Rollup-Kungen Reviews

2.861
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt trevligt bemötande genom hela processen👍 Hade mest kontakt med Frida som var toppen🌻(vilket även övriga inblandade var😊) Vi krånglade en del med vår beställning men det var aldrig några s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trots enorma leveransproblem med er underleverantör (UPS) löste ni problemet och körde personligen ut och levererade vår beställning. Bemötandet från er har varit väldigt trevligt hela tiden och ni ha... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fick hjälp med en akutbeställning och är så nöjda!! Snabb återkoppling då en bild var för lågupplöst och lyckades ändå leverera roll-ups till oss innan sista leveransdatumet jag satt. Proffsiga,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trots att det blev bråttom blev resultatet mycket bra och slutkunden väldigt nöjd. Som beställare fick jag snabb återkoppling för att säkerställa bästa resultat. Mycket tacksam för bra bemötande och s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Prints en uithangbordenwinkel
  2. Commerciële drukkerij
  3. Digitale drukker
  4. E-commerceservice

Geschreven door het bedrijf

2007 öppnade vi portarna till vad som skulle komma att bli en av Sveriges största e-butiker för event och expoprodukter. Vi skapade oss snabbt ett namn i branschen och i takt med att e-handeln i stort ökade, så växte även vår butik. Vi delade från början lokal med en skylttillverkade, men vi har sedan dess flyttat till en modern fastighet som är anpassad efter våra behov. Vi trycker och slutmonterar nästan samtliga av alla produkter som ni ser på vår hemsida. Vi är stolta över att vi är en av få fabriker i vår storlek som har egen tillverkning i Sverige.

Välkommen till Rollup-Kungen!

Geschreven door het bedrijf

Kundservice
Vi vet att du som kund är vår ambassadör, och har som mål att ha 100% nöjda kunder. Har du några som helst frågor - ring eller mejla!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.861)

172 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bra kvalitet

Bra kvalitet, billig och snabb!

29 maart 2026

Hej Mikael,

Tack för att du delar med dig.

Att vi lyckas pricka in kvalitet, pris och effektivitet.
Det är precis det resultat vi vill ha.

Hoppas du har en fin helg 🌞

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb behandling av mitt ärende och…

Snabb behandling av mitt ärende och snabb leverans.

18 maart 2026

Hej Johanna,

Tack för ditt omdöme.
Roligt att höra allt gått smidigt med din order.

Att det gått snabbt känns som ett extra plus i kanten.

Bra och snabb service

Bra och snabb service, hjälp och råd när det behövs. Kvalitetssäkringen innan tryck betyder massor!

12 maart 2026

Hej Camilla,

Vilket härligt omdöme. Du täcker alla områden vi fokuserar på.
Vad glad jag blir för detta omdöme.

Tack, Camilla!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi beställer ofta från Rollup-Kungen…

Vi beställer ofta från Rollup-Kungen till vårt förbund och vi kan inte vara mer nöjda med med deras service. Kan varmt rekommendera.

5 maart 2026

Antwoord van Rollup-Kungen

Tack snälla för ert fina omdöme och för ert fortsatta förtroende. Det gläder oss mycket att höra att ni är nöjda med både vår service och våra produkter.

Varmt tack för rekommendationen!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Produkterna bra. Leveransen usel!

Produkterna motsvarade mina förväntningar. Men leveransen höll varken utlovad leveranstid eller mig uppdaterad om ändrad tid. Sämsta leveransservice jag fått.

3 maart 2026

Antwoord van Rollup-Kungen

Tack för ditt omdöme och för de fina orden om våra produkter. Vi beklagar att du upplevde leveransen som bristfällig.

Vi kan se att din order skickades från oss enligt utsatt tid den 4/3 och levererades den 6/3.

Vi ser också att en annan order skickades den 4/3, där fraktbolaget haft problem med leveransen trots flera försök och aviseringar. Vi på kundtjänst har sökt kontakt den 5/3 då fraktbolaget inte kunnat leverera till angiven adress.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på info@rollup-kungen.se eller 020-660600 så hjälper vi dig gärna vidare.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De höll vad som utlovats

De höll vad som utlovats. Kvalitet och leveranstid. Fick god hjälp. Nöjd helt enkelt.

2 maart 2026

Hej Maria,

Tack för ditt fina omdöme.
Jag är glad att vi uppfyllt dina förväntningar och hoppas att vi kan stå till tjänst även i framtiden.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb service både vad det gäller…

Snabb service både vad det gäller produktion och transport (express)

27 februari 2026

Antwoord van Rollup-Kungen

Tack för ditt omdöme Roger!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både produktion och expressleverans – det uppskattar vi verkligen att du tar dig tid att skriva.

Om det är något du saknade eller något vi kan göra ännu bättre framöver får du gärna höra av dig.

Vi vill alltid fortsätta utvecklas och ge så bra service som möjligt.

Hej Alexander,

En bra upplevelse rakt igenom är det bästa betyget vi kan få.

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Snabb leverans, prisvärda Rollups

25 februari 2026

Hej Emma,

Snabbt och prisvärt, det är ett omdöme vi verkligen uppskattar.

Tack för detta positiva omdöme.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

UPS under all kritik

Allt gick bra med beställningen men leveransen var under all kritik
Jag betalade extra avgift för expressleverans i fredags men den vart försenad till måndag
Sen fick jag meddelande att det inte gick att leverera paketet för att ingen var hemma. Dock var min man hemma och ingen hade ringt på dörren samt att jag inte sett någon på vår övervakningskamera. De hade inte varit någon hos oss. När jag pratande med kundtjänst på UPS så ville de inte ringa chauffören och se vad som hänt
Någon timme senare får jag en bild på att paketet lämnats på sidan utav vägen lutat mot vårt garage.
Ingen ringde på dörren eller såg till att det togs emot
Vem som helst hade kunnat tagit paketet

24 februari 2026

Antwoord van Rollup-Kungen

Tack för din återkoppling och jag beklagar verkligen upplevelsen kring leveransen.

När jag kontrollerar sändningen ser jag att den var planerad att levereras den 6/3 men kördes ut först den 9/3. Jag har nu kontaktat UPS för att få en förklaring till både förseningen och hur leveransen genomfördes.

Självklart kommer jag att kreditera hela fraktkostnaden för expressleveransen eftersom tjänsten inte levererades som utlovat.

6 stycken olika rollups

6 stycken olika rollups. Snabb leverans och bra kvalitet.

23 februari 2026

Hej Marco,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Vi är glada för ditt positiva omdöme och hoppas att du väljer oss igen i framtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har beställt flera olika artiklar…

Har beställt flera olika artiklar (rollups, flaggor och backealls) med goda resultat. Schyssta produkter till rimliga priser och bra leveranstid, supernöjd!

6 februari 2026

Hej Roger,

Stort tack för din fina recension och för att du har valt att beställa flera olika produkter från oss.

Det betyder mycket att höra att du är nöjd med både kvalitet, pris och leveranstid.

Tack för att du väljer oss, och hoppas vi får hjälpa dig igen längre fram.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fick hjälp med en akutbeställning…

Proffsiga, snabba, vänliga och toppen företag!

19 februari 2026

Hej Josefine,

Tusen tack för din fina recension. Det känns extra roligt att höra att ni blev nöjda, särskilt eftersom det var en beställning med kort om tid.

Vi vet hur viktigt det är att allt löser sig när deadlines närmar sig, så vi är väldigt glada att vi kunde hjälpa till och få fram roll-upsen i tid.

Tack igen för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva om din upplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

kontakta mig snabbt fredag eftermiddag…

kontakta mig snabbt fredag eftermiddag så jag fick möjlighet att kunna få produkterna direkt efter helgen

13 februari 2026

Hej Emil,

Tack för ditt omdöme.

Vad glad jag blir att höra att du fått både snabb hjälp och snabb leverans.

Hej Pia,

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att allt gick smidigt och fort – det är precis den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Vi noterade att betyget verkar ha blivit 1 stjärna trots din positiva kommentar. Om det skulle vara en miss är du självklart välkommen att uppdatera betyget via Trustpilot.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva till oss!

Vänliga hälsningar
Anna

Bra service

Bra återkoppling, bra service, perfekt leveranstid.
Fina produkter.

11 februari 2026

Hej Haidar,

Tack för ditt fina omdöme.
Vad roligt att du är nöjd med både hela flödet, från beställning till slutprodukt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkel sida att beställa från

Enkel sida att beställa från, Samtal nästan omgående för att säkerställa att jag beställt rätt. Leverans efter 24 timmar

10 februari 2026

Antwoord van Rollup-Kungen

Tusen tack för feedback och att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Välkommen åter. // Sara

Mycket nöjd

snabb kontakt, bra kommunikation och support. Snabb produktion och transport

2 februari 2026

Tusen tack för de fina omdömet, välkommen åter. // Sara