In de afgelopen 23 jaar meermaals fietsen gekocht voor mezelf of gezinsleden bij Ben Brouwer inmiddels Brouwer Bikestore. Dit keer een Sparta e-bike met wederom goed advies en vlotte service! Ik kom g... Toon meer

2 maanden geleden hebben we hier een nieuwe e-bike Batavus Finez gekocht omdat eerder onze e-bike was gestolen. Tevens was mijn vrouw i.v.m. haar gezondheid afhankelijk van een e-bike. Ondanks een lan... Toon meer

1. Fietsenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wij zijn een fietsenwinkel uit Nijmegen met een schat aan ervaring waarbij kwaliteit, vertrouwen en service voorop staan. Of je nu op zoek bent naar een E-bike of stadsfiets, wij zorgen voor jouw fiets plezier. Daarnaast zijn wij ook jouw fietsenmaker van Nijmegen en omstreken. Door onze jarenlange ervaring en kennis maken wij elke fiets weer als nieuw.

4,7

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Deze zaak is een aanrader!

Van binnenkomst tot vertrek één en al persoonlijke aandacht en deskundig advies. Brouwer bike store heeft mooie producten staan in verschillende prijsklasse. Ik voelde mij als klant gehoord in mijn vragen en mijn budgetplafond. Uiteindelijk voor een model gekozen op aanraden van de verkoper en na een aantal maanden fietsen erg blij dat ik naar de verkoper heb geluisterd. De fiets sluit aan bij wat ik van een fiets verwacht en waar ik hem voor gebruik. Hele grote pluim voor deze zaak, wij komen hier in de toekomst zeker terug!

23 oktober 2021

Fijn bedrijf

Heel prettig geholpen in de zoektocht naar een elektrische fiets. Service is top en de mensen zijn super vriendelijk.

20 oktober 2021

Na veel wikken en wegen gekozen voor…

Na veel wikken en wegen gekozen voor een Gazelle, echter een model met een lange levertijd. Geen probleem, daardoor meer tijd een aantal winkels in de regio te bezoeken, waaronder Brouwer Bike Store. Hier stond ook een mooie Giant in de showroom waar ik graag meer over wilde weten. Bart wist ons uitstekend te informeren zonder ons ook maar even het gevoel te geven dat we deze fiets dan maar moesten kopen. Het aanbod ook op deze fiets een proefrit te maken natuurlijk aangenomen en ik was meteen verkocht. Inmiddels rijd ik er een aantal weken met ongelooflijk veel plezier op en heeft mijn partner er ook 1 gekocht. Top winkel, aardige mensen, goed en eerlijk advies met meer dan genoeg aanbod en uitstekende service!
Martijn Ligtermoet

18 oktober 2021

Heb mijn Gazelle e-bike bij Bart…

Heb mijn Gazelle e-bike bij Bart Brouwer een maand geleden gekocht om hem te laten bezorgen in Italie (vervoer door mij zelf georganiseerd), de fiets heb ik sinds een dag maar alles zit erop en aan zoals was afgesproken.
Supertevreden over deze zaak ook telefonisch goed overleg gehad.
Ga zo door Bart en personeel.

11 oktober 2021

Klantvriendelijk en behulpzaam

Vriendelijke mensen en een rijwielhandelaar die een ruime voorraad heeft en ook snel kan leveren.
Ik werd er ook prima geholpen (nog steeds) en krijg hier ook een goede service. De klant is hier koning.

28 september 2021

Top zaak

Na lange zoektocht op internet welke elektrische fiets ik wilde hebben,...kwam ik uit bij Brouwer Bike store In Lent.
Vele winkels hadden geen voorraad of reageerde niet of nauwelijks.
Hier kreeg ik binnen korte tijd appje terug en ben gaan kijken, de fiets was ook nog ns op voorraad😁.
Super vriendelijke verkopers/ adviseurs ben erg blij met mn fiets en dat ik hier terecht ben gekomen ook al is t 20 km van huis, maar doordat ze erg snel reageren en meedenken heb ik zeker geen spijt.
Top service!

12 september 2021

Wat een super winkel

Wat hebben jullie een fantastische winkel super fijn personeel..en dan Bart die zoveel weet je zo goed helpt wat een fijne man ben jij….ben blij met mijn nieuwe fiets van jullie…toppers

12 september 2021

fijne winkel

fijne winkel, persoonlijke benadering,
vriendelijk en eerlijk personeel.
nieuwe fiets aangeschaft en andere fietsen in onderhoud. Het is er altijd druk, volle agenda. Kan soms een nadeel zijn maar is eigenlijk alleen maar een goed teken.

18 augustus 2021

Op zich een goede winkel.

Op zich een goede winkel.
De fiets die ik wilde hebben was op voorraad.
Hij had 5 sterren kunnen hebben waren het niet dat een schijfrem niet goed was afgesteld.
Dat heb ik na overleg zelf gedaan.

16 augustus 2021

Super

Op een goede, deskundige manier geholpen aan een nieuwe fiets. Netjes en op tijd geleverd waarbij de klantvriendelijkheid voorop staat. Zeer tevreden, ook met de fiets!

9 augustus 2021

mijn Giant Daily Tour verwent mij nu al…

mijn Giant Daily Tour verwent mij nu al 2 maanden met vorstelijke ritjes. Rob, de dealer adviseerde mij de " aut-stand" ter ondersteuning, om zelf nog enege moeite te kunnen doen, Maar de ontdekking van de "Power-stand" opende ogen en grote lusten om zowat zonder moeite overal met grootste gemak te komen. Daarbij trekt hij je vanzelf de heuvels over: toppertej !!!

9 augustus 2021

familiebedrijf

Wij hebben bewust voor een kleine zaak gekozen met een persoonlijke benadering en eigen werkplaats. Inmiddels rijden wij al ruim 2 maanden op onze e-bikes, met heel veel plezier. Volgende week de eerste servicebeurt. Kregen goed advies en namen alle tijd voor ons. De fietsen waren op voorraad, in deze corona-tijd heel belangrijk. Een week later de fietsen opgehaald en de eerste kilometers gemaakt. Tot nu toe zeer tevreden.
Attie en Jaap

2 augustus 2021

Fijne fiets

Fijne fiets gekocht bij Brouwer Bikestore. Aankoop vlekkeloos verlopen. Goed advies & informatie. Afspraak (oa qua levertijd) netjes nagekomen.

24 juli 2021

In winkel kopen i.p.v. online!!!

Heel blij dat ik besloten heb in een zaak mijn fiets te kopen in plaats van online. Fijne, snelle service. Groter frame gekocht dan dat ikzelf had gekozen. Door verschillende fietsen te testen ook een andere gekozen dan dat ik online had gedaan. Ook nog eens van angst afgekomen (hydraulische remmen vond ik in eerste instantie te eng) door 2 x de dijk af te fietsen (suggestie verkoper Brouwer bike store, super!!). Ben nu 1 maand verder en erg tevreden met mijn aankoop!

19 juli 2021

Brouwer Bike Store Lent

Brouwer Bike Store Lent. Prachtige winkel met veel fietsen. Er is maar 1 persoon in de winkel met heel veel kennis van E-bikes hierdoor moet je soms wachten of meeluisteren als deze persoon uitleg geeft aan andere klanten. Gelukkig wordt het wel gezien en gaat de medewerker harder praten om er voor te zorgen dat alle uitleg gehoord wordt door andere klanten. Als je wel moet wachten krijg je netjes een stoel en koffie/thee aangeboden. Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant. Na twee maanden krijg je op tijd bericht om een afspraak te maken voor de eerste servicebeurt. Als de fiets klaar is krijg je per e-mail bericht wanneer je de fiets kan ophalen.

18 juli 2021