Virkelig dårlig service. Jeg vil ikke råde folk til at lave aftaler med dem. Da jeg modtog dårlig service valgte jeg at opsige min serviceaftale for et år siden, men jeg modtager stadig fakturaer og n... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
d. 30/4 Vi fik foretaget service igår, og vores reklamation er således løst. Tak. Vi fik monteret en køler tilbage i September 2019 inkl serviceaftale. I februar (før COVID19) modtog vi faktura... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
John har vi kendt igennem mange år, og han har styr på vores kaffemaskine og vandmaskine. Han har lige været på besøg til service af vores vandmaskine, og som altid er John meget fleksibel da dansesko... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har benyttet Waterlogics vandkølere gennem flere år på min tidligere arbejdsplads. Der har altid været hurtig udrykning hvis der opstod problemer, og problemer er blevet løst med en grundig forklar... Toon meer
Culligan tilbyder skræddersyede drikkevands- og kaffeløsninger til kontorer, skoler, hospitaler, restauranter og andre arbejdspladser. Vores miljøvenlige vanddispensere er udstyret med Firewall® UV-C renseteknologi og BioCote® beskyttelse, som sikrer rent, sikkert og bæredygtigt drikkevand på arbejdspladsen. Culligan som koncern er meget optaget af at være miljøvenlig og etisk i vores forretning. Vi producerer vores vandmaskiner fra egne fabrikker, hvor vi sørger for, at HMS og retfærdige lønninger bliver varetaget for vores ansatte. Derudover er alle vores kaffemaskiner og øvrige vandmaskiner produceret i Europa under forhold, der varetager HMS, miljø og retfærdige lønninger. Emmett Culligan startede sin virksomhed i 1936 med en vision om at levere bedre vand til private husstande. I dag bidrager Culligan International positivt til menneskers sundhed og velvære over hele verden ved at tilbyde vand gennem miljøvenlige produkter med en ekstraordinær kundeservice.
Dyssen 3, 8200, Aarhus N, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Culligan Danmark
Vi kører et fast abb. hos Eden Springs.
Alt spiller!
Deres kundeservice er super og vi har hver gang besøg af den samme unge mand, til udskiftning og rens af beholder.
Vi får ca. 80l. vand leveret hver 6-8 uge.
Til vores ene beholder.
Den dækker, vand til kaffemaskine (speciel maskine) og koldt vand til vores hold på 12 mand!
Stor ros til hele Eden Springs holdet.
Mvh.
Stefan
GSR Teknik, ApS

Antwoord van Culligan Danmark
Det er en fornøjelse, at handle med eden, der er aldrig nogle problemer.

Antwoord van Culligan Danmark
Super oplevelse med jeres kaffeautomater.
Niels Boholdt jeres servicetekniker har fanme styr på tingene, han ved hvad han snakker om.
Eden Springs burde give ham en lønforhøjelse :-).

Antwoord van Culligan Danmark
Eden Springs har en god løsning for kontorer mht. frisk vand. De er altid meget venligst og hurtige til at reagere på kundens behov.

Antwoord van Culligan Danmark
Super fint indtil videre.. dog glemte de pumpen . Men den kom dagen efter efter jeg havde ringet til dem

Antwoord van Culligan Danmark
Hurtig levering og fremragende løsning! Og så til billig penge!

Seneste service på kaffemaskinen:
Jeg synes det manglede en beskrivelse af hvilken service der var udført

Antwoord van Culligan Danmark
Super god service og hurtigt levering og montering og vandet smager godt

Antwoord van Culligan Danmark
Completely underwhelmed with the reliability of their deliveries. They have failed to show up multiple times and all they do in response to complaints is provide worthless platitudes.
would not recommend them to anyone unless you seek poor reliability and can be fobbed off with worthless platitudes