Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Taxaen var bestilt en time i forvejen for at køre til banegården. De ringer ikke og fortæller, at de bliver forsinket. Ringede heller ikke, da han var på vej som lovet. Kom 20 minutter for sent efter... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt en liftvogn til besøg hos lægen. Da jeg er bundet til en kørestol har jeg ikke andre muligheder. Turen til lægen gik problemfrit, men da jeg skulle tilbage fik jeg at vide, at der in... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En taxa syd ansat i bil nr 66 med nummerplade BM98922 d. 25 juni kl 12:14. Kører på siden af mig i Højer side, hvor kloven bare trækker over i mig (jeg kører i venstre vognbane) og næsten påkørte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endestående chauffør samt et niveau af empati som man normalt kun modtager fra sine allernærmeste. Chaufføren hentede mig på hospitalet, og bragte mig sikkert, og hurtigt hjem med voldsomme rygsmerte... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,7

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Taxa kom aldrig!

Jeg bestilte en taxa dagen før, da jeg skulle til banegården (Fredericia) og med toget. Taxaen kom ikke og de meldte ikke noget ud.
Utrolig ringe! Så kan man jo ikke stole på dem og regne med at der kommer nogen.

23 januari 2026

Taxa Syd Odense

Vi skal på ferie og havde i den forbindelse bestilt en vogn til kl. 07:15 for at nå et tog kl.7:57. Vi bestilte vognen dagen i forvejen.

På rejsedagen kontaktede jeg Taxa kl.7:19 og fik den besked at vognen ville være fremme indenfor 10 minutter. Kl. 7:29 ringede jeg igen og fik den besked, at der ville gå en halv time, inden jeg kunne få en vognen.

Vi fik hjælp af vores nabo mht. transport til banegården.

Vi mistede selvfølgelig vores tog og måtte købe en ny billet. Vores ekstraomkostning på kr. 593,00 har jeg en forventning om at Taxa Syd dækker

7 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte en stor taxa, MEN....

Bestilte en stor taxa ca. 12.00 middag, til afhentning af 5 unge mennesker, kl.02.45
Kl.03.15 var den ønsket vogn endnu ikke dukket op, at prøve at komme igennem telefonisk var umuligt og da jeg endelig kom igennem efter 17 opkalds forsøg, var der vente musik i omtrent 10-12 min.
Beskeden fra centralen var, at der ikke var nogle stor vogn ledig, hvorfor der ikke var dukket nogen op endnu. Fair nok, at man ikke har den ønsket, tidlig bestilte, vogn til rådighed, men man burde som et service organ, som minimum, advisere sin kunde om udfordringen og arbejde mod et alternativ, i relativ god tid. Komplet useriøs dillitant foretagende, uden evne til at danne overblik og koordinering. Afskaf jeres booknings muligheder!, I er ikke jeres opgave ansvarlig, hvilket øvrige anmeldelser også bære præg af. I bør blot nøjes med p-plads opsamling. Jeres forsøg på at centralisere jeres ydelse, må siges at være som minimum, middelmådig, hvis ikke fejlslagen

1 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte Taxa dagen før til afhentning…

Bestilte Taxa dagen før til afhentning kl 02.25 ,og vi skulle nå tog på Odense banegård 02.52 fik bekræftelse på sms lige efter bestillingen, der kom ingen taxa vi måtte ringe og den kom 12 min for sent , chaufføren var ikke særlig venlig sagde vi havde bestilt taxa for sent , men påpegede at det havde vi ikke, og sagde jeg havde sms han kunne se. Vi nåede lige toget , det er ikke særlig god service når man bestiller i god tid og ikke i orden chaufføren så mener det er vores fejl .

18 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De tænker vist kun på penge !!!!

De tænker vist tydeligvis kun på penge

Har kørt med dem et par gange, de kommer til tiden ja, men hold da op hvor de kører langsomt. Havde bestilt en taxa, fra Svendborg til Nyborg, jeg ringede og spurgte om hvad det vil koste og hvor lang tid det vil tage, har med telefonen sagde 30 til 50 minutter
Og det vil Maks blive 800 kr.
Manden der kørte mig i taxaen sagde ingenting, han kører 40 i en zone 60
Vi blev overhalet af samtlige cykler
Han kørte også en kæmpe omvej, det virkede rimelig underligt, efter lidt over 60 minutter var vi der endelig  og køreturen blev næsten 1000 kr.
Så igen, det tænker mere på penge tydeligvis, og de ved godt jo langsomme at de kører jo dyrere bliver turen. Kører ikke med dem mere og vil heller ikke anbefale det til andre

22 november 2025

Øv øv øv

Helt forfærdeligt. Bestilte en vogn en dag før. Den møder alligevel ikke op. Ringer og beder om en vogn, og får stadig to vogne i stedet for en. Vanvittigt horribelt dårligt service

7 november 2025

Middelfart station

Bestilte en taxa til Middelfart station kl 8.05 og fik at vide, at der var 15-20 minutters ventetid. Efter 30 minutter ringede jeg igen og fik at vide, at ingen havde taget turen.. ventede yderligere 10 minutter og afbestilte så turen og tog bussen. Superdårlig oplevelse - det havde gjort tingene lettere, hvis de i omstillingen havde sagt, at man ikke kunne bestille

26 september 2025

Kom ikke

Har bestilt taxa til 7.10 har fået bekræftelse på det, men den er ikke dukket op, og man skal nå et tog. De vendte om og kørte tilbage efter autostol, siger de, og påstår de har prøvet at kontakte os, men da min telefon var hos mig konstant, er det en løgn, og de har nummeret, for fik jo bekræftelsen på sms.

23 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvor må det være pinligt for de…

Hvor må det være pinligt for de chauffør der er kun modig når de bruger deres taxa som våben den største tøsedreng må være chauffør i vogn 603 Middelfart og lave bremse tjek
Men du kan se dig selv på Danish dashcam på Facebook og YouTube

12 september 2025

Find en anden løsning

Find en anden løsning - det er et meget skidt kørende firma og man bliver da kun bekræftet når man læser her på Trustpilot -
Vores taxa kom for ret meget for sent og det viste sig at chaufføren var blevet kaldt af centralen kun 4 minutter før den afhentningstid der var aftalt og booket lang tid før, og da var han jo så i den helt anden ende af byen... vi når ikke vores togforbindelse til Odense og dermed vil vi misse vores flixbus hjem med cykel og altmuligt så vi er lidt tvunget til at tage taxaen videre, for ca 1000 kr fordi en medarbejder fra taxasyd lover mig over telefon at de nok skal hjælpe os med refundering efterfølgende - Den oprindelige tur var meget kort - kun 8 minutter væk og derfor valgte jeg ikke at bede vognen komme over en halv time før, men kun 20 min før og jeg havde derfor ikke "toggaranti" - sådan set er det jo fair nok hvis det var alt muligt andet der skabte forsinkelsen - men eftersom det jo er tydeligt at de selv har sendt turen ud fra centralen alt for sent undrer det mig at de intet ansvar vil tage - og yderligere: da jeg står midt i miseren lover medarbejderen mig at hvis bare jeg sender regningen efterfølgende til en bestemt mailadresse så skal de nok hjælpe mig og derfor tager vi taxaen videre, jo også presset af at det er aften og at vi skal nå til København denne aften, men da jeg så sender denne mail med kvitteringen som aftalt, får jeg afslag på refusion. Jeg tænker også at klage for det kan man - til en højere instans.

17 juli 2025

Håbløst!

Absurd dårligt taxaselskab. Aflyser turen på app’en selvom den siger den er på vej og fremme indenfor 5 minutter. Håbløst skodfirma.

2 augustus 2025

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service! Vi havde bestilt en taxa dagen i forvejen. Der kom ingen taxa på det gældende tidspunkt. Efter at have snakket med kontoret fik vi afvide at chaufføren påstod, at han havde været på adressen. Dette var løgn da vi hverken havde fået besked eller set nogen vogn

25 juli 2025

FORFÆRDELIGT.

Aldrig har jeg oplevet så elendig service som hos Taxa Syd. Jeg bestilte en taxa og fik at vide, at den ville komme om 10 minutter. Fint nok, tænkte jeg, og gik ud for at vente.

Men... der gik 10 minutter. Så 20. Så 30. Til sidst havde jeg stået og frosset i over en time(!) – og der kom stadig ingen taxa. Ikke så meget som en besked, et opkald eller en opdatering. Jeg ringede flere gange og fik bare den samme standardbesked: "Den er lige på vej." Løgn. Ren og skær løgn.

Til sidst opgav jeg og gik. Min aften blev ødelagt, og jeg mistede en vigtig aftale på grund af deres fuldstændigt ligeglade kundeservice. Det er uacceptabelt at behandle kunder på den måde – især når man driver noget så essentielt som transport.

Hvis du har andre muligheder, brug dem. Jeg stoler aldrig på Taxa Syd igen og vil fraråde ALLE jeg kender at bruge dem.

Skam jer.👹😡🤬

9 juli 2025