Super mooie caps, zitten echt top. Mooie stof, en je kunt zelf een tekst laten borduren. De zweet bandjes die je er los in kunt zetten zijn ook helemaal top. Geen zweet kringen meer in je cap. En d... Toon meer
Ik ben super blij met de 2 petten die ik hier heb besteld. Ze werden los van elkaar geleverd, wat super fijn is, omdat 1 een gepersonaliseerde tekst had en dus een wat langere levering had en de ander... Toon meer
Ik bestelde mijn eerste Beanie bij Caps Apparel; keurig optijd ontvangen. Met het uitpakken constateerde ik een productie fout in de Beanie; kan gebeuren. Ik heb er een foto van gemaakt en een mail ge... Toon meer
Caps tells stories. Stories about you.
Nederland
Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van CAPS Apparel
Heel goede klantendienst en na-service. Eerste petje kwam beschadigd toe (slecht verpakt, transportschade). Aangekaart bij klantenservice. Twee dagen daarna een nieuw petje in een doos toegestuurd gekregen, deze keer perfect in orde. Verschillende mails gehad van de klantendienst om de zaak op te volgen. Erg betrouwbaar bedrijf.

Antwoord van CAPS Apparel
Excellent service , great packed , super caps !

Antwoord van CAPS Apparel
Er waren wat problemen met het leveren aan nederland. Uiteindelijk contact opgenomen met de klantenservice. En die hebben het uitstekend opgelost!

Antwoord van CAPS Apparel
Hele vriendelijke mensen, goede opvolging van de levering. Goede kwaliteit van de petten.

Antwoord van CAPS Apparel
Chinese stuff, all from temu, quality is bad.
Don’t order here!

Antwoord van CAPS Apparel
Ik wil een retour aanmaken, maar dit lukt gewoon niet. Ik krijg ook op geen manier antwoord. Absoluut niet tevreden en ik zal een klacht indienen.

Antwoord van CAPS Apparel
via dhl zeggen ze dat de CAPS bezorgd zijn op 12 mei maar niets ontvangen. Ben benieuwd hoe dit afloopt

Antwoord van CAPS Apparel
Champagne cap gekocht, goede pasvorm en mooie kleur. Service was ook dik in orde.

Antwoord van CAPS Apparel
2 teddy caps besteld, helemaal niet tevreden van. Slechte kwaliteit, leek ook heel goedkoop.
Sinds januari retour aangevraagd, maar nog geen betaling ontvangen. Wekelijks contact via mail, maar steeds moet ik geduld hebben.
Mijn geduld is op!

Antwoord van CAPS Apparel
de caps zijn ontzettend gaaf en vele kleuren passend bij elke outfit :) keurig geleverd

Antwoord van CAPS Apparel
De bestelling bij CAPS is volgens DHL via de brievenbus bezorgd. Helaas niks ontvangen.
Na contact te hebben gezocht een reactie gehad van de klantenservice met de vraag om adres te controleren en dat ze dan contact zouden opnemen met DHL.
Drie weken later geen reactie ondanks navragen naar de status.
Dus niks ontvangen en CAPS doet geen moeite om te achterhalen waar pakket gebleven is.

Antwoord van CAPS Apparel
Ik wacht al een aantal weken op een bestelling. Helemaal niet erg, kan gebeuren, maar tot mijn grote verbazing zie ik dat mijn bestelling in transit is naar its country of destination !!
Ik had het gewaardeerd als Caps Apparel daar transparanter in was en niet de suggestie had gewekt dat de mutsen uit NL komen.. Een muts van de andere kant van de wereld?? Toch weer een chinees bedrijf dat zich voordoet als een Amsterdams bedrijf ? Dit was de laatste keer. Jammer hoor.

Antwoord van CAPS Apparel
Reageren niet op mails bestelling al 3 weken op aan het wachten krijg maar geen reactie dus dan maar zo

Antwoord van CAPS Apparel
Nice and Good fitting cap exac what i wanted

Antwoord van CAPS Apparel
Had a small problem, but the helped fantastic and loving the cap!