Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har købt en drone ingen problem super service ingen problemer der MEN dronekurser. Der kan man ikke brokke sig over servicen for der er ingen A1tilA3 det gør man hjemme fint A 2 det en helt anden snak... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Droner.dk. Jeg har længe gået med tanken om at komme mere ind i droneverdenen, men var ærligt talt lidt i tvivl om niveau, udstyr og hvornår man ege... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en drone før jul, som ikke var lagervare. Desværre blev leveringen yderligere forsinket og jeg valgte at ændre ordren. Den nye ordre blev sendt samme dag. I forbindelse med ændring af ordre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

STS-01 / PDRA-S01 kursus Jeg havde fornøjelsen af at deltage i dette kursus med Toke. Toke er en yderst kompetent og vidende underviser! I tillæg er han utrolig hyggelig og meget opmærksom i sin u... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Modelbouwwinkel
  2. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Droner.dk - Få professionel vejledning til dit valg af drone. Danmark største udvalg af professionelle droner og tilbehør. Vi forhandler både til private og erhvervslivet. Vi er officiel distributør af DJI - og har Danmarks eneste autoriserede DJI-butik i København med eget drone-værksted.. Vi er drevet af danske drone-specialister. Vi går højt op i kompetent kundeservice, konkurrencedygtige priser og hurtig levering.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Great service

Great service. Quick delivery to my living area in Ishøj. attentive and cared about the deadline. I hope to cooperate more with Droner.

2 oktober 2024

En god start

Har i dag været ude at flyve med drone for første gang på 2 timers kursus med Droner.dk. Hvor var det rart at have dygtige og hjælpsomme folk at spørge til råds. Det blev en rigtig god oplevelse, og jeg glæder mig til at flyve meget mere.

13 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Intet svar

Jeg lavede en request for reperation af drone i start juli, hvori jeg skrev en besked der krævede et svar, da jeg ville høre om det var muligt at tage forbi deres fysiske butik med dronen i stedet for at sende den med en pakke. Dertil skete der intet indtil i dag hvor de valgte at lukke min request.

10 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Good Service. Speedy Delivery.

Nicolai was helpful and extremely quick to respond to my emails. Price match was straightforward. Items arrived in Aarhus within 24hours of the first email. Super comfortable company to deal with.

30 augustus 2024

Droner.dk

Droner.dk
Fra første færd har jeg kun oplevet meget kompetent, effektiv og forstående behandling fra virksomhedens side over for mig.
Medarbejderens støtte og vejledning i forhold til mine specifikke behov gjorde sig gældende igennem hele købsprocessen og at jeg helt sikkert vender tilbage igen.
Meget tilfreds kunde herfra :-)

20 augustus 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kurser gør svære regler lettere at forstå

Droneregler er en kompliceret affære, og man skal kunne både EUs og de danske. Jeg blev i dag certificeret i A1/A3, og det var en kæmpe fornøjelse at bliver undervist både online og fysisk af virkelig kompetent underviser. Jeg havde mange spørgsmål, og forhold jeg ikke helt forstod, men jeg fik forståelige svar på det hele. Et kursus der virkelig er alle pengene værd.

15 augustus 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse - som altid - idag havde jeg brug for deres hjælp da jeg skulle købe en backup drone ifht opgave - de sørgede for at lade dronen op, samt firmware opdatere den mens jeg kørte ind til butikken - det er god service og rn af mange grunde til jeg ikke handler andre steder.

8 augustus 2024

Super services

Købte en drone som havde problemer med at lade batteriet Skrev til dem og wupti så havde deres medarbejdere klaret det så der er en ny oplader og et nyt batteri på vej til top Service

24 juli 2024

Professionel hjælp til dronekunder

Stod med et problem. Droner.dk løste ikke bare problemet, men de inddrog tillige mig som kunde i forståelsen af problemet.

De er derfor både fagligt kompetente og har sans for at hjælpe og forklare problemer.

Det er stærkt fremmende for samarbejdet ned Droner.dk.

19 juli 2024

Ekstraordinær service.

Ekstraordinær service.

Droner.dk fandt den specielle reservedel vi netop manglede til dronen og ikke kunne finde andre steder.
De bekræftede telefonisk den fandtes og sendte den straks.

24 juni 2024

Mikro drone super service

Mikro drone super service
Vi bestilte en mikro drone til vores søn, som kom dagen efter. Virklig hurtig levering.
Desværre stak den af, jeg skriver og spørg kundeservice, som vi kan finde på et eller andet, da penge er små efter vores hus brændte.
En af deres medarbejde tilbyder en ny drone, og den er nu bestilt.
Den helt perfekte service, og vi kan ikke andet end at være super glade. Og fuld ud tilfreds med deres service, og søde medarbejder.

19 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt vores drone hos Droner.dk-…

Vi har købt vores drone hos Droner.dk- og har været fuldt ud tilfredse med den kompetente telefoniske kundeservice. Sidenhen har vi købt ekstra udstyr, som skulle leveres få dage efter, da vi skulle bruge udstyret til et arrangement. Droner.dk var fuldt forstående, og vi modtog udstyret dagen efter, som ønsket.

13 juni 2024

Yderst professionelt firma

Yderst professionelt firma. 10/10, vil helt sikkert anbefale alle der er interesseret i droner eller at tage et dronebevis dette firma. Professionel afholder af prøven, man bliver tilbudt vand til prøven, og desuden er der et behageligt indeklima.

24 mei 2024

Servicen i top 👍

Mega god servicen. Jeg kommer helt sikkert igen!
De blev ved ind til problem var løst. Folke det gå op i sit arbejder 🙌 og forresten lække butik!

17 mei 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.