Schandalig hoge prijzen , reeds 2x mail gestuurd om hun duidelijk te maken dat 58,10€+btw geen groothandelsprijzen meer zijn maar pure diefstal . Op elke website online is men goedkoper bediend en... Toon meer

Hallo, ik heb onlangs de KH6320 wte2 via uw distributeur Stock -Pro gekocht en het apparaat lijkt defect. Of met andere woorden de electrische distributeur flikkert niet wanneer deze aangesloten is.... Toon meer

Een mooi voorbeeld van hoe een overname slechter kan uitdraaien dan voordien. Wij waren super tevreden CHEYNS klant. Nu is alles naar af. Ouderwetse webshop, geen service, geen reactie op mails omtren... Toon meer

Als je onvriendelijk behandeld wil worden moet je bij Cebeo zijn! Een hond wordt zo kortaf nog niet aangesproken. Een bak citroenen ziet er nog gelukkiger uit dan het gezicht van de mensen achter de b... Toon meer

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

CEBEO - Elektro groothandel voor elektrisch materiaal, LED, verlichting, domotica, HVAC | Grossiste en matériel électrique, éclairage, LED, domotique, HVAC

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

heel slecht

heel slecht, overleeft op paraplusysteem. Cheyns kortrijk werkte vroeger perfect, daarom ging ik zelden naar cebeo, enkel als het hoognodig was. nu heeft men ook cheyns verziekt. werksfeer ik volledig verziekt door loonsvermindering. ik bestelde vroeger via een app en alles lag na 5 minuten klaar. werkte perfect en iedereen was vriendelijk omdat het werkte en vlug ging. als ik dingen nodig heb moe ik het in kuurne zelf zoeken of bellen naar het oude cheyns of weer zoals vroeger bestellen en wachten tot ze het halen. mijn tijd kost ook geld !!!!!!!!!!! als ik materiaal bestel moet het niet de dag erna toekomen in kortrijk of kuurne. wij zijn elektriciens die veel dingen vlug nodig hebben door herstellingen! mooi voorbeel van hoe je en goede geoliede machine in een paar weken stuk maakt! sommige collega's die nog geen klant waren bij cebeo hebben weken moeten wachten op hun nummer en code. ze konden zelfs niet meer in de nachtkluis.Veel collega's en ik persoonlijk ook, bestelden veel dingen s avonds en gingen er om 7.00 om. werkte perfect. nu hebben ze de helft niet meer liggen. en sorry Moeskroen ligt volledig uit mijn roete om daar s morgens langs te gaan en dan in volle drukt terug om7.30 op de ring van kortrijk terecht te komen...

28 december 2018

Spijtig

Beste,
Jammer genoeg merken we een groot verschil met onze ex leverancier Cheyns.
Plots, en zonder enige verwittiging worden er kosten aangerekend voor leveringen.
Voor naleveringen worden dan nogmaals kosten aangerekend.
Leveringen gebeuren dan plotseling op verkeerde adressen.
Wachttijden bij afhaling zijn er zeker niet op vooruit gegaan.
Klaarleggen van leveringen in de nachtkluis loopt ook al fout.
Ons terugvinden in het klantenbestand is ook al moeilijk.
Spijtig dat dit ons allemaal dan ook energie en geld kost.

M.v.g.
ITS BVBA

20 december 2018

Geef mij maar Cheyns terug

17 november 2018

Antwoord van Cebeo NV

Hey, bedankt voor je feedback. Kan je meer details geven via kurt.vandoorne@cebeo.be.
Merci!

Na onze ervaring met cheyns heb ik het…

Na onze ervaring met cheyns heb ik het gevoel dat we terug in het stenen tijdperk zitten.
Sinds de verandering is er nog niets maar ook niets juist en vlot verlopen.
We zijn er zeker niet op vooruit op gegaan, en dat kost ons hopen geld , kunnen niet verder personeel moet staan wachten mogen rondrijden om materiaal achter te dragen.
Goe bezig

17 november 2018

Dag Marc

Bedankt voor je feedback. We zijn ons bewust dat er nog heel wat werk is om alles perfect te laten verlopen. We werken erg hard om de service naar het correcte niveau op te tillen!
Mvg
Kurt

cebeo houdt vooral van grote bedrijven…

cebeo houdt vooral van grote bedrijven en installateurs. de kleine zelfstandigen blijven dikwijls in de kou.

16 november 2018

Dag Glenn

Bij Cebeo zijn alle klanten belangrijk. Kan je eventueel via lisa.vanlanduyt@cebeo.be jouw probleem wat nader toelichten?

Vriendelijke groeten

Van toeval tot vertouwen!

Vanaf de toevallige kennismaking met Erik Wuytack op fb maakte ik snel kennis met cebeo.
De opeen volgende service en regeling richting klant werden zonder enig probleem voor mij geregeld!
Behalve het wennen aan de materiaal scanners is elk puntje qua telefonische hulp en bestellingen dik in orde!
Cebeo Lokeren, dikke duim!

Greetz Olli

14 november 2018

De service is de laatste tijd zeer…

De service is de laatste tijd zeer zwak. wisselend personeel, lang moeten wachten op antwoorden, wij zijn nu twee jaar actief en in begin periode werd ons gemeld dat gezien we een jong bedrijf zijn, de betalingen moesten gebeuren bij ophaling, wat te verstaan is. Nu 2 jaar later is er geen aanpassing op gebied van facturatie, het is toch niet aan de klant om dit te herbekijken. lichtarmaturen duren een eeuwigheid om geleverd te worden. Ik hoop dat er snel iets wordt gedaan aan de service....

14 november 2018

Antwoord van Cebeo NV

Eerst en vooral bedankt voor je feedback. Kan je me via kurt.vandoorne@cebeo.be uw klantnummer eens doorsturen dan kan ik dit door de juiste persoon laten bekijken.

Meest courante materialen in stock.

Meest courante materialen in stock.
Snelle leveringen via de e-shop.
Vlot bereikbaar.
Correcte service in geval van garantie.
Zeer vriendelijke mensen met de nodige vakkennis.
En vooral lekkere koffie.
Topfiliaal !
Nys Electro&Technics

13 november 2018

Zeer goede service.

Je wordt altijd geholpen door het personeel. Zijn vriendelijk en geven juist advies. Groot aanbod en voorraad van producten.

13 november 2018