Cartea mea Preferată Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

The shipping took longer than stated: 6 calendar days/4 working days over the 8-10 working days announced and I missed the birthday where this was the gift. It's also confusing that it says shipping t... Toon meer

Later edit! Am primit comanda astăzi! Cartile sunt interesante și de calitate. Singurul "-" este faptul ca a ajuns tarziu față de data estimată. Am primit mail cu scuzele de rigoare și un... Toon meer

Nepoteii s-au bucurat foarte mult de carti, atat povestea cat si ilustratiile sunt foarte frumoase. Pacat ca au fost comandate la limita termenului pentru a le primi inainte de Craciun, ceea ce nu... Toon meer

-1 In descriere spune că sunt 24 de pagini, 6 sau 8 sunt goale... Cu "laude despre carte" -2 nu este defel atenție la cei care preiau comanda ... Am comandat o carte cu un băiat și o fată, băiatul î... Toon meer

1. Kinderboekwinkel

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Buna ziua

Buna ziua,
Nu am primit nici pana acum comanda. Nu stiu ce se intampla cu livrarea. Este final de luna si n-a ajuns nici pana acum.

6 juli 2023

Bună ziua

Tocmai ți-am trimis un e-mail despre comanda ta. Suntem aici sa ajutam.

the most frivolous

the most frivolous. I paid for the book but I haven't received it. I do not recommend!!!

12 juni 2023

Hi Don

We have indication that your order was delivery on the 3th July:

If something happened and you continue not receive the order, please contact us so we can help as best we can.

Have a nice day!

Cartea mea Preferată

Worst experience with the delivery

Worst experience with the delivery! Never order from this site!

30 juni 2023

Hi Maria

We are very sorry that you had a bad experience with the delivery of your order. If there is anything we can help with, please send an email to our customer service: info@carteameapreferata.ro
We really want to know what went wrong so we can help and prevent this situation in the future. We are always here to help our customers.

Have a nice day!

Cartea mea Preferată

Termen de livrare estimat 8-9 zile…

Termen de livrare estimat 8-9 zile lucratoare. Au trecut 16 zile lucratoare de la plasarea comenzii(comanda plasata 09.06.2023). Astazi este 03.07.2023 si cartea tot nu a fost livrata.

8 juni 2023

Antwoord van Cartea mea Preferată

Bună ziua și ne pare rău că nu ne-ați contactat pentru serviciul nostru pentru clienți, deoarece suntem întotdeauna aici pentru a ne ajuta clienții. Se pare că oficiul poștal nu a reușit să vă livreze comanda și, din acest motiv, așteaptă colectarea. Ne dorim foarte mult să primiți comanda dvs:

Vă rugăm să ne contactați pentru a putea rezolva această situație în cel mai bun mod posibil, ne puteți contacta prin e-mail: info@carteameapreferata.ro

Suntem aici sa ajutam!

Lovely book!

The best! Thank you!

8 juni 2023

Salut Chirita Alexandra

Looks good

The product looks nice, but I wasn't notified when it arrived and I had to go to the PO and ask for it

26 mei 2023

Salut Gratian

Salut Anamaria

Foarte frumoase

Foarte frumoase, originale, de calitate, un cadou deosebit, livrare prompta.

15 mei 2023

Salut Aurora

Well done job

7 mei 2023

Salut Roxana

Profesionisti, rapizi

Cartea este f frumoasa si calitativa, copiii au indragit-o f tare. Le-a placut sa isi auda numele. :)

7 mei 2023

Salut Lore

o experiența plăcută

Am comandat 2 cărticele (una de fetița și una de băiețel). Totul a decurs bine, am avut suport din partea echipei. Coletul a ajuns la posta. Carticelele sunt tare frumoase, materialele de calitate, o experiența plăcută. Mulțumesc!

19 april 2023

Salut Alexandra

The books are great

The books are great, loved the themes, it took some time for the delivery, but not over the time they said (was not expected to be made outside of my country)

25 april 2023

Salut Marsalec

O carte ce merită avută

O carte ce merită avută! Băiețelul nostru este încântat, treptat olița devine un prieten și astfel evităm micile neplăceri.
Mulțumim!

18 april 2023

Salut Lefter

Cartile sunt de efect

Cartile sunt de efect, frumos lucrate, iar povestile, frumos construite.
Timpul de asteptare cam mare, dar daca te interesezi din timp, nu esti dezamagit de livrare. Eu nu stiam, dar acum, ca am intrat in posesia cartilor, nu mai are relevanta.

4 april 2023

Salut Adriana

Ne plac poveștile

Ne plac poveștile. Este interesant că putem alege și înfățișarea copiilor, astfel încât ei se pot identifica ușor în poze.

20 maart 2023

Salut Adina

Cadou frumos si util

Cărți minunate, pe care le dăruiesc celor dragi. 🤗

26 maart 2023

Salut Barligea

Foarte mulțumit

Super mulțumit, nepoțeii mei s-au bucurat de cadoul perfect.voi cumpăra in continuare cărți de câte ori voi avea ocazia

20 maart 2023

Salut Huzmezan

Excellente!

Salut Constanta

beautiful gifts

beautiful gifts! it helps having the correction window, good delivery as they promised, take ~ 2 weeks at least in your plans for the delivery, its not an overnight.

Salut Irina

Cartea mea Preferată

The books i ordered never arrived

The books i ordered never arrived. Bigest scam ever as I paid for absolutely nothing and worst cx service who didn't help.
I don't recomend and I will contact the consumer protection service to complain about this.

Hello Siclovan

We are really sorry that you didn't receive the books already. I have reply your email and I hope that we can found a good solution for you.

Have a nice day