Zeer ontevreden over onze autohuurbij dit bedrijf. Had ik maar eerder alle slechte revieuws gelezen voordat ik hier een auto huurde via carjet overigens. Huur en verzekering vooraf afgesloten en al... Toon meer
Vuile oplichters. Wat zand en broodkruimels kwalificeren als noodzakelijke schoonmaakbeurt a 150,- en een schaafplekje aan de onderkant bumper die er allang zat doorbelasten a 220,- Zelf zat de aut... Toon meer
Bizarre ervaring, boek hier niet!!! Complete scam. Zogenaamd had ik moeten weten dat mijn CC limiet minstens €7000 moest zijn of ik moest verplicht verzekering afnemen of een duurdere auto boeken, dan... Toon meer
We hadden een 3 deurs gereserveerd, ter plekke was deze niet beschikbaar. We kregen zonder bijbetaling een 3 maand oude 5 deurs!! Wel jammer dat er nog een dure verzekering overheen kwam, maar d... Toon meer
🚘 Hire a car with Goldcar. With over 35 years’ experience and specialising in meeting the needs of the tourism sector, we have established ourselves as one of Europe’s leading car hire brands, offering the best value for money. 👉 With an extensive network of over 30 offices at the main tourist airports in Spain and Portugal, our aim is to digitise the customer experience through the Key'n Go service, which avoids queues at the counter when collecting the car, allowing customers to collect their vehicle keys from a kiosk in just 2 minutes. 📲 Visit our website at www.goldcar.es/pt-pt/ or contact customer services at www.goldcar.es/pt-pt/apoio-ao-cliente/
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Auto gehuurd via booking
Auto gehuurd via booking, door een vertraging door onweer kwamen wij er later aan om op te halen.
Bleek dat het geannuleerd was terwijl we al betaald hadden.
Opnieuw moeten betalen bijna het dubbele wat een …. bedrijf en dan druk ik me netjes uit
Pas op hoedenplankbedrog!
Bij inleveren van de auto kregen we een rekening van 100,- omdat de hoedenplank niet in de auto aanwezig was. Die zat er ook niet in toen we de auto meekregen. Nooit gedacht dat je dat ook moest controleren. Uit andere reviews bleek dat dit vaker is gebeurd bij Goldcar in Faro. Schandalig: het is gewoon diefstal.Geen goldcar meer voor ons.
Boek niet bij goldcar Faro!!
Goldcar is onbetrouwbaar
In de avond de auto opgehaald en mij verteld in de ochtend even de auto na te kijken en video te maken. De tank moest vol worden afgeleverd. Video gemaakt en vlak voordat we de auto gingen inleveren getankt. Bij het inleveren schade aan zijspiegel rechts geconstateerd. Dit was op mijn video al te zien. Argument Gold Car: je hebt de avond ervoor getekend en het zat er dus niet. 40 km gereden van vakantie adres naar vliegveld. 14 euro diesel bijbetalen en 50 euro boete.
Spiegel 64 euro betalen. Nooit bij Gold Car boeken. Overigens via Holiday Auto geboekt
Zeer slechte service
Als je boekt via een auto verhuurder online :
Slecht bedrijf ze smeren je een verzekering aan waar je niet om gevraagd, al duizenden klachten op facebook, als je de verzekering niet neemt dan geen auto
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Geboekt via tussenpersoon met allrisk verzekeringen. Proberen ze je bij afhaal nogmaals een allrisk aan te smeren. Andere auto meekrijgen dan geboekt met zoveel schade dat de kruisjes op het formulier niet in te vullen zijn. Bij inleveren weigeren ze te controleren. Na paar uur al mail dat er schade was veroorzaakt door ons. Gelukkig duidelijk op film dat het er al was. Klantenservice kantoor op Madrid airport zijn onbereidwillend en zeer arrogant. Ze zeggen enkel je moet mailen en dat kan 2 weken duren. Creditcard nog steeds 1500 borg vast. Ze vragen ook nog eens 138 euro borg voor de diesel als deze niet afgetankt is. Bizar hoog. Kortom een misdadig bedrijf waar je NOOIT moet huren, het zijn boeven en ze zijn zeer klantonvriendelijk. (en ook beschadigde en hele vieze auto's)
Oplichting
Oplichting. Wij moeten opdraaien voor de schade die reeds aan de auto was. Gevraagd om de foto te tonen van de schade die zij aangeduid hebben, ze willen het niet doen. Dit is oplichting!
Super snel geholpen en kreeg zowaar ook…
Super snel geholpen en kreeg zowaar ook echt de ford focus die ik gereserveerd had en het inleveren ging ook snel .
Borg werd netjes terug vrijgegeven.
15 min na het inleveren stond ik weer op de luchthaven.
Het ging redelijk goed … tot we de auto hadden…
Het ging redelijk… tot we de auto hadden ingeleverd.
Pickup op de luchthaven van Lissabon ging goed. Key ‘n go was een grap. Uiteindelijk waren er twee medewerkers nodig om de sleutel inde automaat te stoppen, zodat ik hem er uit kon halen. Niet vervelend. Wel grappig.
Auto was ok. Veel schades aan de buitenkant, maar dat was omdat eigen risico was afgekocht, dus dan krijg je blijkbaar een auto met de nodige deuken.
Benzinemeter stond 5/6 bij ophalen. Er werd gezegd dat dit bekend was bij de auto. Meter was kapots hoefde me geen zorgen te maken over extra kosten.
Meter bleek inderdaad defect, waardoor deze ook na tanken niet vol aangaf
Na inleveren kreeg ik extra charges voor brandstof en voor extra schoonmaak. Beiden onterecht.
Na twee weken mailen en bellen met verschilden mensen waarin is toegezegd dat kosten niet in rekening gebracht zouden worden is dit TOCH gedaan. Weer mailen, bezwaar maken en uitleggen met foto’s en e-mails.
Uiteindelijk weigeren ze om de volledige brandstoftoeslag te retourneren. Hangt nu nog op 11 euro. Ik laat het erbij zitten, maar maar NOOIT meer gebruik van dit bedrijf.
Mijn tips:
- maak foto’s of filmpjes van de auto bij ophalen en wegbrengen.
- bevestig alle afspraken schriftelijk en vraag dat ook van hun.
- neem telefoongesprekken op, omdat mondelinge toezeggingen niet worden nagekomen.
Helaas opgelicht door baliemedewerker…
Helaas opgelicht door baliemedewerker Faro. Booking.com heeft als tussenpersoon excuses aangebonden en refund betaald.
Prima prijs kwaliteit verhouding
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Nu al een aantal bij Goldcar geboekt met steeds een scherpe prijs en een fijne ervaring.
wanneer de automaat werkt bij Key en Go…
wanneer de automaat werkt bij Key en Go is het erg snel. helaas is die veel defect
Absolute oplichters
Eenmaal aangekomen in Faro werden we gedwongen door een medewerker om een verzekeringspakket af te nemen te waarde van 125 euro extra (terwijl de huur eigenlijk 60 euro zou zijn). Dit pakket hadden we absoluut niet nodig, daar we al een all risk verzekering geboekt hadden bij het bemiddelings bedrijf.
We werden hiertoe gedwongen omdat op onze creditcard de voorletter anders was dan dat op de boeking stond. Alle andere gegevens waren gelijk. Hierdoor werd het huren van de auto 3 keer zo duur, waarbij ze ook na contact met het bemiddelingsbedrijf niets voor ons wilde betekenen. Daar het bijna sluitingstijd was en we verder geen opties hadden waren we gedwongen om hier in mee te gaan. Ik kan ze enkel oplichters noemen.
Pick en Go is super
Pick en Go is super. Geen rij gelijk je sleutel en je vakantie kan beginnen. All in verzekerd.
Service and price
Was online makkelijk te boeken
Was online makkelijk te boeken, bij aankomst even zoeken naar de balie, daarna auto ophalen, inleveren ging ook super snel, alles staat prima aangegeven.
auto online via Key'n Go geboekt .Ford…
auto online via Key'n Go geboekt .Ford fiesta of gelijkwaardig (was een fiat 500 hybrid)all in verzekering genomen. Vlot en gemakkelijk ,raad ik aan.
doe ik volgend jaar opieuw.Ik ben zeker tevreden
OPLICHTERS
Bij het ophalen van de auto werd gezegd dat ik een borg diende te betalen. Bij het inleveren van de auto de borg niet teruggekregen, terwijl er geen schade is gereden en de auto met een volle tank is teruggegeven.
Bij het indienen van een klacht, kreeg ik als reactie dat ik zogenaamd allerlei extra services had gekocht, wat uiteraard niet het geval was.
Conclusie; Goldcar heeft je opgelicht door je extra services te laten betalen onder de noemer van "borg".
Goldcar Faro 12-26/6/2023
Ik huurde bij Goldcar Faro onder de formule ‘Key’n Go’-Pack en opteerde voor een Ford Fiesta of gelijkwaardig, in realiteit kon ik kiezen tussen een Hyundai of een Citroēn evenwaardig van grote of een Ford Fiesta. Ik koos voor de Hyundai en was zeer tevreden over mijn keuze, ophalen ging vlot (weinig volk, enkel nog nr de balie voor het afsluiten van een grensoverschrijdende verzekering (crossborder)) en het terug afleveren met volle tank ging nog vlotter. Huurprijs van ‘Key’n Go pack’ viel in vergelijking met concurrerende verhuurbedrijven zeer goed mee. Ben tevreden. Mijn score: 9/10.