Lees wat reviewers zeggen
Endestående chauffør samt et niveau af empati som man normalt kun modtager fra sine allernærmeste. Chaufføren hentede mig på hospitalet, og bragte mig sikkert, og hurtigt hjem med voldsomme rygsmerte... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
20 min forsinket uden varsel
Taxaen var bestilt en time i forvejen for at køre til banegården. De ringer ikke og fortæller, at de bliver forsinket. Ringede heller ikke, da han var på vej som lovet. Kom 20 minutter for sent efter at have rykket centralen. Godt man havde en god nabo, så man kunne nå toget. 5⭐️ til naboskabet i Erritsø.
Skandaløst ringe service for kørestolsbrugere
Jeg havde bestilt en liftvogn til besøg hos lægen. Da jeg er bundet til en kørestol har jeg ikke andre muligheder. Turen til lægen gik problemfrit, men da jeg skulle tilbage fik jeg at vide, at der ingen taxaer var i Odense og at jeg skulle være tålmodig. Jeg ringede så flere gange med en halv times mellemrum og fik samme svar, hvilket efterhånden gjorde mig både vred og desperat. Det kan ikke passe at man i en så stor by som Odense ikke relativt hurtigt kan skaffe en liftvogn. Jeg egentlig have været i Roengårdcentret på vej hjem, men det turde jeg ikke efter den oplevelse. Det varede næsten 2 timer inden vognen endelig kom. Den ene telefonpasser var også et kapitel for sig og ualmindelig arrogant.
Vogn 66
Vogn 66. Perfekt kørsel. Gode sammenfletninger. Dejlig tur. Tak
F fingeren ud af vinduet....
En taxa syd ansat i bil nr 66 med nummerplade BM98922 d. 25 juni kl 12:14. Kører på siden af mig i Højer side, hvor kloven bare trækker over i mig (jeg kører i venstre vognbane) og næsten påkørte mig samtidig med en hånd ude af vinduet hvor jeg fik
F-fingeren... han blinkede ikke og det var absolut ingen plads til han kunne være der...
Fattet ikke i ikke går mere op i hvordan i opfører jeres i trafikken og bare går en lille smule op i jeres omdømme.....
Virkelig en taber opførsel...
På trods af en aftale sagde taxasyd
På trods af en aftale sagde taxasyd, at vores bestilling på taxa ikke var blevet grebet af en chauffør. På godt jysk - så er det for ringe. På trods af disse beskeder:
Vi bekræfter hermed din taxi bestilling
Utrolig dårlige service.
Utrolig dårlige service.
Har ventet ca 30 min!!!
Ekstrem dårlig service
Ekstrem dårlig service, jeg vil aldrig benytte dette selskab igen.
Bestilte en taxa til 13 for at nå en bus jeg skulle med fra Fyn, taxa var meget forsinket - de ringede ikke engang fra selskabet for at sige at den var de forsinket. Taxachaufføren var god og behagelig, men det var medarbejderen på centralen der ikke fik bestilt min taxa til det rigtige tidspunkt
udeblev
bestilte taxa hos taxasyd mandag til tirsdag morgen, og fik sms bekræftelse, men taxa kom ikke, ingen ville have turen, så hvad hjælper det at bestille når man ikke kan regne med vognen kommer - det anden gang jeg oplever det.
Meget flabet kundeservice over telefon
Meget flabet kundeservice over telefon
De fortjener ikke den ene stjerne
De fortjener ikke den ene stjerne, men det er desværre ikke muligt at give 0 stjerner !
Helt ufattelig dårligt, det kan slet ikke beskrives. Lad være med at bruge taxa Syd hvis du har noget du skal nå.
Jeg bestilte en taxa fra Langeland til Svendborg, jeg skulle være hentet kl 06:00 og kl 06:01 bliver jeg ringet op af en chauffør der først lige har modtaget turen fra deres "system" og at han først kan være ved mig 20-25 minutter senere. (det er tredje gang det sker nu)
Hold nu **** et amatør firma. De får DSB til at ligne nogle proffer
Utrolig dårlig service
Bestilte 20.4. telefonisk taxakørsel fra bopæl til Middelfart banegård 23.04. kl. 04:45 - oplyste, at vi skulle nå et tog. Bestilling bekræftet med SMS 20.04 kl. 15:59.
23.04 stod vi parat med kufferter ved bopæl kl. 04:40, men forgæves!! Efter ca 10 min. venten, ringede vi til Taxa Syd, hvor en kvinde satte mig på "hold" medens hun undersøgte sagen. Efter lidt venten, blev forbindelsen uden videre afbrudt - og jeg modtog en SMS med ANNULLERING af min bestilling, da de ikke havde nogen biler på gaden i Middelfart. Da var kl.04:51!!!
Vi tog bilen og nåede heldigvis både tog og fly - på TRODS af Taxa Syd.
0 stjerner fra mig. (Judith)
Eminent god service
Torsdag eftermiddag bryder min bil sammen på motorvejen og der er meget lang ventetid på vejhjælp og dermed også hjælp til at komme videre.
Da jeg ikke har tid til at vente så længe af flere årsager, så kontakter jeg et stort landsdækkende taxaselskab, som ikke kunne hjælpe, da de SKULLE bruge et præcist husnummer, hvilket er temmelig svært at finde på en motorvej.
I desperation så prøvede jeg Taxa Syd/Fredericia og blev mødt af den sødeste medarbejder, som straks gjorde alt for at hjælpe - jeg skulle bare fortælle hvilken afkørsel, som var tættest på og efter godt og vel 20 minutter, så kom der en taxa med nok den sødeste chauffør, som jeg har mødt - TAK "Kawasaki" for at give mig den bedste oplevelse.
Har jeg fremover brug for en Taxa, når jeg er i den del af landet, så ved jeg godt, hvem jeg skal ringe til.
Vi havde en mega ubehagelig oplevelse…
Vi havde en mega ubehagelig oplevelse med deres kundeservice. Vildt flabede medarbejdere som ikke kunne hjælpe med et problem. De lagde bare på hvis det var for besværligt for dem. Snakkede mega flabet til os.
Berkant er den bedste medarbejder i…
Berkant er den bedste medarbejder i taxa syd, høflig flink og sød ung mand der nyder at snakke med kunder, fantastisk medarbejder!
Jeg kunne ikke få leveret en taxa…
Jeg kunne ikke få leveret en taxa natten til mandag, da der åbenbart ikke var nogle til stede i nyborg... Til trods for normal stor tilstedeværelse af taxaer på nyborg station.
0 stjerner hvis det var muligt
0 stjerner hvis det var muligt. Uduelig kundeservice efter glemt aftale. Kort fortalt burde hele deres service indstilles på stedet, da de ingen kompetence råder til at drive sådan en virksomhed.
Hvorfor skriver folk kun når de har…
Hvorfor skriver folk kun når de har noget negativt at sige. 90% af tiden har jeg været tilfreds med taxasyd
For dårligt
Endnu en dag. Hvor taxasyd ikke svare på telefonen. Og der INGEN ledige vogne.
Tak for hjælpen, Taxa Syd :)
Jeg fik fantastisk service ved Taxa Syd i går morges, da jeg skulle på Vejle Sygehus. Da mit lift med en ven gik i vasken, troede jeg at jeg ville gå glip af min undersøgelse. Taxa Syd sendte hurtigt en vogn. Chaufføren var venlig og jeg nåede frem til min undersøgelse.