EASYTRYCK.se Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiskt bra service och riktigt snygga produkter med bra kvalité! De har ett enormt utbud med många tillval och är otroligt hjälpsamma genom hela orderprocessen. Man kan dessutom ladda upp sin f... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra service och kommunikation och helt okej priser. Blev inget köp hos Easytryck denna gång då de tyvärr inte kunde trycka på det vis som vi ville ha, vilket resulterade i att vi gick till en konkur... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiskt företag! Vi hann knappt trycka beställ innan de hörde av sig till oss med lite undringar över vår beställning. (Det var vi som hade varit lite otydliga!) När vi fick våra produkter stämde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bemötandet har varit väldigt bra även om den första leveransen blev felaktig. Easytryck fixade en ersättningsleverans med en högre kvalitet supersnabbt och var väldigt bra att ha att göra med även när... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

380 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra service och kundtjänst som svara…

Bra service och kundtjänst som svara snabbt och alltid hjälper till. Plus att de har bra priser och bra produkter, beställer ofta genom easytryck genom företaget och är supernöjd!

Hej Sara,

Vi tackar så otroligt mycket både för berömmet, för betyget och för att du tagit dig tid att ge oss en så bra recension! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service och produkt!

Fantastisk service! Personliga, hjälpsamma, snälla och otroligt trevliga. Produkterna var givetvis perfekta (och allt levererades i tid). Kan inget annat än att rekommendera!

Hej Julia,

Men oj! Det här var ju en otroligt härlig recension och vi tackar verkligen för den! :)

Snabbt

Snabbt, smidigt och enkelt!

Hej Cecilia,

Stort tack ska du ha! Vi blir så glada över så bra recensioner! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektiv bra service och otroligt…

Effektiv bra service och otroligt snygga kläder och loggor.

26 september 2019

Hej Damir,

Det var ju riktigt roligt att höra att du är så nöjd! Stort tack från oss alla! :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Smidig och snabb kommunikation via mail…

Smidig och snabb kommunikation via mail och telefon. Nöjd med bemötande och service. Jättenöjd med produkten som togs fram.

24 september 2019

Hej Karin,

Härligt! Nu blir vi riktigt stolta över jobbet vi gör! Tack! :)

Bra service

Bra service samt bra respons vid frågor

Hej Tom,

Härligt! Tack för betyget! :)

Snabbt och bra

Snabbt och bra. Och bra service.

Hej Sofia,

Stort tack ska du ha! :)

Bra kundbemötade

Bra kundbemötade, levererade lovad produkt, mycket nöjd

Hej Bosse,

Underbart! Tack så jättemycket! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra kundservice och snabb leverans

Bra kundservice och snabb leverans. Fick produkterna 1 vecka tidigare än utlovat.

Hej Roine,

Ibland går det lite extra snabbt, och då skickar vi gärna ut produkterna direkt. Stort tack för recensionen! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb service och bra slutprodukt

Snabb service och bra slutprodukt. Väldigt trevlig kundtjänst

Hej Julia,

Vad glada vi blir! Tack snälla! :)

Bra priser

Bra priser, bra kvalitet och bra service - stort plus för snabba svar på alla frågor - och korrekt leverans. Tack!

Hej Siw,

Tack ska DU ha! Och kul att vi kunnat hjälpa dig! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var till god hjälp när vi var under…

Var till god hjälp när vi var under tidspress inför en mässa.

Hej Johan,

Härligt att höra att vi kunnat hjälpa till när det varit lite extra bråttom! Och tack för betyget! :)

Toppen

Toppen! Bra kvalité på trycket och produkten. Snabba och smidiga.

Hej Kristofer,

Vilken grym recension! Tack! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helpful, and we got what we ordered in time and as expected!

Hi Claudia,

Excellent! Thank you for a great review, we truly appreciate it! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supertrevlig personal och man får hjälp…

Supertrevlig personal och man får hjälp och råd på direkten!
Webbsidan är lätta att orientera sig på och det är superlätt att göra beställningar.

13 september 2019

Hej Maria,

Vi blir så glada när vi får chansen att hjälpa till! Och roligt att höra att du uppskattar vår webbsida så mycket. :)

Vi tackar så mycket för recensionen!

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.