Verschrikkelijke customer experience. Als je vouchers krijgt om terug een vlucht te boeken. Vergeet het maar gewoon.
Als elektronische vliegtickets boeken besparend is voor alle partijen - alleen de klant heeft er werk aan - waarom dan zo veel geld vragen om retourvlucht één dag later te herboeken ?? Ik zie daar... Toon meer
Prijzen zijn eerst al afhankelijk van het feit of u al dan niet onder uw account inlogt. Dat is manipulatie in het nadeel van de trouwe gebruiker. 25€ kosten voor gebruik VISA is er over. Te verh... Toon meer
Ik had 's avonds de reis gevonden die ik wou boeken. Toen ik dit de volgende dag wou doen, bleef de site de hele voormiddag vastlopen. Telkens als ik het wou afronden, kreeg ik een redirect naar de... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
ebookers.be meer reizen. meer extra's
Gelukt?
Wij boekten een vliegreis met Ebookers, maar kregen telkens de reactie dat de transactie niet geslaagd was. Uiteindelijk kregen wij toch een bevestigende mail dat onze tickets gereserveerd waren, met bijhorende codenummer en bedanking om met Ebookers te reserveren. Daarnaast kregen wij eveneens van de vliegmaatschappij een bevestiging met code.
Daarna kwam een mail met de vermelding dat de transactie toch niet was doorgegaan. Wij wisten nu niet meer of wij al dan niet tickets hadden geboekt. Wij stuurden een mail naar Ebookers om duidelijkheid te vragen, maar kregen er tot nu geen antwoord op.
Mogen wij dat antwoord nog verwachten?
Paul Van der Linden
ebookers boekingsnummer PBEBBE-931-160-7014
Ryanair reserveringsnummer: TPUD5A

Antwoord van Ebookers
Heel handig en duidelijk.
Ik geef geen 5/5 omdat er teveel upsell staat die de ervaring een beetje minder maakt. Upsell moet duidelijker appart staan van de main experience.
snel en correct
geen enkele problemen. Snel, correct en duidelijk.
Enkel wat reclame voor verzekeringen en autoverhuringen, maar daar kan je niet van uit
Goeie betrouwbare site met tal van promoties
Gewoon goeie, betrouwbare site met soms goede promoties en super deals...een aanrader!
Al vele malen hotels geboekt en nooit geen problemen gehad.
makkelijke reservering , eerlijke & goede service
Zeer tevreden over service van Ebookers. in eerste instantie hebben wij een poging ondernomen om ons ticket online te bestellen. Dit lukte echter niet wegens een foutmelding na bevestiging van de tickets. We werden telefonisch wel heel goed begeleid door iemand van het team van Ebookers. Onze boeking hebben we telefonisch afgerond.
Altijd de goedkoopste optie
Door de kortingsacties (soms tot 18%) doen wij altijd de beste deals via Ebookers.
gemakkelijk
veel keuzemogelijkheden en vrij eenvoudig te boeken.
Goed overzichtelijke website maar teveel kosten
Tevreden, overzichtelijke website, mooi aanbod.
MAAR kosten voor betaling aanrekenen is in deze tijden van e-commerce zeer negatief, bovendien zijn ze dan nog erg hoog en is er geen gratis alternatief! Gratis betaling met kaarten die bijna niemand heeft (Mastercard debet card) is geen alternatief.

Goedkoopste boeking.
Na alle bookingssites te hebben vergeleken stelde ik vast dat ik met de korting " cybermonday " op Ebookers nog ruim 125 € minder betaalde.
De boeking en betaling verliepen zeer vlot.
Een echte aanrader !
Faire prijs maar foute administratie
Ik heb bij Ebookers een vlucht Brussel-Miami h/t geboekt bij BA en het mij door Ebookers medegedeelde BA-reserveringsnummer is compleet fout. Gelukkig heb ik bij BA een frequent flyers account via hetwelk ik het juiste BA-reserveringsnummer kon opzoeken. Een bijkomend minpunt is dat de mail met het e-ticket niet het telefoonnummer van de helpdesk van Ebookers vermeldt waardoor je als klant in een probleemsituatie compleet aan je lot wordt overgelaten.

Stadsbezoek rome
Grote keus in vliegtuigticketten en hotels. Budget tot luxueus.
Na boeking +\- 5 min bevestiging vliegtuig en hotel
Snel en goed
Ook voor binnenlandse vluchten ver van huis.
Gebruiksvriendelijk, competitief en volledig.
Een opmerking : als je een gegeven verandert moet je alles opnieuw ingeven. Voorbeeld: je vult je gegevens in op zoek naar een enkele vlucht en je merkt pas op het einde dat de retourknop is aangevinkt. Als je dan de enkele-vluchtknop aanvinkt dan gaat ook de knop voor het aantal reizigers terug op 1 staan. Waarom?
Uitstekend
Gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en overzichtelijk.
Bijna perfect
Alles naar wens verlopen, maar de site geeft aan dat je met Maestro kunt betalen, wat in de praktijk niet het geval is.
Vlot en correct
Boeken ging vlot. Mogelijkheden snel en overzichtelijk op het scherm
Boeking hotel in London
Perfecte telefonische ondersteuning en contact met Hotel voor een specifieke vraag terwijl ik in wacht stond.
zeer professionele hulp!
door een technisch probleem kon ik mijn boeking niet finaliseren via de website. De medewerker heeft mij hier perfect (op een zeer beleefde, hulpvaardige en duidelijke manier) bij geholpen.
Top! Dit verhoogt absoluut mijn vertrouwen in ebookers!
perfect
Bij heb boeken van de vakantie ben ik perfect geholpen geweest.