Oplichters. Ze geven een auto mee die rondom vol schade zit en proberen achteraf geld af te schrijven voor schade die ik niet heb veroorzaakt. Ik weet 100% zeker dat ik nergens met de velgen teg... Toon meer
Via Rentalcars hebben wij een auto gehuurd met een extra verzekering. Bij het afhalen van de auto op alicante airport was de medewerkster zeer agressief met de verkoop van een verzekering, ondanks dat... Toon meer
Alicante: Nieuwe en schone auto meegekregen. Super! De wijze waarop men je onder druk zet aan de balie is echter ronduit schandalig. Ik had al een extra verzekering afgesloten bij de boeking maar zov... Toon meer
Gereserveerd met all-in en Fastkey, kantoor Alicante. Ophaling was super vlot, niet moeten wachten. De wagen was effectief diegene die we hadden besteld, nieuw, ruim & proper. Teruggave ging ook bi... Toon meer
Car hire in Spain at Alicante, Malaga, Barcelona, Mallorca, Valencia, Murcia, Ibiza, Madrid, Sevilla, Torrevieja and Benidorm Car hire in Portugal at Faro, Lisboa, Madeira and Porto airports. Car Hire in Italy at Milano Malpensa, Bergamo, Roma Ciampino, Roma Fiumicino airports, Cagliari, Olbia, Palermo, Catania and PIsa Car Hire in Greece at Athens, Thessaloniki, Chania and Heraklion
Heeft 30% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fijne autoverhuur
Auto ophalen verliep snel.
Kregen een grotere auto voor zelfde prijs.
Prima geregeld en mooie auto.
heel snelle afhandeling
heel snelle afhandeling zowel bij afhalen als bij inleveren van de auto. Vriendelijk personeel. Prima auto
Super voorwaarden
Super voorwaarden, service bij ophalen en inleveren, prima auto
Goede service voor een correcte prijs
Zeer vlot geholpen op de luchthaven van Alicante. De auto was zeer netjes. De terugbetaling van het geblokkerde bedrag voor de brandstof verliep zeer vlot.
The best trustfull company were you can…
The best trustfull company were you can hire a car on the airport
info voor gedupeerden Centauro
Aan alle gedupeerden van zogezegde schade die via de kredietkaart wordt ingehouden : klacht indienen bij ECC en Worldline voor fraude !!!!!!!!!!! Vooral Wordline start al snel met een onderzoek
De enige manier om deze praktijken te stoppen hopelijk
Alles verliep volgens afspraak
Alles verliep volgens afspraak, voorschot benzine was in 2 dagen teruggeboekt. Vriendelijke mensen.
Klein minpuntje was dat ik een licht beschadige auto meekreeg, was geen probleem omdat ik een no worries polis had.
Door overmacht werd onze vlucht vanuit…
Door overmacht werd onze vlucht vanuit Zaventem o p 22/09/25 gecanceld. Wij brachten Centauro hiervan op de hoogte en vroegen om het voertuig beschikbaar te houden tot bij aankomst op 24/09/2025. (We betaalden toch al) Dit kon dus niet, onze reservering werd geannuleerd en we moesten een nieuwe boeking doen. Nu betalen we bijna het dubbele voor 2 dagen minder !!! Dit is niet correct !!!
Wij hadden een auto met premium en…
Wij hadden een auto met premium en smartkey geboekt. Dit is echt supper! Van te voren alles al ingevuld en de sleutel ophalen bij kluisje ging prima. QR code scannen en weg rijden niks geen gedoe met verzekering en wachtrijen in 1 woord geweldig. Ook bij het terug brengen van de auto niks geen gedoe, sleutel afgeven en naar de vertrekhal.
Alicante
We hadden onze huurauto opgehaald bij Centauro in Alicante (luchthaven). De huurauto had veel schade rondom. Het personeel aan de balie sprak slecht Engels en was zeer onbeschoft. Ze probeerden ons nog een verzekering aan te smeren die we eerder al hadden afgesloten. Er zat geen ruitenwisser vloeistof in de auto. Er zat ook geen hoedenplank in de auto. Dit was onhandig omdat iedereen hierdoor onze spullen kon zien liggen in de kofferbak. Nadat we de auto hadden ingeleverd werd er opeens zonder bericht 505 euro van onze rekening afgeschreven voor de hoedenplank die miste! In Alicante schijnt het vaak voor te komen dat ze schades claimen die de huurder niet heeft veroorzaakt. Ik huur hier nooit meer een auto en ga er werk van maken om het geld terug te krijgen!
Oplichting benzine geld niet retour
Op 25 aug 2025 bracht ik mijn auto retour met een volle tank op Alicante luchthaven. De auto was all risk verzekerd (cdw).
Normaal krijg je de volle tank benzine binnen een week retour. Ik ontving maar €9,- retour ipv €90,-
Ik heb gemaild over deze fout maar kreeg te horen dat de auto zo smerig was dat centauro extra kosten had gemaakt om te cleanen.
Als bewijs kreeg ik een foto van twee vuilniszakken die in een achterbak lagen.
Dit kon nooit mijn auto zijn, want die hadden we extra gecontroleerd op achterblijvende spullen.
Helaas Centauro gelooft het niet en houdt het restant benzine geld achter.
Werkelijk schandalig en een manier van oplichting die ik nooit eerder heb meegemaakt.
Dus mijn advies, huur hier niet want dit kan echt niet.
Afhalen van de auto ging perfect
Afhalen van de auto ging perfect. Ook de keuze voor een andere auto dan aanvankelijk aangeboden verliep vlekkeloos en vriendelijk. Afhandeling bij terugkomst kan vriendelijker. Toch huur ik ook volgende keer weer bij Centauro.
Perfecte afhandeling
Perfecte afhandeling , zonder verborgen kosten . Een aanrader voor autohuur . Eerlijke prijs . Vrijgave borg binnen de 2 dagen in orde .
We konden kiezen tussen borg betalen…
We konden kiezen tussen borg betalen van 1100 euro of 208 extra verzekering.
We kozen voor de borg,en de betaal terminal weigerde mijn man zijn credit card. Meerdere keren geprobeerd. Naar de bank gebeld,niets mis met de kaart.
Enige wat we konden doen was met mijn kaart proberen maar we werden gedwongen om die verzekering dan te nemen. Dit is gewoon oplichting!!! En raar maar waar,mijn kaart werkte wel??? Hoe kunnen we klacht indienen? Via de politie?? Of??
Deze Peugot 3008 heeft mij zeer…
Deze Peugot 3008 heeft mij zeer positief verrast.
een makkelijk bestuurbare auto, automaat hybride, zeer fijn om mee te rijden.
ook het interieur zag er mooi en strak uit.
Kortom, een aanrader voor een grotere auto.
Boek hier ajb nooit!!!
Boek hier ajb niet!! Wij hadden hier een auto geboekt (minder goeie dan op plaatje stond natuurlijk) in augustus 2025.
1,5 uur op Alicante vliegveld moeten wachten, staand! Nergens stoelen voor de vele mensen die op hun moesten wachten. Ze laten 100 'premium' klanten voor je gaan(geen idee hoe je dat word).
Wij hebben geboekt via easyterra, een suto voor 205,- met alle belangrijke vinkjes: all in risk, geen hoge borgen etc, dat klopt dus ook niet op die site. Eenmaal aan de balie word niks uitgelegd maar dat je uit 2 borgskosten uit moest kiezen. We konden kiezen 1000,- of 300,- mijn man kan goed Engels maar er is niks uitgelegd over een 'verzekering ' wij hadden gekozen voor de 300,-, blijkt dat dus een verzekering te zijn. Krijgen niks terug natuurlijk. Heel sneaky is dit allemaal gegaan. Wie gaat er nou een verzekering kopen van 300 voor een huurauto van 200 waar alles al bij zou zitten?
Het zijn grote oplichters. Je wordt op gegeve moment genegeerd op de mail. Nooit meer hier!!!!!!
Zeer slecht service! Oplichters.
Onder druk gezet
Online hebben we een auto gereserveerd vanaf Alicante. We sloten een volledige verzekering af van €80. Eenmaal in Alicante werden we onder druk gezet om een verzekering van door de €200 te betalen + €100 voor een volle tank. Ik wist zeker dat we al een verzekering hadden afgesloten, maar daar hadden ze duidelijk lak aan. We moesten betalen. We waren moe en hadden 2 overprikkelde kleine kinderen mee, waardoor we akkoord gingen. De tank kosten heb ik terug gestort gekregen, maar er is op geen enkele manier contact te krijgen met Centauro over de gedwongen extra kosten. Dit is de eerste en laatste keer voor ons bij dit bedrijf.
Geen auto huren bij dit bedrijf
Toen we de auto gingen ophalen werden we enorm onder druk gezet om een extra autoverzekering te nemen van 27 euro per dag. Ik gaf meerdere malen aan dit niet te willen. Toen ik de borg van 1100 euro probeerde te betalen pakte de creditkaartlezer mijn kaart niet volgens de medewerker van Centauro. Ik heb direct mijn bank gebeld en er werd aangegeven dat er geen storing bekend was. Ik bood aan de borg met mijn betaalpas te betalen maar dit mocht niet volgens de medewerker van het bedrijf. We kregen de auto niet mee tenzij we de verzekering namen van 27 euro per dag. Dit mocht wel met een betaalrekening betaald worden. Ook werden we verplicht 90 euro benzine kosten te betalen op voorhand. Omdat we nogal overrompeld waren en niet direct gegevens van een ander verhuurbedrijf hadden zijn we onder deze druk akkoord gegaan. We hebben dus 279 euro moeten betalen om de auto mee te krijgen. We moesten de auto volgetankt weer afleveren met de afspraak dat er 90 euro zou worden teruggestort hetgeen natuurlijk niet is gebeurd.
Zeer onvriedelijk en zeer onbeschoft…
Zeer onvriedelijk en zeer onbeschoft personeel aan de balie. Ze kon zogenaamd onze creditcard niet gebruiken omdat er op deze creditcard een volledige naam moest staan ipv initialen? 'staat in de voorwaarden' zegt ze dan.. We moesten hierdoor een verzekering van een kleine 300 euro afsluiten omdat ze onze creditcard niet kon gebruiken om een bedrag op te reserveren voor als er iets zou zijn.. Wel hebben we mooi die verzekering mogen betalen met onze zogenaamde niet werkende creditcard. Bezeikte boel en met een naar gevoel reden we weg. NOOIT HIER BOEKEN!!
Ik huur altijd bij Centauro
Ik huur altijd bij Centauro, met de fastkey ben je binnen 5 minuten op weg. Het inleveren gaat binnen 2 minuten. Wereldservice. Auto's zijn altijd goed en netjes, laatste keer was de auto niet helemaal schoon...
Ik beveel deze maatschappij erg aan. Top service