Rollup-Kungen Reviews

2.861
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt trevligt bemötande genom hela processen👍 Hade mest kontakt med Frida som var toppen🌻(vilket även övriga inblandade var😊) Vi krånglade en del med vår beställning men det var aldrig några s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trots enorma leveransproblem med er underleverantör (UPS) löste ni problemet och körde personligen ut och levererade vår beställning. Bemötandet från er har varit väldigt trevligt hela tiden och ni ha... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fick hjälp med en akutbeställning och är så nöjda!! Snabb återkoppling då en bild var för lågupplöst och lyckades ändå leverera roll-ups till oss innan sista leveransdatumet jag satt. Proffsiga,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trots att det blev bråttom blev resultatet mycket bra och slutkunden väldigt nöjd. Som beställare fick jag snabb återkoppling för att säkerställa bästa resultat. Mycket tacksam för bra bemötande och s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Prints en uithangbordenwinkel
  2. Commerciële drukkerij
  3. Digitale drukker
  4. E-commerceservice

Geschreven door het bedrijf

2007 öppnade vi portarna till vad som skulle komma att bli en av Sveriges största e-butiker för event och expoprodukter. Vi skapade oss snabbt ett namn i branschen och i takt med att e-handeln i stort ökade, så växte även vår butik. Vi delade från början lokal med en skylttillverkade, men vi har sedan dess flyttat till en modern fastighet som är anpassad efter våra behov. Vi trycker och slutmonterar nästan samtliga av alla produkter som ni ser på vår hemsida. Vi är stolta över att vi är en av få fabriker i vår storlek som har egen tillverkning i Sverige.

Välkommen till Rollup-Kungen!

Geschreven door het bedrijf

Kundservice
Vi vet att du som kund är vår ambassadör, och har som mål att ha 100% nöjda kunder. Har du några som helst frågor - ring eller mejla!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.861)

172 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Supersmidigt

Supersmidigt! enkelt att beställa och snabb leverans. tydliga vilkor.

29 april 2026

Tack Erik!

Vad roligt att höra att beställningen upplevdes smidig från start till mål.

Vi uppskattar att du lyfter både leveransen och tydligheten på sidan.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Från viss oro till en mer än nöjd kund

Från viss oro till en mer än nöjd kund!
Vi lyckades tack vare ert professionella agerande och kunnande!
Snygga trycksaker och jag blev ju riktigt snygg på RollUp:en.
Tack!

27 april 2026

Antwoord van Rollup-Kungen

Stort tack Anders för de värmande orden!

Vi är väldigt glada att vi kunde hjälpa till och skapa ett resultat du känner dig riktigt nöjd med.

Och vi håller med – rollupen blev riktigt snygg! Alla tre till och med :)

hurtig og professionel service

hurtig og professionel service - og en super fin roll up - leveret hurtigt som lovet

28 april 2026

Antwoord van Rollup-Kungen

Tack Rachel för de fina orden!

Härligt att höra att både servicen och rollupen levde upp till förväntningarna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om din upplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, bra pris, snyggt resultat. Backoffice svarar direkt vid frågor eller otydligheter och löser det med snabb och tydlig kommunikation.

24 april 2026

Antwoord van Rollup-Kungen

Tack Helen för ett fantastiskt omdöme!

Vi är glada att vår support och kommunikation gjorde processen smidig för dig.

Extra roligt att höra att du blev nöjd med slutresultatet.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Stökigt med många olika handläggare!

Stökigt med många olika handläggare!

Men snabb leverans efter order godkännande

22 april 2026

Hej Robert,

Tack för ditt omdöme.

Vi förstår att det kan upplevas som många kontaktpersoner, men vårt arbetssätt bygger på ett gemensamt ärendehanteringssystem där flera handläggare hanterar olika typer av frågor parallellt. Det gör att vi kan ge snabb återkoppling och hålla produktionen effektiv.

I ditt fall hanterades förfrågan, kompletterande frågor och order som separata ärenden, vilket innebär att olika personer kan vara involverade beroende på ärendets innehåll.

Kul att höra att leveransen gick snabbt efter ordergodkännande, och tack för din återkoppling.

Med vänlig hälsning
Anna

Akutbeställning

Detta blev en akutbeställning och allt var helt perfekt, från beställningsförfarande till leverans.

21 april 2026

Hej Syrene,

Vad roligt att höra – särskilt när det gäller en akutbeställning där allt behöver klaffa från start till mål.

Tack för ditt fina omdöme, och kul att både beställning och leverans fungerade så bra!

Bra respons

Bra respons, bra hjälp, snabb leverans.

20 april 2026

Hej Daniel,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Härligt att höra att du är nöjd med responsen, hjälpen och leveransen. Precis så vill vi att det ska kännas hela vägen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leverans funkade perfekt trots att jag…

Leverans funkade perfekt trots att jag behövde byta leveransadress. Hade också några frågor om den fil jag levererade. Hela tiden ett mycket trevligt bemötande.

15 april 2026

Hej Håkan,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad kul att leveransen fungerade smidigt trots ändrad leveransadress, och att du fick bra hjälp med frågorna kring filen. Vi uppskattar verkligen att du lyfter bemötandet också.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt trevligt bemötande genom hela…

Väldigt trevligt bemötande genom hela processen👍
Hade mest kontakt med Frida som var toppen🌻(vilket även övriga inblandade var😊)
Vi krånglade en del med vår beställning men det var aldrig några sura miner från Rollup kungens sida utan med gott tålamod och trevlig service fixade dom det jättebra🌟

14 april 2026

Hej Lotta,

stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva så utförligt. Vad roligt att höra att du upplevde bemötandet som trevligt genom hela processen.

Vi blir extra glada över dina ord om Frida, och självklart även att resten av teamet kunde hjälpa till på ett bra sätt. Lite ändringar och justeringar hör till ibland.
Det viktigaste för oss är att det blir rätt i slutändan.

Tack igen för förtroendet och varmt välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt att beställa på hemsidan.

Enkelt att beställa på hemsidan och mycket bra personligt bemötande när det dök upp frågor kring frakten. Låga priser när jag jämförde med andra.
Allt fungerade perfekt för vår förening.

29 maart 2026

Hej Fredrik,

Vad roligt att läsa att ni är nöjda med både beställningen och bemötandet. Det gläder oss att hemsidan upplevdes som enkel att använda och att vi kunde hjälpa till när det dök upp frågor kring frakten.

Vi uppskattar verkligen att ni valde oss och är glada att allt fungerade bra för er förening.

Varmt välkomna tillbaka!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra kundservice

Bra kundservice. Dock blev inte den röda färgen som önskat, blev brunaktig. På korrekturet är det ICA-rött, men det färdiga resultatet blev åt det brunare hållet på beachflaggorna.

15 april 2026

Antwoord van Rollup-Kungen

Tack Gun-Britt för ditt omdöme och för de fina orden om vår kundservice.

Vi är såklart ledsna att den röda färgen på beachflaggorna inte blev som ni hade tänkt er.
Som du nämner har vi ett pågående reklamationsärende kring detta, och vi fortsätter gärna dialogen där för att hitta en bra lösning tillsammans.

Tack för att du hörde av dig och gav oss möjlighet att titta närmare på det.

bra grejer

bra grejer! snabb leverans! bra service!

13 april 2026

Tack Nicklas!
Kul att höra att grejerna, leveransen och servicen satt där de skulle.

Det uppskattar vi verkligen!

Bra och snabb service

Bra och snabb service, dessutom bra produkter.

24 april 2026

Antwoord van Rollup-Kungen

Tack Johannes för ditt omdöme!

Vad roligt att du är nöjd med både servicen och produkterna.

Vi hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Snabbt och bra kvallité

Bra produkt, bra kvalitét, bra service

10 april 2026

Tack Magnus!

Härligt att läsa att du är nöjd med produkt, kvalitet och service. Precis så vill vi att det ska kännas att handla hos oss.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra printkvalitet

Bra printkvalitet, tydliga villkor och snabb kundservice.

10 april 2026

Stort tack Göran!

Vi blir väldigt glada att höra att printkvaliteten, villkoren och kundservicen levde upp till förväntningarna.

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superbra och snabbt bemötande och hjälp…

Superbra och snabbt bemötande och hjälp när vi hade bråttom med att få rollups till vårt föredrag. Jättefina blev de, vi är nöjda!

31 maart 2026

Stort tack Inga-Lill!

Vad roligt att vi kunde hjälpa er snabbt när det var bråttom, och ännu roligare att rollupsen blev fina.

Vi blir väldigt glada att höra att ni är nöjda!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra priser, sveriges vassaste kundtjänst

Trevliga, bra priser och en av Sveriges vassaste kundtjänst (Tack Julia!!!)

29 maart 2026

Wow, tack Max!

Extra kul att läsa — och vi skickar självklart vidare berömmet till Julia.

Hon kommer bli superglad! Tack för förtroendet och det fina omdömet.

Dit is Trustpilot