Culligan Danmark Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig service. Jeg vil ikke råde folk til at lave aftaler med dem. Da jeg modtog dårlig service valgte jeg at opsige min serviceaftale for et år siden, men jeg modtager stadig fakturaer og n... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

d. 30/4 Vi fik foretaget service igår, og vores reklamation er således løst. Tak. Vi fik monteret en køler tilbage i September 2019 inkl serviceaftale. I februar (før COVID19) modtog vi faktura... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

John har vi kendt igennem mange år, og han har styr på vores kaffemaskine og vandmaskine. Han har lige været på besøg til service af vores vandmaskine, og som altid er John meget fleksibel da dansesko... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har benyttet Waterlogics vandkølere gennem flere år på min tidligere arbejdsplads. Der har altid været hurtig udrykning hvis der opstod problemer, og problemer er blevet løst med en grundig forklar... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Waterkoelerleverancier
  2. Drinkfonteintje
  3. Flessenwater leverancier
  4. Koffieautomaat

Geschreven door het bedrijf

Culligan tilbyder skræddersyede drikkevands- og kaffeløsninger til kontorer, skoler, hospitaler, restauranter og andre arbejdspladser. Vores miljøvenlige vanddispensere er udstyret med Firewall® UV-C renseteknologi og BioCote® beskyttelse, som sikrer rent, sikkert og bæredygtigt drikkevand på arbejdspladsen. Culligan som koncern er meget optaget af at være miljøvenlig og etisk i vores forretning. Vi producerer vores vandmaskiner fra egne fabrikker, hvor vi sørger for, at HMS og retfærdige lønninger bliver varetaget for vores ansatte. Derudover er alle vores kaffemaskiner og øvrige vandmaskiner produceret i Europa under forhold, der varetager HMS, miljø og retfærdige lønninger. Emmett Culligan startede sin virksomhed i 1936 med en vision om at levere bedre vand til private husstande. I dag bidrager Culligan International positivt til menneskers sundhed og velvære over hele verden ved at tilbyde vand gennem miljøvenlige produkter med en ekstraordinær kundeservice.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nem og hurtig service

Nem og hurtig service. Virkelig lækre produkter og maskiner.

29 maart 2022

Hej!
Mange tak for at du tog dig tid til at give os din anmeldelse og ikke mindst for at tilknytte en fin kommentar.
Vi er glade for at høre at I er tilfredse med jeres nye maskine og de tilhørende produkter.
Eden

Stor ros til Eden Springs

Vi kører et fast abb. hos Eden Springs.
Alt spiller!

Deres kundeservice er super og vi har hver gang besøg af den samme unge mand, til udskiftning og rens af beholder.

Vi får ca. 80l. vand leveret hver 6-8 uge.
Til vores ene beholder.

Den dækker, vand til kaffemaskine (speciel maskine) og koldt vand til vores hold på 12 mand!

Stor ros til hele Eden Springs holdet.

Mvh.
Stefan
GSR Teknik, ApS

26 februari 2022

Hej Stefan,
Kæmpe stor tak for din anmeldelse og ikke mindst din fine kommentar.
Det sætter vi utrolig stor pris på og rosen er hermed givet videre til teamet.

God og pålidelig

Har haft deres vandkøler i 5 år og har kun vært tilfreds.

22 februari 2022

Hej!
1.000 tak for den fine anmeldelse og flotte kommentar.
En fornøjelse at høre at I er tilfredse med vores produkter og service.

Helt perfekt.

Det er en fornøjelse, at handle med eden, der er aldrig nogle problemer.

4 februari 2022

Hej Kim
Hvor er vi glade for din fine anmeldelse og for at du havde lyst til at give os en kommentar med på vejen - mange tak for det :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God og hurtig service med venlig…

God og hurtig service med venlig tekniker

3 februari 2022

Hej,
Mange tak for den fine anmeldelse og for at du tog dig tid til at skrive en kommentar. Vi er glade for at høre at vores tekniker hurtigt løste problemet hos jer.

Det virker

Det virker
Meget godt service

15 januari 2022

Hej :)
Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at efterlade en kommentar.
Det sætter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super oplevelse med jeres…

Super oplevelse med jeres kaffeautomater.
Niels Boholdt jeres servicetekniker har fanme styr på tingene, han ved hvad han snakker om.
Eden Springs burde give ham en lønforhøjelse :-).

16 december 2021
Review zonder uitnodiging

Hej Ole,
Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst fine kommentar :-)
Vi har et super team af erfarne teknikere og det er dejligt at høre, at du var tilfreds med Niels' service.
Vi er glade for at byde Arbejdstilsynet velkommen som kunde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Eden Springs har en god løsning for…

Eden Springs har en god løsning for kontorer mht. frisk vand. De er altid meget venligst og hurtige til at reagere på kundens behov.

2 december 2021

Hej Helle :)
Mange tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at tilknytte en fin kommentar.
Vi er glade for at I er tilfredse med vores service og pordukter.
Dejlig dag til dig.

👍👌😊

Meget efektiv og god cervis 👍👌😊

30 november 2021

Antwoord van Culligan Danmark

Hej, Mange tak for din anmeldelse og fine kommentar :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super fint indtil videre.

Super fint indtil videre.. dog glemte de pumpen . Men den kom dagen efter efter jeg havde ringet til dem

12 november 2021

Antwoord van Culligan Danmark

Hej Denise, Tak for din anmeldelse. Vi beklager forglemmelsen og er samtidig glade for at der blev rettet op på fejlen hurtigt. Vi håber du er glad for din vandløsning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og fremragende løsning

Hurtig levering og fremragende løsning! Og så til billig penge!

2 november 2021

Hej Mustafa
Mange tak for din anmeldelse og fine kommentar.
Vi er glade for at du er tilfredse med løsningen og ikke mindst prisen.
Velkommen til som kunde hos Eden Springs.

Hej,
Mange tak for jeres anmeldelse og fine kommentar.
Vi har håber at I bliver glade for jeres nye løsning.
Vi glæder os i hvertfald til samarbejdet.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Seneste service på kaffemaskinen:

Seneste service på kaffemaskinen:
Jeg synes det manglede en beskrivelse af hvilken service der var udført

7 oktober 2021

Hej,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi beklager at du ikke føler at du har fået nok information omkring dit sidste servicebesøg. Det skal vi selvfølgelig forsøge at gøre bedre og vil kigge på at opdatere vores følgeskrivelser, som sendes efter vores besøg.

Good service

Very fast in responding and giving a result for my questions

8 september 2021

Hi Rania,
Thank you very much for your review and nice comment.
We do our best to offer our customers the best service and we are happy that you are satisfied with the provided service.
We wish you a nice day.
Kind regards

God Service

fra bestilling til levering gik der ganske få dage
nem at bruge.

23 augustus 2021

Mange tak for din anmeldelse og fine kommentar.
Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og hurtige levering.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Horrific reliability

Completely underwhelmed with the reliability of their deliveries. They have failed to show up multiple times and all they do in response to complaints is provide worthless platitudes.
would not recommend them to anyone unless you seek poor reliability and can be fobbed off with worthless platitudes

19 augustus 2021
Review zonder uitnodiging

Hi,
Thank you for your review.
Unfortunately I am not able to find you in our Danish customer base.
Could you please send me your customer information / customer number and I will check what went wrong.
Looking forward hearing from you.
Br
Eden Springs Denmark

Hurtig levering , 36 timer , på aftalt dag
Nem bestilling 😊

30 juli 2021

Hej Christina,
Mange tak for din anmeldelse og fine kommentar.
Dejligt at høre at vi lever op til dine forventninger og vi er glade for at du har valgt Eden Springs, som leverandør af vand til dit hjem.