Horren bestel veel geld betaalt. Na bellen wel gekomen maar echt geen kwaliteit voor die prijs. Probeer ze te bellen erin zetten is waardeloos blijven er niet in zitten er missen nog onderdelen gee... Toon meer

1. Raambekledingwinkel

www.gordijnendump.nl www.plisseedump.de

2,5

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

GORDIJNENDUMP failliet; Vordering bij curator indienen

Ik heb al eerder mijn relaas hier gedeeld dus ga dat niet weer herhalen. WEL EEN MEDEDELING VOOR ONLANGS GEDUPEERDE KLANTEN: GORDIJNENDUMP, onderdeel van Ecomega Trading B.V. Is per 11-06-2025 failliet verklaard!
Zorg dus dat je jouw vordering, van de betaalde en niet geleverde producten, bij de curator in dient! Alles is te vinden via de website van faillissementsdossier.
Onder het mom van niet-geschoten-is-altijd-mis !
Succes!

15 juli 2025

Ik ben nu twee jaar bezig met een…

Ik ben nu twee jaar bezig met een bedrijf voor me hordeuren.
Bij de eerste levering bleek het hor stuk te zijn, ik ben maanden bezig geweest om contact te krijgen, zodat ze het konden ophalen en nieuwe sturen. Dit werd van weken naar maanden en bijna een jaar. Ik heb uiteindelijk mijn rechtsbijstand erbij gehaald. Die hebben het verder opgepakt, maar naar meerdere mails geven ze geen reactie, wat uiteindelijk leidt tot een dagvaarding en rechtszaak.. In de tussentijd hadden ze zonder enige aanleiding opeens een nieuwe hordeuren gestuurd. Niet eens netjes ingepakt, alleen een folie eromheen, waardoor ik dit niet had aangenomen. Maar op het moment dat we nog in afwachting waren van verdere bericht kreeg ik bericht dat ze 10 juni jongstleden faillissement hebben aangevraagd. wat dus betekent voor ons, dat we onze geld niet meer terug krijgen en nog steeds geen hordeuren hebben.

30 juni 2024

Een dubbele plissé hordeur besteld in…

Een dubbele plissé hordeur besteld in mei 2025 en netjes het hele bedrag direct betaald. Tja ik dacht begrijp het wel, want het is maatwerk. Netjes bevestiging van bestelling en betaling gehad. En daar blijft het dan ook bij !! Niets meer gehoord. Al tweemaal gemaild met de vraag voor update. Krijg gewoonweg geen antwoord. Site ligt eruit, telefoonnummer gebeld, verbinding wordt verbroken.
Ja wat moet je verder dan nu nog zeggen na bovenstaande ……

19 mei 2025

Waardeloze horren

Horren bestel veel geld betaalt.
Na bellen wel gekomen maar echt geen kwaliteit voor die prijs.
Probeer ze te bellen erin zetten is waardeloos blijven er niet in zitten er missen nog onderdelen geen gebruiksaanwijzing erbij mensen moeten het maar bekijken.
Wacht nog even en dan als ik ze niet te pakken krijg ga ik me rechtsbijstand in schakelen want dit kan niet

14 juni 2025

2 duorolgordijnen besteld begin mei.

2 duorolgordijnen besteld begin mei.
Al 2 keer gemaild. Nog geen reactie gehad. Kijk ik vandaag naar mijn bestelling. Kan ik niet meer inzien. Site ligt eruit.
Kan niemand bereiken. En wel al betaald..
dit is geen communicatie. En we zijn dus zo te zien ons geld kwijt..

11 juni 2025

Ja daar zijn we weer dacht dat het goed…

Ja daar zijn we weer dacht dat het goed opgelost was, helaas zouden vorige week dinsdag komen ja je raad het al niet komen opdagen zonder bericht. Ja bericht nadat ik weer wat stuurde. Vandaag zouden ze om 10 uur bij mij zijn ik bericht gestuurd ja komen maar wel wat later inmiddels is het 14:30 en ze zijn er nog steeds niet.
Dus mensen denk na en bestel hier niet want ze veranderen niet!!!!

27 mei 2025

Boos en teleurgesteld

Boos, teleurgesteld en ongeloof: in begin 2024 5 hordeuren besteld bij dit bedrijf. In vol vertrouwen het gehele bedrag betaald en toen is het wachten begonnen. Veel contact gezocht maar zelden gekregen. Na een gesteld ultimatum in juni 2024 kwam er beweging in de zaak: na x keren bellen werd een externe monteur ingeschakeld. De plaatsing is positief verlopen, maar er ontbraken onderdelen. In maart 2025 (!!!!!) zijn er onderdelen binnengekomen, maar die passen niet. Waardeloze tent met geen gevoel of liever gezegd gemis aan communicatie en helemaal geen service ingesteld bedrijf. Jammer. Een ervaring rijker, maar een illusie armer. Volgende keer naar een gerenormeerd bedrijf. Goedkoop is duurkoop

13 mei 2025

Niet bereikbaar na incomplete levering!

Voor advies bij bestellen kreeg ik alle hulp maar eenmaal betaald en (incompleet) geleverd krijg ik geen enkel contact meer!!!
Geen idee hoe ik de hor moet bevestigen: geen handleiding en geen bevestigingsmateriaal!
Mailen, appen, geen enkele reactie!
Wat een waardeloos bedrijf is dit!! 🤬

21 maart 2025

Wij zijn er erg blij mee!

Op 6 maart hebben wij de hor besteld via Gordijnendump. Tussendoor heb ik 3 keer gevraagd om een status update en heb ik alle keren binnen 24 uur reactie terug gekregen, 2 keer zelfs binnen 3 uur. Ook kreeg ik keurig een mailtje met daarin een instructie filmpje (deze was Pools ofzo maar goed de plaatjes waren duidelijk) Ook heb ik het track and trace ontvangen en kon ik mijn bestelling blijven volgen toen deze was meegegeven. Op 1 april heb ik de hor goed ontvangen en was deze netjes verpakt.

6 maart 2025

Wat een ballen bedrijf

Nooit maar dan ook nooit iets bestellen bij dit bedrijf.
Vorig jaar april een plissé hordeur besteld bij dit treurige bedrijf.
Na 8 weken en heel veel telefoontjes en mails eindelijk de hor ontvangen.
Echter helemaal de verkeerde maat.
Weer heel lang appen mailen en heel veel beloftes van dit bedrijf de hor na bijna een jaar ontvangen.
Heb deze vandaag 6 april gemonteerd (zonder een handleiding), maar wat een trieste aanblik heeft deze hor.
Ook is het heel slap materiaal en moet je de hor heel erg begeleiden.
Dus al met al zou ik adviseren om niet met dit bedrijf in zee te gaan

6 april 2025

Niets kopen!! Waardeloos bedrijf!

Niets kopen!!! Waardeloos bedrijf!! Wij zijn al 10 maanden bezig met een dubbele plissé hordeur. Maten kloppen niet goedkoop materiaal wat niet deugd. Ze beloven van alles maar komen hun afspraken niet na en uiteindelijk reageren ze nergens meer op.

5 april 2025

Niet bestellen

Niet bestellen! Half januari iets besteld en nu nog niet ontvangen. Ze beloven telkens ‘volgende week’.. ook hadden ze blijkbaar een verkeerde maat besteld waardoor ik nog langer moet wachten!

31 maart 2025

NIETS BESTELLEN BIJ GORDIJNEN DUMP

NIETS BESTELLEN BIJ GORDIJNEN DUMP

Na vele beloftes leveren ze een heel andere plisse hordeur zoals besteld. Ze beloven alles maar komen geen enkele afspraak na, we zijn 9 maanden verder en niets.......

GA NIET IN ZEE MET DEZE FIRMA

Oplichters

Bestel hier nooit niets want je bent je geld kwijt.
Een plisse hordeur besteld van 410 euro en ze beloven alles en leveren niets. Beloftes en komen NIETS na.

Datum van ervaring: 16 december 2024
Bewerk

Geüpdatet op 9 feb 2025

Beste Chris,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw ervaring. We willen dit graag voor u oplossen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar gordijnendump.nl en daarbij uw ordernummer te vermelden? Zo kunnen we uw situatie direct onderzoeken en u verder helpen.

We horen graag van u en staan klaar om u te ondersteunen.

Team Gordijnendump

UPDATE 08-02-25

Wij willen u graag een update geven met betrekking tot uw eerdere beoordeling. Uit onze gegevens blijkt dat uw bestelling succesvol is afgeleverd op 17 januari 2025. Sindsdien hebben wij geen verdere problemen of meldingen van uw kant ontvangen. Wij hopen dat u inmiddels tevreden bent met uw bestelling en dat alles naar wens is verlopen. Mocht u alsnog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar via gordijnendump.nl.

12 maart 2025

Beste Chris,

We vinden het erg jammer om te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Echter, we willen graag benadrukken dat we gedurende het hele proces meerdere keren met u in contact zijn geweest en ons uiterste best hebben gedaan om u een passende oplossing te bieden.

Het product dat wij u hebben geleverd, is een upgrade van aanzienlijk hogere waarde dan uw oorspronkelijke bestelling en is ontworpen met een innovatief en duurzaam profiel. Wij hebben deze upgrade kosteloos aangeboden om u een beter product te kunnen leveren.

Daarnaast hebben wij uitgebreid met u gecommuniceerd over de installatie en het gebruik van de hordeur. Op basis van onze technische beoordeling en de door u gedeelde beelden is het duidelijk dat de deurklink bij elk type hor een obstakel zou vormen vanwege de constructie van uw deur. Desondanks hebben wij ons ingezet om samen tot een oplossing te komen.

Wij blijven openstaan voor verdere communicatie en willen dit graag op een redelijke manier afronden. Mocht u nog verdere vragen of suggesties hebben, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onze klantenservice.

Team Gordijnendump

Onbetrouwbare leverancier

Ik sluit me aan bij de andere negatieve reviews; niet bestelen bij deze partij.
Na maanden te wachten eindelijk mijn bestelde hor ontvangen. Blijkt een heel ander model te zijn dan ik besteld heb. Die blijkt niet meer leverbaar te zijn maar er is zonder overleg met bij een alternatief (maatwerk!) geleverd. Oeverloze mailwisselingen over de mail (telefonisch niet bereikbaar, reageren ook niet op terugbelverzoeken). Volgens mij grotendeels teruggemaild door een chatbot. Aan mijn verzoek tot terugbetaling is tot op heden nog geen gehoor gegeven.
Mijn negatieve recensie is gemakshalve verwijderd van de site van gordijnendump.

10 maart 2025

Bestel hier niets. Waardeloos bedrijf die niet levert wat je besteld en geen klantenservice biedt

Online een rolhor plisee besteld. Geleverd zonder rails en de maten klopten ook niet. Had 1 deel besteld maar kreeg er een geleverd die uit 2 delen bestond. Kan er helemaal niets mee. 395 euro naar de kl...n
Heen en weer gemaild maar daar wordt je ook niet wijzer van. Moedeloos... Maar mee gekapt .

Nadien nogmaals contact gehad met een zogenaamde reikende hand van de eigenaar. Maar deze bleek wederom niet zo toereikend. Hij betichte me van het misleidend karakter van mijn review. Hoe een plissee zonder rollende onder en bovenzijde moet funktioneren is me een raadsel. Het probleem lijkt me overduidelijk aangegeven namelijk dat hetgeen geleverd is niet gebruikt kan worden, niemand kan er iets mee...
Het zegt alles over de reactie van dit bedrijf

Nadien nogmaals contactgehad.op verzoek fotos gestuurd maar vanaf toen geheel geen reactie meer. Aan het geleverde fotomateriaal is duidelijk te zien dat de levering incompleet is en niet juist. Aangetekend schrijven niet geaccepteerd of opgehaald. En hetgeen hieronder staat klopt ook niets van!

Flutbedrijf. Geen enkele service of hand in eigen boezem stekende. Mijn 395 euro is pleite. Doe uw voordeel met deze review en koop er niets. Waarschijnlijk plaatst het bedrijf zelf ook zelf goede reviews. Zou me niet verbazen

14 september 2024

Beste Marco,

Bij mijn controle zie ik dat we voor het laatst ongeveer vijf maanden geleden via e-mail contact hebben gehad, maar daarna geen verdere reactie van u hebben ontvangen.

Daarnaast zie ik dat u een dubbele deurversie van het product heeft gekocht en dat deze zonder problemen is geleverd.

Volgens ons systeem heeft u in uw laatste communicatie om een update over uw bestelling gevraagd, en we hebben u hierover geïnformeerd. Echter, aangezien u geen specifiek probleem met het product heeft vermeld, begrijp ik op dit moment niet helemaal hoe ik u kan helpen.

We hebben opnieuw contact met u opgenomen via uw contactgegevens. Als u het probleem met uw product in meer detail kunt delen, help ik u graag verder.

Defecte en beschadigde spullen opsturen en niet willen repareren

Nadat de laatste hor een half jaar na de bestelling en tussenkomst van rechtsbijstand is geleverd bleek ook deze gewoon defect te zijn. De hoekstukken zijn gewoon afgebroken. Het pakketje was gewoon voor de deur gezet. Vervolgens lees je dan op Trustpilot dat alles naar behoren is opgelost. Hahahha dus echt niet. Weer een defecte hor geleverd waar je niets mee kunt. Dan nog maar even terug te komen op de vorige twee horren, deze zijn zwaar beschadigd maar volgens Gordijnendump zijn deze beschadigingen nauwelijks waar te nemen. Nou echt niet. Maar dan nog mag je van een nieuw product verwachten dat deze schade vrij zijn. Net als bij de aankoop van een nieuwe auto (ach ja een kras maar ik vind hem nauwelijks waarneembaar). Mensen echt let op ga niet met deze firma in zee wat horren betreft. Over de andere zaken kan ik niet oordelen. Hun klanttevredenheid is niet aanwezig. Hun trost op Trustpilot is hun alles. Lees de recenties erg goed voordat je met deze frima in zee gaat. Leveren beschadigde en defecte goederen en willen het niet oplossen. Zelfs de defecte hoekstukken willen ze niet repareren al doen ze op Trustpilot geloven van wel.
Antwoord klopt totaal niet en is compleet onwaar. Er ontbrak niets aan de laatst geleverde hor maar de aanwezige hoekstukken waren gewoon afgebroken en ja als jullie dan 1 hoekstukken opsturen I.p.v. 4 dan hou je nog steeds drie defecte hoekstukken over en kun je nog niks met de toch wel dure horren die beschadigd en kapot zijn. Jullie moeten je schamen om mensen voor te houden dat jullie een geweldig zijn.

22 januari 2025

Beste Edwin,

Allereerst onze oprechte excuses voor de situatie en bedankt voor uw feedback. Ons doel is altijd om onze klanten tevreden te stellen en de beste service te bieden.

Om uw probleem op te lossen, hebben we een nieuwe hordeur geleverd. Daarnaast hebben we u twee oplossingen aangeboden: we konden het product ophalen en zelf repareren, of, aangezien het een eenvoudige handeling betrof, konden we u de benodigde onderdelen sturen zodat u het zelf eenvoudig kon herstellen.

U heeft ervoor gekozen om de ontbrekende onderdelen toegestuurd te krijgen, en wij hebben uw verzoek direct uitgevoerd. We hebben dus alle mogelijkheden geboden om het probleem zo snel mogelijk op te lossen en hebben gehandeld volgens uw voorkeur.

Uw feedback is erg waardevol voor ons en we nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Wij staan altijd klaar om problemen op te lossen en u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We hopen u in de toekomst een nog betere ervaring te kunnen bieden!

Je krijgt niet wat je besteld!!!

Na contact gehad te hebben een dubbele hordeur besteld met een slim profiel ( 2.5 cm profiel ipv 3.5 cm) zo zou het profiel niet boven onze drempel uitkomen. De eerste hor werd al veel later geleverd dan de 15 a 10 werkdagen. Na levering bleek dat deze een verkeerde maatvoering had. Na contact gehad te hebben werd er een nieuwe hor besteld heb hier nog een bevestiging van gehad met een 2.5 cm profiel. De tweede hor werd geleverd met een 3.5 cm profiel geleverd. Weer contact gehad antwoord was dat het slim profiel niet meer verkocht werd en dat dit beter was. Nog een mail gestuurd dat we het product willen retouneren en ons geld terug willen omdat we dit niet besteld hebben. We willen geen 3.5 cm. Ze hadden ons moeten informeren bij het bestellen van de tweede hor dat er geen 2.5 cm profiel meer is dan hadden we deze kunnen anuleren Nou krijg je een mail terug dat ze niks voor ons kunnen doen. Op verde mails word niet meer gereageerd. Nou krijg je een product wat je niet besteld hebt en ook nog eens 30 euro extra voor hebt betaald voor het slim profiel. Schandalig!!!

9 februari 2025

ZOU HIER NOOIT MEER IETS BESTELEN!!!!

Het opmeten ging snel en het was echt een vriendelijke persoon ik dacht oke hier zit ik goed tot dat de elende begon de facturen kunnen ze ook snel sturen.
Maar het leveren en communicatie is zo slecht heb in december besteld en het is pas afgelopen dinsdag opgehangen en nog heb ik niet alles geleverd gekregen want mijn rolgordijn is niet mee gekomen.
De communicatie is zo slecht ze reageren wanneer zij willen ik zou hier NOOITTT iets bestellen!!!!

28 december 2024

Hallo,

We willen graag aangeven dat we het niet eens zijn met uw beoordeling over de levering en communicatie. Onze gemiddelde levertijd is 15-20 werkdagen en kan variëren afhankelijk van de drukte. Daarnaast heeft u gekozen voor een montageservice, waarvoor een afspraak ingepland moest worden. Dit heeft de levertijd enigszins verlengd.

Wat betreft de communicatie: u heeft regelmatig om updates gevraagd en wij hebben u hier telkens op geantwoord en geïnformeerd over de voortgang. Daarnaast is het niet-geleverde product inmiddels terugbetaald.

Daarnaast vraagt u steeds om een korting, terwijl we u een forse korting hebben aangeboden tijdens het aan aanschaffen van de producten. Het lijkt erop dat u trustpilot gebruikt om nog meer korting te krijgen.

Wij zien geen onopgeloste problemen in deze kwestie. Wij danken u voor uw begrip en wensen u een fijne dag toe.