Culligan Nederland  Reviews 186

TrustScore 4 uit 5

3,8

Lax bedrijf komt zijn afspraken niet na. Zou na het eerste kontakt terug gebeld worden, moet nog steeds gebeld worden. Toen ze eidenlijke kwamen hebben ze de koffie automaat meegeneomen na 2 weken... Toon meer

Als je op zoek bent naar een waterkoeler die alles kan, plat, bruis en zelfs kokend water! Twijfel dan niet, neem zo snel mogelijk contact op met Jort Schoemaker! Onze ervaring hebben wij als zeer... Toon meer

Als je ooit op zoek mocht zijn naar een waterkoeler waarbij je "lekker" koud water al dan niet met een BRUIS functie zoekt dan ben je bij Waterlogic aan het goede adres. Wij hebben samen met Danny van... Toon meer

5 jaar lang de hoofdprijs betaald voor een waterapparaat. Na 5 jaar besloten om te stoppen met het contract en wat denk je, dit bedrijf stuurt nog een factuur voor het ophalen van het apparaat (dat ik... Toon meer

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

nieuw contract

Met Danny Meesters snel kunnen schakelen.
Duidelijke afspraken zijn snel nagekomen.

19 december 2024

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen door Danny! Wij danken u voor deze feedback en staan steeds tot uw dienst!

Het Culligan Team!

Service altijd goed en bij storing snel…

Service altijd goed en bij storing snel geholpen, ook de relatiebeheerder is behulpzaam

8 oktober 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling. Ons belangrijkste doel is dat onze klanten zich ontzorgd voelen, daarom waarderen we uw feedback!

Ons medewerkers staan steeds tot uw dienst!

Het Culligan Team.

ben al jaren klant bij Waterlogic

ben al jaren klant bij Waterlogic.Altijd contact gehad met Danny, en ben achteraf ook zeer tevreden over zijn advies!

26 september 2024

Beste klant,
Wij danken u voor deze fijne feedback! Ons team staat steeds tot uw dienst.

Het Culligan Team.

Prettig contact

Prettig telefonisch onderhoud, directe actie en goed voorstel gehad voor onderhoud aan de waterkoelers, door Danny Meesters.

14 maart 2024

Beste klant,

Bedankt voor deze mooie review, wij hechten enorm veel belang aan uw feedback. Wij staan steeds tot uw dienst!

Het Culligan Team

Lax bedrijf komt zijn afspraken niet…

Lax bedrijf komt zijn afspraken niet na.
Zou na het eerste kontakt terug gebeld worden, moet nog steeds gebeld worden.
Toen ze eidenlijke kwamen hebben ze de koffie automaat meegeneomen na 2 weken factuur van onder zoek blijkt hij niet te repareren waarvan we nooit iets van hebben gehoord.
En zijn erg traag met reageren op de maileng

11 november 2023

Beste Angelique,

Allereerst onze excuses voor het ongemak. We vinden het zeer jammer om dit te lezen en wensen u dan ook te bedanken voor deze feedback, dit zal ons alleen maar helpen om onze dienstverlening nog meer te optimaliseren. Onze commerciële dienst neemt contact met u op om dit verder te bespreken.

Het Culligan Team

Nog steeds geen factuur na verzoek 7…

Nog steeds geen factuur na verzoek 7 dagen na levering, open doos levering via DHL, onderkant kapot, op zijn kop geleverd met open onderkant en apparaat moest rechtop vervoerd worden.. jammer.

12 december 2023

Vriendelijke en snelle service

Voor ons kantoor hebben wij hier meerdere water en koffiemachines afgenomen. Er zijn adviseurs langs gekomen om de situatie te beoordelen en advies te geven en er werd vriendelijk en snel gereageerd. De machine werden snel geleverd en werden super.

22 mei 2023

Beste klant,

Bedankt voor uw geweldige review. Ons belangrijkste doel is dat onze klanten zich ontzorgd voelen, daarom waarderen we uw feedback!

Ons team staat steeds tot uw dienst!

Het Waterlogic Team.

Serieus mooi apparaat

We hadden een stevige wensenlijst en aan al deze wensen kon Waterlogic voldoen.
Verder ziet het apparaat er schitterend uit en heb ik al veel mensen tevreden in de weer gezien met een lekker gekoeld bekertje water.

30 juni 2023

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons. Fijn om te lezen dat u de juiste drinkwateroplossing heeft gevonden voor uw team.

Het Waterlogic team.

We kunnen er blind op vertrouwen dat ze…

We kunnen er blind op vertrouwen dat ze ieder jaar weer netjes de jaarlijkse onderhoudsbeurt komen doen. Altijd vriendelijk en de service is uitstekend.

23 juni 2023

Beste klant,

Bedankt voor deze mooie beoordeling, wij hechten enorm veel belang aan uw feedback. Onze monteurs staan steeds tot uw dienst!

Het Waterlogic Team

Gewoon goed onderhoud.alle onderdelen die moesten wisselen ook aanwezig, keurig nette onderhoudsmonteur.

Onderhoudsmonteur was vriendelijk, verstaat zijn vak en had alle spullen bij zich om alles in een keer goed af te handelen.

19 juni 2023

Danny is klantvriendelijk!

Danny was vriendelijk aan de telefoon en in het mail contact wat we hadden.
Hij was snel met zijn reacties.
Hopelijk volgt snel onze nieuwe watertap op school!!!

15 juni 2023

Antwoord van Culligan Nederland

Bedankt voor deze fijne review. Wij hechten enorm veel belang aan uw feedback. Danny en ons team staan steeds ter beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

Fijn contact met Danny

Fijn contact met Danny. Helder aanbod, goede uitleg bij vragen en vriendelijke service.

25 mei 2023

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zeer vriendelijk en behulpzaam

11 mei 2023

Antwoord van Culligan Nederland

Bedankt voor deze review. Wij hechten enorm veel belang aan uw feedback. Ons team staat steeds ter beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

watercooler

Prima geholpen met juiste informatie.

20 april 2023

Alvast heel veel drinkwaterplezier!

Ik heb contact gehad met Danny Meester.

Ik heb contact gehad met Danny Meester.
Danny heeft me heel fijn geholpen en hele duidelijke uitleg gegeven over de waterkoeler die ik wilde bestellen. Deze heb ik mede door de goede uitleg van Danny dan ook besteld.
Ga zo door Danny. :-)

17 maart 2023

Beste klant,

Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling. Ons belangrijkste doel is dat onze klanten zich ontzorgd voelen, daarom waarderen we uw feedback!

Danny en ons team staan steeds tot uw dienst!
Wij wensen u alvast heel veel drinkwaterplezier.

Het Waterlogic Team.

Danny heeft ons goed en kundig…

Danny heeft ons goed en kundig geholpen. Reageerde snel op onze vragen en kwam met een prima offerte.

7 maart 2023

Beste klant,

Bedankt voor deze mooie review. Wij hechten enorm veel belang aan uw feedback. Danny en ons team staan steeds ter beschikking om al uw vragen te beantwoorden.

goede service verlening

goede service verlening. Prima monteur, geeft duidelijk uitleg wat hij heeft uitgevoerd.

22 februari 2023

Beste klant,

Bedankt voor deze fijne review. Wij hechten enorm veel belang aan uw feedback. Ons team staan steeds tot uw dienst.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, en nette afhandeling van de werkzaamheden. Bedankt Danny

13 februari 2023

Beste klant,

Bedankt voor deze fijne review. Wij hechten enorm veel belang aan uw feedback. Danny en het Waterlogic team staan steeds tot uw dienst.

Alvast heel veel drinkwaterplezier!

Danny is zeer klantvriendelijk en denkt…

Danny is zeer klantvriendelijk en denkt mee met ons

9 januari 2023

Beste klant,

Bedankt voor deze fijne review. Wij hechten enorm veel belang aan uw feedback.

Goed bedrijf

Goed bedrijf! Fijn contact met Danny, hij werkt netjes met een uitgebreide en snelle offerte. Daarnaast geeft hij bijhorend advies.

9 januari 2023