Zo slecht bij Malaga nog nooit meegemaakt. Agressieve stafmedewerker die geld aftroggekt bij eerlijke mensen door bestaande schade opnieuw in rekening te brengen. Schade wordt nooit hersteld. Kosten b... Toon meer
Aangekomen in Alicante dienden we amper 5min te wachten voor het busje van Drivalia ons kwam oppikken. Dan werden wij geholpen door John van Drivalia, legde ons alle mogelijkheden naar behoren uit en... Toon meer
Onze ervaring was uiteindelijk goed. Wel moesten wij het uitgifteformulier laten aanpassen. Een dikke deuk in de bestuurdersdeur was niet vermeld. Was geen probleem volgens hun, we waren toch allrisk... Toon meer
Ervaring in Alicante, Airport. Voor de derde keer. Service recht toe recht aan. Verhuurbedrijf buiten de airport, echter ophalen brengen vanaf de luchthaven prima. Nooit lang moeten wachten. Eindelijk... Toon meer
Planeta Movilidad. Alquiler. Alquilar. Suscribirse. Compartir. Drivalia, empresa de movilidad dedicada al sector de la automoción, ofrece una amplia gama de servicios con soluciones atractivas y tarifas competitivas: alquiler para todas las duraciones, suscripción de coches innovadores y coche eléctrico compartido, para particulares y para empresas de todos los tamaños. Drivalia está presente en 7 países europeos: Italia, Francia, España, Reino Unido, Portugal, Dinamarca y Grecia, con más de 650 Mobility Stores electrificadas en Europa y 1.600 estaciones de carga propias.
Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord
Auto gehuurd in Valencia
Auto gehuurd in Valencia, vliegveld.
Mooie auto die was prima, lang wachten voor uitgifte auto. 12 kleine schades op de auto, en aangeven op lijntekening.
Bij het inleveren was het duidelijk dat Delivra uit is om zoveel mogelijk schade op te geven bij de verkiezingen.
Na een discussie van 30 min en alle foto’s die ik had gemaakt was het akkoord.
Nooit meer, verkeerd verdienmodel, heel vervelend
Gr Toine

Antwoord van Drivalia España S.L.U.
Moeten bij betalen en stond nergens vermeld
Hebben op voorhand via het bedrijf doyouspain een auto gehuurd bij drivalia. Hier hadden we zowel premium verzekering als jongerenfee betaald. Toen we bij drivalia aankwamen bleek dat deze documenten dat we reeds betaald hadden niet bij hun golden. Hierdoor moesten we ter plekke nog eens 400 euro extra betalen. Nu hebben we voor heel deze autohuur 800 euro betaald.
Alsook heeft het personeel ons niets verteld over het terugbrengen van de auto. Zo zijn we er pas later en zelf moeten achterkomen dat je extra moet betalen als je de auto op een andere locatie afzet buiten de kantooruren. Let op het zijn oplichters! Ik ga nooit meer bij dit bedrijf een auto huren!

2000€ waarborg betalen, wachten op vrijgave
2000€ waarborg betalen, 2 werkdagen na einde huur krijg je dit terug.
Niets van geloven, ze laten je sukkelen en wachten tot het bedrag door de verstrekker van de kaart zelf vrijgegeven wordt na een maand.
Mail sturen of bellen heeft geen nut, je krijgt geen reactie en telefoon nemen ze niet op

Antwoord van Drivalia España S.L.U.
Call de les carrigues barcelona spanje drivalia zeer slecht!
Call de les carrigues barcelona spanje, hier bevindt zich drivalia. We stonden te wachten op het ophaalpunt. Na 30 minuten kwam er 1 busje voor 8 personen. Toen het busje stopte bleken er nog 20 personen te wachten. Na 2 uur wachten, bedelen en in de rij staan konden we met de 4e pendelronde mee. Op het kantoor weer 1 uur moeten wachten. Toen begon het bangmaken ivm de all risk verzekering. 75 euro extra voor 4 dagen of 1000 euro borg via de creditcard. Toen bleek dat ik de auto bij inleveren voor 8 uur extra 20 euro moest betalen brak mijn klomt. 3 uur wachten en geen coulance? Ook geen verzekering afgesloten maar wel 4 dagen in de stress, wat zal als er iemand een krasje maakt op de auto?
Bij inlevering bij een collega verhuurder kreeg ik geen bewijs dat de auto onbeschadigd was ingeleverd en de 1000 euro staat naar 14 dagen nog gereserveerd. Ben nu nog bang dat ze iets in rekening gaan brengen.
Advies is om dan een andere aanbieder te zoeken incl all risk verzekering, dan ben je beter en goedkoper af. De vrouw van middelbare leeftijd met veel tatoeages op de armen mogen ze wat mij betreft ditect ontslaan. Zeer onvriendelijk en gewoon dreigingen ivm mogelijke schade.

Antwoord van Drivalia España S.L.U.
Meest onvriendelijke personeel ooit!
Wat een ontzettend onvriendelijk personeel! De dame achter de balie gedroeg zich enorm arrogant en stond totaal niet open om ons te helpen. Dit was de 1e ervaring binnen 15 minuten op het eiland, echt een warm welkom was het niet. Onze creditcard zit aan onze en/of rekening, daar werd ontzettend moeilijk over gedaan en er werd totaal niet meegedacht om tot een passende oplossing te komen. Hierdoor is Drivalia voor mij een echte NO GO geworden.
Ik zou het bedrijf ten zeerste aanraden wat vriendelijker personeel aan te nemen, die hun baan wel leuk vinden en toeristen met plezier aan een auto helpen.

Hele slechts ervaring
Hele slechts ervaring. Totaal niet meedenken. Niet flexibel en niet oplossingsgericht.
Uit eindelijk weg moeten gaan zonder auto.

Top service!
We zijn goed geholpen door de medewerkers. Het is lekker dichtbij het vliegveld en er is een tankstation om de hoek. De auto was nog nieuw en was netjes en schoon.

Antwoord van Drivalia España S.L.U.
Met een grote boog omheen lopen
Een auto bij ze gehuurd in Valencia via rentalcars.com. Geen verzekering extra genomen en daar begint dan de ellende. Wat mij betreft een stelletje oplichters die met nepschades via de verzekering bijverdienen. Ze zijn blijkbaar op de hoogte van hun reputatie. De betreffende medewerker beweerde in alle toonaarden dat ze geen oplichters waren bij het terugbrengen van de auto. Als je hier toch een auto huurt zou ik zeker heel veel detailfoto's maken van de auto voordat je de auto meeneemt. En dan nog betwijfel ik of je er onder uit gaat komen. Ze maken gewoon misbruik van het feit dat je een vliegtuig moet halen. In ons geval zat de auto onder de krassen en deuken bij het ophalen. Uiteraard geprobeerd om alle bestaande schades te verifiëren maar dat is gewoonweg onmogelijk omdat hetgeen wat op je formulier staat niet overeenkomt met hun 'systeem'. Op het formulier staat bijvoorbeeld zoiets als 'paint scratch' terwijl het op de foto in hun systeem dan een deuk is. Geen beginnen aan dus. Na 3 items gecontroleerd te hebben, gaven we ons verzet op. Wij hadden uiteraard niet de foto's om het tegendeel aan te tonen. Je gaat toch uit van goed vertrouwen. Het was toch een oude auto en het maakte allemaal niet zo veel meer uit volgens hun. Veel stress en ellende door een 'schade' bij het terugbrengen. Ze reageren vaak onder zo'n review als deze dat ze het ook niet leuk vinden om schade te verhalen en dat ze nu eenmaal de procedure doorlopen en dat je altijd mag proberen om het tegendeel te bewijzen. Wat mij betreft een goed ontworpen proces om jouw verzekeraar een poot uit te draaien. Het bedrag is dan ook weer niet zo hoog dat de verzekeraar er een probleem van maakt. Heel geniepig. Mijn verzekeraar kent dit soort praktijken en keerde gelukkig uit. Met een grote boog omheen lopen is mijn advies.

Bijzondere ervaring
Bij het verhuren van de auto begint de verwarring al. Er wordt gesteld dat de verhuur op het vliegveld plaatsvindt. Vervolgens word je opgehaald en een kwartier lang vervoerd naar een autobedrijf waar de auto’s staan. Hier komt bovenop dat je eerst een tiental minuten opzoek bent naar de juiste persoon op het vliegveld. Aangekomen heb ik een nieuwe auto meegekregen. Hier extreem voorzichtig mee geweest ondanks mijn volledige verzekeringsdekking. Bij het meekrijgen van de auto wordt nonchalant gedaan en letterlijk gezegd: ‘het is een nieuwe auto, geen enkele schade hoor’. Bij terugkomst komt er een vergrootglas aan te pas. Meneer constateert iets op de velg en zegt dat dit wel door mij gedaan moet zijn.
Foto’s van gemaakt en bij de manager nagevraagd, die zelf ook verbaasd was omdat hij niks zag.
Nadat deze jongeman erachter komt dat ik volledig verzekerd ben, zegt hij: ‘je kunt gaan want je bent volledig verzekerd’.
Zoals te doen gebruikelijk bij autoverhuurbedrijven, stinkt ook dit bedrijf naar oplichtingspraktijken.
Je kunt beter een auto huren bij een gerenommeerde verhuurder op het vliegveld. Biedt net wat meer zekerheid.

Perfecte service
Via Easyterra een auto gehuurd voor een zeer scherpe prijs voor onze roadtrip van 23 dagen in Spanje vanuit Alicante. We kregen een vrijwel nieuwe Peugeot 2008 mee in prachtige conditie. De uitgebreide dekking die we hadden geboekt was duidelijk. Er werd niet geprobeerd om een extra verzekering te verkopen, integendeel. Na 2 dagen kregen we melding dat AdBlue binnen 2000 km bijgevuld moest worden en omdat we niet zeker wisten hoeveel km we precies zouden rijden even langs de vestiging gereden. Het werd meteen bijgevuld en we konden weer op pad. 2500 probleemloze kilometers later leverden we de auto weer in. Ook dit proces verliep heel vlot. De medewerkers waren allemaal vriendelijk, informeel, maar zeer correct. Ik kan Leasys van harte aanbevelen.

Antwoord van Drivalia España S.L.U.
Prima autoverhuur van begin tot eind
Van eind augustus tot begin september een auto gehuurd via Leasys. alles vooraf direct via de site en e-mail afgestemd in het Engels.
Altijd snel reactie via e-mail op vragen vooraf.
Wijziging van retourvlucht door airline was geen probleem om auto later in te leveren.
Prima nieuwe auto en snelle en correcte afhandeling bij halen en brengen.
Shuttlebus van een naar terminal Alicante werkt prima.
Volgende keer weer een huurauto van Leasys.
Als je direct via Leasys boekt geen gedoe met extra verzekeringen en een eerlijke prijs kwaliteit.
Alle Leasys medewerkers bedankt voor jullie service.
Ben Holling Amsterdam

Super goed geholpen
Super goed geholpen! Perfecte auto voor een zeer acceptabele prijs

Duurde lang voor we geholpen werden
Duurde lang voor we geholpen werden
Duurde lang voor we geholpen werden. Daarna telefonisch niet meer bereikbaar.... Beetje rommelig de auto ingeleverd en alles was oke... Auto netjes afgetankt maar nu toch een kleine 80 euro borg van de 800 ingehouden. Geen reden niks.... Heb rentalcar erachteraan gezet gelukkig hadden we de auto via hun gehuurd. Laat weten hoe het afloopt. Moeten 2 x betalen voor foutcode 7464 geen idee wat het is nergens weer te vinden.

Antwoord van Drivalia España S.L.U.
We hebben een auto gehuurd in Alicante…
We hebben een auto gehuurd in Alicante via Leasys.
Auto was proper inorde , maar een checkup moet je altijd doen voor je vertrekt. Ze zeiden dat de wagen nieuw was en slechts 2500km maar er waren toch een aantal scharen zichtbaar. Na deze te melden een goed verlof gehad. Hou rekening dat ze uw nog verschillende verzekeringen willen aansmeren die niet nodig zijn indien je al een verzekering hebt geboekt via een andere leasesite.
Laat je hier niet misleiden. Want dat zijn zaken die hun goede naam eigenlijk slecht maken. Spijtig dat ze op deze manier werken.
Kinderstoeltjes zijn verplicht en kosten veel geld. 98euro per zitje. Kan je een klein zitje meenemen op de vlucht ,bespaar je snel wat centjes.
Ze vragen om 2000euro te blokkeren op je bankkaart. Dit kan enkel bij VISA of Mastercard. We zijn ondertussen thuis, auto goed afgeleverd en de deblokkering van het bedrag is nog steeds niet gebeurd. Blijkbaar duurt dit 30dagen na uw de laatste dag dat ze het bedrag blokkeren. Vervelende zaak! Voor de rest werden we snel van en naar de luchthaven gebracht. Dat was goed geregeld.
Tip, de meeste auto's hebben een gps. Hiervoor heb je wel een usb kabel nodig nieuw type. Kabeltje meenemen en je moet geen gps huren. Je kan dan uw waze gebruiken.

Volgende keer weer!!!
Wij hadden hier een auto gehuurd in Barcelona. Alle verzekeringen er op. We kregen een blauwe Jeep Renegade. De auto had wel een melding dat "adblue" toegevoegd moest worden, dit is wel meteen opgelost maar handig om dit van tevoren te checken voor je een auto verhuurt. Verder soepele autohuur met ophalen en inleveren. Als je pech hebt moet je wel even een half uurtje wachten als het druk is. Grootste les voor mensen die een auto huren..lees de voorwaarden en zorg dat je een credit card hebt voor een eventuele borg!!!! Dat leverde de meeste vertraging op omdat mensen dat niet gelezen hadden en vervolgens ze naar alternatieve manieren moeten zoeken voor de borg. Met ons ultimate package hadden wij daar geen last van. Geen borg en alles gedekt echt ideaal. Brandstofbeleid is dan vol meekrijgen en vol weer inleveren. Volgende keer in Spanje huren we weer bij Leasys!!!!

Haha
Haha, voor de zoveelste keer van naam moeten veranderen omdat ze oplichters zijn.

Prima autoverhuur bedrijf
Prima autoverhuur bedrijf, werd snel opgepikt, is een paar minuten rijden naar hun kantoor maar alles is goed geregeld. Nette en nieuwe auto's. Heb ze nu al een aantal keer gebruikt. Super.

Antwoord van Drivalia España S.L.U.
Prima ervaring, van harte aan te bevelen!
Dankzij de positieve reviews van Trustpilot zijn wij (ook ) in zee gegaan met Leasysrent.es.
Leasys hanteert zeer nette prijzen en biedt via 'ultimate package' een compleet pakket aan met gratis tweede bestuurder, onbeperkte km, wegenwacht en all-inclusive verzekering.
Twee aandachtspuntjes:
1) bij het ophalen van de auto werd een max van 2000 km opgelegd, terwijl we juist gekozen hadden voor onbeperkte kms. Daar was Barcelona (nog) niet mee bekend... na het tonen van de ultimate conditions werd dat direct aangepast in onbeperkt.
2) Van de 'priority collection and return' hebben we weinig gemerkt, er is geen speciale 'ultimate' balie, we hebben dus gewoon gewacht tot we aan de beurt waren...
Maar dat was dan ook alles.... ophalen en inleveren ging heel soepel, auto zag er spik&span uit, jonge auto / ca 13000 kms, geen opdringerige aanbiedingen over extra verzekeringen (zoals bij andere aanbieders) en geen (zichtbare) inspectie bij ophalen/inleveren.
Wij waren reuze in onze sas met een Fiat 500, daar krijg je een instant vakantiegevoel van !
Al met al, prima ervaring, van harte aan te bevelen !

Auto gehuurd via DoYouSpain
Auto gehuurd via DoYouSpain.
Aangekomen op locatie werd credit Card niet geaccepteerd, omdat deze op naam
Van mijn vrouw stond. Terwijl zij bij mij was, maar niet hoofdbestuurder is.
Verplichte verzekering van 140 euro.
DoYouSpain niet bereikbaar en geen hulp vanuit Leasys. 1x , nooit weer!! Jammer, want we gaan nog 4x naar Spanje dit jaar, waarbij wij een auto nodig zijn :(
Goed auto maar onbehulpzaam medewerkers
Goed auto maar onbehulpzaam medewerkers. Borg is hoog en je kan het betalen alleen met de creditcard van de hoofdbestuurder.