CAPS Apparel Reviews 2.428

4,5

Super mooie caps, zitten echt top. Mooie stof, en je kunt zelf een tekst laten borduren. De zweet bandjes die je er los in kunt zetten zijn ook helemaal top. Geen zweet kringen meer in je cap. En d... Toon meer

Heel goede klantendienst en na-service. Eerste petje kwam beschadigd toe (slecht verpakt, transportschade). Aangekaart bij klantenservice. Twee dagen daarna een nieuw petje in een doos toegestuurd gek... Toon meer

Ik ben super blij met de 2 petten die ik hier heb besteld. Ze werden los van elkaar geleverd, wat super fijn is, omdat 1 een gepersonaliseerde tekst had en dus een wat langere levering had en de ander... Toon meer

Ik bestelde mijn eerste Beanie bij Caps Apparel; keurig optijd ontvangen. Met het uitpakken constateerde ik een productie fout in de Beanie; kan gebeuren. Ik heb er een foto van gemaakt en een mail ge... Toon meer

1. Hoofddekselwinkel

Caps tells stories. Stories about you.

4,5

Uitstekend

2K reviews

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goede ervaring!

Heb iets langer dan verwacht moeten wachten op mijn petje, maar heel tevreden met de aankoop en kwaliteit ervan!

30 mei 2023

Antwoord van CAPS Apparel

Thank you so much for being patient with us, Claudia! Glad we loved your cap! :-)

Nooit mijn bestelling ontvangen !!

1 juni 2023

Antwoord van CAPS Apparel

Sorry to hear about this. I want to help you with this matter, but unfortunately, I cannot see your order details which makes it hard for me to check which item/s you've ordered.

Could you please let me know your order information (full name and order number) so I can check the issue further?

Thank you so much!

always on time

always on time , always THE good quality !
Love it !

15 mei 2023

Antwoord van CAPS Apparel

Thanks so much for taking the time to leave us a 5-star rating – it’s much appreciated! :-)

Caps zijn van goede kwaliteit.

Caps zijn snel geleverd, en bij problemen staat de klantenservice je vriendelijk en snel te woord.

Mooie kwaliteit en zit lekker.

28 maart 2023

Antwoord van CAPS Apparel

Thank you for the kind words, Terry! Our customer service team goes above and beyond to provide personalized solutions. Have a great day ahead!

Slechte garantie, producten en klanten service.

Fisherman beanie binnen twee maand al een gat in. Klantenservice kon niks doen omdat er maar 14 dagen garantie op zit. Ik kreeg 20% korting op een volgende bestelling. Dus eigenlijk weer een slecht product afnemen tegen gereduceerd tarief.

Slechte garantie, producten en klanten service.

13 november 2022

Antwoord van CAPS Apparel

Hi Terence! I do understand your frustration.

However, as mentioned in my email, two months have passed since the order date which is why we cannot guarantee that the damage is due to bad manufacturing, or due to the customer's handling of the product.

You have the right to open the package and check the contents but the product must be returned unused to us within 14 days after you received it. All original packaging, price labels, etc. shall be returned with the product without having been tampered with. In that case, we can issue a refund or either a replacement.

We don't want to leave you empty-handed so we offered you a discount code that you may use for your next purchase. This is already a very kind gesture from our side. We hope you can see this as well.

Thank you for understanding and have a great day!

Ik ben super blij met mijn bestelling

Ik ben super blij met mijn bestelling! Ik had de Butterfly trui en een tshirt met een roos erop. Beide voelen als goeie kwaliteit en werden binnen een dag of 3/4 geleverd. Super blij mee!

19 november 2022

Antwoord van CAPS Apparel

Thank you so much! We also feel happy that you are satisfied with your order. :-)

Amazing

Amazing, so friendly and fast buying all my caps on this site!

26 oktober 2022

Thank you :-)

Erg leuke goede kwaliteit pet

Erg leuke goede kwaliteit pet. Goede service, erg klantvriendelijk. Snelle reacties op mails.

13 augustus 2022

Antwoord van CAPS Apparel

We appreciate your kind words! Thanks a lot! :-)

Was verbaasd over de hoge kwaliteit

Was verbaasd over de hoge kwaliteit! Echt top petten, petje af hoor ; )

16 maart 2022

Antwoord van CAPS Apparel

Bedankt voor je review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent met je aankoop. Bonuspunten voor de woordspeling 😉

zo goed als een Belgisch bier

De caps zijn perfect. Goede pasvorm, leuke kleuren, helemaal ok. De service is nog beter. Supersnelle levering en de mails van Pablo zijn bijzonder leuk. Eén minpuntje: Pablo drinkt na een bestelling een Heineken. Jammer, Pablo, want moest je nu een lekker Belgisch biertje drinken zou het nog meer feest zijn!!

21 januari 2022

Antwoord van CAPS Apparel

Super Dirk! Dat Belgische biertje gaat er ook wel in hoor, na die Heineken... ;-)

Top pet

Top pet! Hij past perfect. Kwaliteit is goed en zit erg lekker. Kwam ook snel.

16 januari 2022

Super bedankt Kim!

Perfect product

Perfect product. Veel keuze. Goede prijskwaliteit verhouding

10 januari 2022

Dankjewel Robert!

Wacht al 17 dagen op mijn pakket en ik…

Wacht al 17 dagen op mijn pakket en ik blijf maar emails sturen en krijg steeds automatische emailtjes terug zonder dat ze moeite doen om mijn pakketje te vinden.. heel jammer dit. Niet doen als je voor een bepaalde tijd iets wilt hebben van hun shop want je zult het niet ontvangen

Ordernummer is # 127710

Track en trace ‘beweegt’ ook al meer dan een week niet

21 december 2021

Hi there!

As discussed per email, we have processed a reshipment for your order and it will be delivered ASAP.

Cheers!

Scheef en duurt erg lang voor je het hebt

Na lange tijd de pet binnen. Valt erg tegen is scheef gestikt waardoor de hele pet scheef is op je hoofd. Een grote teleurstelling dit.

12 september 2021

Hi Nicoletta!

Dat is raar, het klinkt alsof je een foutief item hebt ontvangen. Niet oke!
Heb je voor mij je order nummer zodat ik je per email hierover verder kan contacten? :-)

Cheers,
Noor

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit. Pet heeft niet dezelfde kleur als op de site, naden zijn niet mooi afgewerkt, alles behalve 24€ waard. Heb pet teruggestuurd en heb nooit mijn geld terug ontvangen

5 augustus 2021

Antwoord van CAPS Apparel

Hi Karlien! That's very weird - could you provide your order info so I can check what went wrong?