Deze week voor het eerst op de site van Difmark gekomen. Daar 2 producten gekocht. Prima de serienummers aangeleverd. Let wel, software moet je op het internet downloaden. Niet bij Difmark. Probleem... Toon meer

Via deze site een game aangeschaft, of wel dat dacht ik... Blijkt gewoon een account inlog te zijn waar ik 19 euro voor betaald heb, belachelijk! Graag wil ik een refund, maar ik betwijfel of... Toon meer

Onlangs een digitale versie van F1 '24 besteld.. Dag later een mail ontvangen met duidelijke instructies om het proces te voltooien.. Helaas is het mij niet gelukt dus m'n verlies genomen. Vandaag, zo... Toon meer

Ik heb 2 spellen besteld voor mij switch maar naar 12 dagen kon ik het niet meer spelen comicatie was ook slecht het duurde heel lang voor dat ik reactie kreeg heb uit eindelijk wel me geld treug gek... Toon meer

1. Internetwinkel

🌟 Difmark.com – a rapidly growing digital marketplace where gamers can buy and sell all kinds of digital goods. 🎮 With over 100,000 products from trusted sellers worldwide, you’ll find everything at unbeatable prices, all with instant delivery and detailed activation guides for every purchase. 💳 Flexible payment options to suit your needs: from Visa/Mastercard, Google/Apple Pay, to popular alternatives like Paysafe, Neosurf, WeChat, BLIK, iDEAL, Pix, and Klarna – covering 300+ banking channels globally. 🔐 Security and privacy are at the core of our platform. We ensure a safe and seamless experience for both buyers and sellers. Our dedicated support team is always ready to assist with technical issues, recommendations, or any questions, ensuring your satisfaction and making your digital shopping journey smooth and enjoyable. Discover a new way to trade in the digital world – hassle-free and secure!

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

13K reviews

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Dikke vette geldinners en oplichters

Ze verdienen nog niet eens 1 ster.. Ze geven je niets en als je een claim indient voor het refunden van je geld, krijg je alleen maar automatisch gegenereerde antwoorden met beloftes die ze niet nakomen. Wacht maar af.. hieronder komt misschien ook wel weer zo'n standaard antwoord.. Echte oplichters. Koop hier alsjeblieft niets!!

19 november 2021

Hello, A.C.

We are very sorry that our service make you unhappy. Please give us a last chance to improve ourselves in your eyes!

Come back to the https://difmark.com/ website, and open chat window with our support operators (blue tab in the left bottom corner). Our support members is gladly help you, and provide you most effective resolution to your issue.

Please paste this hashtag: "Looking for resolution, i'm trustpilot reviewer" for make your situation clear to our agents.

We are waiting for you on the site, and we are ready to solve your problem within 2-3 minutes.

Refunds snel uitgevoerd

Far Cry 6 gekocht, duurde even voor ik reactie kreeg, maar om de game te installeren moest ik inloggen op een 'shade manier' op een ander uplay account.
Omdat ik hier niet meer akkoord was en de game legaal wou kopen had ik een refund aangevraagd, 2 dagen laten stond het volledige bedrag terug op mijn rekening.

9 november 2021

Van negatief naar positief

Er ging heel wat mis met mijn bestelling. De support werkte in eerste instantie niet mee. Na 1 week alsnog mijn geld terug gekregen en alles netjes afgehandeld. Service kan verbeterd worden maar het is een betrouwbaar bedrijf. Komt afspraken na.

21 oktober 2021

Enorm, enorm slecht

Zeer slecht, kreeg niet waar ik voor betaald heb. daarnaast reageren kopers en admins gewoon niet op je. na al dit schreef ik een slechte review op de site zelf. Deze hebben ze gewoon verwijderd, zonder nogsteeds enige vorm van contact op te nemen. Niks kopen ze geven niks om je!!

19 september 2021

Hello, no thanks!

Difmark team

good service !!great help!

16 augustus 2021

Hello, Harro Gerritsen

Thank you for your positive feedback on our site. We will be glad to see you again. Take it discount code for next time: Difmark

0 sterren van de 5

!!SCAMMERS!!

Moest ik geen ster kunnen geven dan zou ik dit doen, na 6/7 uur te wachten op mijn game heb ik inderdaad een account gekregen, maar ik kon dit account niet als primair zetten (het was ook een gedeeld account dus er zitten meerdere mensen op) wat dus betekent dat ik niet voor trophies kan gaan op mijn main account.

Ik heb al veel berichten gestuurd naar de verkoper maar heb hier amper antwoord op gekregen, de berichten worden wel gelezen maar daar blijft het ook bij.

Ik ben echt ontevreden met deze website en hun service.

Zeker geen aanrader om hier games van te kopen

10 juli 2021

Gamehub werkt voor mij, maar wel onduidelijk

Hallo! Op zich beweer ik het wel aan op een aantal voorwaarden. Ik zag dat er veel reviews zeggen dat t scam is haha, misschien is het zo bij sommige providers maar ik heb assasins creed origins van Gamehub hierop gekocht, maar heb geen problemen gehad, ik kreeg het binnen 2 minuten binnen zelfs dankzij automatic delivery ofzo. Maar een min punt is dat het nadat ik het gekocht had het vinden van de codes nogal onduideliik was en ik gemixte gevoelens kreeg vanwege dat ik op een andere site dit moest claimen. Maar uiteindelijk geen problemen gehad.

23 november 2020

Dear - Brankon

We zijn blij met uw positieve feedback. Excuses voor het ongemak, we zullen nadenken over hoe we dit kunnen verbeteren.

Maak je ook geen zorgen als je een probleem hebt met je spel, je kunt altijd terugkeren naar de site en contact opnemen met je verkoper of met ons, we kunnen het zeker voor je doen. We zijn 24/7 online

Ik raad difmark aan!

Ik heb gisteren call of duty modern warfare gekocht en ik ben zeer tevreden! Het duurde een paar minuten voordat ik de inlog kreeg. Het is super goedkoop. Je krijgt een account waar je het spel van kan downloaden, en er staan soms meer spellen op, die mag je ook downloaden als je wilt! Maar daar heb je geen garantie op.

12 november 2020

Dear - Tessa Heiwegen

Thank you for your positive review.

Difmark team

Snelle levering fijn dat ik met ideal……

Snelle levering fijn dat ik met ideal… Snelle levering fijn dat ik met ideale kon betalen. Top shop

11 november 2020

Dear - werwini

Thank you for your positive review.

Difmark team

Reviews in alle talen tonen. (12.714 reviews)