Ik ben ingelogd, voer mijn betaalgegevens in, betaal en etsy logt mij uit. Geld betaald maar geen bestelling geplaatst. Bedankt hoor

Na het lezen van de veelal negatieve reviews op deze site, had ik er niet veel vertrouwen in dat mijn pakketje zou worden bezorgd. Vooral opdat de Track & Trace liet weten dat hij 4 dagen in eenzelfde... Toon meer

Gemengd verhaal: Het idee achter Etsy is oorspronkelijk heel mooi. Iedereen kan zijn eigen winkeltje beginnen met zelfgemaakte spullen. Maar: er staat veel ingekocht spul bij wat je zelf ook bij aliex... Toon meer

0 ster verdient dit bedrijf niet!! Gisteren had ik bestelling geplaatst. Had via iDEAL betaald. Er wordt rekening afgeschreven. Maar tot vandaag hebben niet gehoord. Geen bevestiging Emai... Toon meer

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Waardeloos bedrijf!!

Waardeloos bedrijf!!! Bestelling gedaan. Kreeg bericht dat er een probleem was en dat het bedrag geretourneerd zou worden. Gebeurt dus niet en contact is niet mogelijk. Nooit iets bestellen bij deze OPLICHTERS!!!!

4 december 2024

Ik heb een speculaasplank besteld het…

Ik heb een speculaasplank besteld het pakje was wel aangekomen maar de speculaasplank zat er niet bij verder is het wel betrouwbaar ik kan heel moeilijk contact opnemen met het bedrijf ze hebben geen telefoonummer en per mail kan ik ze niet bereiken en bij de helpdesk staat mijn vraag er niet bij jammer ik weet niet of ik nog ga bestellen.

16 november 2024

Etsy zet oplichters op hun site

Ik heb 26 july bij Etsy een vloerkleed besteld uit India Men heeft mij een verkeerd kleed gestuurd. De verkoper is een oplichter met heel veel beloftes maar heeft me het juiste kleed niet toegestuurd Ben al maanden hier mee bezig Moet het via Paypall regelen maar die vergoeden niets En Etsy verwijst me steeds naar hen en doet niets Ze hebben de verkoper wel van de website gehaald Maar voor mij is dat nu te laat Je zou toch denken dat Etsy je beschermt maar nee Er stond ook niet op de site dat ik € 33 douanebelasting moest betalen

26 juli 2024

Een product besteld

Een product besteld, voldaan via ideal. Krijg ik 2 dagen een mail van Etsy dat de bestelling is mislukt en het aankoopbedrag wordt teruggestort. Wil ik het artikel opnieuw bestellen, is het van EUR 139 naar EUR 229 verhoogd. Dat is toch niet normaal. Ik bestel hier nooit meer

29 augustus 2024

Zeer tevreden, maar dit is afhankelijk van de verkoper

Goede communicatie met de verkoper binnen Etsy. Ik denk wel dat dit afhankelijk is van wat je koopt en bij welke verkoper. Mijn ervaring is in ieder geval top. Verkoper kwam uit Italië en communicatie was top. Producten binnen een week geleverd terwijl het gemaakt moest worden. Echt tevreden.

20 augustus 2024

Een wandklokje besteld

Een wandklokje besteld. Direct betaald…€81,- echter, na 2 weken niks geleverd. Even gemeld bij Sophie…reageert niet en ik kan fluiten naar mijn geld.
Een negatieve ervaring. Ben gewoon opgelicht. Ik zou er niet kopen!! 😡

22 augustus 2024

Fout bij afwikkeling

1. Product besteld en betaald met Ideal. Word je na betaling teruggekoppeld om het digitaal product te kunnen downloaden. Blijft het in het winkelwagentje staan. 2. Contact opgenomen met verkoper die zegt het vaker te horen.
Na paar dagen wordt de betaling door Etsy teruggeboekt. Daarna opnieuw met succes besteld, met korting van de verkoper voor het ongemak.
Een week later een nieuwe bestelling geplaatst, ook voor een digitaal product.
Repeat punt 1

Het ligt echt aan de website zelf. Niet aan de verkoper.
Klantenservice is een engelstalig bot. This sucks.

2 augustus 2024

Voor verkopers echt een enorme afrader!

Ik heb drie weken geleden een shop geopend op Etsy, althans dat probeerde ik…
Het aanmelden verliep stroef omdat ik steeds een foutmelding kreeg dat mijn gegevens niet klopten terwijl er niks verkeerd was. Vervolgens hun een mail gestuurd met de vraag of ze mij hierbij wilde helpen.
Langer dan een week gewacht op antwoord maar niks ontvangen. Toen nogmaals geprobeerd een shop te openen, wat toen wel lukte.
En toen een paar dagen later werd mijn account geschort zonder opgaaf van reden.
Ik heb toen een bezwaar ingediend. Vervolgens kreeg ik reactie van een klantenservice medewerker met vragen die ik moest beantwoorden.
Alles beantwoord en mijn problemen met de opstart van het account uitgelegd maar daar werd verder niet op ingegaan. Het enige wat er werd verteld was dat ik de regels had overtreden vanwege ‘verdachte’ profielactiviteit en dat ik nooit meer een Etsy account op mijn naam mag hebben (ook niet als koper).
Ik had 1 listing online staan en was nog bezig om alles op te zetten in mijn shop.
Begrijp er niks van!
Slechte communicatie, je krijgt geen hulp of uitleg en ik had echt het gevoel alsof ze alleen automatische teksten naar je mailen zonder te kijken naar de situatie….
Kan het voor verkopers in ieder geval totaal niet aanraden. Wat een waardeloze boel.

9 juli 2024

Besteld product is erg laat geleverd

Besteld product is erg laat geleverd. Ik had, nergens dagen nare bestelling, de hoop al opgegeven dat deze koop tot een goed einde zou komen toe het alsnog afgeleverd werd.. Berichten van het bedrijf komen binnen van een "noreply" adres. Track tracing bleek niet mogelijk. Reageren is alleen mogelijk als je eerst een account bij het bedrijf aanmaakt. Dat weiger ik te doen bij dit bedrijf.

25 juni 2024

Oplichters zeg ik

Oplichters zeg ik, iets besteld nooit geleverd, geen communicatie, komen afspraken niet na, 1 ster is nog teveel. Liep via Klarna en nu maar deel terugbetaald. Moet als nog klein deel betalen aan Klarna voor iets wat nooit geleverd is.
Misschien moet Klarna bedrijven gaan screenen.

6 mei 2024

Een artikel besteld via etsy

Een artikel besteld via etsy. Als eerste: communicatie met het bedrijf of via etsy hopeloos, aanpassingen onmogelijk. Dan krijg je een artikel, zadelhoes voor een motor,juiste type, bouwjaar enz. opgegeven, zelfs foto's erbij, krijg je een totaal niet passend item. Gewoon compleet de verkeerde maat of type motor.

Na klachten, aanbieden het terug te sturen: geen reactie, niets. Klacht neergelegd bij Paypal, tot heden zonder resultaat.

Bedrijf en gegevens zijn plots spoorloos. Etsy riekt naar oplichting. Gewoon een waardeloze site die niet levert wat je besteld en je vervolgens in je hemd laat staan.

28 april 2024

Ik heb iets besteld

Ik heb iets besteld, ik heb helemaal geen ontvangstbevestiging gekregen. Ik heb wel betaald. Heel gek dit. Ik had een hoge pet op van die site maar dit is wel de laatste keer dat ik daar iets koop.
Ik ga kijken of de bank het geld kan terug storten.

6 juni 2024

Het zijn OPLICHTERS!

Het zijn OPLICHTERS!! Ik ben al 2 maanden bezig met ze, eerst duurde het heel lang voordat ik mijn artikel toegezonden kreeg, vervolgens hebben ze het gestuurd maar incompleet. Ik had een setje uniform van Cristiano Ronaldo gekocht. Ik kreeg alleen de t-shirt en niet het broekje. Ik heb ze erover een bericht gestuurd, heb ik heel lang geen reactie gehad. pas toen ik een review had geplaats hierover op hun site, kreeg ik ineens een reactie op mijn review, dat ze zeiden dat ik alleen de t-shirt heb besteld, Niets is minder waar. Dus ik weer alle bewijzen sturen van dat ik het hele setje heb besteld, de hogere prijs en de order waar duidelijk staat dat het om het setje gaat. Toen gingen ze weer heel lang niet reageren, ik bleef berichten sturen, heb zelf gezegd dat ik juridische stappen ging nemen, uiteindelijk hebben ze gereageerd dat ze een nieuwe setje gaan sturen maar dat ik 30-dollar moest betalen voor de bezorgkosten. Ik zei nee dat ga ik niet doen want ten eerste is jullie fout dat jullie niet het complete setje hebben gestuurd en ik heb de eerste keer al de bezorgkosten betaald en dat zij deze fout moeten rechttrekken en dat zij moeten opdraaien voor de extra kosten. Nou tot de dag van vandaag geen reactie meer gehad. Het is nu bijna 2 weken geleden weer, ik heb ze in die 2 weken een paar keer al gevraagd waar het setje blijft, maar ze reageren gewoon NIET. degene waar ik mee aan het berichten was, bestaat ook niet meer op de site, als ik op zijn foto klik verschijnt er een melding dat hij niet meer bij die organisatie zit, zoiets. Dus ik snap er helemaal niks meer van! ben meer dan 70 dollar kwijt aan deze aankoop, en kreeg niet wat ik voor heb betaald. Ik vind dit gewoon heel erg, ben gewoon super opgelicht! Dit soort online bedrijven moeten ze echt iets aan gaan doen, er moet betere regulering komen want je wordt keihard opgelicht waar je erbij staat en je kunt ook gewoon niks aan doen!

10 april 2024

Vreselijke service bij Etsy

Ik had iets verkocht via Etsy aan iemand in Amerika. Het werd netjes dezelfde dag verzonden, het was aangekomen, maar de koper had mij bericht dat het aankwam en om instructies gevraagd, maar tegen Etsy zeggen dat het niet was aangekomen! Vervolgens heeft Etsy haar betaling gewoon van mn rekening afgeschreven terwijl de track en tracé via PostNL ook gewoon bewees dat het aankwam. Ik werd niet geholpen bij de klantenservice en mijn account werd opgeschort, NOOIT meer iets verkopen daar, wat een stom bedrijf

13 mei 2024

Etsy moet zo snel mogelijk verboden…

Etsy moet zo snel mogelijk verboden worden.
Geld weg en niets geleverd.
Kan ook geen contact via mail met ze krijgen.
Snap ook eigenlijk niet dat de Nederlandse overheid of Europa niet ingrijpt bij zulke grootschalige oplichterij.

28 april 2024

Is dit jouw bedrijf?