Fredrik & Louisa Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte pakke. Fra posten kommer det at pakken er levert. Jeg var på jobb, og da jeg kom hjem 2 timer senere, var ikke pakken der. Ringer posten som har utlevering for denne bedriften, og får beskjed... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I det siste tider har jeg kjøpt Lancome produkt ansikt krem et par ganger på nett både for meg og min mor. Jeg føler meg trygg hver gang jeg trykker på Knap Kjøpe og gå til Kassa på hjemmesiden til Fr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte noen produkter til neglene på nett og oppdaget at det ene produktet ikke lå i pakken, kontaktet då kundeservice og fikk svar ganske fort, dei beklaget så mye og skal sende det manglende p... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kommer inn i butikken på byporten og titter rundt. Ser meg selv i speilet og bestemmer for å fikse på sminken min når to ansatte stirrer frekt og hvisker til hverandre. Hu ene kom bort og var så uhøfl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Parfymeri med stort utvalg av parfyme, makeup og hudpleie fra kjente og eksklusive merkevarer. Over 50 butikker i Norge + Nettbutikk. Velkommen til Fredrik & Louisa

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

24 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Godt utvalg av produkter

Godt utvalg av produkter. Gode kampanjer så du kan gjøre bra kjøp.

22 april 2023

Hei,

Så hyggelig å høre ☺️ Vi setter stor pris på at du har tatt deg tiden til å gi oss en tilbakemelding ☺️ Vi ønsker deg velkommen tilbake til oss!

Veldig fornøyd

15 mei 2023

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig bra service og rask levering

24 mei 2023

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fin og oversiktlig side med innbydende…

Fin og oversiktlig side med innbydende design. Finner produktet jeg ønsker lett og det er alltid effektiv bestilling fra start til slutt. Og det beste, varene blir sendt med en gang og du har de innen få dager.

24 april 2023

Hei Silje,

Rask levering

Rask levering, gode priser og hyggelig service:)

9 mei 2023

Hei Helene,

Så godt å høre ☺️Vi setter stor pris på at du tok den tiden til å gi oss en tilbakemelding og ønsker deg velkommen tilbake til oss!

I have great experience

I like the products and the delivery service. This store have good products and delivery has been smooth and quick for me.

29 maart 2023

Hi,

Thank you for nice feedback! We are happy to hear that you are satisfied with the products and delivery.
We wish you a great day!

Kind Regards Fredrik & Louisa

Arbeiderne og atmosfæren

Arbeiderne og atmosfæren i butikken er god. Gir meg følelsen av at jeg alltid er velkommen og kan få hjelp med hva enn jeg trenger hjelp med. Synes at butikken kan bli overbelastet med parfyme lukt

Hei Tony,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er kjempe fint spesiell for sensitiv hud.den hjelper å holde huden ungdomelig i god form etter hudepleie behandling som varer 2 timer. Anbefaler jenter!!!spesielt som sett serum og krem!

Den er det uproblematisk for sensitiv hud anbefales for jenter hver dag som sett serum og krem

Hei Anna,

Rask levering

Rask levering, produkter som stilte til forventningene. Glad for utvalget deres også!

Hei Mona,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flott hjelp å få på butikken

Fant ikke produktet i butikken. Bestilt den på nettsiden og kom veldig fort! Fantastisk bra hjelp på butikken :)

24 april 2023

Hei Samia,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Utmerket

Stort utvalg av alt innen beauty,god service i butikk og og fin nettside. Bildene av feks leppestift er sanne og man kan enkelt finne det produktet som passer.

Hei Hanne,

Så godt å høre ☺️ Vi setter stor pris på at du har tatt deg tiden til å gi oss en tilbakemelding ☺️ Vi ønsker deg velkommen tilbake til oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God utvalg for ulike produkter

God utvalg for ulike produkter, spesielt i parfymeavd. Fin og ryddig butikk, lett å finne fram, både i butikken og nettbutikken. Ikke minst god service.

12 mei 2023

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt er slik det skal være!

Alt er slik det skal være ved kjøp av luksusmerker! Kjapt og enkelt. Gode tilbud, og flotte gaver som alltid gir en ekstra god følelse når pakken kommer. Takk F&L 🤍

20 april 2023

Hei Anna,

Så utrolig hyggelig å høre ☺️ Vi setter stor pris på at du har tatt deg tiden til å gi oss en tilbakemelding ☺️ Vi ønsker deg velkommen tilbake til oss!

flott kundeservice

flott kundeservice, anbefaled

16 mei 2023

Hei Pernille,

Super 💯💯❤️

Rask levering, gode tilbud og ✨KVALITET✨ Elsker denne butikken!!

Hei Synnøve,

Kjempe fornøyd

Kun kjøpt gaver til kjæresten, men alt hun har fått har hun vært strålende fornøyd med. Kjempe fint tøy og godt materiale. Pakkene har kommet raskt til tide og hatt en kjempe fin innpakning.
Kan ikke gi noe annet enn 10/10

20 april 2023

Hei,

Tusen takk for din tilbakemelding! Så godt å høre at du er fornøyd med pakken dere har mottatt.
Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og kvalitet i alle deler…

Rask levering og kvalitet i alle deler både på produktene, nettsiden og leveranse

28 april 2023

Hei Christian,

2 mei 2023

Hei Siw,

Favoritt!

Veldig fornøyd med Fredrik og louisa, godt utvalg og kort leveringstid!

19 april 2023

Hei Anna Erica,