Footpatrol Reviews

9.954

3,6

Verschrikkelijke ervaring met deze winkel. Ik bestel een product, ik ontvang geen conformation mail. Ik kan geen contact maken met de klantenservice. Gewoon ronduit verschrikkelijk. Ik ben nu bestole... Toon meer

Ik was na het lezen van alle slechte recensies zenuwachtig over mijn bestelling. Dit was Echter echt onnodig! Alles is goed verlopen, de bestelling netjes op tijd, duidelijke communicatie over het... Toon meer

Door alle negatieve reviews toch een poging gewaagd om te bestellen. Misschien 1 van de weinige om geluk te hebben. Limited edition adidas besteld, en 4 dagen later binnen. Juiste maat en een blije do... Toon meer

Alles was goed verlopen ondanks alle negatieve reviews hier. Is alweer en tijdje geleden de bestelling. Dus een wat latere review, maar beter laat dan nooit. Heel erg bedankt.

1. Streetwearwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Schoenenwinkel

From highly coveted releases and rare deadstock pairs to performance gear and unique pieces, we stock the best from top brands like adidas, Nike, ASICS, New Balance, HOKA, Salomon & more. Alongside these, we offer exclusive in-house Footpatrol collaborations with brands, creatives, and friends of the store. Shop every product and stay connected to the sneaker world directly from the palm of your hand.

Gemiddeld

10K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(9.954)

940 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waarschuwing: NIET kopen!!!

Ik waarschuw jullie alvast, echt geen poging doen om hier schoenen te bestellen. Ik had alle negatieve reviews genegeerd en krijg een schoen binnen die 1.) niet mijn maat is, 2.) de schoen ook zelfs beschadigd was en 3.) waarvan de schoenendoos ook nog eens helemaal beschadigd was. Echt niet doen guys. - En ik heb mijn goede schoenmaat uiteindelijk niet gekregen omdat die uitverkocht was.., hoe? Geen idee. Gewoon een slecht bedrijf die je laat lopen om de verkeerde schoenen terug te sturen.

2 februari 2023

Hi Jessy,

Thank you for leaving this review for us.

I'm sorry to hear you are not happy.

So we can help you further, please email us at;

customer.experiance@jdsports.nl

Please also include your order number, full name, and billing address and we can look into this for you.

Thanks,
Wayne
JD Sports Online Review Team.

Verkeerde Maat schoenen tot 3 keer toe!

Ik heb 3 keer nike air max 1 besteld. Ik had maat 40 besteld en de eerste keer kreeg ik maat 39 opgestuurd. Natuurlijk niet wat ik wou. Ik had de schoen terug gestuurd en opnieuw besteld en toen kreeg ik nogmaals maat 39 terwijl op de site maat 39 niet eens tekoop was. En dit tot 3 keer toe. Ik heb 3 keer de schoen opnieuw terug moeten sturen omdat ik 3 keer maat 39 kreeg inplaats van maat 40. Na drie keer proberen heb ik ze maar ergens anders gekocht. Daar kreeg ik wel in een keer de goede maat.

19 januari 2023

Hello Sven,

Thanks for the review.

If you require any further information, please contact info@footpatrol.nl

Regards,
Heena,
FOOTPATROL Online Reviews Team

Top!!

Donderdagavond besteld en maandagochtend al in huis! Hele mooie schoen erg blij mee snelle service werd hele tijd via mails op de hoogte gehouden! Ik vind het echt top!

22 januari 2023

Hello,

Thanks for giving us the maximum score.

Although we're always trying to better the service that we offer, it's great to see that you gave us top marks.

Thanks again for the review,
Footpatrol Customer Care Team

Alles was goed verlopen ondanks alle…

11 augustus 2022

Thanks for taking the time to leave us a 5 star review. We appreciate it.

If we can help you with anything in the future, please don't hesitate to get in touch via our website's "Contact Us" page.

Goede leverancier

Dit was Echter echt onnodig!
Alles is goed verlopen, de bestelling netjes op tijd, duidelijke communicatie over het verloop van de bestelling, fijne updates en goede track en tracé van DPD.
Nette keurige schoenen ontvangen die ECHT zijn en niets beschadigd want ze waren super verpakt ! Top !!
Just a Happy customer 😃

16 januari 2023

Antwoord van Footpatrol

Thanks for giving us 5 stars.

We're happy that you're happy and we appreciate you taking the time to leave us a review.

Best wishes,
Footpatrol Customer Care Team

Super slechte service en verkeerde maat

Schoenen zijn bezorgd in een verkeerde maat. Meerdere malen contact gezocht met footpatrol via de mail maar krijg geen reactie. Bij het aanmaken van retourlabel staat dat alleen aankoopbedrag van sneakers teruggestort wordt en niet de verzendkosten. Schandalig dat ok verzendkosten moet betalen voor foutief opgestuurd schoenen

28 december 2022

Hoi Anneke,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze beoordeling achter te laten.

Het spijt me te horen dat je schoenen met een verkeerde maat hebt ontvangen. Ik kan begrijpen hoe vervelend je dit vindt.

Om u hierover verder te helpen kunt u een e-mail sturen naar OnlineReviews@footpatrol.co.uk. Vermeld in het onderwerp van de e-mail uw reviewreferentie TP25009 en uw ordernummer, volledige naam en factuuradres inclusief postcode, zodat we dit zo snel mogelijk voor u kunnen onderzoeken.

Raghu
Footpatrol Online Review Team

Een tevreden klant!

Ondanks alle negatieve reviews hier ben ik wèl tevreden over de service. De bestelde schoenen waren binnen een week in huis, in de goede maat. Ik maakte me, na het lezen van de reviews hier, een beetje zorgen. Via Messenger werd ik snel en netjes te woord gestaan. Wel in het Engels, maar dat is geen probleem voor me.
Super blij met de service!

4 januari 2023

Hello,

Thanks for giving us the maximum score.

Thanks again for the review,
Footpatrol Customer Care Team

Prima geleverd in compacte en correcte…

Prima geleverd in compacte en correcte verpakking. Levering was ook oké en het belangrijkste de sneakers waren perfect.

13 december 2022

Antwoord van Footpatrol

Thank you for leaving us a 5 star review.

It's great to read that we got it on point for you.

Best wishes,
Footpatrol Customer Care Team

Ik heb een paar Air Jordan 4 Retro…

Ik heb een paar Air Jordan 4 Retro Military Black 5maanden geleden gekocht voor me zoontje kom ik net pas achter dat ze fake zijn dus ik heb nu me zoon zonder dat ik het door heb met fake jordans heb laten lopen dit is heel erg want ik heb ze ook bij footpatrol besteld online ik zou me geld terug willen ik heb ook nog de bon /factuur dus bewijs genoeg niets kopen want waarschijnlijk hebben ze veel namaak sneakers/jordans

27 november 2022

Hello Madmove Ghost,

Thank you for taking the time to contact us with your review.

If you wish for us to look into the issues that you have raised we would be more than happy to do so.

You can email us at info@footpatrol.nl

Please include your order number, full name, and billing address with a brief description of any issues raised.

Regards,
Debbie,
Footpatrol Online Reviews Team.

Ondanks de slechtere reviews, toch Jordans besteld. Binnen 5 dagen binnen. Het enige minpunt is dat ze verzenden met DPD en deze niet altijd hun track en trace op orde hebben. Via een andere track and trace site ben ik er achter gekomen dat ze bij een pakketpunt lagen.

9 november 2022

Vorige week Air Jordan's besteld

Vorige week Air Jordan's besteld. Bij Foot Patrol. Nadat ik de bestelling had geplaatst, heb ik de reviews gezien en dacht ik nog "hopelijk gaat dit goed komen" Vandaag is de bestelling geleverd in de juiste kleur en juiste maat. Heb gekozen om te betalen via klarna, dan zit je sowieso goed. Ondanks dat het track & trace nummer niet werkte, wel netjes een mail gekregen dat de bestelling verzonden was. Al met al heel tevreden over de bestelling.

7 november 2022

Footpatrol Customer Care Team

Mixed feelings met een goed einde

Ik zal beginnen met het feit dat de recensies weinig goede hoop gaven voor mijn bestelling. Vandaar dat ik de Jordan 5’s heb besteld met als betaling via Klarna. Dan zou ik mezelf indekken in het geval van een verkeerde kleur/maat/soort levering. Top dat die optie er trouwens is.

De schoenen werden dezelfde dag nog verzonden, maar de link in je mail werkt niet. Je krijgt een trackingnummer van ze, maar zonder website waar deze te tracken valt. Met wat creatief gegoogle kom je op een website die de algemene bezorgdiensten(Dpd. Ups, Dhl, Gls etc) allemaal checked, waardoor je erachter komt dat footpatrol infeitte JD SPORTS is en dat je schoenen uit de UK komen.

Dit proces is niet fijn, gewoon even een directe link geven ipv al dit gedoe te moeten doen.

Uiteindelijk waren de schoenen er binnen een paar dagen, juiste maat en kleur. Top, alleen was de doos dichtgemaakt met regulier plakband, waardoor de doos beschadigd is geraakt.

27 oktober 2022

Beste Michael,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw recente ervaring op onze website.

Als u hulp nodig heeft, helpen we u graag verder. Stuur een e-mail met uw bestelgegevens naar onlinehulp@jdsports.nl - bestelnummer, klantnaam, e-mailadres, factuuradres, postcode.

Groeten,

Rehan,
FOOTPATROL klantenservice

MALAFIDE BEDRIJF Verkeerde schoenen in verkeerde kleur…

Verkeerde schoenen in verkeerde kleur in verkeerde maat geleverd. Retour gestuurd, maar geld niet terug. Telefonisch niet bereikbaar. Grove schande. Malafide bedrijf.

25 september 2022

Beste Bert,

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen.

Groeten,

Rehan
JD Sports klantenservice

Wat een teleurstelling

Wat een teleurstelling.

Ze laten schoenen bezorgen in een andere kleur en met een onjuiste maat. Bizar slecht.

28 september 2022

Hi Bert

Thank you for leaving this review for us.

I'm sorry to hear you are not happy.

So we can help you further, please email us at; info@footpatrol.nl

Please also include your order number, full name and billing address and we can look into this for you.

Wayne,
Foot Patrol Online Review Team

Bestelling sportschoenen…

Bestelling van sportschoenen geplaatst en netjes binnen 5 dagen bezorgd. Heel tevreden!

16 september 2022

Zeer tevreden!

Op 28 augustus heb ik een bestelling geplaatst van een Nike x Union LA Cortez. Ik twijfelde een beetje om de bestelling te plaatsen omdat ik best wat negatieve reviews zag. Die twijfel is helemaal nergens voor nodig geweest! Op 31 augustus had ik de schoen namelijk al in perfecte staat binnen en ik werd steeds netjes op de hoogte gehouden van de status. Echt een super service en voor herhaling vatbaar!

31 augustus 2022

Hi,

Thank you so much for the positive review.

We're really pleased to see that you gave us 5 stars and hope you choose to shop with us again in the near future.

All the best

TOP !!!

TOP !!!! Naar alle reviews te hebben gelezen na mijn bestelling was ik best wel ongerust of mijn schoenen zouden aankomen. Nou dit is PERFECT gegaan✅ maandag avond besteld en donderdag middag geleverd 👍👍👍 Shapoo

8 september 2022

Hi,

Thank you so much for the positive review.

All the best
Footpatrol Customer Care Team

De reviuews die er waren had ik niet…

De reviuews die er waren had ik niet veel vertrouwen mr toch gedaan en zoals het restant binnen 8 tot 5 werkdagen de 5 de al binnen echt een positieve website

26 augustus 2022

Verdient geen positieve beoordeling

Verdient geen positieve beoordeling.

De schoenen zijn geleverd in de verkeerde maat.
Vervolgens moet je betalen voor retourneren (staat ook op site), maar krijg je alleen de kosten van je schoenen terug en niet de verzendkosten van de verkeerde levering.
Je wordt zo dus dubbel belazerd voor een fout die zij gemaakt hebben door onjuist te leveren. Schandalig.

28 juni 2022

Beste Marloes,

Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen.

Als u hulp nodig heeft, helpen we u graag verder. Kunt u alstublieft een e-mail sturen met uw bestelgegevens naar info@footpatrol.nl - bestelnummer, klantnaam, e-mailadres, factuuradres, postcode.

Met vriendelijke groeten,
Araiz