Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har en skøn Spansk vandhund hvalp på nu 8 måneder, som vi søgte hjælp til, allerede da han var 10-11uger, fordi han ikke rigtig ville spise den mængde foder han skulle have, og en seperat... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun anbefale alle hundeejere at følge Anne Tines tilgang med hundeproget! Det har hjulpet mig og min hund enormt meget, særligt ift. alene hjemme og generelt at være mere rolig/afbalanceret. M... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mit møde med Anne Tine har været overvældende på alle mulige måder. Hendes online kursus er sublimt. 🙌🏻 ALLE hundeejere burde give sig selv det kursus i gave. Hendes respektfulde tilgang til at læ... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alle hundeejere burde tage hendes online kursus. Det giver så meget mening og en stor forståelse for ens hund. Vi supplerede med en online konsultation og Anne Tine er sød og empatisk. Hun forklarer t... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huisdierentrainer
  2. Hondentrainer
  3. Paardentrainer

Geschreven door het bedrijf

Adfærds-, ernærings- og kranio sakral terapi til hunde og heste. Dyrefryd hjælper hunde- og hesteejere med at optimere dyrenes trivsel og styrke samarbejdet mellem dyr og deres mennesker - via rådgivning, coaching og online kurser. Alt arbejde tager udgangspunkt i dyrenes naturlige instinkter og har fokus på gensidig tillid og respekt med en målsætning om positivt samarbejde og optimeret trivsel.

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Kan kun anbefale Anne Tine

Kan kun anbefale Anne Tine. Hun er fantastisk at arbejde sammen med - altid med den største respekt for, i det her tilfælde, hunden. Samtidig er hun klog på mennesker og støtter på den klogeste og mest empatiske måde, med hundens behov i centrum.

20 augustus 2022

Antwoord van Dyrefryd

Tusind tak for de flotte ord, Rikke

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et respektfuldt samspil mellem menneske og hund.

Videokurset er langt. Men det er RIGTIG godt og virkelig lærerigt. Vi kan kun anbefale det. Derudover fik vi besøg af Anne Tine. Vi fik hjælp til vores Tinkas store udfordringer med at få gæster i vores hjem. Tinka reagerer med advarende gøen og ingen fremmede må komme i nærheden af hende. Allerede den dag Anne Tine var her, rykkede det rigtig meget. På gåture har Tinka trukket meget. Via kurset er dette blevet meget bedre. Vi arbejder fortsat med at gøre Tinka tryg i mødet med andre hunde.
Tinka er en usikker hund. Via Anne Tines Kursus har vi lært vores hund meget bedre at kende og lært at vise hende hvem der har chefkasketten på. På kurset lærer man at få et respekstfuldt samspil med sin hund. Ingen skæld ud eller hårde kommandoer. Det har tiltalt os meget og det virker for os. Vi, mennesker og hund, er fortsat i proces sammen. Vi har fået en virkelig god platform at arbejde videre ud fra og vi kan på det varmeste anbefale kurset OG Anne Tines besøg:-)

15 augustus 2022

Antwoord van Dyrefryd

Tusind tak for de fine ord, kære Tine. Jeg glæder mig over jeres gode fremskridt med Tinka.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det kræver tilvænning, men det er det hele værd!

Jeg købte adgang til online-kurset for nogle måneder siden og har været rigtig glad for det! I starten skulle jeg lige affinde mig med en ny måde at holde hund på, men jeg er SÅ glad for at vi gjorde det. Jeg har fået en langt mere rolig og afbalanceret hund, og jeg kan se fremskridt med vores alene-hjemme-træning.
Da jeg købte adgang til kurset var det kun med henblik på at løse udfordringer med min egen hund, men vi indførte straks de nye tilgange hjemme hos min mor også, som nu har en skøn, stressfri hund på 14 år. Kom ikke og sig, at man ikke kan lære en gammel hund nye tricks ;-)

Antwoord van Dyrefryd

Det er dejligt at høre. Mange tak, Amalie. Og du helt ret, man kan bestemt godt lære en gammel hund "nye tricks". Det er heldigvis aldrig for sent.

Mine varmeste anbefalinger!

Jeg er yderst tilfreds med den hjælp og vejledning, som jeg har fået og fortsat får af Anne Tine Rasmussen fra Dyrefryd. Hun er meget kompetent og fagligt dygtig. Redskaberne i ‘Hundesprog’ , som jeg har fået både via online kurset, en personlig konsultation i besøg og efterfølgende telefoniske opfølgninger, er meget brugbare og effektive ift de adfærdsproblemer, jeg har oplevet hos min hund. At ATR desuden har uddannelse indenfor hundeernæring, er endnu et plus, hvor jeg har kunnet få vejledning og afhente god hundemad, hvor min hund langsomt har fået bedre fordøjelse. Jeg kan på det varmeste anbefale ATR, hvis du/I oplever adfærdsproblemer e.lign. Jeg synes, det har været pengene værd på alle måder.

Antwoord van Dyrefryd

Tusind tak for din anbefaling og ros, kære Berit. Det glæder mig at læse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har været meget glade for både…

Vi har været meget glade for både kursus og hjemmekonsultation. Begge dele har givet os nogle rigtig gode redskaber til at få styr på uhensigtsmæssig adfærd hos vores hund. Vi kan derfor på det varmeste anbefale Dyrefryd og Anne Tine som rådgiver.

Antwoord van Dyrefryd

Tusind tak for din anbefaling, kære Karen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var i PANIK og på grådens rand....

Jeg var i PANIK og på grådens rand....
Jeg har 4 hunde herhjemme (nogle af dem er udenlandske gadehunde) og vi fik så Maxi, en gadehund fra Egypten, som var voldsomt traumatiseret. Traumer er jeg vant til at arbejde med, MEN.....jeg havde aldrig haft en hund som ødelagte ALT hvad der var i nærheden af ham, når jeg gik hjemmefra. AL den traditionelle alene-hjemme træning havde vi forsøgt gennem flere måneder, jeg havde fået velmenende råd fra adfærdsterapeauter og hundepsykologer, men det havde ingen effekt.
Jeg blev anbefalet at se nærmere på Dyrefryds hjemmeside, og allerede der blev jeg overbevist om, at Tines tilgang til vores problem (og i øvrigt ALLE andre adfærdsproblemer) er den eneste rigtige. At opleve hvordan jeg/vi pludselig forstod at sende de RIGTIGE signaler til faktisk ALLE vores 5 hunde (som de faktisk kunne forstå) var den største øjenåbner i mit liv. Efter ganske få dage, oplevede jeg, hvordan jeg med Tines metode, sendte de rigtige signaler til Maxi (ikke "menneske-signaler"). Jeg havde ikke formået at overbevise Maxi om, at jeg var værdig til at have "chef-kasketten" på, og derfor påtog HAN sig rollen, når jeg gik ud af døren. Men det var en opgave han hverken kunne eller skulle have. Han reagerede derfor ved at blive enormt frustreret og stresset over den ALT for store opgave det var for ham, at skulle passe på hjemmet med det resultat, at han ødelagde ALT omkring sig på få minutter. Så det handlede SLET ikke om separationsangst, som alle andre havde sagt (og jeg selv troede).
Ved at ændre min EGEN adfærd og sende signaler som en hund forstår, oplevede jeg en mirakuløs adfærdsændring hos Maxi.....(og rent faktisk også vores andre 4 hunde). De er i dag mere afbalancerede og harmoniske, end de nogen sinde har været.
Jeg skylder Tine ALT. Hun er en Heltinde i mine øje, og jeg er hende evigt taknemmelig <3
De varmeste anbefalinger fra Katja Mostgaard, Haslev, Sjælland.

11 augustus 2022

Antwoord van Dyrefryd

Tusind tak, kære Katja - for de meget flotte, rosende ord. Jeg er glad for, jeg fik lov at hjælpe jer, og endnu mere glad for, det stadig går så godt med dem alle.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dyrefryd er så rammende et navn

Anne Tine formidler med stor respekt for hundens univers sin vigtige viden og indsigt i hundesprog og hundepsykologi via informative, dybdegående og meget pædagogiske videoer. Man oplever sig virkelig taget i hånden - også når hun hurtigt på mail svarer grundigt og opmuntrende på spørgsmål. Tvivl og dårlig samvittighed forsvinder til fordel for lettelse, glæde og ro.

Antwoord van Dyrefryd

Tusind tak for de meget fine ord, Helle. Jeg er meget taknemmelig for din flotte beskrivelse af din oplevelse med Dyrefryd. Det er nemlig præcis den oplevelse, jeg ønsker for alle, jeg hjælper.

Vi har en hvalp på knap 4.5 mdr

Vi har en hvalp på knap 4.5 mdr, har nu i knap 1 mdr været igang med principperne vi har lært hos dyrefryd. Vi mærker en forskel på vores hvalp, allerede efter 1 uge blev den mere rolig. Vi har haft stor gavn af videoerne der er med, og er virkelig glade for feed back på de spørgsmål/ udfordringer vi oplever. Kan klart anbefale at købe et forløb.

Antwoord van Dyrefryd

Mange tak, Pia. Jeg sætter stor pris på din anbefaling.

Det virker!

Jeg er vild med Anne Tine, hun er meget sød og virkelig hjælpsom. Når jeg skriver mine utallige mails med spørgsmål og frustrationer, får jeg altid hurtige og uddybende svar. Jeg er overbevist om at Anne Tine inderligt ønsker at hjælpe, både mig, men i særdeleshed også vores dejlige hund. Anne Tine er en meget tålmodig og oprigtig kvinde :D
At lære hundesprog strider imod mine menneskelige følelser, men jeg lærer hver dag at hunde og mennesker ikke er ens og slet ikke tænker ens. Det er en ganske ny og anderledes læring.
Vi har prøvet ALT for at lære at lykkes med "Alene hjemme" træning, det eneste der har vist resultater er med Anne Tine.
Online programmet virker rigtig godt, jeg kan til hver en tid kan gå tilbage og lytte/se en ekstra gang. Det er nogle rigtig gode videoer, hvor hundende selv viser deres tydelige sprog, det er skægt at lægge mærke til. -Det virker!

Antwoord van Dyrefryd

Mange tak, Rebecca :-) Det glæder mig meget, at du er tilfreds med min hjælp, og jeg ser frem til at hjælpe jer helt i mål.

Lees meer over geverifieerde reviews.