Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har købt en drone ingen problem super service ingen problemer der MEN dronekurser. Der kan man ikke brokke sig over servicen for der er ingen A1tilA3 det gør man hjemme fint A 2 det en helt anden snak... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Droner.dk. Jeg har længe gået med tanken om at komme mere ind i droneverdenen, men var ærligt talt lidt i tvivl om niveau, udstyr og hvornår man ege... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte en drone før jul, som ikke var lagervare. Desværre blev leveringen yderligere forsinket og jeg valgte at ændre ordren. Den nye ordre blev sendt samme dag. I forbindelse med ændring af ordre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

STS-01 / PDRA-S01 kursus Jeg havde fornøjelsen af at deltage i dette kursus med Toke. Toke er en yderst kompetent og vidende underviser! I tillæg er han utrolig hyggelig og meget opmærksom i sin u... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Modelbouwwinkel
  2. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Droner.dk - Få professionel vejledning til dit valg af drone. Danmark største udvalg af professionelle droner og tilbehør. Vi forhandler både til private og erhvervslivet. Vi er officiel distributør af DJI - og har Danmarks eneste autoriserede DJI-butik i København med eget drone-værksted.. Vi er drevet af danske drone-specialister. Vi går højt op i kompetent kundeservice, konkurrencedygtige priser og hurtig levering.

4,4

2 sterren
1 ster

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venlige, forstående og god service

Jeg bestilte en DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo samt en kuffert til samme model. Da der stod "afventer lagerdato", skrev jeg med et par spørgsmål. Allerede få minutter senere fik jeg svar. Super høflige og imødekommende, og de fandt hurtigt en rigtig god løsning. Fantastisk kundeservice!

15 mei 2025

Super flyvekursus

Super flyvekursus. Kristian fra DRONER.DK, var velforberedt, imødekommende og en dygtig instruktør. Jeg har kun haft gode oplevelser med DRONER.DK, både i butikken, serviceafdelingen og nu også på flyvekursus. Bedste service hele vejen igennem.

21 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget imponeret over…

Jeg er meget imponeret over medarbejdernes viden og engagement og kan varmt anbefale at du køber din drone her - du bliver i hvert tilfælde bakket godt op bag efter.
Mvh Thomas C. C.

10 maart 2025

Kæmpe god service

Kæmpe god service
Jeg kom til at ødelægge min drone på grund af en fejl den havde. så sendte jeg til service afdeling og bliv bare taget godt i mod af William Løvgren. der bare var rigtig god til at hjælpe mig. Teamet kom med en fair pris. fik en helt ny drone. Så jeg vil mene det bare er god service.

15 maart 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Stor kompetence og service

Jeg har været kunde hos droner.dk i 4 år og alt udstyr samt kurser købes her. Både service, rådgivning, kurser og support bygger på stor viden og erfaring omkring droneflyvning. Jeg kan kun anbefale droner.dk

14 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig service bestilte nogle kurser

Super hurtig service bestilte nogle kurser hurtig levering af materiale, god og professionelle svar på alle min spørgsmål, svartid på mail en halv times tid det er ok
Kursus dagen alt info modtaget dygtige undervisere og selvfølgelig bestod jeg prøven første gang, sammen med resten af holdet
Da de er en af de største udbydere af kurser og har reparations værksted samtidig med at de sælger droner og udstyr dertil, valgte jeg dette sted, udover det brugte jeg så lige en halv time til at kigge på droner
Jeg skal til droner dk, til et nyt kursus i næste uge og ser frem til det og vil så der nok få en snak om de forskellige droner som der er udstillet

Niller

16 januari 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

INTET svar ved kontakt til kundeservice

INTET svar ved kontakt til kundeservice
Jeg købte en Micro Drone Pro i håb om at jeg kunne forbedre mine evner til at flyve drone med sådan en, så jeg føler mig mere tryg med min DJI Mavic 2 Pro. Men jeg tænker at jeg må gøre noget forkert, for den stikker af så snart jeg tænder den. Heldigvis har jeg kun startet den indendørs, så jeg har kunne jagte dronen og samle den op ved en væg et sted. Men er det virkelig meningen?
Jeg ved godt at den var billig, men jeg er tilbøjelig til at tænke den er defekt når jeg således slet ikke kan holde den under kontrol.
Fejl sker og produkter kan fejle, men det er utilgiveligt at Droner.dk's kundeservice ikke svarer på de to reklamationer, jeg har sendt via mail, med 10 dages mellemrum.
----
OPDATERING!
Ifølge Droner.dk har de svaret min første mail. Deres svar er bare aldrig nået frem til min mailbox - siger de....
De har efter min TP-anmeldelse ihærdigt forsøgt at hjælpe mig med den defekte drone, som de dog nu har taget retur efter vi har drøftet at jeg skal købe et dyrere produkt der passer bedre til mit behov.

6 januari 2025

Super service :-)

Jeg søgte råd og vejledning hos Droner.dk og fik hurtigt og kompetent svar, uanset at jeg nok ikke køber hos dem i denne omgang, da jeg bor i udlandet. Men det gør jeg helt sikkert, hvis jeg får brug for en drone i Danmark.

6 januari 2025

Great Service & Product!

Really great service and a fantastic product!
I really enjoy working with Droner.dk as they are very knowledgeable and offer guidance in making the right choices for my purchase.

12 december 2024

Supergod service!

Supergod service!
Jeg købte min første DJI-drone hos droner.dk.
Var lidt i tvivl om hvilken model det skulle være og hvilken remote control jeg skulle bruge. Fik rigtig god rådgivning hos dem.
Efterfølgende har jeg haft et spørgsmål omkring forsikring etc. og jeg får altid hurtigt svar. Tak til droner dk👍🏻😀

28 oktober 2024

Professionelt

Fra min første henvendelse, til afslutningen af kurset, har der været god dialog, og en fantastisk god og professionel tilgang, til at få en total nybegynder med. Melder mig gerne til at nyt kursus hos dem, når det bliver aktuelt :-)

29 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde brug for et råd om min drone

Havde brug for et råd om min drone, det første jeg så må tilstå til droner.dk er at jeg altså ikke havde købt min drone hos dem. Den flinke mand jeg talte med sagde blot - pyt med det, spørg blot 🤩
Det gjorde jeg - fik et super svar som løste mit problem!
Tusind tak for super god service - jeg ved hvor jeg skal henvende mig fremover 👍🤩👍

10 oktober 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.