Kan ikke finde vores anmeldelse fra 23/4. Men vi var supertilfredse med ALT. God modtagelse - lille, men ok værelse i stueetagen, som vi bad om. Fin eftermiddagskaffe og formidabel aftenmenu med g... Toon meer
En anmeldelse på foranledning af min svigerfar som netop har mistet sin hustru gennem næsten 60 år. I 80 års gave får han et ophold et Zidada og Chief one arrangement men desværre er hans hustru nu af... Toon meer
SUPER sted 👍 Et ophold hvor man føler sig velkommen og set som gæst. Super koncertprogram og skøn mad, og meget imødekommende personale. Vi kommer igen igen og glæder os allerede til næste gang 🙂 og... Toon meer
Med en deal besøgte vi hotel Dolphin. Fantastisk lækker 4 retters menu. Venligt og imødekommende personale. Lille men ok værelse. Dog kunne jeg ønske bedre hovedpuder. Til prisen et superfint ophol... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
3 stjernet hotel med 5 stjernet hygge
Denemarken
- dolphinherning.dk
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ubehagelig oplevelse
Venligt serverings personale og udmærket mad.
Hotelejeren vælger dog at overfuse bordet med en skideballe, da en af os ved et uheld rører et billede på væggen, der så falder delvis ned. Han bliver decideret gal og skælder ud, som om vi bevidst havde saboteret lokalet. Det var ikke tilfældet. Da jeg efter hændelsen konfronterer ham med, at jeg synes det var en ubehagelig optræden, fastholder han, at det var på sin plads, da han er glad for sine billeder. Vi vender ikke tilbage til et sted med en sådan leder og anbefaler ikke stedet til andre.
Kære alle på Dolphin 💕
Kære alle på Dolphin 💕
Tusind tusind tak for endnu en hyggelig, sjov og god oplevelse, vi nyder det så meget når vi er hos Jer, I er så gode værtsfolk, vi føler os meget hjemme ☺️ og slapper af når vi er hos Jer 💕
Tak for Jeres måde af være på, den gode underholdning og venlighed til os. 👋☺️💕
Tænk hvis alle var som Jer.
Vi anbefaler Jer til alle 💕💕
Vi ses.
Mvh Leif og Anette Sluths👏☺️
Tak for et rigtigt dejligt ophold med…
Tak for et rigtigt dejligt ophold med lækkert mad, musik, super service og fantastisk venligt personale. I får de aller bedste anbefalinger her fra det Nordjyske 🙂
Fint dejligt hotel med det jeg havde…
Fint dejligt hotel med det jeg havde brug for. Super venligt personale, som altid var klar med hjælp. Stort fint udvalg til morgenmaden.
Jeg kommer igen.
Dejligt hotel
Super sødt personale, altid venlig og professionel
Danmarks bedste hotel med fremragende…
Danmarks bedste hotel med fremragende personale. Alt fungerer altid. Vi er faste flerårige gæster.
Dejligt ophold
Dejligt ophold, hund velkommen, gode luftemuligheder og parkering. Personalet meget venlige og imødekommende. i gå afstand fra Herning Centret med restauranter. Tak for et dejligt ophold. Kommer meget gerne igen 😉
Fint hotell til god pris
Fint hotell til god pris, hyggelig betjening og deilig morgenmad.
Super fint hotel til prisen.
Super fint hotel til prisen.
Venlig modtagelse og lækker morgenbuffet.
Super fint hotel til en fornuftig pris
Super fint hotel til en fornuftig pris, ingen bull... What you se is what you get.
Pæne værelser, gode senge.
Lidt lydt.
Skøn weekend i rare omgivelser
Skøn weekend i rare omgivelser. Servicen er absolut til 5 stjerner.
At hotellettet er familiedrevet, mærker man fra start til slut - og kun på den positive måde. Maden var også i top. Vi kommer så gerne igen, på trods af den lange køretur,
Det ser bedre ud på nettet frem for virkeligheden
Det ser bedre ud på billederne på internettet, end det er i virkeligheden.
Havde dette hotel ligget i det gamle Jugoslavien, havde standarden sikkert været god - men i forhold til andre hoteller jeg har besøgt, mangler der i den graf FORMAT på Dolphin Hotel.
Jeg vil helt sikkert aldrig tage en overnatning der igen, og jeg vil fraråde enhver jeg møder om at tage et ophold der.
Værelset var småt og fattigt for god stemning, sengene var elendige
Slet ikke 1000kr. Værd
Et fantastisk dejligt ophold
Et fantastisk dejligt ophold, og maden var helt i top og dejlig varm ved servering ...En dejlig vært og datter der har tid til at snakke med gæsterne. Desværre havde Ziddi Dadda ikke så lang tid at underholde i , men de var rigtig gode...vi kommer helt sikkert igen, hvis jeg kan få en bedre hovedpude.....kommer alligevel...
Vi boede på Hotel Dolphin fra lørdag…
Vi boede på Hotel Dolphin fra lørdag til mandag.
Søndag var vi til barnedåb i Hedeagerkirken og derefter til brunch på Dolphin. Vi fik den samme brunch til dåbsfesten,som til morgenmad, men den var så lækker og omfattende, at vi alligevel slet ikke nåede gennem alle retter. Vi har sjældent set så lækker og indbydende en anretning !
( Vi savnede sødmælk eller fløde til kaffen, minimælk er for TYNDT ! )
Personalet var søde ,rare og opmærksomme unge mennesker, flot klaret.
Vi havde en rigtig dejlig fest i fine omgivelser,og kunne mandag formiddag køre glade og meget tilfredse hjem til Ribe.
Tusind tak !
Kan varmt anbefales
Vi havde en fantastisk weekend med hygge, god musik, lækker mad, dejlig stemning og et fantastisk personale. Levede i den grad op til forventningerne - og mere til😀
Et fantastisk ophold. 😀👍
Et fantastisk ophold, med lækker mad, dejlige men dog lidt små værelser - god underholdning både fredag og lørdag. Ikke mindst personalet skal fremhæves , Julie hotelværtinde er sød, venlig og imødekommende, hvilket smitter af på resten af personalet.
Fantastisk oplevelse
Kan kun give 5 stjerner for det var formidabelt. 2 dage med fantastisk mad og underholdning. Det bedste var dog personalets fantastiske servicemindedhed. Mange unge mennesker, som alle trods travlhed indimellem havde overskud til venlighed, smil og humor. Værtsparret og deres 2 døtre var fantastiske rollemodeller til at skabe denne stemning, som derfor smitter af på stemningen blandt gæsterne . Kommer helt sikkert igen. Anni Nielsson
Great location for an event at the…
Great location for an event at the nearby Heart Museum. A couple of Km from the town centre but a major shopping complex is only 100m down the road. Staff were very friendly and helpful. Comfy room, basic but adequate bathroom facilities. Nice to see a hotel still supplying New Testaments in their rooms. Excellent Danish breakfast with great coffee, hot chocolate, variety of teas and good quality fruit juices.
If I had to find fault, perhaps a bit more soundproofing needed between the rooms, but not a big issue.
Ikke mindre end fantastisk
Vi havde købt en deal med 2 overnatninger, og koncert intimkoncert med Søs Fenger.
Om formiddagen på ankomstdagen fik vi en velkomstmail fra hotellet med forskellige oplysninger, bl.a. links til oplevelser i nærheden.
Det blev en weekend, som vi kan leve højt på meget længe.
Vi blev taget imod af en meget smilende og imødekommende værtinde,som vi senere fandt ud af var Julie.
Man skal lede længe efter så en entusiastisk og engageret værtinde, som gik rundt mellem bordene - uden på nogen måde at være påtrængende - og talte med gæsterne.
Sådan en indstilling smitter af på medarbejderne, som alle også var meget smilende.
At komme ind i en restaurant, hvor der er rene, hvide duge og blomster på bordene er fantastisk. Maden var i allerbedste kvalitet.
Der lå små sedler på bordene, hvor vi skulle sidde. Her sad vi sammen med vores naboer på hotellet - med afstand - men vi faldt i snak med dem, og havde det vældigt rart sammen.
Vi fandt hurtigt ud af, at vi 3 par alle var meget interesseret i at se OL's finalekamp i håndbold.
Vi spurgte, om hotellet havde en storskærm, hvor vi kunne se kampen.
Vi så kampen sammen nede i den mest hyggelige vinkælder.
Koncerten med Søs Fenger havde vi set frem til, men må nok sige, at vi blev glædeligt overrasket over, hvor god den var.
Værelset var fint og rent.
Vi kan på det varmeste anbefale et ophold her.
Intet mindre end et fantastisk…
Intet mindre end et fantastisk weekendophold. 13-15 august 2021. Med det bedste musik både fredag og lørdag. Lækker tre retters menu fredag aften og helstegt pattegris med dejligt tilbehør om lørdagen. Fin varieret morgenmad. Dejlige værelser. Super flot hotel i særklasse. Dejlige udeomgivelser i form af terasse med mange borde,stole og sofaarrangement. Nok også den bedste betjening jeg har fået på et hotel/kro. Og jeg har været på mange. Alle var smilende og glade. Ikke mindst den hyggelige hotelfatter, der gjorde alt for hans gæster. Han var rundt og snakke ved alle borde. Det ser man ikke mange steder mere. Simpelthen bare et super sted, flotte lokaler og ikke mindst den helt forrygende pris. Sjældent får man så MEGET, for så få PENGE. Et stort flot 5 tal fra mig og mine klan venner. Mvh Susanne Enevoldsen.
Lees meer over geverifieerde reviews.