Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Den mest flabede medarbejder i telefonen endte med at lægge røret på. Han nægtede at godtage adressen på en færgeterminal og skulle bruge et numme... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kunne jeg give minus stjernet gjorde jeg det Har bestilt taxa 3 dage før jeg skal afsted Bad om de var der præcis kl 6.45 da vi skulle videre med tog Fik at vide at de ikke kunne være præcis, da... Toon meer
Jeg og min kammerat Inge Rat tog en taxa fra Jomfru Ane Gade i Aalborg, og det var desværre en virkelig dårlig oplevelse. Der var ingen kontakt eller venlighed fra chaufføren fra det øjeblik, vi ste... Toon meer
Jeg ville bestille en relativt kort tur hjem fra et sted i Aarhus til et andet sted i Aarhus med to cykler, som jeg gjorde meget tydeligt i min bestilling. Da taxaen ankom, kunne den ikke have to cykl... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Med Aarhus Taxas app kan du med få klik nemt bestille en vogn. Samtidig kan du holde øje med taxaens vej til dig. Appen findes til både Apple og Android-telefoner. Hvis du henter den nu, så har du altid en taxa ved hånden.
Contactgegevens
Verenigd Koninkrijk
- dantaxa.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Skulle guide 80% af vejen hjem!
Skulle guide chaufføren 80% af vejen selvom der var givet adresse og bydel. Ender med at blive smidt af 500 m fra endestation.. langt fra nogen god oplevelse.
Bestiller en taxa til kl 7
Bestiller en taxa til kl 7, da jeg skal nå på arbejde. Kl 7 sidder jeg klar nede og så køre taxaen lige forbi mig 2 gange uden at stoppe på min adresse. Da jeg så ringer til dem for at høre hvor langt den er, fortæller de mig at de mener de er kørt forgæves og derfor ikke har en på vej til mig mere. Jeg bliver irriteret og fortæller det er deres fejl når de bare køre forbi min adresse og at jeg skal må på arbejde kl 7:30. Hun fortæller så at de vil sende en ny, men hun kan ikke fortælle hvornår eller noget, og nu står jeg og kommer for sent på arbejdet fordi taxaen ikke valgte at samle mig op og de tager intet ansvar for det! Det er virkelig dårlig service!! Skam jer!
Så dårlig service 20/7
Normalt godt tilfreds MEN D.20/7. 2023. En chauffør løj om et Højer sving i Lyngby og kørte en meget stor omvej. Ca dobbelt pris da vi ende med at stige af og IKKE på vores bestemmelse sted. Der er taget billeder som bevis af vejen og kvittering chauffør nr. o.s.v Og ja er jo godt klar over at der ikke komme et svar her, det gør der jo aldrig......
Jeg er Kalundborgenser og her er…
Jeg er Kalundborgenser og her er Dantaxa så ringe en virksomhed, at det virker som en dårlig joke.
Jeg selv handicappet ringede og bestilte taxa for at komme hjem. Oplyser jeg har rollator der skal med.
Går ned og venter i ca ti minutter, da jeg bliver ringet op af taxachauffør. Han er altså i Holbæk om jeg ikke kunne ringe ind og aflyse turen? Det vidste jeg da virkelig ikke og chaufføren blev utilfreds og mindre behagelig. Ringer ind til selskabet, der beklager at der INGEN taxaer er i Klb overhovedet. Jeg aflyser og går hjem (1.4 km der tager mig 70 minutter og efterfølgende en uge på langs pga smerter). På turen hjem, møder jeg tre forskellige Dantaxa’er i byen (alle tre forskellige bilmærker).
Min gamle mor ringede og bestilte taxa tidligt om morgenen, da hun skulle til læge.
Hun står og venter en halv times tid efter aftalte tidspunkt og undres over, der ikke kommer nogen. Ringer ind til selskabet og får at vide, der er ingen taxaer i Kalundborg. Hun bliver vred og skælder ud, medarbejder smider røret på… slut.
Mor måtte aflyse tiden hos læge og bestille ny.
Min mor ringede i dag og beklagede sig over sin oplevelse og fortæller yderligere, at hun engang havde ringet ind, hvor hun fik at vide at der ingen taxaer var i Klb (lyder det snart bekendt?).
Senere på ugen, får hun bestilt tur og her kommer de så uden problemer.
Hun snakker med chaufføren om, at de måtte have haft travlt den anden dag, da der ingen taxaer var i Klb overhovedet.
Vrøvl, mente chaufføren og fortalte, at de havde siddet tre chauffører og ventet forgæves hele den dag!?
Hvad sker der for Dantaxa?
Dårlig behandling, dårligt firma med ringe ledelse? Inkompetente medarbejdere? Ubehagelige personer der snakker ned til folk?
På den front imponerer i dog storslået!!
Savner undskyldning!!!
Savner undskyldning!!!! Havde bestilt dagen i forvejen og fik bekræftelse og igen en bekræftelse på sms 5 minutter før taxiankomst. Da stod vi allerede klar på vejen og ventede. Efter 20 minutter kunne vi ikke vente længere og kørte selv til arrangement. På vejen ringede vi til Dantaxi der kunne fortælle at chaufføren var kørt til forkert adresse. Ingen beklagelse eller en sms kunne have løst situationen.
Har været i kontakt med Dantaxa side kl 08:40
Har været i kontakt med Dantaxa side kl lidt over 08:00 i morges da en af mine medarbejdere havde tabt telefonen i en af deres biler ( nummer plade og chuff nummer har jer) men de var totalt ligeglade, jeg kan også stadig se at samme chuff har telefonen i Albertslund (find my iphone) men lige meget hjælp, så nu blev det til en politi sag :( magen til ligegyldighed og ansvarsaftagen.
Dårligt selskab
Bestilte taxa d. 24.5.2023 til kl.03.30 den 25.5.2023.
Ringede og rykkede kl. 03.40, hvor vi fik at vide, at de ikke kunne sige, hvornår de kunne være hos os. Da vi skulle med bus til Billund lufthavn kl. 04.05, måtte vi selv køre. Bestiller aldrig hos Dantaxa mere. 4 andre som skulle med samme bus, havde samme oplevelse på trods af de også i god tid havde bestilt taxi. Der var kun 2 taxier i byen. Hvis der er flere der har bestilt må man sætte flere taxier til rådighed. Dårlig kundeservice. Aldrig mere Dantaxa.
Bad behaviour of the taxi driver
I ordered a taxi today, and I ordered about 5minutes before I arrive at the train station, because I was getting late for work. Taxi driver was very angry because I ordered taxi before. He shouted at me in the taxi, and said he will call to his office and block me, for ordering taxi before arrival. I was with my boss, and it was really ambarrassing. If there is a rule that a person can not order taxi before 5 minutes, it should be displayed in dantaxi website. Shouting at a customer is not correct.
Dantaxa kan ikke finde sin klient dvs…
Dantaxa kan ikke finde sin klient dvs mig. Dantaxa tager en besked imod om min placering og siger at en taxa kommer om 5min. Jeg får intet at vide, hvor skal jeg vente. En taxa sender en besked hurtigt, at taxaen er ankommet. Jeg kan ikke finde taxaen. Jeg ringer til telefon, som stod på beskeded uden held. Jeg ringede til centralen, hvor en dame fra Dantaxa beder om navn på en gade. Jeg kan ikke se et gadeskilt nogen steder her i Odense ved Hovedbanegård. Jeg kender ikke byen. Der er ikke nok for dem at jeg fortæller hvor jeg var. Dantaxa kørte mig af sted 20min senere. Der mangler information om hvor en taxa holder i Odense. Man skal også sige, hvor en klient skal finde den taxa. Et skilt på taxa er misvisende på Hovedbanegård i Odense. Jeg fulgte den og havnet der, hvor jeg var.
Bestilte taxa til lufthavnen 3 dage før…
Bestilte taxa til lufthavnen 3 dage før. 5 min efter at taxaen skulle være ankommet, ringede jeg for at sikre mig at den var på vej. Appen sagde bare søger taxa.
De fortalte mig at de lige var ved at sætte en kunde af, men at jeg var den næste i køen.
Da appen stadig skrev søger vogn 5 min senere, ringede jeg op igen. Nu fik jeg så af vide at de ikke havde nogen vogne, og de havde meget travlt.
På dette tidspunkt var jeg nødt til at tage min egen bil til lufthavnen, hvilket resulterer i en meget stor parkerings regning. (3 uger)
Dårlig, dårlig, dårlig og dyr...
Torsdag d. 26/1-23 kl 16:00 ringede jeg og bestilte en taxi til 7 personer. Den blev bestilt til kl 18:05. Vi skulle fra Frederiksberg til Valby med dårligt gående bedsteforældre for at overvære en koncert kl 19.
Vognen var 35 minutter forsinket, og det var selvom jeg rykkede for den 2 gange. Chaufføren var langsom og virkede uinteresseret i af nå frem til destinationen til tiden. Vi endte med at forlade vognen i frustration et tilfældigt sted 1,5 kilometer fra destinationen, fordi chaufføren fik viklet sig ind i noget vejarbejde, som han absolut ikke havde styr på. Og turen kostede over 200 kr. Virkelig spild af penge!
Useriøst firma
Vi var en klasse v. Helsingehallerne og skulle nå et tog til Hovedbanegården hvorfra vi skulle videre til Jylland. Det var vigtigt at vi nåede vores forbindelse og bestilte derfor taxaer dagen i forvejen. Vi ringede på dagen for at sikre os at der ville komme en stor og en lille bil. Det var heldigt for de havde ikke noteret bestillingen og nu havde de iøvrigt ikke nogen store biler længere. Vi måtte så bestille tre alm. biler. Den bestilling kunne de heller ikke håndtere. Det endte med at der kun blev sendt en taxa. Det er DYBT useriøst at man ikke kan regne med en bestilling. Står du og skal nå et fly/tog/anden aftale så gå LANGT uden om Dantaxa. De får dig IKKE frem til tiden.
Vi bestilte en taxa til kl.22 og det er…
Vi bestilte en taxa til kl.22 og det er sku for meget at den ikke er kommet til tiden, plus at vi har fået den dårligeste kundeservice da de overhovedet ikke har sendt den. Jeg er rigtig irriteret over den service som de fremstiller. Det er godt nok sidste jeg bestiller fra jer af!!! Jeg har aldrig oplevet så dårlig en behandling… det her er hvad jeg ville kalde en “bib” services!
Bestilt taxi i app kom aldrig.
Havde bestilt taxitur i app til 1/1 01.30 i nordlige Århus, fås sms at taxi er på vej, en time senere er taxi ikke kommet og jeg ringer intenst for at komme igennem og får besked på turen var afvist af chaufføren. Hvad er formålet med at bestille en tur i app når den kan afvises af chauffør ?
Får beskeden i tlf at der sendes en anden taxi, den kommer heller ikke.
Virkelig useriøs service og medarbejdere i tlf har absolut ikke begreb om hvad de laver.
Frusterende at stå i silende regnvejr og vente på et amatøragtigt firma der ikke kan overholde aftaler, de selv har bekræftet.
Meget dårlig service..
Meget dårlig service..
Havde tabt min mobiltelefon
fandt heldigvis ud af dagen efter at den var i den taxa jeg havde kørt med og jeg snakkede med chaufføren om hvordan jeg skulle få den.. der burde jo være et slags hittegods kontor hvor chaufføren aflevere og jeg kunne hente men nej nej det har de ikke.. jeg snakkede med dem på Dantaxa og svaret var at jeg selv måtte finde ud af hvordan jeg ville få fat i min telefon,ingen hjælp at hente der overhovedet så ALDRIG mere Dantaxa
Bekræftelse er IKKE en bekræftelse
Jeg prøvede at bestille en tur spontant, da min cykel var flad og skulle på sygehuset. Kunne ikke komme igennem på telefonen, men flere gange undervejs, blev man opfordret til at bruge deres robot til at bestille en taxa til her og nu. Så det prøvede jeg, og fik en bekræftelse på adressen, samt at der ville være en vogn indenfor 10 min - både på telefonen samt SMS.
Der kom ingen taxa... Ringer igen og kommer igennem efter del ventetid (ingen nummer i køen info, må bare antage der før eller siden er nogen der tager røret), og han bekræfter at der IKKE er en vogn på vej, og at der nok ikke kommer en.
Jeg forklarer, at jeg måske synes det er uoptimalt at have et system, der bekræfter overfor kunden, at der kommer en vogn samt tidspunkt, når det ikke er tilfældet - han må have været uenig, for smækker røret på.
Kan godt forstå der ikke er mange der bruger taxa længere...
Lang historie kort
Lang historie kort, jeg bestilte en taxa til 7, de sendte en stor OG en lille taxa. Taxa manden i den lille taxa blev sur og ville ikke køre alene tilbage. Så fuld folk hoppede med i begge taxaer for ikke at skabe problemer. Dantaxa har på skrift erkendt at de har lavet en fejl men vil ikke gøre mere ved det. Efter ingen kontakt igennem flere forsøg må jeg eskalere på anden vis.
UTILREGNELIG OG UBEHAGELIGE
Dantaxa skulle køre mig til scanning i Viborg fra Ikast af en tur de havde sagt ja til gennem Falck. Da jeg ikke bliver hentet til aftalt tid. Kontakter jeg Falck som stiller mig igennem til en medarbejder ved dantaxa. Skal siges da jeg ringer skulle jeg have været hentet. Og får en virkelig ubehagelig dame i røret. Fortætter hende jeg skulle have været hentet mellem 1335 og senest 1410. For at nå min tid til Mr scanning i Viborg. Hun fortæller mig de har travlt og de ikke kan komme før om ca en halv time. Fortæller hende der ikke er godt nok. De har sagt ja til turer gennem Falck og der står jeg skla være fremme senest kl 1510 og når de nok ikke kan hente mig før 1440 så kan jeg ikke se hvordan de vil kan nå det. Hun siger at hun selvfølgelig ikke kan garantere at jeg kan være fremme til den ellers aftalte tid og det ikke er hendes problem. Bliver meget skuffet da jeg har ventet 4 mdr på den scanning af min ryg. Men hun giver tydeligt udtryk for at det ikke er hendes problem. Så må kontakte Falck og aflyse turen da jeg jo ikke kan komme næsten en time forsent til en mr scanning. Og forvente at får den lavet. Og får kontakt til der privat hospital der skal lave scanningen og aflyst under en timer før jeg skal være der. Så kan vis i skal frem til er aftalt tidspunkt. Så er DANTAXA nok ikke firmaet i skal gå efter. Hold jer langt væk fra dem. Ikke bare er de utilregnelig. Men også ubehagelige. Når man snakker med dem. Så jeg booker aldrig en af deres taxa igen. Håber heler ikke Falck bruger dem som underleverandør. Vis folk skal frem til et vist tidspunkt
De holder ikke nogle aftaler!
Ringede kl 8 og bestilte taxa til kl 11. Det var intet problem. Ringede 10.40 for at tjekke de havde styr på det. Ingen problem. 4 min i 11 skriver de der ikke er en taxa i området !!!!
Det var så den fly tur til Norge….
Værdiløs forudbestilling.
Forudbestilt tur via app 3 dage forud. Vi skal nå et tog og taxa kommer ikke. Efter at have rykket for taxa, kommer taxa fra andet firma. Det viser sig at Dantaxa kun har 1 bil i Odense og omegn om natten, som “desværre” har en anden tur hvad er en forudbestilt tur på app så værd??!! Ingen information omkring aflysning.
BENYT IKKE DANTAXA I ODENSE, HVIS DU HAR EN BAGKANT. REGN IKKE MED FORUDBESTILT TUR.
Benytter aldrig Dantaxa igen