Zo jammer dat dit bedrijf weg is. Een paar jaar geleden kocht ik hier al mijn polo´s, van Ralph Lauren tot Moncler. De prijzen hiervan waren een pak beter dan de winkel, en de meeste polo´s gebruik... Toon meer
De beschrijving van de merkkleding en extra informatie mag wel iets beter. Het is vaak summier aangegeven uit welke stoffen of materialen de kleding bestaat. Ook wel handig om aan te geven of het sl... Toon meer
Uitgaande dat je de artikelen niet meteen binnen hebt maar binnen redelijk termijn is dit een goed betrouwbaar adres voor mooie en leuke aanbiedingen te kopen. Voorzien van alle betaal gemakken. Al... Toon meer
Jullie geven aan voor 17 uur besteld volgende dag in huis. Als je dan besteld heb staat er op de orderbevestiging ineens ‘verzending binnen 14 dagen’.... na enkele dag wel gehad en lopen lekker! Mis... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Brandeal.nl is de mode dagaanbieder van Nederland. Wanneer je zoekt naar kleding van de beste modemerken voor een zacht prijsje dan ben je bij Brandeal.nl op het juiste adres. Wij bieden namelijk elke dag fantastische kortingen die zelfs kunnen oplopen tot 80%.
Postbus 1432, 1300 BK, Almere
- brandeal.nl
Moeilijk om te annuleren
Ik had hier 2 truien besteld en deze zouden binnen 14 dagen geleverd worden.
De leverdatum werd steeds uitgesteld en ik was het zat om te wachten.
Ik had een mail gestuurd om de bestelling te annuleren en kreeg het volgenden bericht van hun terug.
“Bedankt voor jouw bericht. We hebben van onze leverancier vernomen dat de levering van jouw product vertraagd is.
Binnen 10 werkdagen ontvang je de bestelling alsnog! Onze oprechte excuses voor de vertraging.
We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je vragen hebben horen wij deze graag”
Ze hebben mijn bestelling dus helemaal niet geannuleerd zoals gevraagd en hopen dat je blijft wachten.
Vervolgend heb ik ze gebeld en werd er gezegd dat ze het zouden navragen of ze mijn bestelling wel konden annuleren.
Ik weet niet wie ze denken te zijn maar zo werk het Nederlandse recht niet.
Nadat ik ze had geïnformeerd dat ik de bestelling zou weigeren en de betaling NIET zou voldoen konden ze wel annuleren.
Mijn advies, KOOP HIER NIET.

Antwoord van Brandeal.nl
Ik heb een heren trainingspak…
Ik heb een heren trainingspak besteld,maar is een dames pak. En er is een zak kapot. Dus ben niet zo tevreden.

Excellent!
Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen.

Goede producten
Goede producten, levertijd mag soms wel duidelijker zijn.
de beste online winkel
Goed service
Retour
Het vest was te klein. Retour terug gestuurd en netjes een maat groter binnen gekregen. Goed en mooi product!
Prima geregeld
Snelle levering.
Prima kwaliteit en hele mooie kleuren, ga er nog een paar bestellen.
Uitstekend geregeld goed doorgegeven…
Uitstekend geregeld goed doorgegeven wanneer het pakketje onderweg is.
Retourzending
Retourzending: Er is geen antwoordnummer waar ik kosteloos het pakket kan terugsturen of ruilen voor andere maat of kleur. Dat is geen service. Vandaar 2 sterren.
ben niet tevreden met de kwaliteit!!!
Ben wel tevreden over de levertermijn maar niet zo met de kwaliteit van de aangeschafte product. Op de foto’s zag ‘t allemaal heel goed uit. Maar in het echt viel ‘t echt tegen.
Maten vallen veel te groot
Maten vallen veel te groot, bezorging duurde ruim een week
Snelle levering. Uit vorige bestellingen weet ik dat terugsturen ook prima gaat.
Valt erg klein uit qua maat
Snelle levering van de bestelde…
Snelle levering van de bestelde spullen. Netjes afgeleverd.
Goeie joggingpakken voor goeie prijzen.