Vorige week zondag eclipsbrillen besteld (bestel nr: C000CN75K0) met verwachte levering 12-8. Geen brillen aangekomen , dus eclips niet gezien. Zojuist vaag bericht van Bol.com dat depot is afgebrand... Toon meer
Order 27269, besteld op 7 augustus, verzendbevestiging op 8 augustus en nog steeds dezelfde melding van DHL als iedereen hier: 'Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 à 2 dagen vertr... Toon meer
Ook ik heb eclipsbrillen besteld en niet ontvangen, heel erg jammer. 8 stuks. Gemaild maar slechts een automatische reactie terug ontvangen en toen bleef het stil. Beste eclipsbrillen.nl, graag ontvan... Toon meer
Op 5 augustus besteld, order 16086, op 6 augustus track&trace ontvangen maar die bleef continu hangen op vertraging 1 a 2 dagen, tot op heden zelfs hetzelfde bericht en nog altijd geen levering. DHL k... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 86% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Nette afhandeling
Het geld netjes teruggestort gekregen. Jammer dat de brillen niet op tijd zijn aangekomen, maar gelukkig blijkt dat er nog eerlijke en betrouwbare mensen bestaan. Dat maakt het voor mij uiteindelijk helemaal goed. Bedankt voor de nette afhandeling!

Antwoord van Eclipsbrillen
Jammer dat er geen 0 sterren te geven…
Jammer dat er geen 0 sterren te geven zijn. Wat waardeloos. Alle voorgaande reviews kloppen ook voor mij. Dat mensen op deze manier geld van je aftroggelen, echt te zot voor woorden.

Antwoord van Eclipsbrillen
Ik heb net de eclips al gezien
Ik heb net de eclips al gezien. Prachtig.. in de tuin met een dikke deken over mij heen. Alles donker... Geweldig 😀

⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Super tevreden met mijn bestelling bij Eclipsbrillen.nl! Ik heb gekozen voor een premium bril en ben echt heel blij met de kwaliteit. De bril voelt stevig aan, zit prettig en ziet er mooi uit.
Ook een groot compliment voor de klantenservice. Ik ben ontzettend vriendelijk en goed geholpen en er werd echt de tijd genomen om mee te denken. Dat maakt het verschil.
Heel erg bedankt voor de goede service en de mooie bril! Zeker een aanrader! 😎☀️

6 augustus besteld
6 augustus besteld. Niks ontvangen. Denk opgelicht.

Oplichting?
Hier hetzelfde probleem als in de reviews hieronder. Een rare status bij DHL die ik nog nooit heb meegemaakt, terwijl twee andere pakketjes die via DHL komen gewoon wel geleverd worden. Niets ontvangen en 30 euro armer. Wat triest dat een bedrijf op deze manier geld verdient aan iets wat eigenlijk zo leuk zou moeten zijn.

Brillen op 5 augustus gebeld
Brillen op 5 augustus gebeld. Contact niet mogelijk behalve een automatische reactie op mijn mails. Nu ben ik maar gaan knutselen om toch nog een beetje van dit natuurfenomeen te kunnen genieten.
Ik heb mijn geld al terug gevraagd, maar ik vrees dat dit niet meer terugkomt.

Antwoord van Eclipsbrillen
Kan fluiten naar mijn eclips brillen
Op 2 augustus een setje brilletjes besteld. Vandaag 12 augustus, nog steeds niets ontvangen. Zelfs geen verzendbericht met track en trace ontvangen. Diverse keren bericht gestuurd. Krijg een algemeen antwoord terug, het is druk en we werken hard. Alle zendingen zijn inmiddels onderweg bla bla bla bla. Spijt dat ik bij dit bedrijf besteld heb. Had het kunnen weten: geen adres, geen telefoonnummer en geen KVK nummer

Waardeloos!
Waardeloos! Nog getwijfeld om naar Lelystad te rijden en daar hun eclipsbrillen te halen, maar... Toch gekozen voor online. Stom!
Het had prima bezorgd kunnen worden, maar de track and trace code deed het eerst niet, nu wel, maar geeft geen updates meer? Dus, voor 4 brillen inclusief verzending ben ik €38,90 kwijt en heb ik niks. Vooral geen zonsverduistering.. Balen!!!

Antwoord van Eclipsbrillen
Betaald en besteld op 6 augustus, niets ontvangen.
Betaald en besteld op 6 augustus. Niets meer vernomen. Zou optijd binnen zijn. Niets ontvangen, reageren nergens op...

Antwoord van Eclipsbrillen
Ook hier dezelfde waardeloze ervaring
Ook hier dezelfde ervaring, ruim op tijd de brillen besteld en ook een mailtje gekregen dat ze verzonden zouden worden met een track & trace nummer waar ik niet op kon klikken. Vervolgens dat nummer gekopieerd en op DHL site gekeken wat er aan de hand was en daar krijg ik steeds de melding dat de bezorging één à twee dagen vertraagd is. Mailen met het bedrijf levert niks op.

6 augustus een bestelling van eclipsbrillen.ml
6 augustus een bestelling van eclipsbrillen gedaan. De brillen zijn helaas nog niet binnen.
Dhl geeft aan dat ze in het sorteercentrum liggen en dat het veels te laat is verzonden door de verzender. Gisteren kwamen ze pas aan bij het sorteercentrum zeggen ze. Dit is dus 5 dagen later. Terwijl er op de website stond dat ze de volgende dag verzonden zouden worden. De verzender kan contact opnemen met dhl en zorgen dat de brillen vandaag worden opgehaald door mij en of verzonden kunnen worden.
Heel jammer van eclipsbrillen.nl. Meerdere mails gestuurd de afgelopen dagen helaas geen reactie. Hopelijk kunnen jullie hierop reageren en zorgdragen dat ik mijn brillen op tijd heb en of kan ophalen op een locatie.

Hier ook niks ontvangen
Hier ook niks ontvangen! Pakket heeft vertraging ……afgelopen donderdag besteld en zou tijdig bezorgd worden.

6 aug besteld, bedrijf heeft niets opgestuurd
Update 2: Aangifte van online oplichting gedaan. Als we dat met zijn allen doen word er hopelijk iets mee gedaan!
Update: Op hun website zeggen ze "Helaas is het de vervoerders ondanks alle inspanningen niet gelukt om iedere zending vóór de zonsverduistering te bezorgen." Het is natuurlijk wel erg makkelijk om de zwarte piet bij DHL neer te leggen, maar DHL kan een pakket niet bezorgen als het aangemeld maar niet ontvangen is. Ons pakket is zelfs nu, daags na de eclips, nog steeds niet aan DHL overgedragen, en ik verwacht er ook eigenlijk niets meer van. Pure oplichterij!
Op 6 augustus brillen besteld, op 8 augustus een email gekregen met track en trace link die nergens heen leid. Uiteindelijk de tracking link van DHL zelf kunnen achterhalen, maar DHL kan geen bezorgpoging inplannen omdat zij het pakket nog niet hebben ontvangen. Heel erg waardeloos, dat je geld probeert te verdienen aan gebakken lucht is al erg genoeg, maar dat je dat over de ruggen van alle teleurgestelde kinderen doet vind ik nog veel erger!