Centauro Rent a Car Reviews 16.664

2,7

Oplichters. Ze geven een auto mee die rondom vol schade zit en proberen achteraf geld af te schrijven voor schade die ik niet heb veroorzaakt. Ik weet 100% zeker dat ik nergens met de velgen teg... Toon meer

Via Rentalcars hebben wij een auto gehuurd met een extra verzekering. Bij het afhalen van de auto op alicante airport was de medewerkster zeer agressief met de verkoop van een verzekering, ondanks dat... Toon meer

Alicante: Nieuwe en schone auto meegekregen. Super! De wijze waarop men je onder druk zet aan de balie is echter ronduit schandalig. Ik had al een extra verzekering afgesloten bij de boeking maar zov... Toon meer

Gereserveerd met all-in en Fastkey, kantoor Alicante. Ophaling was super vlot, niet moeten wachten. De wagen was effectief diegene die we hadden besteld, nieuw, ruim & proper. Teruggave ging ook bi... Toon meer

1. Autoverhuur

Car hire in Spain at Alicante, Malaga, Barcelona, Mallorca, Valencia, Murcia, Ibiza, Madrid, Sevilla, Torrevieja and Benidorm Car hire in Portugal at Faro, Lisboa, Madeira and Porto airports. Car Hire in Italy at Milano Malpensa, Bergamo, Roma Ciampino, Roma Fiumicino airports, Cagliari, Olbia, Palermo, Catania and PIsa Car Hire in Greece at Athens, Thessaloniki, Chania and Heraklion

2,7

Slecht

17K reviews

Heeft 30% van zijn negatieve reviews beantwoord

Huur hier geen auto!! Extra toeslagen alom!!

Wij hadden op voorhand een auto geboekt via booking.com inclusief extra verzekering om op te halen bij Heraklion airport. Opeens was die verzekering niet voldoende en moesten wij extra verzekering van hen betalen (€27/dag) en onze debitcard was niet voldoende. De waarborg is ook immens hoog (€1100). Daarnaast moest er ook nog een toeslag betaald worden voor een ‘volle tank’ ten bedrage van €109 die je ‘normaal wel zou terugkrijgen als je de auto met een volle tank terug aflevert’… Ook nog een niet op de website vermelde toeslag voor jonge bestuurders. Kortom: boek hier absoluut geen huurauto want er worden je verschillende toeslagen aangesmeerd en de informatie op de website klopt absoluut niet. Blijf hier weg, wij hadden het pas te laat door jammer genoeg…

28 juni 2025

Via Easyterra een auto geboekt bij…

Via Easyterra een auto geboekt bij Centauro. Bij aankomst op het vliegveld prima service d.m.v. een shuttlebus waarmee je naar de locatie van Centauro werd gebracht. Bij het ophalen van de auto werd er nog wel geprobeerd een extra verzekering af te laten sluiten,aar via Easyterra was dit al volledig ingedekt. Er werd een papier mee gegeven waar de eerdere schade al op genoteerd stond.

Bij terug inleveren werd de auto geïnspecteerd en de conclusie getrokken dat er geen schade gereden was.

Al met al een hele positieve ervaring met Centauro in Madeira!

16 juni 2025

Huur hier geen auto

Huur hier geen auto! Online een auto geboekt met verzekering en tijdens het ophalen van de auto nog een extra verzekering moeten betalen van €300. Hier werd geen uitleg niks over gegeven. Alles moest snel afgehandeld en betaald worden en er was geen tijd voor een uitleg.

25 juni 2025

Geen Centauro meer

Om te beginnen vervelend dat er een shuttle service was, waarbij de bus niet te vinden was. Bij het inleveren van de auto spraken we een stel die maar zijn gaan lopen met de koffers.
Aan de balie lang wachten en eenmaal aan de beurt een zeer onprettige man. Sprak heel snel en slecht Engels waardoor hij amper te verstaan was. Probeerde me op een smerige manier een verzekering aan te praten van € 324 voor 'gratis' hulp als we met de auto kwamen te staan. Hij deed dit door het bedrag van € 324 te vergelijken met € 1.600 en te vragen welke ik liever wilde betalen. Terwijl die € 1.600 niet betaald hoeft te worden maar geblokkeerd wordt op de cc.
Verder had ik een Ford Focus of vergelijkbaar besteld maar kreeg een Opel Corsa. Vergelijkbare Opel is een Astra. Maar toe maar, de auto reed verder wel goed.
Verder geen uitleg over het tolsysteem, Via Verde, waardoor we de hele reis eigenlijk onzeker waren of het goed ging met de tolwegen in Portugal.
Nog geen geld retour gezien overigens, raar dat we vooraf € 219 moesten betalen.
Al met al, geen Centauro meer.

5 juni 2025

Verzekering..

Onbegrijpelijk dat dit fenomeen telkens nog de kop op blijft steken, zie eerdere reviews van derden..
Via Doyouspain.com een auto gehuurd al inclusief een extra verzekering bij Centauro Alicante.
Bij de afhaling wordt er zonder te melden en ongevraagd nog eens een extra verzekering van 116,00 euro bijgevoegd.
We kregen geen papieren contract mee, want deze zou direct per mail volgen, maar u raadt het al.. geen mail.
Nadat wij de auto met volle tank terug gebracht hadden, werd ons verzekerd dat de complete creditcard-borg van 250 euro teruggestort zou worden, maar helaas..
Doyouspain.com heeft mij pas op 02-06-2025 een kopie van het contract gemaild, maar verschuilt zich vervolgens achter Centauro.

Inmiddels al meer dan 10 keer met Centauro gebeld, maar telkens wordt de verbinding na een wachttijd van ca 5 min automatisch verbroken.

Waar, door wie en waarom dit nog steeds zo vaak fout blijft gaan, is mij onduidelijk.
Centauro degradeert zich met deze oplichtingspraktijken tot een louche locaal verhuurbedrijfje.. jammer, maar voor mij geen Centauro meer

En tot op heden nog steeds niks vernomen van Centauro…

En inmiddels zijn we weer 6 weken verder en nog steeds geen enkele reactie van Centauro..
Alleen een link sturen waar je de klacht kunt melden en er dan vervolgens nooit meer iets mee doen, is ronduit schandalig.
Op deze manier proberen ze te laten voorkomen, dat de klacht in behandeling is, maar dat is dus helemaal niet het geval.

26 mei 2025

Antwoord van Centauro Rent a Car

Hi Petrus, thank you for sharing your rating of your car rental experience with us. We are sorry for the inconvenience caused. Please, contact our Customer Service department via the following link http://bit.ly/W2Case_en indicating your booking reference and we will reply as soon as possible. Kind regards.

Alles oké!!

7 juni 2025

Antwoord van Centauro Rent a Car

Hi, thank you for your 5* rating and for choosing us for your car rental! We hope to see you again very soon. Kind regards!

Slecht bereikbaar via mail

Ik heb enkele vragen vooraleer ik wil reserveren maar blijkbaar kan je ze niet per mail bereiken? Nergens een mailadres te vinden…
Bellen gaat moeilijk gezien ik geen Spaans spreek en mijn Engels ook niet top is. Of kunnen ze mij in het Nederlands te woord staan?
Jammer dat het zo complex moet zijn om een vraag te kunnen stellen…

5 juni 2025

Antwoord van Centauro Rent a Car

Hi Natasja Peeters, thank you for sharing your rating of your car rental experience with us. We are sorry for the inconvenience caused. Please, contact our Customer Service department via the following link http://bit.ly/W2Case_en indicating your booking reference and we will reply as soon as possible. Kind regards.

Uitstekend service

Uitstekend service
Thuis via Centauro App auto gereserveerd en alles geregeld.
Kantoor op Alicante luchthaven makkelijk te vinden. Auto ophalen ging zonder probleem (code invoeren) -auto sleutel en gaan. Nieuw, schoon auto. Inleveren ging net zo makkelijk. Er zijn ook voldoende personeel aanwezig indien je hulp nodig hebt. Retour bedrag binnen 72 uur ontvangen.
Tot de volgende keer!

7 mei 2025

Antwoord van Centauro Rent a Car

Hi Sarah Cooper, thank you for your 5* rating and for choosing us for your car rental! We hope to see you again very soon. Kind regards!

Grote boeven bende

Grote boeven bende alles geboekt via hun site inclusief extra verzekering bij aankomst op lucht haven werd ons vertelt dat we borg moesten betalen voor de benzine en de auto 2x maal gevraagd of we beide bedragen terug kregen bij het inleveren ja we kregen beide bedragen terug tot op heden alleen de benzine borg terug en na contact met de klante service blijkt dat de borg van de auto geen borg is maar nog een verzekering en kunnen we fluiten naar onze 300 euro mensen wees gewaarschuwd grote boeven bende niet mee in zee gaan

6 mei 2025

Antwoord van Centauro Rent a Car

Hi Martijn, thank you for sharing your rating of your car rental experience with us. We are sorry for the inconvenience caused. Please, contact our Customer Service department via the following link http://bit.ly/W2Case_en indicating your booking reference and we will reply as soon as possible. Kind regards.

Uw bedrijf is eerlijk en correct

Uw bedrijf is eerlijk en correct. Heel jammer dat uw verhuur bedrijf niet op vliegveld Malaga Spanje. Ik huur daar wel eens een auto en regelmatig word ik bedonderd. Bij uw bedrijf gelukkig nog niet mee gemaakt.

2 mei 2025

Antwoord van Centauro Rent a Car

Hi peter de Vos , thank you for taking the time in leaving your feedback of your car rental experience with us. We are glad you have enjoyed your rental with us and hope you continue choosing us for your future car hire :)

Beste bedrijf voor huurauto!

Beste bedrijf voor huurauto!
Duidelijk, snel en fijne auto’s.
Al jaren mijn vaste plek om auto te huren!!

25 mei 2025

Antwoord van Centauro Rent a Car

Hi Manon Huijnen thank you for your 5* rating and for choosing us for your car rental! We hope to see you again very soon. Kind regards!

Ophalen,huur,inleveren allemaal zonder…

Ophalen,huur,inleveren allemaal zonder problemen. Prima en schone auto. Enige minpuntje was dat we 30-45 min moesten wachten op de shuttlebus en dat daarbij het telefoonnummer genoemd op de voucher niet te bereiken was.!!

24 mei 2025

Antwoord van Centauro Rent a Car

Hi Frederic, thank you for your 5* rating and for choosing us for your car rental! We hope to see you again very soon. Kind regards!

Alles top geregeld

Alles top geregeld
Volgende keer weer huren bij Centauro.

23 mei 2025

Antwoord van Centauro Rent a Car

Hi Hans van den Berg, thank you for your 5* rating and for choosing us for your car rental! We hope to see you again very soon. Kind regards!

Misleiding bij auto huren via tussenpartij

We hadden online een auto gehuurd via holidaycars. Via Holiday Cars hadden we alles al betaald en dit stond ook op de bevestiging.
Centauro gaf aan dat ze het geld van Holiday Cars niet hadden gekregen dus dat we het opnieuw moesten betalen en dan maar via Holiday Cars het geld terug moesten vragen.
Daarnaast vroegen ze of we een verzekering wilden afsluiten van €160 of dat we €1100 borg wilden betalen, we gaven aan dat we graag €1100 euro borg wilden betalen.
De verkoper werd toen erg aanvallend en zei dat hij ons dan de auto niet mee gaf, wij zeiden we hebben hier betaald en je geeft ons een keuze, en vervolgens is het dus geen keuze. De verkoper zei dat het dom zou zijn als we het niet zouden doen en dat we straks schade hebben, wij zeiden dat we alsnog de €1100 borg wilden betalen. Hij bleef vasthouden dat hij de auto niet mee gaf en we moesten betalen, er kwam een andere klant naar ons toe die aan gaf dat ze gedwongen is om de verzekering te betalen. De verkoper werd steeds bozer en zei ‘kijk nou hoe jullie er bij staan’.
Ze willen gewoon dat je €160 euro betaald voor de verzekering zodat ze het in eigen zak kunnen stoppen. Uiteindelijk hebben we besloten om alles te annuleren omdat ze zo onvriendelijk en aanvallend waren. Ze zijn puur uit op geld van toeristen.

19 mei 2025

Antwoord van Centauro Rent a Car

Hi Merle Marsman . We are sorry for the inconvenience caused. To be able to investigate what happened, please contact our Customer Service department via the following link http://bit.ly/W2Case_en indicating your booking reference and we will reply as soon as possible. Kind regards.

Een goede service en zeer vriendelijk…

Een goede service en zeer vriendelijk aan het onthaal in de luchthaven. De auto was ook perfect in orde. Die zo verder! Ik blijf zeker klant bij jullie.

21 mei 2025

Antwoord van Centauro Rent a Car

Hi Wijnliefhebber, thank you for your 5* rating and for choosing us for your car rental! We hope to see you again very soon. Kind regards!

boeking via website vlot verlopen

boeking via website vlot verlopen, service bij ophaling : heel vriendelijk, andere auto aangeboden met correcte uitleg hoe en waarom, zeer goede wagen, proper, aflevering auto goed, steeds vriendelijk personeel

5 mei 2025

Antwoord van Centauro Rent a Car

Hi Danny Vandeputte, thank you for your 5* rating and for choosing us for your car rental! We hope to see you again very soon. Kind regards!

Alles perfect

Alles perfect. Ophaal prima. Auto prima. Kan niet beter. Kantoor luchthaven Alicante

18 mei 2025

Antwoord van Centauro Rent a Car

Hi Luc, thank you for your 5* rating and for choosing us for your car rental! We hope to see you again very soon. Kind regards!