Väldigt trevligt bemötande genom hela processen👍 Hade mest kontakt med Frida som var toppen🌻(vilket även övriga inblandade var😊) Vi krånglade en del med vår beställning men det var aldrig några s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Trots enorma leveransproblem med er underleverantör (UPS) löste ni problemet och körde personligen ut och levererade vår beställning. Bemötandet från er har varit väldigt trevligt hela tiden och ni ha... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi fick hjälp med en akutbeställning och är så nöjda!! Snabb återkoppling då en bild var för lågupplöst och lyckades ändå leverera roll-ups till oss innan sista leveransdatumet jag satt. Proffsiga,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Trots att det blev bråttom blev resultatet mycket bra och slutkunden väldigt nöjd. Som beställare fick jag snabb återkoppling för att säkerställa bästa resultat. Mycket tacksam för bra bemötande och s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
2007 öppnade vi portarna till vad som skulle komma att bli en av Sveriges största e-butiker för event och expoprodukter. Vi skapade oss snabbt ett namn i branschen och i takt med att e-handeln i stort ökade, så växte även vår butik. Vi delade från början lokal med en skylttillverkade, men vi har sedan dess flyttat till en modern fastighet som är anpassad efter våra behov. Vi trycker och slutmonterar nästan samtliga av alla produkter som ni ser på vår hemsida. Vi är stolta över att vi är en av få fabriker i vår storlek som har egen tillverkning i Sverige.
Geschreven door het bedrijf
Fabriksvägen 33, 37530, Mörrum, Zweden
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Kanon service och hjälp med rollups och beachflaggor med kortvarsel inför Östersjöfestivalen.
Snabbt och tydligt. Men framförallt en helt otrolig kundtjänst/support.
Mycket professionella med superbra service och hjälp. Även om vi strulade med att beställa fel flaggor löstes allt och vi fick det i tid. Tack!
Snabb och bra service. Ni mailade omgående om att ni hade oro över resultatet pga pixlighet. Men kan inte vara mera nöjd än vad jag blev.
Rollup var av mycket bra kvalitet, snabb service/leverans och precis som vi hade tänkt oss att den skulle se ut.
Rollup-kungen levererade en kvalitativ produkt snabbt till ett rimligt pris.

Antwoord van Rollup-Kungen
Riktigt fina skyltar! Och servicen och kontakten med personal för att säkerställa att allt blev rätt var väldigt bra!

Antwoord van Rollup-Kungen
Fantastisk service! 😍 Snabbt, trevligt, lösningsfokuserat och mycket hjälpsamt. Stort TACK!🫶✨

Antwoord van Rollup-Kungen
Fin support, svarade snabbt på frågor och leverade 2 fina flaggor utifrån en halvdålig infil.

Antwoord van Rollup-Kungen
Professionella bemötande, noggranna kontakter och kontroll med tryckfil. Kan rekommenderas!

Antwoord van Rollup-Kungen
Lätt att beställa, proffsigt bemötande, snabb återkoppling och hjälp i ärendet.

Antwoord van Rollup-Kungen
lätta att ha att göra med grejorna kommer väldigt snabbt o bra skyltar

Antwoord van Rollup-Kungen
Snabb service och bra hjälp att få rätt på egen design.
Även väldigt snabb leverans.