Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har købt en drone ingen problem super service ingen problemer der MEN dronekurser. Der kan man ikke brokke sig over servicen for der er ingen A1tilA3 det gør man hjemme fint A 2 det en helt anden snak... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Droner.dk. Jeg har længe gået med tanken om at komme mere ind i droneverdenen, men var ærligt talt lidt i tvivl om niveau, udstyr og hvornår man ege... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en drone før jul, som ikke var lagervare. Desværre blev leveringen yderligere forsinket og jeg valgte at ændre ordren. Den nye ordre blev sendt samme dag. I forbindelse med ændring af ordre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

STS-01 / PDRA-S01 kursus Jeg havde fornøjelsen af at deltage i dette kursus med Toke. Toke er en yderst kompetent og vidende underviser! I tillæg er han utrolig hyggelig og meget opmærksom i sin u... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Modelbouwwinkel
  2. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Droner.dk - Få professionel vejledning til dit valg af drone. Danmark største udvalg af professionelle droner og tilbehør. Vi forhandler både til private og erhvervslivet. Vi er officiel distributør af DJI - og har Danmarks eneste autoriserede DJI-butik i København med eget drone-værksted.. Vi er drevet af danske drone-specialister. Vi går højt op i kompetent kundeservice, konkurrencedygtige priser og hurtig levering.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Start your Drone experience right here!

Thus far I have to give this team 5 stars for the speed at which they seem happy to help. Whether it's been a number of emails or just showing up in person, they've never made me feel as if I was troubling them. I am an American with prior drone education/experience in the states. Droner took the time to help me navigate much of the Danish language literature or pointed me towards the right places. That kind customer service is gold.

26 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trods lidt problemer med forsendelsen blev det hele løst og jeg fik en hukommelse kort med i gave som undskyldning 🙌🏽

23 april 2024

Super god service.

Super god service.. havde købt en mini 3.. og den begyndte med at have problemer.. og de hjalp uden problemer med at få den sendt til Holland og blev lavet.. så super god service.. kan varmt anbefale droner.dk

18 april 2024

Service i topklasse

Service i topklasse. Kunden er altid i fokus. Hurtig live support via chatten. Prisen kan ikke blive bedre. Fik varen dagen efter. What not to like?

Kæmpe thumbs up, køber helt klart fra Droner.dk igen næste gang der skal købes udstyr!

12 april 2024

STS-01 / PDRA-S01 kursus

STS-01 / PDRA-S01 kursus

Jeg havde fornøjelsen af at deltage i dette kursus med Toke. Toke er en yderst kompetent og vidende underviser! I tillæg er han utrolig hyggelig og meget opmærksom i sin undervisning. Tilmed fik han også testet vores praktiske kunnen, hvor jeg et par gange var ude i scenarier. hvor jeg fik sved på panden. Men Tokes tilstedeværelse og guidning i svære situationer, gjorde at jeg fik dronen sikkert igennem opgaverne.
5 stjerner herfra!!

19 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og gode priser

God service og gode priser.

Jeg manglede en combo til min nyerhvervede Mini 3 Pro, og jeg havde forsøgt, at finde flere af delene brugt, da de var udsolgt hos DJI Nordic Store og hos Droner.dk.
André hos droner.dk gav mig en god vejledning og gav efterfølgende et godt tilbud, da batterierne og ladehubben, han solgte mig, var nogle som kom fra udstillingsmodeller, der aldrig var blevet brugt.

4 maart 2024

Helt fantastisk service niveau

Virkelig fin betjening og et service niveau jeg sjældent oplever. Mange tak! - Især til Andre´, som hjalp mig med reparation af propellen på min nye drone samt vejledning ifht. min DJI Osmo. Hurtig og utrolig hjælpsom.
Derudover skal da lige nævnes, at butikkens nye indretning er utrolig stilfuld, med et godt overblik og udvalg. - Jeg kommer igen!

23 februari 2024

Min bedste anbefaling

Meget imødekommende i forhold til mit behov. Bliver ikke fornærmede, hvis man efterspørger en løsning, som ikke er standard, men prøver derimod at finde en god løsning. Nem at handle med. Service i top. Tillid til forretningen, fordi rådgivningen både i telefon og i butik var super kompetent

19 februari 2024

Enestående Service hos droner.dk

Min oplevelse med droner.dk har været intet mindre end fremragende. Kundeservice er lynhurtig til at svare på e-mails, hvilket er en sjældenhed i dag. Teamet har vist sig at være utroligt professionelt og hjælpsomt, hvilket gjorde købsprocessen til en leg.Det er sjældent man støder på en virksomhed, der kombinerer høj produktkvalitet med en sådan kundeservice. droner.dk står klart som en af de bedste virksomheder, jeg har handlet med i Danmark.Tak til droner.dk for en uovertruffen shoppingoplevelse!

13 februari 2024

Kan helt klart anbefalde Droner.dk

Jeg har nu købt flere ting hos droner.dk af flere omgange.
Der er bare super god service hver gang om det er små ting eller lidt større ting man vil høre om eller købe så er de bare venlige og hurtige og de ved hvad de snakker om da det er en lille specialbutik

Jeg kan helt klart kun anbefalde droner.dk

2 januari 2024

fantastisk god service

virkelig venlig og god service, super hjælp til produktet ( Drone DJI mini 4 pro )havde virkelig god tid til mig Super Super Mvh Peter Hartmann handler helt sikker her igen🤗

6 december 2023

Købte en drone Oktober 2023

Købte en drone Oktober 2023, men allerede 1 måned efter var batterilevetiden nede på højest 10 minutter. Jeg reklamerede og fik uden problemer et nyt batteri. Så positiv feedback herfra

25 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og hurtig behandling over chat da…

God og hurtig behandling over chat da jeg manglede et gimbal cover , det sælges ikke endnu, men de fandt en på lageret jeg fik lov at købe. Super betjening og hurtig levering. Handler helt sikkert her igen.

28 november 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.