Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det. Den mest flabede medarbejder i telefonen endte med at lægge røret på. Han nægtede at godtage adressen på en færgeterminal og skulle bruge et numme... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunne jeg give minus stjernet gjorde jeg det Har bestilt taxa 3 dage før jeg skal afsted Bad om de var der præcis kl 6.45 da vi skulle videre med tog Fik at vide at de ikke kunne være præcis, da... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg og min kammerat Inge Rat tog en taxa fra Jomfru Ane Gade i Aalborg, og det var desværre en virkelig dårlig oplevelse. Der var ingen kontakt eller venlighed fra chaufføren fra det øjeblik, vi ste... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg ville bestille en relativt kort tur hjem fra et sted i Aarhus til et andet sted i Aarhus med to cykler, som jeg gjorde meget tydeligt i min bestilling. Da taxaen ankom, kunne den ikke have to cykl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Taxibedrijf
  2. Minibus taxiservice
  3. Vervoer

Geschreven door het bedrijf

Med Aarhus Taxas app kan du med få klik nemt bestille en vogn. Samtidig kan du holde øje med taxaens vej til dig. Appen findes til både Apple og Android-telefoner. Hvis du henter den nu, så har du altid en taxa ved hånden.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

MAGE TIL DÅRLIG SERVICE SKAL MAN LEDE LÆNGE EFTER.

Hvis jeg kunne gav jeg slet ikke nogen stjerner.
Mage til uprofessionelt firma skal man da lede længe efter.
Ringer efter en vogn til en kunde der havde været nede og handle.
Efter 1 time er der stadig ikke kommet en vogn.
2 timer efter første opkald bliver jeg ringet op at de har afbestilt vognen fordi der var gået så længe.
Kunden sidder stadig i butikken og venter.
I de mellemliggende 2,5 time jeg min kollega kontakt med Dan Taxa 2 eller 3 gange og jeg har kontakt med Dan Taxa 2 gange.
Nr. 1 - Hvordan kan de selv afbestille en vogn der slet ikke har været på vej ?
Nr. 2 - Hvordan kan man drive firma på den måde ??????
Advarsel til andre, brug IKKE som i overhovedet IKKE det her firma.
Det er godt nok lo.. med Lo.. på.

SKOD FIRMA.

18 februari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service og ingen kenskab til hvor de køre

En oplevelse men Dantaxi: af køre fra vores hjem til en adresse en fredag aften og hjem til samme adresse. Vores udkørsel var super 5,8 KM. til 206 Kr. Hjem turen var super falsk, da vi kom ind i taxaen var beløbet på taxametret 54 Kr. og hjemturen var på 7,9 Km fordi chafføren ikke kunde finde den rigtige vej total pris 274 Kr. Dantaxa er ikke noget vi vil anbefale

4 februari 2022

Ufattelig dårlig service

Bestilte 31/10 en taxa til min adresse. Først 50 min. senere kom bilen, selv om de flere gange i telefonen meddelte, at den var på vej og ville være fremme i løbet af 3-4 min. Sendte efterfølgende en klage til Dantaxa. Fik 2 uger senere svar med undskyldning, men uden nogen forklaring. Dog ville de mod sædvane refundere turbeløbet. Her 8 uger senere har jeg stadig hverken modtaget forklaring eller beløb!

8 januari 2022

Nytårs aften

Nytårs aften - har bestilt taxa dagen før igennem app til nytårsaften. Kan snildt acceptere de melder ud, der kan forekomme ventetid. efter 1 time og 20 min sidder vores teenage datter stadig og venter, mens vi befinder os 300 km.derfra. Jeg ringer til kundeservice ( eller hvad man nu skal kalde det) og får at vide vores tur er aflyst.........ingen besked, Ingen notifikation over app - ingenting. Man må gå ud fra når man bestiller over app, og får en bekræftigelse på man har en tur, at man så rent faktisk har en tur. Og ellers må man som minimum gå ud fra man bliver informeret såfremt man ikke har en tur _ hvilket jo virker helt forrykt når vi snakker om et Taxa selskab........! Så hvad gør man nytårsaften 300 km. væk og datteren nu sidder hjemme ude på landet og ikke kan komme afsted.......! Tak Taxa service. Måske I skulle læse lidt op på betydning af både ordet Taxa og service

2 januari 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt og aldeles useriøst firma

Helt og aldeles useriøst firma - jeg har forsøgt at træffe dem på telefon i 3 dage - sidst ventede jeg i 22 min. INGEN svarede telefonen (6 december en almindelig eftermiddag).... ....total ubrugeligt....

6 december 2021

Elendig oplevelse

Meget, meget dårlig oplevelse!! Vi havde bestilt en taxa til vores børn. Taxa’en dukkede dog aldrig op🤔 taxaen var bestilt dagen før! Vi fik ingen besked af nogen art fra firmaet.
Servicecentret var en total katastrofe og snakke med!
Jeg vil aldrig nogensinde anbefale Dantaxa 👎

2 december 2021

Upålideligt og useriøst!

Upålideligt og useriøst!
Bestilte en taxa i går til en tur kl.04.50 i morges. Den kom ikke! På et opkald til selskabet siger “Hej, det er Camilla” at der desværre er meget travlt. Right! Tirsdag morgen kl. 05.00 i Skive og endda en forudbestilt taxa?? Vi finder anden løsning fremover!! 🤬

30 november 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Giver 1 stjerne da der ikke kan gives…

Giver 1 stjerne da der ikke kan gives 0.

Bestilt taxa 5 dage i forvejen, på dagen ingen taxa, og jeg var efterladt ude på landet..☹️ ringer til dantaxa og får en forklaring om at der ikke nogen som har taget turen.... Hvis man har bestilt så skal de leverer eller informere om at de ikke kan levere, og det skal ikke være når man ringer 5 min efter de skulle være der....

Gid jeres virksomhed må gå konkurs hurtigst muligt, da der ikke er brugt for denne form for behandling af kunder. Jeg kommer til at gøre alt for at ingen har lyst til at bruge jeres service.
Samt stemme for en afskaffelse af taxa loven. Få Uber og ligende tilbage dem kan man da stole på.

22 november 2021

RØVERI af Rolex ur i Dantaxa

Dantaxa chauffør frarøver Rolex ur fra kunde der vil undgå overfald i nattelivet i Kbh og derfor tager en taxa hjem. På centralen var de absolut ikke interesseret i at hjælpe med omgående at opspore chaufføren. KØR ALDRIG med Dantaxa.

7 november 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg skulle bruge en taxa til d

Jeg skulle bruge en taxa til d. 19/09/2021. Kl. 17.30. Til seks personer.Jeg bestilte turen ca. en uge før ( en tur på Bornholm ) da vi ikke måtte komme for sent.
Kl. 17.29 bliver jeg ringet op af centralen og fortalt at de ikke kunne komme og hente os før tidligst 17.50. Bilen kørte i Gudhjem.
Jeg fortalte at jeg havde bestilt en uge før for at ikke komme i den situation og ikke måtte komme for sent, og man måtte gøre noget for at redde kattepinen som vi stod i.
Det kunne ikke lade sig gøre, det var mit problem. Jeg insisterede på at få hjælp, og nu ville han tale med sin chef.
Ca, fem min. senere ringede han igen og sagde at chefen sagde at i ikke kunne hjælpe og det var vores problem.
Jeg bad om at tale med chefen og fik fat i Morten. Jeg spurgte om han var chef, hvortil han sag nej, her er ingen chefer på nuværende tidspunkt. Jeg kræver nu at i fik løst problemet.
De havde tidligere sagt at der ikke var nogen biler i Rønne men nu kunne der lige pludselig være en bil om fem min.
Den bil kom, men tiden var nu så fremskredet at vi kom for sent til vores mål.
Dette var på ingen måder en tilfredsstillende oplevelse.
Jeg mener ikke at man kan ringe et minut før aftalt tid og bestemme over vores tidplan og forsinke os.
Jeg ved ikke hvor fejlen ligger, og skal kun sætte mig til dommer over at i ikke overholder vores aftale.
Jeg forventer at høre fra jer hurtigst mulig, og fortælle hvad i vil gøre for at kompencere os.
Turen hjem forløb som den skulle
Bjarne

Reklamations afdelingen har afvist klagen og svare ikke når man skriver.
Skrev til direktøren, han ønsker åbenbart ikke at svare

1 november 2021

Dødskørsel dantaxi Køge

Dantaxi I Køge klokken 12.45 21. Oktober kører døds kørsel på ringvejen i Køge. Ingen afstand , alt for stærkt og kører ind foran andre, skærer dem af!
Vognen var kun med chaufføren.

Episoden er optaget og bliver overgivet til politiet

Vognnummer 2826

21 oktober 2021

Meeget sur chauffør

Vi havde sidste weekend bestilt en taxa til vores gæster.
Da vi får besked om at taxaen er fremme, er vi på vej ud. Et par minutter senere kommer taxaen kørende, og chaufføren ruller vinduet ned lige inden hun kommer hen til os og begynder at skælde ud.
Hun råber og er meeget sur over at være kørt frem og tilbage flere gange, selvom vi først lige har fået besked om at den er fremme.
Da vi prøver at fortælle hende at vi lige har fået besked, kan vi næsten ikke få et ord indført, hun beklager sig over at det er utrygt at køre om aftenen, og vi skal åbenbart høre om dårlige oplevelser, både for hende og for hendes søn som også er chauffør.
Hun fortæller videre at dantaxa er fuld af løgn med deres ankomsttider, og at hun ikke er bleg for at råbe skældsord til kunder.
Vi står meget uforstående, og prøver at forklare hende at vi bare ville have en taxa, og ikke føler vi har været truende.
Vores gæster optager noget af optrinnet på video og da hun finder ud af dette, vælger hun at råbe at hun nok skal sørge for vores adresse ikke kan få en taxa igen, og derudover har hun trykket på overfaldsalarmen….
Hun kører fra os, og vi står nu med vores gæster, men uden en taxa.
Vi er ærligt ret rystet over den oplevelse, da vi ikke på nogen måder har følt vi har været truende overfor hende, men tværtimod hende som verbalt skældt os ud fra 1 sekund.
Vi ringer til dantaxa, og de er heldigvis behjælpelige med en anden taxa, som får vores gæster hjem i ro og mag.
Vi har skrevet til kundeservice, men der bliver klagen vendt til at vi har en “normal” samtale med chaufføren, men til gengæld så holder vi åbenbart chaufføren tilbage fra at køre, fordi vi læner os ind af hendes åbne vindue, mens hun skælder ud.
Vi har generelt set været ok tilfreds med dantaxa, men dette var ikke ligefrem en god måde at afslutte en god aften på.

15 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Super smart i har noget hvor man kan…

Super smart i har noget hvor man kan bestille taxi til sidst anvendte adresse, knap så smart er det at man intet får afvide omkring hvornår den kommer, når man så ringer til jer for at spørge hvor i bliver af, bliver man smidt af fordi i har travlt. 4x35 fik jeg en besked om at jeg havde bestilt og den kom efter 4 min.

9 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vil gerne give 0 men det var ikke…

Vil gerne give 0 men det var ikke muligt😱
Ringer to timer før min afgang og aftale en kørsel i Kolding. To minutter efter aftalt tid, ringer de og fortæller at de kan ikke komme og aflyste min tur til banegård, hvor jeg skal når en tog og videre til lufthavnen i København.
Uansvarligt, dårligt og uforskammet 🙈!!!!
Aldrig mere noget at gøre ned dette selskab. Dantaxa skam jer !!!

8 oktober 2021

Lørdag d 02 okt 2021 kl 16:57

Er der overhovedet noget liv på fyn?
Alle søgninger på taxa ender hos Dantaxa, og der har jeg nu været i venteposition i 55 min både på tlf og app.

2 oktober 2021

Meget dårlig service

Meget dårlig service, flabet telefon dame, på hovedkontoret i Bagsværd. Aldrig været ude for ringere behandling en dette!!
Utroligt at de eksisterer endnu. Blev lovet en taxa max 10 min ventetid. Kom ikke, ringede igen til centralen, og fik at vide at vi aldrig havde bestilt en vogn. Derefter afbrød vi vores vogn. Ca små 2 timer efter kommer den udebleve taxa dog alligevel. Fortæller chaufføren at vi ikke har brug for vognen og har meldt den fra på centralen. Det havde chaufføren ikke fået melding om, så sur chauffør kører derfra med uforrettet sag og ingen kunder. Sidste og 1. Gang vi ringer til Dantaxi, uprofessionel firma.

19 september 2021

Brugte Dantaxa's app

Brugte Dantaxa's app. Turen blev 410 kr, men de har trukket 500 kr gennem et firma der hedder movetaxa. Så regulær overpriceing. Betal turen direkte og brug ikke app'en.
Se dette som en stærk advarsel om at bruge deres app.

13 september 2021

Is dit jouw bedrijf?