Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Den mest flabede medarbejder i telefonen endte med at lægge røret på. Han nægtede at godtage adressen på en færgeterminal og skulle bruge et numme... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kunne jeg give minus stjernet gjorde jeg det Har bestilt taxa 3 dage før jeg skal afsted Bad om de var der præcis kl 6.45 da vi skulle videre med tog Fik at vide at de ikke kunne være præcis, da... Toon meer
Jeg og min kammerat Inge Rat tog en taxa fra Jomfru Ane Gade i Aalborg, og det var desværre en virkelig dårlig oplevelse. Der var ingen kontakt eller venlighed fra chaufføren fra det øjeblik, vi ste... Toon meer
Jeg ville bestille en relativt kort tur hjem fra et sted i Aarhus til et andet sted i Aarhus med to cykler, som jeg gjorde meget tydeligt i min bestilling. Da taxaen ankom, kunne den ikke have to cykl... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Med Aarhus Taxas app kan du med få klik nemt bestille en vogn. Samtidig kan du holde øje med taxaens vej til dig. Appen findes til både Apple og Android-telefoner. Hvis du henter den nu, så har du altid en taxa ved hånden.
Contactgegevens
Verenigd Koninkrijk
- dantaxa.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Hvis du har fast kørsel med dantaxa
Hvis du har fast kørsel med dantaxa
Så vil forsigtig med at stole på dem.
Blev brændt af en morgen da min datter skulle i skole. Og de sagde flere gange at hun var hentet og på vej. Det var Hun så ikke,for hun stod og ventede der hvor hun skulle. Selvfølgelig kan der ske fejl, men at i gentagne gange lyver og siger at hun er samlet og på vej i skole det er bare ikke i orden. Jeg er så skuffet over jer.
Har to gange idag bestilt taxa i Viborg…
Har to gange idag bestilt taxa i Viborg begge gange kom de for sent , turene var bestilt på forhånd til fast klokkeslæt . Den ene kl 1500 , der kom de først da vi på mindede om kørslen så den var en halv time for sent på den .
Anden gang var kl 0200 der kom de først efter mange påmindelser en time for sent ,
Det er den værste service jeg nogensinde har fået , centralen smed flere gange røret på under vores forsøg på at få en kørsel , som vi havde bestilt 14 timer før .
Brug aldrig dette selskab hvis du har en bagkant , så som bryllup eller møde i banken .
Men dette er hvad der kommer ud af monopol .
4 gange ville i komme inden for 5…
4 gange ville i komme inden for 5 minutter nu er er der gået en time
Jeg har simpelthen aldrig oplevet…
Jeg har simpelthen aldrig oplevet større svinestreg end den i lavede idag. Jeg bestilte en fastpris taxa Rigshospitalet alle for 2 dage siden.
Den skulle være her 07.25 så jeg kunne nå min aftale. Der kommer ingen taxa og jeg ringer til centralen. Inden jeg kommer igennem er klokken 17.43. Nej de havde ikke sat en bil på min forudbestilte tur. Vi har lidt travlt så det er nok derfor. Jeg er fløjtende ligeglad med om Ingmar travlt. Når jeg bestiller noget 2 dage inden så har i bare at sende en vogn til adressen. Vi bliver nødt til at tage bilen selv, men ville gerne have sluppet for stressen omkring parkering derinde. 8 min efter vi er kørt kommer der en besked: jeg er fremme om 8 min. Jo jo men det var jo nogenlunde der hvor jeg skulle være på Rigshospitalet. Hvad fan… har i gang i. Jeg tænker ikke det er raketvidenskab at sende en taxa til en forudbestilt tur. Ydermere fik også besked på at chaufføren at jeg skulle gå ind og annullere turen så nu ser det ud som om at det er mig der har annulleret og ikke jer der ikke kunne overholde en aftale
MAX useriøst firma
1 stjerne er åbenbart det laveste man kan give…. Kunne man give mindre havde i fået det!! Har stået på adressen og ventet, men ingen kom nogensinde, og fik en besked om at turen var aflyst - højst tænkeligt fordi adressen er lidt yderligt placeret. Såfremt man ikke vil tage turen, så skal man sgu ikke tilbyde den. Fjolser som jer, er grunden til der er pirattaxaer…
Taxa kom ikke selv om vi havde bestilt…
Taxa kom ikke selv om vi havde bestilt 2 dage før.
30 min. før får vi besked at den taxa vi har bestilt ikke kommer.
Der er ikke nogle taxaer i hele området. Nu kommer mine sviger forældre forsendt til lufthavnen!
Det her er nok verdens dårligste service.
Så længe at deres chauffører tager imod…
Så længe at deres chauffører tager imod sorte penge for at komme foran i køen, vil jeg aldrig køre med dantaxa.
Udeblev/voldsom forsinkelse
Vi i havde bestilt en stor taxi til stationen dagen i forvejen. Da den var 30 minutter forsinket, havde vi fortsat ikke hørt fra Dantaxa. Vi endte med i stedet at måtte tage 2 små taxaer i dobbelt pris… Og toget det var kørt for længst.
Hvis de kunne få mindre end 1 stjerne
Hvis de kunne få mindre end 1 stjerne, ville de få det, da de ikke engang formåede at køre os.
Vi havde holdt bryllup i Vejle, og havde en masse gæster, som gerne ville køres ind til deres hotel. Vi kunne ikke få lov at forudbestille, men da vi ringer, får vi at vide, at der ville komme 5 taxaer indenfor 10 min. De kom aldrig!
Vi ringer flere gange og møder en elendig kundeservice, som kun kan sige, at de har travlt. Vi ser flere taxaer køre forbi ledige på vej ind til byen igen - hvor vores gæster også skulle ind.
Aftenen ender med at vi må gå i d til byen!
På vejen er der flere af dantaxaer der holder ind og spørger om vi mangler et lift - så de havde ikke mere travlt end det!
Vi finder ud af fra en af charførerne, at han overhovedet ikke har hørt om opgaven ved os, så den er formentlig aldrig meldt ud til dem!
Uacceptable Serice i Nord Sjælland
Vores bar i Helsinge, bestilt en taxa onsdag aften. Skulle ring flere gang, hver gang sagde medarbejder at taxa var på vej. Der gik 2 timer for en taxa dukkede op. Det er ikke en enkelt gang det her ske. Det sker hver uge når vi bestiller taxa til vores gæster så de kan kom hjem. totalt uacceptable service de tilbyder
De endte med og ødelægge en polterabend…
De endte med og ødelægge en polterabend med deres uprofessionelle service da vi bliver beskyldt for at lyve og en chauffør der er ved og flyve i flæsket på os efter de sendte 2 små taxa i stedet for en stor hun siger så vi kun skal betale den ene det forstår chaufføren ikke så han vil ikke forlade grundet eller hidse sig ned så efter flere opkald med løgn og søforklaring ender hun med og sig betal og klag for det var løgn det i sagde der minder vi hende om de optager samtalen. Så det selvskab skal jeg aldrig bruge mere og at kunder skal truer og beskyldes for at lyve høre ikke til i den verden der de burde ikke drive forretning .
Kørte sin vej da jeg ville betale med…
Kørte sin vej da jeg ville betale med kort og ik kontant 🤔🤔🤔
Dårlig Kunderservice
Bestilte en taxa vis app. Er på Rådhuspladsen og bestiller den kl 8:00. 15 min efter ringer en chauffør der har taget turen at han er på vej fra Amager og der nok går 45 min før han er det.
Forsøger at skaffe en anden vogn. Går ned til hovedbanegården. Der holder det 5 dantaxaer og er ledige.
Ringer og klager til centralen og går at vide de har travlt og at fe ikke gider høre på kunder der klager over ventetid på taxa.
Service er ikke et ord der eksisterer i dantaxa.
Skal du bruge en vogn hurtigt og med god service vælg et andet selskab.
Bestilte via app 2t før - ingen kom!
Bestilte via app 2t før i Skanderborg. Ingen kom og jeg missede toget. Hold op hvor man savner Uber....
Udueligt
Udueligt! Bestilte taxa 2. maj til lufthavnsbussen med afhentning kl 7.30. Jeg gjorde opmærksom på at det var lufthavnsbussen jeg skulle nå!
Taxa ringede kl 7.50. Nu var de klar...
Det var for sent til at nå lufthavnsbus og dermed fly. Derfor måtte jeg arrangere privat transport. Udueligt fra Dantaxa!
Med den service fra Dantaxa er Uber måske det alternativ, der er brug for idet jeg ikke længere har tillid til dem når det er vigtigt.
Fusk og svindel og tyveri
Ville ønske der var mulighed for at give 0 stjerner for magen til fusk og svindel skal man godt nok lede længe efter, har endda oplevet at de hævede 750 kroner for ingen ting
Kan kun tilslutte mig de mange andre…
Kan kun tilslutte mig de mange andre der har haft en dårlig oplevelse.
Bestilte en vogn til 7:30 næste morgen, alt fint. Næste morgen kommer der ingen vogn til det aftalte tidspunkt, først 45 min. senere ringer de og fortæller at der fortsat går noget tid inden de kan være fremme!!! Hvad kan man bruge det til??
Når man bestiller en taxa til et bestemt tidspunkt er det jo fordi men skal være et andet sted på et bestemt tidspunkt, så STRAM OP eller find på noget andet at lave…
Jeres taxa ankom d.2/4 2022 omkring…
Min taxa ankom d.2/4 2022 og vælger at tage flere mennesker med end mig (selvom at jeg satte mig først ind i taxaen) og taxachaufføren vælger at prioritere deres tur hjem, før min. Det viser sig så at de fremmede mennesker, som chaufføren valgte at tage med, ikke kunne betale for turen og jeg ender med at skulle betale for hele turen inkl. de fremmedes tur. Da jeg spurgte til hvorfor at chaufføren havde taget fremmede med, skruede chaufføren op for musikken. Dybt respektløst. Jeg vil aldrig anbefale nogen at bruge dantaxa 4x 35.
Havde virkelig brug for en taxa idag
Havde virkelig brug for en taxa idag. Dantaxa meddelte, at de ikke kunne tage en el-cykel med ?? Stativerne kan ikke bære 23 kg ?? Det svarer til 2 almindelige cykler. Måske var turen ikke lukrativ nok.
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Jeg forudbestilte til kl. 1900. Rykkede to gange, før der endelig kom en vogn kl. 1923