Verschrikkelijke ervaring met deze winkel. Ik bestel een product, ik ontvang geen conformation mail. Ik kan geen contact maken met de klantenservice. Gewoon ronduit verschrikkelijk. Ik ben nu bestole... Toon meer
Ik was na het lezen van alle slechte recensies zenuwachtig over mijn bestelling. Dit was Echter echt onnodig! Alles is goed verlopen, de bestelling netjes op tijd, duidelijke communicatie over het... Toon meer
Alles was goed verlopen ondanks alle negatieve reviews hier. Is alweer en tijdje geleden de bestelling. Dus een wat latere review, maar beter laat dan nooit. Heel erg bedankt.
From highly coveted releases and rare deadstock pairs to performance gear and unique pieces, we stock the best from top brands like adidas, Nike, ASICS, New Balance, HOKA, Salomon & more. Alongside these, we offer exclusive in-house Footpatrol collaborations with brands, creatives, and friends of the store. Shop every product and stay connected to the sneaker world directly from the palm of your hand.
Verenigd Koninkrijk
Vraagt klanten om een review
Tot 2x toe verkeerde maat opgestuurd, dus 2x retour moeten sturen met verzendkosten van 6,95 per keer. Mail gestuurd naar klantenservice maar wordt niet gereageerd

Antwoord van Footpatrol
New Balance sneakers besteld, compleet andere schoenen ontvangen. Compleet andere model en die waren veel goedkoper dan wat ik besteld had. Grijzen new balance besteld, witte ontvangen. Terwijl steeds steeds bij de emails met status van de bestelling, grijze sneakers te zien was. Echt slecht, ben super teleurgesteld!! Ik hoop dat de retour goed gaat.

Antwoord van Footpatrol
Ik heb een paar schoenen besteld en heb niet de goeden ontvangen. De doos was helemaal beschadigd. Terugsturen was wel makkelijk

Antwoord van Footpatrol
Mijn schoenen ontvangen en ze lijken enorm nep! Het Nike logo steekt uit, de lip van de schoen is enorm dik en aan de achterkant van de schoen zit geen Nike logo. Ik voel me echt opgelicht. Heb ze benaderd via de mail en ik hoop dat er een passende oplossing komt. Zo hoop ik dat ik het gratis terug kan sturen en mijn geld terug krijg!

Antwoord van Footpatrol
2 paar besteld, beide ruim 24 uur later geannuleerd. 1 paar ok, 2 paar? Nee, dan heb je je bestel- en voorraadsysteem gewoon niet op orde.

Antwoord van Footpatrol
Bestelling geplaatst vorige week vrijdag, maandag een berichtje gekregen dat ze te volgen waren met een track en trace nummer. Als ik hier op klik bestaat dit nummer helemaal niet bij Fedex. Aan de hand van de reviews verder krijg ik hier een heel naar gevoel bij. Laatste keer dat ik hier bestel!!

Antwoord van Footpatrol
Oh jee, ik heb schoenen besteld maar heb totaal de verkeerde gekregen. Ook contact gehad via de mail en tja ik moet het artikel opsturen en het bewijsje goed bewaren. Ik denk dat ik ze maar aangetekend verstuur. En ik heb de foto’s nog.. ben benieuwd..

Antwoord van Footpatrol
Verkeerde maat ontvangen, custome service gebeld dat alleen engels spreekt, schoenen terug gestuurd. Twee weken later nog steeds niks, weer gebeld , ja stuur ons de track en trace zodat je je refund sneller ontvangt. Gedaan, nog steeds niks, customer service reageert constant met we betalen pas als wij de goederen hebben ontvangen. Ik raad niemand aan om hier te bestellen!
————
Contact gehad met klantenservice die niet behulpzaam was. Uiteindelijk geld terug gehad. Nogmaals maat 39 besteld krijg een paar dagen later wederom verkeerde maat 38,5. Wat een slecht bedrijf!

Antwoord van Footpatrol
Door alle negatieve reviews toch een poging gewaagd om te bestellen. Misschien 1 van de weinige om geluk te hebben. Limited edition adidas besteld, en 4 dagen later binnen. Juiste maat en een blije dochter :-) van 13 jaar.

Antwoord van Footpatrol
Was beetje spichtig na het lezen van reviews nadat ik de schoenen had besteld. Echter de schoenen waren binnen 2 werkdagen geleverd in de goede maat en geen schade. Voor mij een goede ervaring!

Antwoord van Footpatrol
Bestel hier nooit! Tot 2 x toe de verkeerde maat ontvangen. Als reactie van hun mag je deze retour sturen en zelf opnieuw bestellen. Als ze al niet eens de goede maat kunnen leveren, geloof ik ook niet dat ik mijn geld terug krijg bij retour sturen.

Antwoord van Footpatrol
Heb mijn geld terug ontvangen voor geretourneerde schoenen

Antwoord van Footpatrol
Ik heb mijn bestelling geretourneerd, echter is dit niet goed verwerkt en blijf ik betalingsherinneringen krijgen, de Track en Trace code laat zien dat het pakketje wel degelijk retour geleverd is. Ik wordt van kastje naar de muur gestuurd, niemand die mij kan helpen, terwijl ze de bestelling gewoon retour hebben ontvangen. Ik heb nog nooit zo'n waardeloze klantenservice meegemaakt, geen contact mee te krijgen en enkel slecht 'translate vertaalde' reacties waarna ze nog niks doen. Krijg zelfs als reactie dat ik het juridisch loket maar moet contacteren?!?!?!

Antwoord van Footpatrol
goed geprijsd artikel, snelle levering met track and trace code, product in goede orde ontvangen

Antwoord van Footpatrol
Na veel van deze ervaringen gelezen te hebben toch de gok genomen om te bestellen kreeg gister avond een sms dat het niet gaat lukken om de bestelling op te sturen de prijs was ook te mooi om waar te zijn maar dacht neem
Het gokje maar ik dacht dan zal de schoen op de website ook niet meer beschikbaar zijn en dat is nog wel zo je kan ze dus nog gewoon bestellen beetje apart allemaal

Antwoord van Footpatrol
Sneakers besteld, maar die zijn nooit aangekomen omdat mijn huisnummer zou ontbreken. Huisnummer doorgegeven, maar daar heeft Footpatrol niks mee gedaan. Sneakers zijn retour gestuurd door DPD en nu zijn ze uitverkocht. Waardeloze service...
Bestel hier nooit iets!!! Meest slechte ervaring met een website ooit. Allereerst kreeg ik de verkeerde maat schoenen geleverd dus heb ik ze teruggestuurd. Op 15 april kreeg ik een berichtje dat het geld teruggestort zou worden op de rekening binnen 3-5 werkdagen. Na een maand had ik m’n geld nog steeds niet terug dus heb ik via de website gevraagd wanneer ik m’n geld kan verwachten. Dat is inmiddels 2 weken geleden en heb 0 reactie. Erg slechte service.

Antwoord van Footpatrol
Schoenen gekocht hier, na een keer dragen en een regenbui erover heen zijn de schoenen helemaal verkleurd. Foto's opgestuurd maar gaven aan dat dit door gebruik was. Na een keer dragen allemaal roest vlekken op een schoen en niet willen helpen bij de klantenservice koop ik hier nooit meer schoenen

Antwoord van Footpatrol
besteld bij Footpatrol Nederland en bestelling in augustus 2022 ontvangen.
Echter de bestelling was niet compleet.
ruim een half jaar later in 2023 ben ik noodgedwongen om het item wat ik niet heb ontvangen te betalen uit angst voor extra kosten in deze barre tijd.
Ik heb vandaag voor het eerst in mijn leven voor iets betaald uit angst en voor een item wat ik nooit heb mogen ontvangen.
Ik blijf professioneel, echter siert dit een groot bedrijf zoals JD Sports en Footpatrol zeker niet.
ik adviseer andere klanten goed op te passen bij het plaatsen van een bestelling en pas te betalen als alles compleet binnen is. Gebruik een creditcard want dan sta je sterker.
En het ergste is na een halfjaar contact te hebben met de klantenservice van JDSports/Footpatrol weigeren ze mij te helpen en word ik simpelweg afgewimpeld met een handtekening die ik heb gezet na het aannemen van een pakket waarvan ik de inhoud nog niet heb bekeken. (Dat is in Nederland gebruikelijk)
Niet erg professioneel van dit bedrijf.
Ach, voor 75 euro is Footpatrol/Jd Sports mijn vertrouwen kwijt en heeft dit bedrijf zich voor mij verlaagd naar het niveau van een goed georganiseerde internet oplichter
Ik zal hier in elk geval nooit meer iets bestellen. Er zijn zat andere sportartikelen webshops in Nederland die hun klanten niet op deze manier behandelen.
ik voel mij zwaar benadeeld en opgelicht

Antwoord van Footpatrol
Zoals al in meerdere reviews geschreven: verkeerde maat gestuurd. Ook zonder retourbon in de doos. Daarnaast maken ze gebruik van UPS - wat t op veel plekken lastiger maakt om te retourneren, want hier zijn nauwelijks servicepoints van.