Ik ben ingelogd, voer mijn betaalgegevens in, betaal en etsy logt mij uit. Geld betaald maar geen bestelling geplaatst. Bedankt hoor

Na het lezen van de veelal negatieve reviews op deze site, had ik er niet veel vertrouwen in dat mijn pakketje zou worden bezorgd. Vooral opdat de Track & Trace liet weten dat hij 4 dagen in eenzelfde... Toon meer

0 ster verdient dit bedrijf niet!! Gisteren had ik bestelling geplaatst. Had via iDEAL betaald. Er wordt rekening afgeschreven. Maar tot vandaag hebben niet gehoord. Geen bevestiging Emai... Toon meer

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Bij mij ging gelukkig niets mis

Bij mij ging gelukkig niets mis, nog voor ik iets bij Etsy wilde bestellen, had ik al argwaan. Ik kijk vanmorgen naar Rip-off Brittain en mijn argwaan wordt bevestigd. Ik zie hoe onbetrouwbaar Etsy is, zeker wat betreft hun prijzen en ook kopiëren van reclames van andere sites.

18 januari 2024

Geen retour en slechte spullen

twee tinnen speelgoed beestjes ontvangen. Beide functioneren niet en een van de beesten mist arm. Geen enkele mogelijkheid om te retourneren of geld terug te krijgen. Echt waardeloos

16 januari 2024

Metalen speelgoed

Metalen speelgoed
Ik bestelde op10 dec.2023 een blikken speelgoed robot van 30cm.de bestelling had vertraging... En daarna bleek de robot slechts 20 CM hoog !ik betaalde hiervoor 41,50+ verzendingskosten ! Sorry, echt z'n geld niet waard ! Ik voel mij serieus bekocht en zal daar zeker niets meer bestellen.

1 januari 2024

Gemengd verhaal

Gemengd verhaal: Het idee achter Etsy is oorspronkelijk heel mooi. Iedereen kan zijn eigen winkeltje beginnen met zelfgemaakte spullen. Maar: er staat veel ingekocht spul bij wat je zelf ook bij aliexpress ed kan kopen. Let goed op dat je niet iets koopt buiten de EU, want dan komt er een hoop belasting bij (import) en de spullen worden per vliegtuig ingevlogen dus ook echt niet duurzaam. Maar, als je lokaal koopt en goed de advertentie bekijkt dan zitten er soms leuke dingen tussen.

11 oktober 2023

Trap er niet in!

Een armband met foto besteld voor mijn schoonzus voor Kerstmis. Zelfs nog contact gehad met de verkoper over de bestelling. De armband is nooit geleverd en het account van de verkoper op Etsy is opgeheven. Vreemde gang van zaken.

5 december 2023

Cross motor

Ik had een kerstornament besteld , van een crossmotor .
Met naam van mn zoon en z’n cross nummer.
Dacht krijg je een mooi kerst ornament,
Maar niks is minder waar je krijgt gewoon een plat stuk plastic met motor er op.
Kosten 20 euro en nog wat,
Dan verzendkosten 9,00 euro,
Denk je het is klaar maar nee hoor . krijg je bericht dat het bij de douane ligt. Moet je nog es. 9 euro in klaring kosten betalen totaal 48,00 euro voor een plat stukje plastic met opdruk
Dit is echt geld klopperij oplichters

12 december 2023

Etsy onbereikbaar en betaalde geld niet terug

Ik heb bij Etsy op internet op 6 nov 2023 houten (fruit) kratten besteld
En €124 betaald via ideal. Op afschrift staat Etsy via worldpay.com
Ik kreeg geen bevestiging van bestelling en geen bestelnummer.. maar wél een mail dat mijn bestelling niet geleverd kon en dat ik binnen 3 tot 5 werkdagen mn geld terug zou krijgen
NIET dus!!
En op geen enkele manier kan ik contact krijgen om dit probleem neer te leggen. Reageren op hun mail kan niet en op support op de site is meteen de eerste vraag: je ordernummer. En die heb ik niet. In mijn account op etsy staat dat ik geen bestellingen heb gedaan.
Zwaar irritant dit.

6 november 2023

oplichting?????

Gisteren bestelling geplaats afgerekend en van de bank afgeschreven. Mijn bestelling blijft staan in de winkel mand, zodat ik misschien nog een keer rekening betaal.
Heb geprobeerd contact te krijgen maar geen een mail klopt van dit bedrijf. Nu wat geld armen ,maar ben bang geen product te krijgen naar de reviews te hebben gelezen, had dit eerder moeten doen. Betaal achteraf als je toch wil bestellen, BETER bestel maar niet!!!!!!!

25 november 2023

wel betaald, geen product geleverd

Wel een product besteld en betaald (geld van mijn rekening) echter product bleef in het winkelmandje en ik kreeg geen bevestiging van de aankoop.
Verkoper had geen order en Etsy klanten service kon niets voor me doen zonder ordernummer. Maar die had ik niet omdat er geen order heeft plaats gevonden.
Dus bij Etsy bestellen blijft een gok!

19 november 2023

NOOIT ETSY

Beste allemaal, aub koop NIET via Etsy. Gooi van mijn part je geld in het water, dan heb je er in ieder geval nog kringen van. In tegenstelling tot bijv Ali, betaal je rechtstreeks aan de verkoper. En geloof mij, als het misgast, en bij Etsy gebeurt dat opmerkelijk veel, kan je fluiten naar je geld!! Je kunt er een zaak van maken en geloof mij, je blijft de hele dag in kringetjes dtaaien zonder een stap verder te komen ondanks de fraaie uitleg van Etsy. Lessen zijn duur en ik heb er een forse prijs voor betaald. Besteld, betaald, niets ontvangen en geen geld terug!

2 november 2023

Wel betaald,niets ontvangen

Account aangemaakt.
Ik was helemaal weg van zaadvlinders
Besteld,niets in account terug tevinden.
Geld wel via ideal afgeschreven.
Even afwachten of vlinders toch komen.
Contakt met verkoper die kon bestelling nietterug vinden.
Vele chats met Etsy Nu ruim een maand verder.Het geld is nog niet terug gestort.
Ik kreeg wel tussendoor een mail van Etsy met bericht dat er op account 10 euro is gestort voor aankoop tegoed.Contakt opnemen met bank.Etsy moet gewoon geld terug storten. Ik vrees het ergste.Dan is het nooit meer Etsy

16 september 2023

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf . GA ER NOOIT IETS KOPEN . Twee keer wat besteld en nooit aan gekomen .
Allen mails waar je afgeleid word en niets meer iets te maken heeft met je bestelling.

21 oktober 2023

Bestelling kon niet worden afgerond?

Bestelling kon niet worden afgerond?
2 x geprobeert een schilderij te bestellen en te betalen.
Lukt steeds niet.
En van die reply emails wordt je ook niet wijzer van.
Je kan Etsy niet bellen.
Alleen een email kun je sturen.
Geld genoeg op de credit en account is nu geschorst?
Ik had hem voor de bestelling net aangemaakt.
Wat een irritante website ik ga er nooit meer iets bestellen.

25 oktober 2023

Opnieuw bestellen?

Een product besteld en betaald maar de order bleek niet geplaatst te zijn. Na een aantal mails heb ik na drie weken mijn geld terug gekregen. Nu even goed nadenken of ik die mooie ring nogmaals zal bestellen……

26 september 2023

Oplichters

Oplichters! Anderhalf jaar geleden een bestelling geplaatst en nog niks ontvangen. Heel vaak contact gezocht en zekerheid gekregen dat ik het zou krijgen, maar daar is niks van gekomen. Slecht en onbetrouwbaar bedrijf. Geld niet teruggekregen.

24 september 2023

Geld weg geen poster

Gisteren een poster besteld en afgerekend. Geen ontvangstbevestiging ontvangen. In de app wordt beweerd dat ik geen aankoop heb gedaan. klantenservice niet te bereiken. Geld weg en geen product. Dit is oplichting. Twijfel aan de recensies met 5 sterren.

24 september 2023

Altijd alles netjes en snel verzonden

Altijd alles netjes en snel verzonden! Nergens vind je zoveel bijzondere, creative en handgemaakte cadeautjes en hebbedingetjes als bij Etsy. Met liefde gemaakt en met liefde verstuurd! Top! Oh ja, Etsy staat altijd garant!

11 augustus 2023

Is dit jouw bedrijf?