Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Taxaen var bestilt en time i forvejen for at køre til banegården. De ringer ikke og fortæller, at de bliver forsinket. Ringede heller ikke, da han var på vej som lovet. Kom 20 minutter for sent efter... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt en liftvogn til besøg hos lægen. Da jeg er bundet til en kørestol har jeg ikke andre muligheder. Turen til lægen gik problemfrit, men da jeg skulle tilbage fik jeg at vide, at der in... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En taxa syd ansat i bil nr 66 med nummerplade BM98922 d. 25 juni kl 12:14. Kører på siden af mig i Højer side, hvor kloven bare trækker over i mig (jeg kører i venstre vognbane) og næsten påkørte... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,7

Alle reviews

35 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alle 4 stjerner til Riez

De fire stjerner skal gives til min chauffør, Riez i vogn 6, fra Taxa Syd Odense. Han hentede mig på OUH efter en indlæggelse, og var utroligt sød og rar. Jeg sidder i kørestol, men det var ikke noget problem. Jeg blev hjulpet ind, stolen klappet sammen, og så afsted. Vi fik en lille hyggelig snak, og det viste sig, at han selv var syg. Hvor han fik overskuddet fra til at være så venlig og hjælpsom, ved jeg simpelthen ikke. Han kørte helt ind og holdt lige ved gadedøren, slukkede taxameteret, jeg betalte, og han pakkede stolen ud. Lidt humor blev der også plads til, da han lige "prøvede stolen af" for at sikre sig, at den var samlet ordentligt. Jeg fik min bagage med, og han sikrede sig, at jeg kom ordentligt ind i elevatoren. Vi ønskede hinanden rigtig god bedring.

Det var en virkelig tryg oplevelse, som landede på et tørt sted i en svær situation.
Den manglende stjerne er for servicen fra centralen i telefonen.
De tager røret, siger ikke deres navn, gentager ikke bestillingen, så man er sikker på, at de har fået det hele med, og siger ikke farvel - de lægger bare på. Det er lidt mærkeligt og rodet, og man føler mest af alt, at man er til besvær, når man ringer.

Men alle stjerner til Riez!

4 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestiller en taxa mandag til 6 personer…

Bestiller en taxa mandag til 6 personer til afhentning 17.30 fredag. Får en bekræftelse. Tjekker op midt på eftermiddagen fredag og alt er iorden. Taxaen kommer aldrig. Ringer til dem og får afvide at det ikke kan lade sig gøre på dagen. Vi havde jo ikke bestilt på dagen, men mandag. De kunne komme med en vogn i løbet af 15 minutter og den kunne kører to gange men ikke til samme pris. Vi afslår. En anden i vores selvskab prøver at ringe og nu kunne de sende to vogne, en i løbet af 15 min,den anden vidste de ikke hvornår den kunne være her. Det kan vi ikke bruge til noget. RIGTIG DÅRLIG SERVICE NÅR DE HAR LAVET EN FEJL.

29 november 2024

Nej tak!

Hvis jeg kunne give 0 stjerner så gjorde jeg det! Vi bestilte en 6 pers vogn. Den ville komme om 20 min, jeg ringer efter ca 25 min og spørger på en status. Hvortil jeg ender med at få skæld ud og blive råbt af fordi jeg pointere man ikke skal love 20 min hvis der går længere end det. Jeg er chokket og forstår slet ikke at et firma der lever af kunder kan behandle kunder sådan. Det var en tur til 1500-2000 , Fredericia til Odense, så ikke engang afstanden før en forskel på hvordan man behandler folk!

27 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg vil gerne klage over min behandling…

Jeg vil gerne klage over min behandling d.13.09.2024. Jeg klager ikke over chauffør, det ikke hans skyld. Men jeg er meget skuffet over, at jeg bliver lovet og ringer i god tid,at jeg kl.01:34 fra casino bodega kunne have nået at gå selv til Fredericia Station og nået mit tog kl.01:53.(Sidste afgang)

Men deres medarbejder som er damen i tfl., lovede os at de ville nå at køre os derhen det lille stykke inden. Problemet er så, at taxa først er hos os kl.01:53 og jeg er nødt til at betale ekstra penge (340 kr.) for at komme hjem til Middelfart. Det var en meget dårlig oplevelse at ringe i så god tid og så ikke nå et tog. Jeg har endda klaget til chefen og han ønsker ikke at refundere mine penge og det er ikke i orden !! Chefen af Fredericia afdeling, har ikke behandlet mig ok. Alt står på min kvittering at de skulle være der inden og manden som de har sendt til mig kørte helt fra Middelfart til Fredericia ! Altså de vidste jo godt at det ikke var muligt at jeg kunne nå toget. Jeg er så skuffet !

13 september 2024

"Taxaer på hele Fyn"

"Taxaer på hele Fyn", passer jo ikke.
Havde akut brug for taxa på grund af knækket cykelkæde. Fik besked på at I ikke kører fra Ferritslev Fyn (Faaborg-Midtfyn) til Odense.
Det gjorde den gule taxa 27272750. Ventede med glæde den halve time. Tak for ingenting.

15 september 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårligt service

Jeg ringer 14 dage før jeg skal bruge en vogn og bestiller, da det skal være en storvogn, vi er 5 voksne, en 5 årig og 6 kufferter, vi skal hjemmefra til Svendborg vest, en tur der tager ca 15 min.
Jeg får oplyst at der kun er én storvogn og den er reserveret til kørestole, så hvis den ikke er i brug kommer den ellers kommer der to små biler. Jeg har selvfølgelig forståelse for fru Hansen skal kunne komme med, men så må hun enten afsted før eller efter der hvor jeg skal bruge bilen, syntes ikke det er fair jeg skal betale dobbelt pris, når jeg er ude i go tid, hvilket jeg fortæller damen i telefonen.
Da dagen oprinder, kommer der 1 bil, som har stående at hun skal hente 1 person (jeg nævnte flere gange under bestillingen at vi var 6 personer og 6 kufferter) taxa chaufføren er hurtigt og får fat i en kollega som kommer hurtigt og vi når vores bus.
Stor ros til de to taxa chauffører men bestemt ingen ros til hende på centralen...

7 september 2024

Uprofessionelt og utrygt

Det her er simpelthen det mest uprofessionelle og utrygge jeg har været vidne til. Ringer og bestiller en taxa, med informationen om, at der ikke ville gå mere end 10 min, da de ikke har travlt i dag. Efter 30 ringer jeg igen for at høre hvor taxaen bliver af. Beskeden er igen "det lyder skørt, da vi ikke har travlt, men jeg rykker for vognen". 30 min går, og jeg føler mig nødsaget til at ringe igen. Jeg kan høre at det er den samme kvinde alle tre gange. Tredje gang spørger jeg hende om, hvorfor jeg skal vente 60 min, når nu hun sagde der var under 10 min ventetid. Jeg følte mig alene og utryg i byen. Hun begynder at råbe "DEN ER JO PÅ VEJ DIN IDIOT". jeg er forbløffet, og spørger ind til hendes toneleje. Hun kalder mig en "fuxking idiot" og smider røret på. Jeg vælger at gå ind på en bar i nærheden og bede om hjælp. Under to minutter efter, ankommer den taxa de har ringet efter til mig.. ENDDA fra samme firma??? Hvad sker der lige for det? Skal jeg vente i en time OG få en kæmpe sviner med i købet, mens rn anden kan bestille en vogn som kommer asap? Alt i alt en super utryg og ubehagelig oplevelse midt om natten, hvor jeg egentlig bare ville hjem. Og igen, det var tydeligvis ikke svært at få fat på en vogn, når en anden kunne få bestilt en inden for 2 minutter. Jeg er virkelig ked af det over hvordan jeres telefon-kvinde snakker til kunder, samt hvordan I vælger at køre jeres virksomhed.

7 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Damen i telefonen skældte mig ud

Jeg ville virkelig ønske at jeg kunne give dette taxiselvskab 0 stjerner, men jeg bliver desværre nødt til at presse den op på 1 stjerne.
Jeg får af vide at der ville gå 10 min til at de hentede mig, og nu har jeg ventet i en time. Klokken er 03.00, og jeg står midt i byen.
Damen der tog telefonen skældte mig ud og kaldte mig en idiot. Kvinden burde finde sig et andet job, i stedet for at skælde folk ud, når hun har lovet at der ville gå 10 minutter. Dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.

8 september 2024

Virkelig dårlig oplevelse med Taxa Syd

Virkelig dårlig oplevelse med Taxa Syd. Bestiller til Taxa. Der kommer en besked via SMS som bekræfter at adressen er korrekt og så kommer taxen ikke og får der efter et telefon opkald fra taxa chaufføren som ringer og spørger hvor vi er. Vi forklare så at vi er på den adresse som er bestil igennem appen. Han ringer til terminalen. Vi får derefter et opkald fra terminalen hvor damen vi får et opkald er meget ubehøvlet og skælder ud over vi ikke er på adressen som de har fået af systemet og vi prøver at forklare at vi ikke har skrevet den adresse og har fået en bekræftelse fra deres system som stemmer overens med den adresse som vi er på. Hun bliver så meget behøvlet og snakker ned til os imens jeg prøver at forklare hvilken besked vi har modtaget fra deres system. Hun ville ikke modtage den besked vi prøver at give hende. Personen over telefonen skulle virkelig have et kursus i hvordan man snakker til kunder og hvordan man håndterer konflikter. Kan godt forstå at det ikke er nemt når 95% dem man snakker med efter klokke 22 er fulde mennesker, men i dette tilfælde er der snakke om ædru mennesker. Vi vil bare gerne hjem. Kan kun råde folk til at bestille privat taxa eller bruge et andet taxa selvskab

8 september 2024

Ubrugelig

Det mest inkompetente taxaselskab nord for Middelhavet - Det er nemmere at blaffe

3 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ubehøvlet chauffør og kundeservice n

Den 9 august omkring kl 16 bestiller jeg, via appen, en taxa til kl. 20 på Abelonelundvej 40 i Middelfart.

Kl 19.59 tager jeg et screenshot, hvor bestillingen stadig pendler, og der ledes efter en bil.

Kl. 20.00 bestiller jeg en taxa ved at ringe til centralen . Den kvindelige medarbejder er ubehagelig i samtalen, og fremstår anklagende og nedladende over for mig. Blandt andet bider hun af mig, da jeg ikke siger jeg ringer fra Middelfart, og hun befinder sig i Odense. Hun siger herefter, at der bliver sendt en taxa.

Der taxaen bliver bestilt, kan jeg se der går 14 min til ankomst på Abelonelundvej. Jeg får derfor en af de andre fra konferencen til at køre mig og afbestiller taxaen. Dette har cirka været kl 20:10.

I det jeg kører ud fra kursuscenteret ankommer taxaen, og jeg befinder mig nu i en privat bil.

Da vi ankommer til stationen så råber taxachaufføren foran hele banegårdspladsen “hvad f a n d e n jeg bilder mig ind, at tale sådan til deres medarbejder” og jeg “ f***ing kunne lukke r ø v e n en anden gang”

Jeg står i chok og er på vej mod toget, som har 3 minutter til afgang. Jeg råber tilbage “hvad han bilder sig ind at råbe af kunder på den måde”

Da jeg ankommer til perronen ringer jeg til jeres medarbejder. Jeg får en venlig mandlig medarbejder, som oplyser mig om, at alle samtaler med centralen gemmes i en måned, og at I kan se hvem chaufføren er. Han kan også se, at jeg aflyser turen via appen. Han giver mig herefter din mail.

Jeg vil gerne rose den mandlige medarbejders kundeservice, og hans rolige venlig fremtoning.

Derudover vil jeg gerne klage over en kundeservice som er under al kritik.

Da I har mulighed for at lytte til den indledende samtale med medarbejderne fra centralen, vil jeg gerne bede jer gøre der, og vurderer om jeg på nogen måder talte grimt (det kan jeg afslører, at jeg ikke gjorde). Jeg vil også gerne bede om, at i påtaler at hun åbenbart har sagt usandheder til chaufføren, som derefter råber af en kunde (som han jo ikke kunne vide om var mig eller ej) på åben gade, hvor han både bander og råber grimme ord efter mig. Jeg har vidner som stod og så og hørte på, at han råbte efter mig uprovokeret.

Jeg har kontakt driftslederen og afventer svar på klagen.

9 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endestående chauffør samt et niveau af…

Endestående chauffør samt et niveau af empati som man normalt kun modtager fra sine allernærmeste. Chaufføren hentede mig på hospitalet, og bragte mig sikkert, og hurtigt hjem med voldsomme rygsmerter imens han skulle “slås” med elevatorer der ikke virkede på OUH, en privat bil der havde blokeret os inde (den private bil holdte ulovligt). Fantastisk overblik og overskud. Ville ønske jeg kunne bestille ham hver gang jeg skal bruge en taxa!
Varmeste anbefaling herfra! Den medarbejder er guld værd for jeres firma!

1 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ville give nul stjerner hvis jeg kunne

Ville give nul stjerner hvis jeg kunne. Magen til uprofessionel service og kundeservice skal man lede længe efter. Vi har bestilt en taxa til kl 13:15. Kl 13:30 er den stadig ikke kommet, vi kontakter dem og får at vide at hun ikke kan garantere at der kommer en. Vi har ændret tidspunktet 11:30 ca. samme dag, og BESTILLER DEN og det hele går igennem. Alt virker perfekt indtil vi skal med den, vi skal nå noget og så kommer der er svar som svarer til at sige “det er jeres problem”. Hold jer langt væk derfra hvis i skal nå noget.

26 juli 2024

Foruroligende god service

Foruroligende god service. Vi havde bestilt taxa ved et andet firma. 30 minutter senere var der ikke sket noget. Heldigvis kom Jimmi fra Sydtaxa og stoppede da han så at mig og 3 andre gutter dælme havde brug for at komme hjemad. Uden reservation eller lignende tog han os med, og vi havde en fest i bilen. Vi kom sikkert hjem uden problemer og endda billigere end andre taxaer.
OG GIV JIMMI EN FKING LØNFORHØJELSE.

30 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I Middelfart er det hurtigere at gå

Mage til elendig service skal man lede længe efter. Jeg havde forudbestilt en taxa 1,5 time før, for at en ellers sød taxa chauffør ringer 10 minutter efter forventet afhentning og siger at han først kan være der en halv time senere. Havde ligeledes forudbestilt en taxa 7 timer før, senere på aftenen, som heller ikke dukker op planmæssigt. Ringer til taxa syd 3 gange, hvor jeg henholdsvis bliver smidt af linjen, efter de har sagt goddag, samt hører grin og snak hele 2 gange.
Meget upålideligt taxaselskab med ellers søde chauffører, der ikke kan gøre for den utilgiveligt dårligere koordinering og service fra telefonlinjens side af. Utrolig ringe app i øvrigt også.

22 juni 2024

Aflyst i sidste øjeblik

Jeg skulle bruge en taxa, så jeg kunne få mig selv og to tunge rejsetasker fra min hjemmeadresse til banegården.

Jeg valgte at bestille dagen før, så jeg var sikker på, at der ville være en taxa til rådighed, og modtog også en SMS-bekræftelse på det.

Tyve minutter før, bliver jeg ringet op, og får at vide, at de ikke har nogen taxa de kan sende, og at de derfor aflyser turen.

Så jeg er nødt til at smide, hvad jeg har i hænderne, og haste ud ad døren, for at nå en bus til banegården.

Jeg nåede det heldigvis, men på tom mave.

Kan desværre ikke bruge TaxaSyd igen, da de har vist sig utroværdige.

Måske det er tid til at genoverveje, at Uber skal være tilladt?

11 juni 2024

Is dit jouw bedrijf?