Oplichters. Ze geven een auto mee die rondom vol schade zit en proberen achteraf geld af te schrijven voor schade die ik niet heb veroorzaakt. Ik weet 100% zeker dat ik nergens met de velgen teg... Toon meer
Via Rentalcars hebben wij een auto gehuurd met een extra verzekering. Bij het afhalen van de auto op alicante airport was de medewerkster zeer agressief met de verkoop van een verzekering, ondanks dat... Toon meer
Alicante: Nieuwe en schone auto meegekregen. Super! De wijze waarop men je onder druk zet aan de balie is echter ronduit schandalig. Ik had al een extra verzekering afgesloten bij de boeking maar zov... Toon meer
Gereserveerd met all-in en Fastkey, kantoor Alicante. Ophaling was super vlot, niet moeten wachten. De wagen was effectief diegene die we hadden besteld, nieuw, ruim & proper. Teruggave ging ook bi... Toon meer
Car hire in Spain at Alicante, Malaga, Barcelona, Mallorca, Valencia, Murcia, Ibiza, Madrid, Sevilla, Torrevieja and Benidorm Car hire in Portugal at Faro, Lisboa, Madeira and Porto airports. Car Hire in Italy at Milano Malpensa, Bergamo, Roma Ciampino, Roma Fiumicino airports, Cagliari, Olbia, Palermo, Catania and PIsa Car Hire in Greece at Athens, Thessaloniki, Chania and Heraklion
Heeft 30% van zijn negatieve reviews beantwoord
NIET HUREN HIER oplichters!!!
NIET HUREN HIER!!!! Slechtste verhuurmaatschappij die ik ooit ben tegengekomen. Had een auto in de zomer gehuurd bij Centaura Thessaloniki airport. Deze had ik geboekt via booking.com en hier een volldige verzekering genomen. Bij aankomst willen ze me toch een extra verzekering aansmeren want volgens hun dekt booking.com niets van schade en pechhulp. Ik kreeg ook de sleutel gewoon in mijn handen geduwd en bij vraag waar de auto stond kreeg ik als antwoord :”druk op de parking op de sleutel en welke lampen er aan gaan van de auto is uw auto”. Vond ik zeer vreemd omdat ze normaal je een beetje uitleg komen geven en fotos maken zelf van het voertuig. Bij terugbrengst van de wagen laten ze een schade betalen van €535 voor een klein krasje wat er al was bij ontvangst van de wagen. Maar ze waren niet voor rede aanspreekbaar. De reden dat ik deze review schrijf is omdat ik sinds augustus al wacht op mijn tankwaarborg wat ze zouden vrijgeven. Ik heb de auto opgehaald met een volle tank en teruggebracht met een volle tank wat ze ook genoteerd hebben. Tot op heden (december 2025) heb ik nog altijd mijn 111€ waarborg voor de tank niet terug gekregen. Heb dit ook met booking opgenomen maar deze wimpelen ze ook af ‘ ze hebben het altijd druk als wijzelf of booking bellen’. Terwijl ik er was in augustus (volle zomermaand) en er een klant achter mij stond… niet huren bij deze oplichters!!!

Antwoord van Centauro Rent a Car
Goede service en gemakkelijk te vinden

Antwoord van Centauro Rent a Car
Zonder te vragen verzekeringsproducten toevoegen aan contract .
Via Discover cars een auto bij Centauro Alicante gehuurd met het verzekeringspakket van Discover.
Aangekomen verliep alles zeer soepel geen moeilijke praatjes zoals zo vaak om extra verzekeringen te nemen n een Deposit voor de auto en de fuel betaald.
Nu blijkt dat men zonder enige vraag gewoon een verzekeringspakket te hebben geboekt ipv deposit!!
Bij navraag waar onze terugstorting van de deposit bleef bleek dit dus zo te zijn en verwees men naar het elctronische contract wat je niet ter plekke te zien krijgt.
Voor een 2e huurperiode (we wisten bovenstaande toen nog niet) hebben ze voor dit nieuwe contract zelfs geen handtekening op het contract opgenomen! en hetzelfde smerige trucje uitgehaald!
Wij denken dat hier dus bewust misbruik wordt gemaakt van een elctronisch contract en handtekening zodat je pas later kunt zien waar je voor tekent.
dus altijd fysiek contract uit laten printen voordat je handtekening zet!!!!

Antwoord van Centauro Rent a Car
Goede service, makkelijk online reserveren, ophalen en retourneren.

Antwoord van Centauro Rent a Car
ik ben zeer tevreden van centauro.
ik ben zeer tevreden van centauro.
Ik mag wel wat goedkoper.
De prijzen zijn de laatste jaren veel gestegen.

Vriendelijke ontvangst,geen…
Vriendelijke ontvangst,geen opdringerige extra's.
Perfecte teruggave,zeer snel,vriendelijk en efficiënt.
Een aanrader.

Antwoord van Centauro Rent a Car
Sneller en adequater kan niet
Via de website geboekt. Bij de balie zeer snel geholpen. Snel de sleutel van de auto ontvangen en naar de aangegeven parkeerplaats gegaan.

Antwoord van Centauro Rent a Car
wij hebben een auto gehuurd op…
wij hebben een auto gehuurd op 21/10/2025 teruggebracht 06/11/2025
er was wel degelijk schade aan de auto maar niet door ons auto afgezet aan de balie geen mens die iets vraagt of zegt de auto was gehuurd volledig verzekerd en dus ook geen borg op de creditkaart moeten betalen We hebben wel tot nu toe onze brandstof niet teruggekregen

Top bedrijf
Top bedrijf , we zijn tot nu toe altijd goed geholpen! Fijn bedrijf.

Update: Alicante , schadefactuur zonder opgaaf van reden.682801285
Update 6-12-2025. Ik heb vele emails gestuurd met bewijzen naar Centauro, naar de Spaanse ombudsman, de Nederlandse, Booking.com. booking reageert niet. Centauro zegt, bekijk het maar. Ombudsman kan niets doen, gebeurt vaker, autoverhuurbedrijven reageren niet. Rest mij de bank, verzoek om teruggave van het bedrag. Mij benieuwen. Dus u bent gewaarschuwd...
Update. Men heeft mij een factuur gestuurd van 745 eu waarin stond dat er een lichtmetalen velg beschadigd was en een spiegelkap. Ik heb foto's ontvangen, en het blijkt een wieldop te zijn(dus geen alu wiel) en op de kap een wat grotere kras. Dus die 745 is veel te hoog.
Ik heb ze dat keurig gemeld. Direct mail terug, dat ze er verder niets aan gaan doen. Het bedrag a 745 euro hebben ze van mijn borg afgehaald, ook de brandstofkosten trouwens, terwijl ik een foto had gemaakt van de volle tank. Dit is een bedrijf wat serieus niet goed bezig is, list en bedrog. Ik heb een laatste maning gestuurd om de kosten te specificeren. Het verschil tussen een alu wiel en een wieldop is significant. Zou hooguit een euro of 50 mogen kosten...
Heel goed en fijn bedrijf
Fijne auto gehuurd voor de 2e keer al, ophalen perfect met de sleutel kluisjes. Ophalen en inleveren stelt hierdoor helemaal niets meer voor. De auto had een paar krassen aan de buitenzijde maar verder in perfecte staat. Net als de vorige keer.
Goede en snelle service
Goede en snelle service! Ik ben al jaren klant, dus tot de volgende keer!
geen opmerking is allemaal zeer goed…
geen opmerking is allemaal zeer goed verlopen.
Top ervaring
Zeer vriendelijk en betrouwbaar! Auto is in perfecte staat. Geen gedoe bij ophalen of terugbrengen. Borg nog dezelfde dag teruggestort!
Volgende keer kies ik weer Centauro 💚
1 ster is te veel
1 ster is te veel! Reservering was op basis initialen voornamen (zoals op creditcard staat). Dit werd niet geaccepteerd. We kregen geen auto mee en ook niet ons geld terug. Geen enkele medewerking. Erg teleurgesteld en dure grap
Frauduleuze praktijken
Er werd onrechtmatig 162 euro aangerekend voor een bijkomende verzekering die ik zogenaamd zou afgesloten hebben bij het ophalen van de huurauto.
Er is aan de balie niet gesproken over een bijkomende verzekering, integendeel, ik heb onmiddellijk gezegd dat de auto voldoende verzekerd was.
Dit bedrag werd dus eenzijdig en onwettig aangerekend via mijn kredietkaart.
Ik heb al veel auto's gehuurd in verschillende landen en dit is de eerste maal dat dit me overkomt.
Ik adviseer om niet bij Centauro te huren, er zijn genoeg andere maatschappijen.
Zeer tevreden over Centauro!
Zeer tevreden over mijn ervaring met Centauro in Alicante! Het boeken via internet ging supergemakkelijk — alles direct “all-in”, dus geen gedoe aan drukke balies of bangmakerij over extra verzekeringen. De auto was netjes en in perfecte staat. Bij het inleveren afgetankt, en de borg voor de volle tank stond keurig binnen 24 uur terug op mijn rekening, precies zoals afgesproken. Kortom: uitstekende service en een zorgeloze ervaring. Ik kan Centauro van harte aanbevelen!
Centauro AFPERSING !!!
Geboekt via Rental Cars, wat prima ging (zoals vaker). Aan de balie van Centauro Alicante begon de ellende. Een zeer snel en slecht engels sprekende dame ratelde een warrig verhaal af over een betaling van €240. Na ruim 3 kwartier (!) is -met tussenkomst van Rental Cars- de huur geannuleerd. Wat bleek? Die extra betaling was "afkoop eigenrisico" wat ze opeisten, omdat mijn creditcard slechts mijn voorletters vermeldt, terwijl mijn paspoort mijn volledige namen vermeldt. Naar hun zeggen kon ik daarmee niet aantonen dat de creditcard mijn eigendom is.
Liever een week zonder auto dan me op gewiekste wijze laten afpersen!