Fantastiskt bra service och riktigt snygga produkter med bra kvalité! De har ett enormt utbud med många tillval och är otroligt hjälpsamma genom hela orderprocessen. Man kan dessutom ladda upp sin f... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bra service och kommunikation och helt okej priser. Blev inget köp hos Easytryck denna gång då de tyvärr inte kunde trycka på det vis som vi ville ha, vilket resulterade i att vi gick till en konkur... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastiskt företag! Vi hann knappt trycka beställ innan de hörde av sig till oss med lite undringar över vår beställning. (Det var vi som hade varit lite otydliga!) När vi fick våra produkter stämde... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bemötandet har varit väldigt bra även om den första leveransen blev felaktig. Easytryck fixade en ersättningsleverans med en högre kvalitet supersnabbt och var väldigt bra att ha att göra med även när... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Sveavägen 83, 113 50, Stockholm, Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van EASYTRYCK.se
Jag har använt EasytTk många gånger under det senaste året och de är hjälpsamma, återkommer alltid fort på mejl om jag har frågor, återkommer faktiskt ändå ofta på telefon för att kolla så allt är på banan och jag känner mig nöjd. Håller alltid leveranstiderna, ofta t o m ett par dagar tidigare. Är också nöjd med det jag köpt, tygpåsar, sadelskydd, paraplyer, tröjor etc. Jag kan varmt rekommendera dem!

Antwoord van EASYTRYCK.se
Bra service! synd bara att de trycker i Kina. Tyvärr kommer det inte bli fler köp härifrån av den anledningen.

Antwoord van EASYTRYCK.se
Väldigt bra service, snabb leverans och jättefint resultat!

Antwoord van EASYTRYCK.se
Mycket snabb återkoppling och höll allt som var överenskommet.

Antwoord van EASYTRYCK.se
Min beställning blev inte som jag tänkt men kundtjänst fixade till allt med retursedel o ny produkt. Toppenservice!!

Antwoord van EASYTRYCK.se
Bra bemötande och leverans enl avtal
Kan rekommendera företaget

Antwoord van EASYTRYCK.se
Bra erfaranhet och snabbt service med stor tålamod ocj hjälpsam .

Antwoord van EASYTRYCK.se
Snabb och bra hjälp! Och snabb leverans.

Antwoord van EASYTRYCK.se
Supersnygg flagga med företagets egen logga, snabb leverans och superbra bemötande av support!

Antwoord van EASYTRYCK.se
Bra kvalitet, pris och bemötande. Det är bara speditören som är problemet.

Antwoord van EASYTRYCK.se
Hemsidan är seg och fungerar ibland inte alls

Antwoord van EASYTRYCK.se
Jättefin service och jättefina tröjor. Kommer beställa från EASYTRYCK nästa gång också!

Antwoord van EASYTRYCK.se
Beställde tygpåsar och pennor, båda produkterna var ganska dåliga. Tygpåsarna (250 st) kom i många olika storlekar och olika svarta nyanser. Många av pennorna var trasiga vid leverans och en del gick inte att skriva med överhuvudtaget.
De kompenserade med 10 % rabatt men ändå inte värt att beställa med tanke på kvalitén.

Antwoord van EASYTRYCK.se
Super bra bemötande och snabb hantering mitt i semestern.