Ik ben ingelogd, voer mijn betaalgegevens in, betaal en etsy logt mij uit. Geld betaald maar geen bestelling geplaatst. Bedankt hoor
Na het lezen van de veelal negatieve reviews op deze site, had ik er niet veel vertrouwen in dat mijn pakketje zou worden bezorgd. Vooral opdat de Track & Trace liet weten dat hij 4 dagen in eenzelfde... Toon meer
Gemengd verhaal: Het idee achter Etsy is oorspronkelijk heel mooi. Iedereen kan zijn eigen winkeltje beginnen met zelfgemaakte spullen. Maar: er staat veel ingekocht spul bij wat je zelf ook bij aliex... Toon meer
0 ster verdient dit bedrijf niet!! Gisteren had ik bestelling geplaatst. Had via iDEAL betaald. Er wordt rekening afgeschreven. Maar tot vandaag hebben niet gehoord. Geen bevestiging Emai... Toon meer
Prachtige grey linnen gordijnen gekocht…
Prachtige grey linnen gordijnen gekocht bij etsy,gemaakt door SandSnowLinen
Op elke maat te bestellen,wat voor ons heel prettig was.Mooi verpakt en als kado een linnen theedoek erbij gekregen.Ik was eerst sceptisch maar zag dat je via klarna kon bestellen en dat gaf mij de doorslag.In mijn geval een goede beslissing geweest,ben super blij.
Wilde wat net gaan bestellen.
Wilde wat net gaan bestellen.
Bedacht me ineens, en zij tegen me zelf eerst de reviews lezen.
En ja hoor het is weer zo bagger verkoop site.
Ga het horloge voor mijn vriendin wel gewoon in de winkel kopen.
Daar wordt je wel met liefde en vertrouwen geholpen🖐🖐🖐👌
Ik had bijna wat besteld maar nu ik…
Ik had bijna wat besteld maar nu ik deze recensies lees sla ik het af bedankt voor de recensies ik
Ga niks bestellen niemand is tegenwoordig meer te vertrouwen
Ik bestel al lang via Etsy
Ik bestel al lang via Etsy, hele bijzondere dingen soms maar nu is er een probleem met bestellen. Alles gaat goed tot de betaling. Wil ik de opdracht uitvoeren om te betalen krijg ik in beeld de tekst, "Oeps! Er is een probleem" . Dit duurt al een week. Bij nader onderzoek heeft Etsy een probleem met hun website.
Diverse items besteld en natuurlijk…
Diverse items besteld en natuurlijk betaald maar nog nooit iets ontvangen
LET OP, dit zijn oplichters!!!
Cor Meedendorp
100€ betaald voor niet te leveren…
100€ betaald voor niet te leveren voorwerp.
100€ Nooit teruggestort.
Dus gewoon ingepikt.
J uit Holland over vhs Gone with the wind
J, uit Holland :over vhs Gone with the wind ,kwam erg snel aan,veel eerder dan verwacht ,heel goed verpakt,Heel goed gedaan ,5 sterren .
Etsy samen met DHL zijn zeer grote…
Etsy samen met DHL zijn zeer grote oplichters.
Etsy doe alsof het verstuurd is, en DHL zet een valse hand tekening of als het bezorgt is. Ze zijn alle bij vies bezig.
oplichters!!
Zeggen dat ze niet retourneren na bestelling. Echter staat in hun retourbeleid van WEL.
Negeren vervolgens alle berichten die gestuurd worden en klantensupport zegt niks te kunnen betekenen.
Zaak geopend en deze wordt gelijk weer gesloten door Etsy.
Oplichters!!
Dit bedrijf deugt voor geen ene meter.
Dit bedrijf deugt voor geen ene meter.
Om bepaalde dingen te betalen heb je Etsy tegoed nodig. Nou dan koop ik het voor €270 bij hun officiële winkel via hun link in de app.
Ik krijg dan een mailtje dat mn bestelling van Etsy tegoed is gecanceld.
Ik heb nu nog steeds geen geld terug, ik heb geen indicatie gekregen dat ik dat krijg en hun support service is nutteloos
Update:
Na drie dagen heb ik mn geld terug nadat dat intern is opgelost. Klanten service deed erg moeilijk maar ik ben blij dat het is opgelost
Update 2:
Ze hebben mijn account voor een of andere reden verwijdert. Waarschijnlijk omdat ik over ze heb geklaagd
Oplichters
Etsy is een nep-shop.
Ik had een item besteld dat volgens de website uit de UK zou komen. Dat bleek dus Pakistan te zijn, dus moest ik nog Euro Euro 36,45 inklaringskosten betalen. Vanuit de UK zou dat Euro 0,00 zijn, omdat de waarde van de zending onder de grens van GBP 139,- ligt. De e-mail verzending zei dat het uit Turijn zou komen. Eg verwarrend, onduidelijk en onbetrouwbaar.
Overigens was voordat de levering verstuurd werd, mijn account op Etsy ineens gesloten, zonder enige melding daarvan, laat staan de reden daarvoor. Ik wacht nog steeds op her-opening van mijn account, zodat ik daar een klacht in kan dienen. Anders word het gewoon de rechtsbijstand-verzekering.
Koop daar dus nooit iets. Het is vragen om problemen.
Aanvulling 5nov:
Ondanks herhaalde verzoeken, weigert Etsy om mijn gesloten account te openen. Zo proberen ze te verhinderen dat ik een review op hun website achter laat. Erg kinderachtig en laf natuurlijk. Het laat zien dat hun klantenservice geen echte klantenservice is en dat ze alleen uit eigenbelang handelen, dus wees gewaarschuwd.
Ik heb overigens wel de extra inklaringskosten terug gekregen van de leverancier in Italie. Zonder hulp van Etsy, want die laten je gewoon in de kou staan.
Blijf weg van Etsy! RIPER!
Ik heb een product op Etsy verkocht voor €240 plus €9 verzendkosten, waarvan ik nog €170 over heb. Ik huilde bijna van woede en onvermogen om te handelen.
Ze brachten me € 19 in rekening voor verzending, hoewel ik alle verzending zelf deed. Pakketlabel gekocht bij Hermes, uitgeprint, erop geplakt en zelf naar het pakketstation gebracht.
Ze brachten me ~ 40 € marketingkosten in rekening.
Meer kosten voor verwerking, verzending... meer dan € 70 in totaal, ik ben gewoon sprakeloos, geschokt door deze vervelende oplichterij.
Volledige kostenlijst voor 1x 240€ (+9€ verzendkosten):
- € 0,20 aanbiedingskosten per item.
- € 0,48 btw
- € 10,26 administratiekosten (bij bestelling)
- 15,60€ transactiekosten (geld komt van de koper)
- 0,59€ transactiekosten (verzendkosten)
- 37.35€ vergoeding te koop via Offsite Ads
- €1,95 BTW: administratiekosten
- € 2,96 btw: transactiekosten
- € 7,10 btw: kosten voor offsite advertenties
- € 0,11 btw: shipping_transaction
Vandaag is het 17 september 2022, op 19 september zal het resterende bedrag van 172€ naar mijn rekening worden overgemaakt, daar zullen ze waarschijnlijk weer ~15€ voor nemen... uiteindelijk zal het 150€ zijn en dan ben ik 90 kwijt €.
Ik ben in mijn hele leven nog nooit online opgelicht zoals op Etsy.
Bij nader onderzoek de achtergrond van het management controleren. Het was duidelijk... het is altijd hetzelfde!
Op 8 mei jl
Op 8 mei jl. is een bestelde ring aangekomen op Schiphol. Bericht: “ uw bestelling is geleverd.” Hoezo, er is niets bezorgd op mijn adres. Krijg onlangs een bericht van PostNL dat ik nog een bedrag inklaringskosten verschuldigd ben. Overgemaakt, maar nu weken later nog steeds niets ontvangen. Tussen 2 haakjes: ik heb al bezorgkosten en belasting betaald bij de bestelling. Nooit meer !!!!!!
Schilderij besteld bij Etsy aanbieder Meishenart
Schilderij besteld bij Etsy aanbieder Meishenart. Uiteindelijk door een andere artist gemaakt dat het geportretteerde schilderij. Dit was overduidelijk niet dezelfde kunstenaar. Uiteindelijk 50% aankoopbedrag retour gekregen maar 100% was meer terecht. Let goed op, niet bestellen bij aanbieders die geen retour accepteren. Ik heb ook een Canvas Print besteld bij Victoriatelier en deze was zoals verwacht en goed van kwaliteit. Deze aanbieder accepteert ook retouren en is dus aan te raden. Let hier dus goed op, want de 5 sterren reviews zeggen niets, dat heeft aanbieder Meishenart namelijk ook. Bij onvrede van klanten betalen ze dan een deel terug en vragen dan daarna om review te verwijderen. Heb ik dus niet gedaan omdat ik alsnog 50% kwijt ben. Ik heb ook contact gehad met een andere klant van Meishenart die overduidelijk een schilderij kreeg van een mindere en andere kunstenaar dan het schilderij in de online etalage. Het is gewoon oplichting. Overigens was dit mijn ervaring met Meishenart. Het hoeft niet bij alle aanbieders zo te gaan. Met Victoriatelier is mijn ervaring wel goed.
Kopen en verkopen bij individuele kopers
Bij etsy koop je bij kleine onernemers en dus niet bij een bedrijf. Ik heb als verkoper goede ervaringen met etsy. Check altijd even de recensies van de shop voordat je iets koopt, dan komt het zeker goed!
Product besteld met meerdere goede…
Product besteld met meerdere goede recensies, snel aangekomen, kwam vanuit Turkije.
Had een medaillon besteld.
Had een medaillon besteld.
Nooit aangekomen.
Wel email van Etsy dat ze me feliciteerden dat het medaillon nu aangekomen was. Geen reacties op emails. Medaillon zou uit bedrijf in Moskau komen.
Nadat het te lang duurde, bedrijf opgevraagd in Moskau. Bedrijf was al lang geliquideert!
Dit is bedrog! Koop nooit wat bij zulke boeven!