De klantenservice is echt heel aardig en betrokken! Kan ik geen slecht woord voor vinden. Hoe de kleding is, qua prijs-kwaliteitverhouding zal ik helaas nooit meer te weten komen. Ik had een blouse en... Toon meer
Ik vind de schoenen lekker zitten,maar minder leuk als het plaatje.Ook zitten er elastieken in,waarvan ik verwacht had dat het klittenband gesps waren.
Tot nu toe ben ik erg positief over mijn ervaring met Elle Gems Amsterdam. De webshop ziet er professioneel en overzichtelijk uit, waardoor ik makkelijk kon vinden wat ik zocht. Er is ontzettend vee... Toon meer
NOOIT meer Ellegems voor mij. Ben nu al een uren bezig om retourgegevens op te vragen, tot dusver geen succes. Wel allemaal andere aanbiedingen om mij nog meer geld uit mijn zak te kloppen. Dit bedri... Toon meer
Bij ElleGems Amsterdam draait alles om stijlvolle, vrouwelijke mode die zowel comfortabel als elegant is. Wij zijn een Nederlandse online fashion store die vrouwen inspireert om zichzelf te laten stralen – elke dag opnieuw. Onze collecties worden zorgvuldig samengesteld met oog voor detail, trends en kwaliteit. Van trendy loungewear tot chique jurken en warme wintermusthaves: bij ons vind je kleding die perfect past bij elk seizoen én elke stemming. Wat ElleGems bijzonder maakt? Onze toewijding aan klantenservice. Wij geloven in een persoonlijke aanpak, snelle verzending en een soepel bestelproces. Vrouwen kiezen ons niet alleen vanwege de stijlvolle items, maar ook vanwege de fijne winkelervaring. Dankzij onze duidelijke productinformatie, regelmatige updates en klantgerichte support willen wij het verschil maken in de wereld van online fashion. Of je nu op zoek bent naar iets comfy voor thuis of een eyecatcher voor een avondje uit – bij ElleGems vind je het allemaal.
Nederland
- info@ellegems.nl
- ellegems.nl
Houd rekening met het volgende
Vraagt klanten om een review
Heeft 27% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
ElleGems springt er uit in communicatie…
ElleGems springt er uit in communicatie en service.
Ze reageren heel snel en accuraat op vragen. Betrouwbaar bedrijf.
RUILEN KOST 10,-€ !!!
Eindelijk reactie gehad op n vraag voor retour formulier. Ze willen heel graag voor me ruilen, maar dan voor n kleine bijdrage van bijna 10,- € Verschrikkelijk dit noemen ze service. Conclusie : KOOP HIER NIET !!!!
Het jasje was goed precies wat ik wilde…
Het jasje was goed precies wat ik wilde maar het duurde erg lang voor ik het bezorgd kreeg
KOOP HIER NIET!
KOOP HIER NIET!! Drop shipping uit China met foto’s van merken, terwijl ze goedkope rommel maken. En het terugsturen nagenoeg onmogelijk maken. DIT IS OPLICHTING
Besteld en betaald en nog niets…
Besteld en betaald en nog niets ontvangen.
Om na te vragen moet allerlei sites openen
We zijn er ingestonken is gewoon een chinese vuilnisbak die goederen van een andere chinese webshop door verkoopt, en de prijs met 50 tot 100 % verhoogd.
NIET BESTELLEN!
Wat een drama dit. Setje gekocht waarvan de maten totaal niet kloppen, maand moeten wachten op levering (uit China) en bij het retourneren doen ze opeens lastig.
Zonde van mijn tijd en geld.....
Waardeloos
Kleding lijkt niks op de foto, waardeloze kwaliteit en pasvorm en komt uit china dus duurt heel lang. Verspild geld
Ik was op zoek naar een jurk voor een…
Ik was op zoek naar een jurk voor een bruiloft , eindelijk geslaagd !!!! Nu nog hopen dat ik er in pas ... Bedankt
Ik heb letterlijk een gilletje geslaakt…
Ik heb letterlijk een gilletje geslaakt toen ik mijn pakket opende, want de Lena Glamorous Beaded Top glinstert zo ontzettend veel. Echt perfect voor een avondje uit met vriendinnen.
Ja eindelijk
Ja, eindelijk shapewear die echt werkt... ik heb de magische body shaper en die maakt alles mooi glad zonder dat het benauwend aanvoelt. Snelle verzending ook!
Goedkope rommel
Dacht een leuk groen leren jasje te kopen.
Toen ik later zag dat mijn pakket vanuit China onderweg was, kreeg ik een onderbuikgevoel. Terecht! Wat een goedkope rommel. En totaal geen leer!
Ben benieuwd of ik m'n geld terug krijg.
Ik ben zo blij met mijn leren bikerjack…
Ik ben zo blij met mijn leren bikerjack 🖤 het voelt boterzacht aan en ziet er stoer maar vrouwelijk uit. Mijn orderbevestiging en trackingmails waren ook superprofessioneel.
De set ziet er zo elegant uit voor een…
De set ziet er zo elegant uit voor een etentje met collega's. de broek was iets te lang voor mij, maar dat is eerlijk gezegd mijn probleem als klein meisje 😅 De kwaliteit is nog steeds geweldig.
ik heb de luxe kasjmier sjaal met…
ik heb de luxe kasjmier sjaal met franjes gekocht en oh mijn god, die voelt zo zacht aan. De levering was prima en de klantenservice reageerde beleefd toen ik naar de status van mijn bestelling vroeg.
Ik heb de AirStyler PRO 2.0 gekocht en…
Ik heb de AirStyler PRO 2.0 gekocht en wauw, dit apparaat bespaart me zoveel tijd 's ochtends. Mijn haar ziet eruit alsof het net van de kapper komt, zonder dat het beschadigd raakt. De levering was snel en het artikel was goed beschermd verpakt.
Alles nep
Slecht bedrijf. Spiegelt mooi voor op site. Goedkope chinesche producten. Wil dit retour sturen moet terug naar china kosten tussen 30 en 40 euro. Terwijl het gekochte nepproduct 29.75 kost. Nooit meer iets van dit bedrijf.
Normaal gesproken stuur ik kleding…
Normaal gesproken stuur ik kleding terug omdat de maten online zo raar zijn, maar de Veroonica flared broek zit PERFECT. Rekbaar op de juiste plekken en laat je benen er lang uitzien.
top site
fijne en overzichtelijke website, geen moeilijke vragen, gewoon winkelmandje en betalen:)
Koop hier absoluut niets
Koop hier absoluut niets! Dit is een misleidende dropshipping-webshop die zich voordoet als een Nederlands bedrijf ("ElleGems Amsterdam"), maar in werkelijkheid goedkope Shein-artikelen rechtstreeks uit China laat leveren.Ik heb hier een jurk besteld die op de website expliciet als 'linnen' werd verkocht. Bij levering blijkt het om 100% goedkoop, synthetisch polyester te gaan. Daarnaast zijn de bestelde slippers veel te klein geleverd, omdat ze Chinese maten hanteren zonder dit te vermelden.Wanneer je wilt retourneren wegens deze fouten (non-conformiteit), eisen ze dat je op eigen kosten naar China retourneert. Dit is wettelijk verboden bij een verkeerd geleverd product. Ik heb inmiddels een officiële melding ingediend bij de ACM (ConsuWijzer) wegens misleidende handelspraktijken en misleiding over materiaal en maten. Ik eis mijn volledige aankoopbedrag terug via een kosteloze Nederlandse retouroplossing!
Een ster is eigenlijk al te veel