Rollup-Kungen Reviews

2.861
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt trevligt bemötande genom hela processen👍 Hade mest kontakt med Frida som var toppen🌻(vilket även övriga inblandade var😊) Vi krånglade en del med vår beställning men det var aldrig några s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trots enorma leveransproblem med er underleverantör (UPS) löste ni problemet och körde personligen ut och levererade vår beställning. Bemötandet från er har varit väldigt trevligt hela tiden och ni ha... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fick hjälp med en akutbeställning och är så nöjda!! Snabb återkoppling då en bild var för lågupplöst och lyckades ändå leverera roll-ups till oss innan sista leveransdatumet jag satt. Proffsiga,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trots att det blev bråttom blev resultatet mycket bra och slutkunden väldigt nöjd. Som beställare fick jag snabb återkoppling för att säkerställa bästa resultat. Mycket tacksam för bra bemötande och s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Prints en uithangbordenwinkel
  2. Commerciële drukkerij
  3. Digitale drukker
  4. E-commerceservice

Geschreven door het bedrijf

2007 öppnade vi portarna till vad som skulle komma att bli en av Sveriges största e-butiker för event och expoprodukter. Vi skapade oss snabbt ett namn i branschen och i takt med att e-handeln i stort ökade, så växte även vår butik. Vi delade från början lokal med en skylttillverkade, men vi har sedan dess flyttat till en modern fastighet som är anpassad efter våra behov. Vi trycker och slutmonterar nästan samtliga av alla produkter som ni ser på vår hemsida. Vi är stolta över att vi är en av få fabriker i vår storlek som har egen tillverkning i Sverige.

Välkommen till Rollup-Kungen!

Geschreven door het bedrijf

Kundservice
Vi vet att du som kund är vår ambassadör, och har som mål att ha 100% nöjda kunder. Har du några som helst frågor - ring eller mejla!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.861)

172 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rollup-kungen levererade

Rollup-kungen levererade en kvalitativ produkt snabbt till ett rimligt pris.

5 juni 2026

Hej Lennarth,

Snabbt, bra och rimlig prisbild.
Precis det vi vill uppnå.

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Riktigt fina skyltar

Riktigt fina skyltar! Och servicen och kontakten med personal för att säkerställa att allt blev rätt var väldigt bra!

7 juni 2026

Antwoord van Rollup-Kungen

Vad roligt att service och kontakt med personal varit så bra.
Och fina skyltar som resultat.

Tack för ditt omdöme.

Hej Conny,

När både service och levarns fungerar, då är vi nöjd.

Vi hoppas att du kommer vara fortsatt nöjd med din produkt och önskar dig en fantastisk sommar!

👍Fantastisk service, hög kvalitet!👍

Fantastisk service! 😍 Snabbt, trevligt, lösningsfokuserat och mycket hjälpsamt. Stort TACK!🫶✨

18 augustus 2025

Hej Eva,

Vilket superomdöme!

Vi hoppas vi kan ge alla våra kunder god service. Att få höra att den varit fantastisk är absolut ett toppbetyg.

Tack till dig Eva, för att du lämnat detta underbara omdöme!

Fin support

Fin support, svarade snabbt på frågor och leverade 2 fina flaggor utifrån en halvdålig infil.

26 mei 2026

Hej Per,

Även halvdåligt kan resultera i något som är helbra.

Fin support med snabba svar är något vår kundtjänst är stolta över att leverera.

Hoppas du får mycket glädje av dina flaggor!

Professionella bemötande

Professionella bemötande, noggranna kontakter och kontroll med tryckfil. Kan rekommenderas!

2 juni 2026

Antwoord van Rollup-Kungen

Vi tackar för det fina omdömet och gläds över att du vill rekommendera oss till andra.

Den första delen av orderhanteringen är viktig för att det ska flyta på hela vägen till vår kund.
Och att vi lyckats på detta sätt är glädjande att höra!

Lätt att beställa

Lätt att beställa, proffsigt bemötande, snabb återkoppling och hjälp i ärendet.

26 mei 2026

Hej Armin,

Att det upplevs lätt att beställa blir jag alltid lika glad att höra.
Det är också härlit att höra att du fått ett proffsigt bemötande.

Snabb återkoppling tar jag som ett plus i kanten.

Jag hoppas ni får en fantastisk sommar!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

lätta att ha att göra med grejorna…

lätta att ha att göra med grejorna kommer väldigt snabbt o bra skyltar

28 mei 2026

Hej Jan,

Härligt att du upplevera att vi är lätta att ha att göra med.
Det tar jag som ett kvitto på att vi skött vårt jobb bra.

Jag hoppas dina skyltar hjälper dig att skapa mer jobb till dig i framtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb service och bra hjälp att få rätt…

Snabb service och bra hjälp att få rätt på egen design.
Även väldigt snabb leverans.

27 mei 2026

Antwoord van Rollup-Kungen

När servicen är både snabb och väl levererad, då är jag mer än nöjd med vår insats.

Att även leveransen av ordern varit snabb blir ett extra plus i kanten till våra samarbetspartners.

Tack för ditt omdöme!

Dit is Trustpilot