook van Trustpilot dat ze daar in mee gaan. Hieronder mijn eerder review:
Brandeal.nl rapporteerde deze review op 17-7-2015 15:02 wegens het schenden van Trustpilots richtlijnen.
1 ster: zeer slecht
8 okt. 2014
Review verwijderd
Slechte aflevering en slechte afhandeling van klachten
Twee keer vlak achter elkaar bestelling geplaatst, beide leveringen lieten weken op zich wachten. Ik kreeg hier veel standaardmailtjes over.Toen ik voor levering aangaf dat ik de producten niet meer wilde, reageerde ze simpelweg niet en kreeg ik de spullen toch geleverd later. Uiteindelijk vielen de producten enorm tegen in vergelijk met het plaatje waarvan ik kocht, dus spullen retour gestuurd en nogmaals klacht over late levering en hun afhandeling gestuurd. Krijg de kosten van de producten wel terug, maar ben wel twee keer verzendkosten heen en twee keer verzendkosten terug kwijt, €13 dus ongeveer per product die zwaar tegenvielen en veel te laat zijn geleverd en die ik niet eens heb gehouden. Ik kreeg hier in beide gevallen een standaardmailtje over dat ik 10% korting zou krijgen bij de volgende bestelling, standaar want 2 keer exact hetzelfde mailtje..... Ik bestel hier nooit meer en raad ten zeerste af hier te bestellen. Ik koop redelijk veel online, maar nog nooit zo'n slechte levering en afhandeling van klacht meegemaakt!!!
Sterke punten:
Geen, behalve dan dat ze de producten zo mooi weten te etaleren dat ze in het echt zwaar tegenvallen
Zwakke punten:
Levering, afhandeling klachten, ze nemen je niet serieus wat mij betreft
Flut bedrijf
Hier hetzelfde, geen kleding en geen geld terug gekregen. Als laatste (3 maanden verder) heb ik medegedeeld dat ik mijn geld via PayPal terug haal. Direct een mail terug gekregen om dat niet te doen en dat ze het echt gingen oplossen.. Enfin, ik heb mijn geld terug via PayPal en van BD niets meer vernomen.
GEEN LEVERING, GELD KRIJG JE NIET TERUG
Jas besteld op 13 juni 2019.
Erna bericht ontvangen dat ze niet kunnen leveren.
Meer dan 20 keer verzocht om geld retour te storten, maar geen fatsoenlijk antwoord en geen geld retour.
Als Brandeal dit bij meerdere klanten doen, dan is dit niet minder dan grootschalige oplichting. We zijn bijna drie maanden verder en adequaat handelen is nog steeds iets vreemds bij Brandeal.nl
PAS OP!!! GA NOOIT BESTELLEN BIJ BRANDEAL.NL!!
Ze nemen je geld maar al te graag en dat is dat.
Brandeal / ShoppinQlub oplichters
Brandeal ofwel ShoppinQlub, wat een waardeloos bedrijf! Dit zijn rasechte oplichters. Op 2-6 twee poloshirts besteld en betaald welke binnen 14 dagen geleverd zouden worden.
Op 2-7 ontving ik een mail dat er problemen waren en dat de leverancier problemen had met uitleveren. Waarop ik uiteraard heb gevraagd om mijn geld terug te storten. Vanaf dat moment (2-7 dus) 10 mails verstuurd, gelukkig werden deze wel beantwoord, telkens met de reactie dat ze heel druk bezig zijn met het verwerken van de betaling. Tot op heden ook nog geen geld terug.
Koop hier niks! Dit bedrijf is fake en alleen bedoeld om mensen op te lichten.
Ze reageren met een 0900 nummer in hun mail, maar ook dit nummer wordt niet beantwoord op het moment dat je belt.
Zojuist aangifte gedaan bij de internetpolitie, hopelijk wordt dit snel opgelost. Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen...
Vieze oplichters
Vieze oplichters! Wacht al 2.5 maand op een terugbetaling door producten die achteraf toch niet op voorraad zouden zijn. Customer service kwam tijdelijk in de lucht dat het allemaal teruggestort zou worden. Momenteel niet meer te bereiken dus geld is zo goed als weg. Smeerlapperij, niet bestellen!!!!!
Oplichters
Oplichters! Ze bieden iets aan wat ze niet kunnen leveren. Vervolgens krijg je het geld nooit terug! Telefonisch niet bereikbaar. Geld kwijt! Klotezooi
Een nep webshop(fraude)!
Een nep webshop(fraude)!
bestel hier nooit wat mensen!
ik heb hier een half jaar geleden een overhemd besteld, kreeg vervolgens na een maand bericht dat deze niet leverbaar was.
En heb helemaal niks meer gehoord.
ik ga volgende week aangifte doen, en het programma boos van Tim Hofman mailen.
Slechtse webshop die ik ken
Bestelling gedaan, ruim een maand gewacht maar ondanks beloftes product nooit geleverd. Aankoopbedrag teruggevraagd en wacht nu alweer 1,5 maand op teruggave aankoopbedrag. Niet alleen een hele slechte webshop, maar misschien zelfs frauduleus. Ik overweeg aangifte wegens fraude in ieder geval.
Net zoals veel anderen opgelicht
Net zoals veel anderen opgelicht. Polo besteld en nu bijna een half jaar verder en helemaal niks! Meerdere malen gebeld over de annulering en geld terug, via de telefoon zouden ze dit doen. 3 keer over gebeld, maar mijn geld nooit meer gezien. Niks bestellen via deze site dus!
Opgelicht via brandeal die ook werkt…
Opgelicht via brandeal die ook werkt met shoppingqlub, ze leveren na betaling niet uit en zijn onbereikbaar! uiteindelijk via een medewerker te horen gekregen dat ze gaan overleggen om mijn betaalde geld terug te geven maar na maanden wachten niks ontvangen
Het is een scam en er circuleren berichten dat ze in het verleden namaak artikelen hebben geleverd
8 juni 2 overhemden besteld
8 juni 2 overhemden besteld. We zijn 2,5 maand verder . Geen bestelling ontvangen. Ik heb diverse keren mail contact gehad. Opeens konden ze niet meer leveren en zou ik mijn geld terug krijgen. Nu al 3 x gemaild waar het geld dan blijft maar maar nu hoor ik niets meer van ze . 0900 nummer is ook niet in gebruik. Blijkbaar is dit meer regel dan uitzondering als ik het hier en op andere sites lees dus wanneer grijpt thuiswaarborg, Consumentenbond eens in. Ik heb het het naar thuiswaarborg doorgestuurd en die sturen het weer naar brandeal. Als ik Na 7 dagen weer niets van brandeal gehoord heb moet ik weer naar thuiswaarborg mailen. Dan gaan we weer het volgende traject in. Pffff. We houden vol...
BRANDEAL blijkbaar toch een bende oplichters!!!!
Ik bestelde op 13 maart 2019 3 artikels, waarvan er 2 tijdig geleverd werden en een derde (polo) helemaal niet geleverd werd. Toen er nog telefonisch contact kon worden opgenomen (momenteel blijkt het nummer van de klantendienst afgesloten te zijn....) kreeg ik diverse malen de belofte dat er geleverd zou worden. De levering werd echter keer op keer steeds uitgesteld, tot ik begin juli een mail mocht ontvangen waarin bevestigd werd dat het bestelde artikel niet kon geleverd worden. Men ging mij onmiddellijk terugbetaling verzorgen. Inmiddels zijn we 1,5 maand verder, heb ik reeds diverse mails gestuurd, waarop totaal geen reactie komt en is Brandeal telefonisch totaal onbereikbaar wegens een afgesloten telefoonnummer!!! Ik heb veel geduld gehad, ondanks alle mogelijke negatieve reviews die ik inmiddels over Brandeal gelezen heb, doch heb duidelijk het gevoel dat ik met een bende oplichters te maken heb... Ik ga mij beraden voor verdere actie!
Wacht nog steeds op beloofde terugbetaling
Inmiddels dateert mijn bestelling alweer van 3 juni 2019. Zelf moeten vragen waar mijn levering bleef, was vertraagd kreeg ik te horen en er kwam spoedig verbetering. Weer een aantal weken later, en een aantal e-mail verder, zelf de bestelling geannuleerd en om terugbetaling verzocht. Dit is bevestigd en is aangegeven geduldig op mijn geld te wachten en niet meer te mailen. Na circa 2 weken weer begonnen met reminders sturen maar daar volgen inmiddels geen reacties meer op.... Dit is oplichting. Ben benieuwd wat Thuiswinkelwaarborg kan betekenen in deze kwestie.
Hele slechte ervaring
Op 11 juni 2019 bestelling geplaatst. Na diverse mails gestuurd te hebben wanneer de artikelen geleverd zouden worden, kreeg ik na 2 maanden!! uiteindelijk het antwoordt dat zij problemen hadden met de leverancier en niet konden leveren. Bestelling 3 weken geleden geannuleerd maar nog steeds mijn geld niet retour en geen enkele reactie van branddeal.nl ontvangen waarom het zo lang duurt voordat ik mijn geld retour heb. Dus mijn advies, niet bestellen bij BRANDDEAL.NL je wordt aan het lijntje gehouden terwijl zij blijkbaar producten op hun site aanbieden die ze niet kunnen leveren.
Staat Brandeal op omvallen ?
Ik heb op 27 Mei twee t-shirts en een polo besteld, na meerdere verschuivingen van de leverdatum heb ik uiteindelijk op 2 juli de order maar geannuleerd, waarbij ik de mededeling kreeg dat mijn geld over 30 werkdagen terug zou worden gestort (wettelijk is de terugbetalingstermijn maximaal 14 dagen, dus ook daarover wordt je voorgelogen door Brandeal) Tot op heden nog geen geld gezien, dus maar een fraudemelding gedaan bij PayPal. Brandeal vertoont voor mij alle klassieke tekenen van een webshop die op omvallen staat, en het zou mij niets verbazen als deze binnen een week op zwart gaat, maar voor de duidelijkheid dit is een persoonlijke mening en geen feit.
Kleine update, gelukkig had ik betaald via PayPal en heb ik ondertussen mijn geld terug via PayPal, maar via Brandeal kun je waarschijnlijk tot st. Juttemis wachten op je geld want die reageren nergens meer op (zelfs niet op een verzoek van PayPal)
Mijn voorgevoel was correct.
The Fashion Lab met webshop Brandeal.nl is failliet verklaard
Op 27 augustus is The Fashion Lab B.V. (KvK-nummer: 62100920) met webshop Brandeal.nl door de Rechtbank Midden-Nederland failliet verklaard.
Als u een bestelling heeft geplaatst én die (gedeeltelijk) vooruitbetaald heeft en deze wordt niet geleverd, of als u op een andere wijze iets tegoed heeft van Brandeal.nl, dan kunt u schriftelijk contact opnemen met de curator. Het verdere verloop van het faillissement bepaalt of er nog enige terugbetaling of uitlevering van goederen aan u volgt. Dit is op dit moment nog niet bekend en hoort u later via de curator.
Curator is:
mr S. Kleerebezem
Postbus 155
8200AD LELYSTAD
Oplichting! Namaak uit China!
Oplichting: beweert outlet-artikelen te verkopen maar verkoopt in wezen namaak uit China. Goederen worden vanuit China via een derde geleverd zodat het lijkt alsof dit uit Nederland afkomstig is, vandaar de lange wachttijden op pakketten. Brandeal steekt de lange verzendtijd vanuit China weg onder het smoesje “dat zij wachten op aanlevering van de leverancier”.
Waardeloos bedrijf!
Waardeloos bedrijf!
Op 10 Juni heb ik een aantal polo’s besteld bij Brandeal en tot op heden ben ik nog steeds bezig met mijn geld terug te halen.
Klantenservice is onbereikbaar!
Maandag aanstaande ga ik aangifte doen van oplichting.
Afschuwelijk
Op 10 juni heb ik een tas besteld. Levertijd naar verwachting 2 weken. Op 14 juni ontvang ik keurig een e-mail waarin staat dat het artikel wordt geleverd binnen 7 tot 10 werkdagen. En dan blijft het stil. Geen bericht van vertraging niets. Naar aanleiding hiervan heb ik op 11 juli dus maar zelf contact opgenomen wat de status precies was. Dan geeft men weer aan naar verwachting binnen 2 weken. Hierop heb ik te kennen gegeven te willen annuleren. De levertijd is m.i. belachelijk lang en de communicatie gebrekkig. Dan vraagt men om het ordernummer. Dit stond wel degelijk in mijn oorspronkelijke bericht, maar vooruit nogmaals doorgegeven. Het geld zou er met enkele dagen zijn. Dat is inmiddels drie weken geleden. Na contact op te nemen kreeg ik iets te horen in de trant van "excuses het duurt langer dan gedacht. Geen contact meer opnemen want dan kan het alleen maar langer duren." Vooral dat laatste klinkt niet prettig en dan stel ik het mild. Telefonisch zijn ze overigens simpelweg niet bereikbaar. Ook op Messenger reageren ze niet meer.
Inmiddels is duidelijk waarom ze mij zo lang aan het lijntje hebben gehouden. Z3 zijn failliet.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. 27 april een polo besteld. Diverse malen gemaild over de levertijd. Telkens gaven ze tevergeefs een leverdatum door. Uiteindelijk begin juli heb ik gezegd dat ik mijn geld terug wou en heb de order gecanceld. Inmiddels is het 25 juli en nog geen geld retour mogen ontvangen. Ook hier telkens toezeggingen en smoesjes maar geen aktie vanuit hun. Telkens geven ze aan dat ze het naar de financiële afdeling hebben gestuurd. In de tussentijd zijn ze ook al telefonisch niet meer bereikbaar en reageren ze ook niet op messenger. Het is een waardeloos bedrijf. Zeer slechte ervaringen mee en nu 3 maanden verder nog steeds met lege handen en nog steeds geen geld retour.