Wim deed het onderhoud aan onze InterGas CV ketel. Was samen met een collega die van hem uitleg kreeg. Ik ben er ook bijgebleven, de uitleg was interessant. Zeer vriendelijk en op tijd. Prima!
Wederom zeer tevreden. Vandaag de 1ste onderhoudsbeurt de kachel hangt er nu 1 jaar. Hij heeft ook iedere stap aan mij uitgelegd ( ik ben een beetje nieuwschierig) een uitgebreid onderhoud. Ik ben ze... Toon meer
Wordt 2 keer gevraagd om allerlei foto's door te sturen van de oude ketel en situatie etc,etc.vervolgens krijg ik een reactie binnen 2 minuten terug nadat de foto's zijn doorgestuurd, dat er geen of... Toon meer
Automatische vulinstallatie CV vult niet bij. klantenservice via mail aangestuurd op 21-11-2023. netjes opgelost. wordt monteur gestuurd. nog even afwachten dus na 2 weken (07-12-2023) nog geen... Toon meer
Cvtotaal is hét online platform voor alles waarmee je je woning duurzamer en comfortabeler maakt. We zijn een 100% webshop, maar bieden ook de mogelijkheid om daarnaast installaties aan. We leveren onder andere CV-ketels, aircosystemen, ventilatie-units en warmtepompen en werken uitsluitend met de beste A-merken.
Slauerhoffweg 7, 8912BH, Leeuwarden, Nederland
- info@cvtotaal.nl
- cvtotaal.nl
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Allereerst de bereikbaarheid die is…ver beneden peil. Niet bereikbaar voor een persoonlijk gesprek
Allereerst de bereikbaarheid die is zeer slecht. Niet telefonisch bereikbaar. Heb een ketel laten plaatsen in 10-2020.Het is een Nefit trendline HRC 30 CW5. Is nu kapot. Het is de flowsensor. Zit als het goed is nog garantie op,echter krijg niemand te pakken.
Te einde raad maar een plaatselijke installateur gebeld.
Zo zie je maar goedkoop wordt altijd duurkoop.

Antwoord van Cvtotaal
Verkeerde levering maar goed opgelost
Verkeerde levering, maar snelle oplossing. Gemaakte extra kosten netjes terug gekregen

Antwoord van Cvtotaal
Door wat onduidelijkheden en verkeerde…
Door wat onduidelijkheden en verkeerde bestelling geplaatst.
Deze retour gestuurd, nieuw besteld dit ging allemaal vlot, ook de financiele afwikkeling ging vlot en correct!

Goede communicatie,klantenservice die…
Goede communicatie,klantenservice die meedenkt.Afspraken worden nagekomen.Foutjes worden snel hersteld. Heb twee jaar terug cv-ketel laten plaatsen en nu hybride warmtepomp.Goede prijzen voor vakwerk.Aanbeveling! W.Oosterhof

Super slechte service!
Super slechte service!! Om een offerte aanvraag te doen moet je dus je plafond in de garage slopen omdat ze een foto willen hebben van de tussenruimte van plafond en het dak. Ongelooflijk. Nog nooit van gehoord. Ze denken hier vanalles tegen te komen. Na een paar keer mailen dat er verder niks te zien valt in de tussenruimte word de offerte afgewezen. Echt mega mega slecht! Plus ze liegen ook alles aan elkaar. Stelletje prutsers!

Niet mee in zee gaan
Bij de offerte aanvraag voor vervanging CV ketel kwam aansluiting van riolering ter sprake. In eerste instantie was dat geen probleem, kon eenvoudig door monteur worden aangelegd werd aangeven in mailtje. Dag later een mail, zij konden toch geen offerte uitbrengen en dat was het dan. Uiterst onprofessioneel. Niet mee in zee gaan.
Installatie nu uitgevoerd door Warmtethuis, inclusief rioolaansluiting.

Pure verkooporganisatie, geen service
Pure verkooporganisatie. Geen betrokkenheid bij installatie proces van CV-ketel, na verkoop geen enkele service meer. Werken met pool van monteurs die alleen verantwoordelijkheid nemen voor het installatiewerk. Je gaat dus in zee met 3 partijen die elkaar kunnen aankijken. Onze monteur wilde op tijd thuis zijn en leverde nieuwe CV zonder de moeite te willen nemen de thermostaat werkend aan te sluiten. Helaas kwam ik er te laat achter dat installatie, via Atag zelf, zelfs een stuk goedkoper zou zijn geweest. Een ervaring rijker maar zou in toekomst geen gebruik meer maken van CV-totaal.

Antwoord van Cvtotaal
De geadverteerde prijs bleek ineens…
De geadverteerde prijs bleek ineens nadat ik de bestelling al had geplaatst vele euro’s duurder en zonder pardon werd de bestelling geannuleerd. Niet eens een excuus. Slecht bedrijf, slechte of eigenlijk geen communicatie.

Antwoord van Cvtotaal
Airco prijs toch hoger....
Gezocht naar een airco en zag een mooie prijs bij cv totaal. 799€ ik dacht,klaar. Daar komen montage kosten bij ,goed. Totaal is dus 1788€.
Ik de offerte aangevraagd...foto's gestuurt en aangegeven dat de buitenunit niet 3 maar 12 meter van de binnenuit afzit.
Krijg ik tot 2 keer een verzoek om foto's te sturen( heb ik dus 3 keer gedaan.
Daarna was het klaar,dacht ik.
Toen kreeg ik het totale bedrag zien wat het ging kosten.
Ik schrok er van, want voor 7 meter extra leiding moest ik meer dan 800€ betalen.
Nu moet ik dus in totaal 2770€ betalen.
Nu is de opdracht nog niet goed gekeurd want ik moet een automatische incasso goed keuren,dan wordt het bedrag 1 dag na installatie afgeschreven. Dit heb ik nooit ergens gelezen voor dat ik de offerte goed keurde.

Antwoord van Cvtotaal
Veel gedoe met het opvragen van de…
Veel gedoe met het opvragen van de offerte. Ik vroeg in december om een offerte via de website. Ik kan alle foto's sturen waar ze om vroegen. Behalve die van de rookafvoer pijp aan de buitenkant van de woning. Aangezien ik in een appartementen complex woon, kan ik niet zomaar even het dak op klimmen om een foto te maken. En vanaf de begaande grond is het niet te zien. Ook wilde ze het aantal meters weten van de pijp vanaf de huidige ketel naar buiten. Alsof ik dan weet. Maar ze wisten wel bijna zeker dat de pijp vervangen moest worden. Daarna ben ik afgehaakt en heb een andere bedrijf in de hand genomen. Die zijn gewoon zelf even komen kijken. Hebben de ketel vervangen. En de afvoerpijp was nog in prima conditie. Achteraf zo blij dat ik niet met Cv Totaal in zee ben gegaan. Gezien het grote aantal negatieve reviews.

Monteur vertrokken, geen ketel
Veel gedoe, slechte communicatie en uiteindelijk geen nieuwe cv-ketel!
Offerte gevraagd, ging prima en snel. Die moest worden verhoogd met 100 euro vanwege 'demontage boiler' uit oude cv-ketel. Nooit begrepen waarom. De oude ketel is schroot, je rekent toch geen geld om die uit elkaar te halen?
Offerte uiteindelijk wel geaccepteerd. Dan wordt 2 weken voor de montage opeens het gehele bedrag geïncasseerd. Bijna, gelukkig nog net weten tegen te houden.
Dag van montage komt monteur en zegt dat ruimte te klein is om te werken. Ik had duidelijke foto gestuurd van de situatie, dus verbaast mij nogal. Monteur weer vertrokken, met spullen. CVtotaal alleen per mail bereikbaar, waardeloos. Paar uur later het oordeel: inderdaad te kleine ruimte, we willen de opdracht niet aannemen. Daarna een mail: 'we komen de spullen ophalen over een paar dagen'. Huh? Die heeft de monteur meegenomen!
Al met al: slechte communicatie, klantenservice een puinhoop. Waarom komen ze niet tevoren even langs om de situatie te bekijken? Waardeloos!
Update 24 januari 23: Contact opgenomen met CVTotaal naar aanleiding van reactie hieronder. Bleek een dooie mus te zijn, ze konden niks doen.

1 ster doet hier geen recht
1 ster doet hier geen recht, want zelfs dat is te veel. Op de afgesproken tijd komt de monteur, die na 5 minuten weggaat omdat de verdeler van de radiatoren geroest is (was al vantevoren aangegeven, 'zou naar gekeken worden'). Ik zou teruggebeld worden, gebeurt niet. Na 3 uur een mailtje dat mijn order compleet gecanceld is. Geen overleg, geen alternatief maar er gewoon vandoor gaan. Nog mooier: een dag later wordt er 2133 euro afgeschreven. Bellen? Kan niet. Mail beantwoorden? In 2 zinnen maximaal. Wees gewaarschuwd, dit zijn incompetente lieden en/of oplichters.

Kansloos
Nutteloos mail contact met de zogenaamde klantenservice.
Als je persoonlijke advies wil over vervanging van een cv ketel (type prijs enz en misschien een airco plaatsen .en voor dat geld wil ik wel goed advies over de verschillende types enz .
Dan is het ineens een online webshop.maar wel een online webshop die ook online blijkbaar aircos plaatst en cv ketels vervang.....heel bijzonder ...maar achteraf blij dat het zo is gegaan ,wat ik gelezen heb ,staat betrouwbaar en eerlijkheid ook niet zo hoog op hun lijstje .
Super doei

Goede service :)
Had spullen besteld (cv-ketel+thermostaat). door problemen bij de distributeur kwam de levering te laat. Maar dankzij de klantenservice via whatsapp ben ik super en eerlijk geholpen en is het toch gelukt alles op tijd in huis te hebben! bedankt team voor de warme douche dit weekend! :)

Antwoord van Cvtotaal
Voor 16.00 uur besteld volgende dag in…
Voor 16.00 uur besteld volgende dag in huis. DUS NIET!!! Erg vervelend als je erop zit te wachten.

Zeer teleurgesteld
Zeer teleurgesteld. Men vond de gasafvoer afvoer te gevaarlijk om te vervangen. Heel bijzonder, want geen enkele andere partij gaf dat aan. Zinloos als je als cv installateur zegt dat doen we niet. Prima ik ga naar een andere aanbieder
Absoluut geen aanrader/oplichterij
Absoluut geen aanrader. Vreselijk bedrijf. Ze hebben bewust geen telefonische klantenservice/bereikbaarheid, zodat ze klanten kunnen ontwijken. Na installatie hebben we anderhalve week met een kapotte CV-ketel gezeten en pas na dreigen met rechtsbijstand en het storneren van het bedrag gingen ze handelen. Daarnaast extra kosten, waarbij inmiddels in veel reviews lees dat dit wel erg vaak voorkomt, voor leidingwerk waar je eigenlijk al extra voor betaalt aangezien er in de offerte 75 euro voor extra leidingwerk standaard wordt gerekend. Uiteindelijk wordt er dan ook nog gesjoemeld door het afgesproken bedrag te verhogen, want ze waren vergeten de btw erbij op te tellen. Persoonlijk vind ik dat dit bedrijf bij een programma als Kassa thuishoort.
Bestelling split unit airco:
Voor bestelling gevraagd binnen hoeveel weken plaatsing mogelijk was 4/6 weken. Op site op voorraad.
Dus besteld.
Niet veel later die week belt de monteur/bedrijf aan wie de opdracht is toegewezen. Is pas leverbaar medio september. Naja prima (10weken later ipv 4/6).
Dag voor montage nog niks gehoord of het nou door ging of niet. Zowel van cvtotaal niks geen updates als het bedrijf welke hem zouden plaatsen. Dus zelf maar bellen naar het bedrijf. Nee sorry was nog niet leverbaar duurde nog wel 6 weken volgens fabrikant. Totaal dan minimaal (16weken).
Zolang ga ik niet meer wachten dus annuleer mijn bestelling via email. Geen reactie. Dan maar via whatsapp aangezien cvtotaal niet telefonisch bereikbaar is.
Vervolgens een email ontvangen dat bestelling is geannuleerd.
De volgende dag ineens 2x mail bedankt voor je bevestiging van de bestelling? Huh?
Vervolgens ga ik mijn diner afrekenen. Wat schets mijn verbazing geen saldo? Hoe kan dat nou…
Even snel op de bankieren app kijken.
Wat flikken ze nu dan weer gewoon het volledige bedrag afschrijven terwijl de bestelling allang is geannuleerd. Wat een kl*tebedrijf.
*Voorafgaand aan bestellen is het zogenaamd op voorraad en binnen 4/6 weken leverbaar. Waar ik gewoon word voorgelogen.
*Dan totaal geen communicatie.
*Vervolgens na annuleren van bestelling doodleuk het totaal bedrag afschrijven.
Ik snap wel dat jullie niet telefonisch bereikbaar zijn. Anders trok ik jullie door de telefoon