Ik ben ingelogd, voer mijn betaalgegevens in, betaal en etsy logt mij uit. Geld betaald maar geen bestelling geplaatst. Bedankt hoor
Na het lezen van de veelal negatieve reviews op deze site, had ik er niet veel vertrouwen in dat mijn pakketje zou worden bezorgd. Vooral opdat de Track & Trace liet weten dat hij 4 dagen in eenzelfde... Toon meer
Gemengd verhaal: Het idee achter Etsy is oorspronkelijk heel mooi. Iedereen kan zijn eigen winkeltje beginnen met zelfgemaakte spullen. Maar: er staat veel ingekocht spul bij wat je zelf ook bij aliex... Toon meer
0 ster verdient dit bedrijf niet!! Gisteren had ik bestelling geplaatst. Had via iDEAL betaald. Er wordt rekening afgeschreven. Maar tot vandaag hebben niet gehoord. Geen bevestiging Emai... Toon meer
Dit was goed geregeld
Dit was goed geregeld
Dinsdag bestelling gedaan is donderdag afgeleverd dus super snel
Snelle levering maar geen service
Vorig jaar zaadjes gekocht.
Nu in voorjaar gezaaid (kan dan mooi bij 22 graden)
Van de 60 zaadjes komen er maar 4 op.
Op 13 april gereclameerd, reactie was dat men niet beschikbaar is op dit moment. 20 april nogmaals gereclameerd, geen reactie. Vreemd, als je toch zoveel zaad aanbiedt verwacht je toch wel wat service
0 ster verdient dit bedrijf niet!!
0 ster verdient dit bedrijf niet!!
Gisteren had ik bestelling geplaatst.
Had via iDEAL betaald.
Er wordt rekening afgeschreven.
Maar tot vandaag hebben niet gehoord.
Geen bevestiging Email gekregen.
Zoals normaal als wij online bestellen.
Dit bedrijf is oplichters!
Pas op voor in de toekomst mensen!!
Etsy is gewoon criminelen activiteit!!!
Mij geld niet terug ontvangen!
Slecht bedrijf, ze nemen de zaken niet serieus kijken totaal niet aan! Hoe kan dat vraag ik me af als ik alle bewijzen in handen heb en dat ik gelijk heb? Hmm raar...
PET TAG HEUER
pure bedriegerij ,een petje op foto zoals het origineel en een vod opsturen dat er zelfs niet op trekt ,zelde als ge een ferrari besteld en een lada krijgt ,gelukkig maar een pet , de keer dat ik iets bestel en zeker de laatste keer ,ik hoop dat de mensen 2x nadenken voor ze iets bestellen bij jullie ,BENDE BEDIEGERS
Wie verzind die absurde hoge prijzen…
Wie verzind die absurde hoge prijzen bij etsy?
Dan hebben we het nog niet over de prijzen voor verzending. Soms is verzenden duurder dan het product.
Ik koop heel vaak via internet maar dit is absurd.
Verkopen ze daar wel eens iets?
Mijn bestelling van 25 februari heb ik…
Mijn bestelling van 25 februari heb ik nog niet ontvangen, Jammer. Voor mij geen Etsy meer.
Niet doen!
Totale ramp! Je mag wel betalen, maar de bestelling wordt nooit geleverd. Geld weg! Bovendien onmogelijk om klacht in te dienen (geen contact mogelijkheden). Ik begrijp niet hoe het mogelijk is dat dat bedrijf zijn gang kan blijven gaan.
Zeer slecht geen aanrader om hier iets…
Zeer slecht geen aanrader om hier iets te kopen. Je geld weg en een ondeugdelijk product. Het verwarmings magneet blijft niet eens zitten. Is te zwaar en valt zo van de verwarming. Als je het terug wil sturen moet je zelf voor de kosten opdraaien. Vind dit echt niet kunnen, omdat het product niet doet wat hij moet doen.
Voel mij zwaar opgelicht door dit bedrijf
Account word meteen geschorst zonder…
Account word meteen geschorst zonder verder heldere uitleg.
Ik heb 3x besteld afgelopen jaar
Ik heb 3x besteld afgelopen jaar. 2x is het niet aan gekomen, en 1x pas na 3 maanden (ik was al vergeten dat ik het heb besteld). Dit betroffen bestellingen uit Griekenland en Engeland. Ik ga hier niet meer bestellen.
Als niet te bereikener iets mis gaat zoals bij mij twee…
Als er iets mis gaat zoals bij mij twee keer betaald niks ontvangen en je krijgt op geen enkele manier contact met ze geld kwijt en goedkoop zijn ze niet 😡😡😡
Goed kijken uit welke land het product…
Goed kijken uit welke land het product wordt verzonden. Zo heb ik eerder iets gekocht en 4 weken op moeten wachten terwijl het ook te koop wordt aangeboden in Nederland
Helaas geen 0 sterren
Helaas geen 0 sterren. Wilde iets verkopen op Etsy. Namelijk al vaker gebruik gemaakt van Etsy. Helaas zijn er fraudeurs actief op de Etsy app die je geld afhandig gemaakt. Dit zou toch niet moeten kunnen. Of de site is gehackt of ze zijn het zelf onder een andere naam. Je wordt nl doorgeleid naar een nummer van Bunq bank. Dus voor iedereen LET HEEL GOED OP!!!!
Geen juiste oplossingen geboden vanuit klantenservice
De bestellingen werden niet geplaatst.
Maar het geld werd uiteraard wel afgeschreven.
De klantenservice kwam met oplossingen waar ik niks mee kon.
Ik blijf niet bestellen en betalen.
Nooit het gekochte ontvangen.
Nooit het gekochte ontvangen.
143 euro aan materiaal gekocht.
Eerste keer snel antwoord dat het wel 4 weken kon duren voordat het zou binnenkomen. Daarna nooit meer een reactie.
De Hypocriete Dans op Etsy
Een Nachtmerrie Verborgen Achter Gratis Beweringen
Het Etsy-platform, gepresenteerd als een gastvrije ruimte voor ambachtslieden en makers, verbergt een hypocriete dans waardig aan een slecht scenario. Onder het bedrieglijke voorwendsel van gratis toegang speelt Etsy met de hoop van potentiële verkopers, waarbij absurde financiële voorwaarden al aan het begin van het avontuur worden opgelegd.
Na kostbare uren te hebben geïnvesteerd in het maken van een aantrekkelijke advertentie en het personaliseren van een verzorgd profiel, raakt de harde realiteit je: toegang tot je Etsy-account wordt geweigerd als je geen aanzienlijk banksaldo van $150 hebt. Etsy verandert zo in een meedogenloze poortwachter, die alleen toegang verleent aan degenen die een willekeurig bedrag op hun bankrekening kunnen rechtvaardigen.
Nog erger is dat de nachtmerrie doorgaat met herhaalde uitnodigingen om "je account te verifiëren", een proces dat al twee keer is doorlopen. Echter, deze keer lijkt de verificatie meer op een onderzoek van je financiële middelen dan op een beveiligingsmaatregel. De cruciale vraag wordt dan: sinds wanneer hangt de verkoop van handgemaakte creaties af van het saldo van onze bankrekening? Etsy lijkt meer geïnteresseerd te zijn in je portemonnee dan in je creatieve talent.
Het is verontrustend om te ontdekken dat dit zogenaamde commerciële platform in feite een filtermachine blijkt te zijn op basis van de financiële middelen van gebruikers, in plaats van kunst en vakmanschap te bevorderen. Het verouderde bedrijfsmodel van Etsy, gebaseerd op willekeurige financiële eisen, laat een bittere nasmaak achter voor verkopers die hoopten op een ontwikkelingsmogelijkheid.
Concluderend, laat je niet misleiden door de marketingretoriek van Etsy. Vermijd deze hypocriete dans die jouw banksaldo boven je creatieve aspiraties plaatst. Zoek naar platforms die meer waardig zijn om je talenten te tonen en je werk te promoten, in plaats van vast te komen te zitten in een bedrijf dat meer bezig lijkt te zijn met je geld dan met je artistieke succes.
heel tevreden
ik koop veel stoffen bij Etsy en ben daar heel tevreden over. Als er een fout in de levering wordt gemaakt [kwam maar een enkele keer voor] werd dit heel vriendelijken correct afgehandeld.
Patroon besteld …
Patroon in het Nederlands besteld maar in het Engels en Frans gekregen.
Niet blij mee