Har købt en drone ingen problem super service ingen problemer der MEN dronekurser. Der kan man ikke brokke sig over servicen for der er ingen A1tilA3 det gør man hjemme fint A 2 det en helt anden snak... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Droner.dk. Jeg har længe gået med tanken om at komme mere ind i droneverdenen, men var ærligt talt lidt i tvivl om niveau, udstyr og hvornår man ege... Toon meer
Bestilte en drone før jul, som ikke var lagervare. Desværre blev leveringen yderligere forsinket og jeg valgte at ændre ordren. Den nye ordre blev sendt samme dag. I forbindelse med ændring af ordre... Toon meer
STS-01 / PDRA-S01 kursus Jeg havde fornøjelsen af at deltage i dette kursus med Toke. Toke er en yderst kompetent og vidende underviser! I tillæg er han utrolig hyggelig og meget opmærksom i sin u... Toon meer
Droner.dk - Få professionel vejledning til dit valg af drone. Danmark største udvalg af professionelle droner og tilbehør. Vi forhandler både til private og erhvervslivet. Vi er officiel distributør af DJI - og har Danmarks eneste autoriserede DJI-butik i København med eget drone-værksted.. Vi er drevet af danske drone-specialister. Vi går højt op i kompetent kundeservice, konkurrencedygtige priser og hurtig levering.
Rentemestervej 67D, 2400, København NV, Denemarken
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg fik ved mit køb en rigtig god og professionel service og flere gode tips. Tak for det.
Kan klart anbefale Droner.dk
Her handler vi helt sikkert igen. Jeg oplever Droner.dk som en virksomhed med yderst stor kundeservice og velvilje og de følger op på tingene i en ordentlig tone og med stor viden.
Fortsæt det gode arbejde. Venlig hilsen Søren
hjælpsom personale, pris match og god service har ikke noget at klage over de gange jeg har handlet her
Bestiller en taske på deres hjemmeside som de ordrebekræfter og skriver at den forventes leveret ca. 6 dage efter bestilling. Hører herefter intet. Ringer og får oplyst at varen sendes i løbet af ugen. Stadig sker intet. Annullerer til sidst ordren. Fair nok hvis I ikke kan leverer ordren men oplys det venligst så man kan finde et andet sted at købe varen.
Man får en go service, ringer man med et problem hjælper de altid, hurtig levering og søde medarbejder
Kæmpe tak for jeres hjælp med køb af drone og især Sebastian med tålmodighed med alle mine spørgsmål inden køb
Efter længere dialog med DJI omkring en drone vi ikke kunne få til at virke efter hensigten kontaktede jeg droner.dk. Det tog to emails og så var problemet løst. Tak for hjælpen.
Fremragende kursus i sts01/pdra01
Masser af viden opnået. På et meget intenst kursus, spækket med informationer og fornemmelse af hvor seriøst man skal tage det at flyve i byen eller tæt på folk.
Kæmpe tak og et stort kado til en utrolig dygtigt kursus underviser. Både i teori og i praksis
Jeg tog i slutningen af juni måned et dronekursus hos droner.dk..Indholdet og underviseren var i orden, men så stopper den også der..Da vi er på kurset får vi at vide at skal tage teoriprøven online og det nok vil ske i den efterfølgende uge..Da undervisningen er slut hører jeg ingenting...Da jeg skriver til droner.dk 1 MÅNED efter undervisningen er slut, henviser de til at det er trafikstyrelsen der er skyld i forsinkelsen..og det er meget muligt, men det mindste man kan gøre er vel at informere sine kursister om forløbet, nu når man er ude i sådan en situation..Jeg har stadig intet hørt og tænker at på nuværende tidspunkt har glemt det meste af den information jeg har fået på kurset...Jeg synes simpelthen ikke den her behandling er godt nok, når man betaler 6.500 for et kursus på 2,5 dag vel og mærke uden frokost..Kan ikke anbefales..
Skrev d. 29.07.21 at Droner.dk er dyre i fragt
Siden har de så via min arbejdsgiver, prøvet at true mig til at fjerne mit opslag. Siger meget om virksomheden
Fjerner selvfølgelig ikke mit opslag, og kan nu så også orientere om, at de prøver at true folk med negative kommentarer
Drone flyvekursus.
Nicklas 9 år og mormor takker for en fantastisk og lærerig dag på Drone flyvekurset hos Droner.dk, underviser Timm Becker.
Glimmerende kursus ved droner DK
De 2 første dage var særlig gode hvis man er grøn indenfor droner, jeg har en del tekniks erfaring men lært alligevel noget nyt.
termografering, mapping og inspektion er selvfølige meget erhvervs hemsigt mæssigt og kurset giver en rigtig god forståelse i praktisk og teoretisk.
Gode underviser - 5 stjerne herfra
Jeg stod og ville igang med droneverden og fandt Droner.dk, jeg sad og kiggede på andre sider hvor priserne var lidt mindre men endte med at gå med Droner.dk.
Jeg købte en DJI Mini2 Combo. Jeg fik det hurtigt hjem og skulle så igang med at flyve, men det viste sig at det ikke var lige til.
Dronen kom med hardware fejl, jeg kontaktede Droner.dk dagen efter og de ville sende nogen links til nogen opdateringer for og se om det ku hjælpe på det, desværre hjalp det ikke.
Jeg fik afvide at jeg skulle sende dronen ind også ville de se om den var "død" hvilket den desværre var. De sendte en ny som virkede og lige siden har det fungeret perfekt.
Jeg kan kun anbefale at man handler hos Droner.dk, de er super service minded og ser tingene fra din side. Jeg følte de ville gå det extra stykke for og hjælpe mig videre.
Jeg har i hvert fald fundet det sted jeg ska købe min næste DJI drone eller grej. Uden tvivl!
Kæmpe 5/5 herfra!
Fuld tilfreds med mit køb. DJI købt til min søn. Pissecoll. 🙂😇

Antwoord van Droner.dk
Helt igennem fantastisk service. Havde problemer med connecte mit kamera med mobilen. Kontaktede producenten, der ikke kunne hjælpe. Droner.dk lokaliserede hurtigt fejlen, en simpel opsætningsfejl, så nu virker det hele.
Hurtig og professionel service. Jeg vender helt sikkert tilbage.

Antwoord van Droner.dk
Super god service. God vejledning. Kanon god til at hjælpe ved tekniske og nørdet problemer i den enkelte drones software.

Lejede en drone - alt virkede perfekt - flinkt personale

Antwoord van Droner.dk
Jeg har aldrig nogen sinde oplevet en service der kan måle sig med den jeg fik af Lars i dag hos droner.dk
Jeg har længe gået med tanken om en drone, og søgt nettet tyndt. Jeg skrev først en mail til droner.dk og fik svar efter 30 min, meget kompetent og hjælpsom.
Derefter ringede jeg ind, for at hører om man kunne købe sig til hjælp af opstart, da mine engelsk kundskaber er meget begrænset. Jeg fik fat i Lars H, som jeg tror brugte 20-25 min på at svare på alle mine mange spørgsmål. Vi aftaler så at jeg skal bestille den valgte drone på hjemmesiden og så vil han sætte det hele til ladning, så det er klar til jeg kommer og afhenter. Jeg bliver taget imod og Lars hjælper med opstart og opdatering af dronen og jeg får en rigtig grundig gennemgang af dronen, så jeg er klar til at komme hjem igang. ( og det kostede ingen ting det var bare deres service )
Jeg har nu fløjet mine første par ture med min mavic Air 2 og det er virkelig en fed drone.
Kan kun anbefale at handle hos Droner.dk
Den billigste pris
Det bedste service
Mange hilsner en meget tilfreds kunde ☺️

Antwoord van Droner.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.