Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan ikke finde vores anmeldelse fra 23/4. Men vi var supertilfredse med ALT. God modtagelse - lille, men ok værelse i stueetagen, som vi bad om. Fin eftermiddagskaffe og formidabel aftenmenu med g... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En anmeldelse på foranledning af min svigerfar som netop har mistet sin hustru gennem næsten 60 år. I 80 års gave får han et ophold et Zidada og Chief one arrangement men desværre er hans hustru nu af... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

SUPER sted 👍 Et ophold hvor man føler sig velkommen og set som gæst. Super koncertprogram og skøn mad, og meget imødekommende personale. Vi kommer igen igen og glæder os allerede til næste gang 🙂 og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Med en deal besøgte vi hotel Dolphin. Fantastisk lækker 4 retters menu. Venligt og imødekommende personale. Lille men ok værelse. Dog kunne jeg ønske bedre hovedpuder. Til prisen et superfint ophol... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Reizen en vakantie

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

3 stjernet hotel med 5 stjernet hygge

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Dolphin Hotel i Herning har

Dolphin Hotel i Herning har: Hyggelig stemning, et godt koncept, pæne og rene værelser og service i særklasse.
Vi har to veninder været afsted på weekendophold på Dolphin Hotel og vi har virkelig fået meget for pengene og mere til. Der bliver serveret lækkert mad, der er god underholdning, og ikke mindst er personalet nærværende, servicemindede, opmærksomme og meget tilstede. Det er en fornøjelse at møde unge mennesker, med denne tilgang til jobbet på hotellet. Det er et hotelophold helt for sig selv. Vi har virkelig følt os godt tilpas under hele opholdet. Vi kommer tilbage igen, og kan kun anbefale andre at besøge Dolphin Hotel!

En særlig tak til Julie og Jan for en dejlig weekend!
Julie, du og din far er fantastiske værter, og du Julie skal have stor ros for dit store engagement og din fantastiske personlighed.

6 juni 2021

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse!
Dolphin Hotel i Herning har: God underholdning, en fantastisk stemning, et godt koncept, pæne og rene værelser og servicering i særklasse.
Vi har hele familien været afsted på weekendophold på Dolphin Hotel to gange, og vi har virkelig fået meget for pengene og mere til. Der bliver serveret det dejligste mad, der er god underholdning, og ikke mindst er personalet nærværende, servicemindede, opmærksomme og meget tilstede. Det er et hotelophold helt for sig selv. Vi har virkelig følt os godt tilpas under hele opholdet. Vi kommer HELT SIKKERT tilbage igen, og kan kun anbefale andre at besøge Dolphin Hotel, og alt hvad de har at tilbyde!

En særlig tak til Julie og Jan for en dejlig miniferie!
Julie du er noget helt særligt, og vi er meget imponeret over dit store engagement og din fantastiske personlighed. Du kan være en meget stolt far Jan, og tak for rundvisningen på stedet!
Skrevet af Nanna Brinch Sinkjær og resten af familien

18 mei 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk hotel med så meget positiv…

Fantastisk hotel med så meget positiv energi. Man føler sig altid velkommen❤️
Prikken over i’et var koncerten med Anders Blichfeldt, kan varmt anbefale disse intime koncerter med mad, overnatning og god stemning👍🏻😘
Fem stjerner fra os👍🏻❤️... vi kommer snart igen.

17 mei 2021

En femstjernet oplevelse

Vi, to voksne par, ankom til hotellet,fredag d.09.oktober 2020, og fik en rigtig god og professionel modtagelse. Vi følte virkelig at personalet var der for vores skyld, dette fortsatte i de 2 døgn vi havde booket.
Underholdningen var helt i top fredag aften, maden ok.
Morgenmaden var bare ok, intet manglede.
Lørdag aften, lidt mere stille, hvad vi rigtigt nød.
Alt i alt et rigtigt hyggeligt og rart sted at være. Smilende og venlig betjening, familien som står bag hotellet, gør det fantastisk, sammen med deres personale.
Vi kommer igen :-)

14 oktober 2020

5 stjernet hygge

Et ophold på Hotel Dolphin hotel i Herning kan kun anbefales, men man blivet stærkt afhængig 😉 der er en dejlig afslappet stemning, og maden, servicen og underholdningen er helt i top, selv her i disse coronatider bliver alt håndteret på en professionel og sikker måde så alle kan føle sig trygge 🙏 og så har de bare det bedste personale, de bedste priser og rigtig god underholding, man føler virkelig at man får noget for pengene her 🙂

4 oktober 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Booking af suite ikke muligt at refundere

Sammarbejdet med Garmin Challenge Herning gjorde at jeg ville booke en suite ifbm. deltagelse i ovenstående event.
Idet eventet blev aflyst grundet COVID-19, havde jeg ikke brug for overnatningen og anmodede om en refundering hvilket de ikke ville give, nu står jeg med en suite og ingen særlig grund til at skulle på Hotel Dolphin.
En opfordring må være ikke at betale "up-front" her, men først ved fremmøde.

23 augustus 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dejligt og afslappende hotel ophold…

Dejligt og afslappende hotel ophold virkeligt super .God mad fredag og hel stegt pattegris lørdag fantastisk musik med Claus og Morten intet negativ at sige om dette sted.med skønt og smilene personale kommer helt klart igen

4 augustus 2020

Service i top

Service i top!

Vi kom 4 personer på mc som først havde mulighed for at ankomme sent om aftenen, dette var intet problem og nøgler til vores værelser blev blot langt frem. Fantastisk overnatning og en morgenbuffet med alt hvad hjertet begærer! Vi kommer gerne igen

22 juli 2020

Nice & uncomplicated stay

I had a nice uncomplicated stay in the hotel. Nice drink in the evening, good breakfast in the morning and you were very helpful. I'll be back!

10 september 2019

Dejligt hotel

Dejligt hotel, centralt, god service, dansk på den gode måde .. ka varmt anbefales uanset om det for en enkelt overnatning eller længere periode

3 september 2019

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.