Gordijnendump  Reviews

2,5

Ik heb al eerder mijn relaas hier gedeeld dus ga dat niet weer herhalen. WEL EEN MEDEDELING VOOR ONLANGS GEDUPEERDE KLANTEN: GORDIJNENDUMP, onderdeel van Ecomega Trading B.V. Is per 11-06-2025 fai... Toon meer

Horren bestel veel geld betaalt. Na bellen wel gekomen maar echt geen kwaliteit voor die prijs. Probeer ze te bellen erin zetten is waardeloos blijven er niet in zitten er missen nog onderdelen gee... Toon meer

Een dubbele plissé hordeur besteld in mei 2025 en netjes het hele bedrag direct betaald. Tja ik dacht begrijp het wel, want het is maatwerk. Netjes bevestiging van bestelling en betaling gehad. En da... Toon meer

Op 6 maart hebben wij de hor besteld via Gordijnendump. Tussendoor heb ik 3 keer gevraagd om een status update en heb ik alle keren binnen 24 uur reactie terug gekregen, 2 keer zelfs binnen 3 uur. Ook... Toon meer

1. Raambekledingwinkel

www.gordijnendump.nl www.plisseedump.de

Slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

één groot drama

1) product besteld begin september 2024.
2a) daar er niet geleverd werd bedrijf een ultimatum gesteld. niet 6 weken levertijd maar aangeboden 16 weken levertijd vanuit afnemer.
2b) constatering heel veel slechte reviews.
bedrijf plaatst (of laat plaatsen) aantoonbare nepreviews met afbeeldingen die van internet komen (haar en makup sites/Ali express > constatering met google lens)
elke slechte review levert 3 extreem goede op...
2c)gevraagd aan firma om bestelling te annuleren.
3) verzoek van bedrijf negatieve review om te zetten naar positief met 10% cash back.
4) product na heel veel pushen ontvangen. productiefout geconstateerd.
5a) product teruggestuurd. zou met 2 dagen retour zijn
5b) cashback vermelding van volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen.
5c) cashback bleek niet van toepassing. zijn transportkosten die wij niet hebben hoeven te betalen.
5d) product ruim 12 weken kwijt geweest. geen reactie vanuit firma waar het goed is of dat de cashback plaats vind.
5e) wat de firma communiceerd komt onvriendelijk over, doch product/geld kwijt dus we gaan maar mee in het verhaal.
6)januari 2025 contact opgenomen per app. aangegeven bezig te zijn met aangifte tegen de firma omtrent oplichting.
7) product zonder communicatie ineens ontvangen.
8) product voldoet niet aan het bestelde goed. totaal ander product dan eerste keer is ontvangen. hebben een goed besteld voor in het kozijn. deze is voor op het kozijn
9) geen telefoonverkeer mogelijk.
10) meerdere firma's onder dit moederbedrijf vertonen hetzelfde beeld met de zelfde (nep)recensies.
11) wij zijn blij dat we überhaupt een.product hebben mogen ontvangen. we gooien er zelf nog wat kosten tegen aan om het product te kunnen plaatsen.
12) gaan ten rade of we vervolg juridische stappen zetten daar we niet zitten te wachten.op nog eens 16 weken levertijd.

ONS ADVIES;
er wordt degelijk spul geleverd, maar
geef 100.- meer uit en ga naar de plaatselijke bouwmarkt.

25 januari 2025

Antwoord van Gordijnendump

Hallo, hartelijk dank voor uw waardevolle feedback. Vanwege een meetfout bij uw eerste bestelling hebben we direct contact met u opgenomen en een tweede product voor u laten maken. Helaas heeft het opnieuw produceren van het product geleid tot een iets langere wachttijd. Onze excuses voor het ongemak.

Daarnaast wil ik graag benadrukken dat het platform waarop u de beoordeling heeft geplaatst een uiterst professioneel platform is dat geen ruimte biedt voor valse beoordelingen. We danken u voor het delen van deze waardevolle feedback. We hebben vanaf het begin van het proces continu contact met u onderhouden en verschillende verzoeken gedaan om u te kunnen ondersteunen.

Omdat het product bij de eerste levering in de verkeerde maat werd geleverd, hebben we ervoor gezorgd dat het tweede product op onze kosten werd opgewaardeerd naar premium niveau, zodat we u beter van dienst konden zijn. Bovendien hebben we een product ter waarde van bijna het dubbele van de aankoopprijs als cadeau toegevoegd. Met deze stappen hopen we de negatieve ervaring die u heeft gehad te compenseren.

Nogmaals bedankt voor uw begrip en weet dat wij altijd klaarstaan om u te helpen.

Eindelijk na ruim een half jaar

Na de bestelling geplaatst te hebben duurde het enkele weken voordat onze plisse-hor werd bezorgd. Bij het uitpakken bleek de maatvoering niet goed. Dit doorgeven, en de nieuwe zou verstuurd worden. Dit duurde ontzettend lang. Na meerder mailtjes de hoop opgegeven.

En dan na ruim 6 maanden een mail.... uw bestelling is onderweg.

En werkelijk na 2 dagen het pakket in ontvangst genomen. Maatvoering was nu goed. Maar wij hadden hem zonder drempel besteld. Hij is met drempel geleverd... na diverse mailtjes komen ze met het verhaal dat er op de site staat dilat bij de slim uitvoering dit niet mogelijk is...

Je moet goed zoeken en lezen om dat uit de tekst op te kunnen maken.

Mijn waardering is dus rond uit slecht.

24 januari 2025

Waardeloos bedrijf!!

Waardeloos bedrijf!!! Bestel hier nooit!
Niet bereikbaar, reageert laat op e-mails en komt niet met oplossingen, levering duurde 6 maanden..

20 januari 2025

Hallo,

Uit onze gegevens blijkt dat alle e-mails die u naar ons heeft gestuurd binnen 1 werkdag beantwoord zijn. Daarnaast is uw ontbrekende bestelling zonder problemen en volledig naar u verzonden.

Indien er toch nog een probleem is, horen wij dit graag van u. Neem alstublieft contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen. Onze prioriteit is altijd uw tevredenheid.

Alvast bedankt en een fijne dag gewenst.

Bestel hier niks!!!

Bestel hier niks! Het bedrijf komt zijn afspraken niet na. Ze zijn nooit bereikbaar en reageren niet of veel te laat. Leveren van een hor duurde bijna een jaar. Zonder goede communicatie en updates.

19 januari 2025

Beste Vincent,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent met onze service. We willen echter graag een paar punten verduidelijken.

Gedurende het proces hebben wij regelmatig met u gecommuniceerd en u op de hoogte gehouden van de voortgang. Op 17 januari heeft u een nieuw product van ons ontvangen, en daarnaast hebben wij u ook een korting aangeboden ter compensatie voor het ongemak. Dit hebben wij gedaan om u zo goed mogelijk tegemoet te komen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met zowel het product als onze service.

Het is dan ook jammer om te lezen dat u desondanks niet tevreden bent. Wij waarderen onze klanten enorm en blijven ons inzetten om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u nog verdere vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar via info@gordijnendump.nl

Team Gordijnendump

Bestel niets bij Gordijnendump.

Bestel niets bij Gordijnendump.
Ik moet een ster aangeven om te kunnen reageren maar ik zou liever geen ster geven!! Ontzettend slecht bedrijf. Ze leveren niet het bestelde! Persoonlijk contact is niet mogelijk! Als je geluk hebt krijg je een mail met excuses vervolgens gebeurt er niets. Niets leveren, geen contact mogelijk en je bent je geld kwijt.
Bestel er niets, niets en nog eens niets!!!!

1 januari 2025

Hallo,

Wij erkennen dat er eerder een productieprobleem is geweest waardoor een verkeerd product is geleverd. Echter, om dit goed te maken, hebben wij u een product van premium kwaliteit toegestuurd. Om deze reden begrijpen wij de huidige klacht niet volledig en vinden wij de gegeven beoordeling niet terecht.

Klanttevredenheid is voor ons altijd een prioriteit, en wij doen ons uiterste best om berichten zo snel mogelijk te beantwoorden. Wij helpen u graag verder om dit probleem op te lossen. Aarzel niet om opnieuw contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet.
Team Gordijnendump!

Al maanden aan het wachten op een…

Al maanden aan het wachten op een bestelling. Ik word nooit terug gebeld en er wordt van alles beloofd, maar niemand komt iets na.

Zie onderstaande en laatste reactie van 09 en 19/12/2024.
19-12
Beste,

Ik besef dat deze uitleg je teleur kan stellen, en daarvoor bied ik mijn oprechte excuses aan. Het doet me pijn te horen dat ik je eerder verkeerde informatie heb gegeven. Ik dacht dat je bestelling zich ook in het douaneproces bevond, maar helaas bleek dit niet het geval te zijn en ben ik hierover verkeerd geïnformeerd.

Na verloop van tijd is je bestelling eindelijk bij de douane aangekomen en zal deze zo snel mogelijk worden verzonden. Het was nooit mijn bedoeling om je verkeerd te informeren, en ik bied mijn oprechte excuses aan voor deze verwarring.

Ik dank je hartelijk voor je begrip en geduld.

09/12

Beste klant,

Onze oprechte excuses voor de eerdere onjuiste informatie.

Uw bestelling wordt naar verwachting in de week van 16 december geleverd.

Hartelijk dank voor uw begrip. 🙏 Mocht u nog vragen hebben of als we u ergens mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij wensen u een fijne dag! 😊

Vriendelijke groet / Freundliche Grüße,

14 januari 2025

Hallo,

Indien u contact met ons opneemt via e-mail of WhatsApp, helpen wij u graag om de situatie zo snel mogelijk op te lossen.

Team Gordijnendump!

Dit bedrijf is te droevig voor woorden…

Dit bedrijf is te droevig voor woorden . Er zijn positieve revieuws geschreven over gordijnendump maar dit is allemaal opgezet dus nep.
Je moet hier echt niets kopen het is gewoon 1 grote oplichterij !

6 januari 2025

Hallo,

Helaas komt het soms voor dat er tijdens het transport kleine beschadigingen ontstaan. We erkennen dat het product dat we hebben verzonden een kleine schade had. We hebben hierover meerdere keren contact met u opgenomen, een korting aangeboden en zelfs voorgesteld om het product opnieuw te produceren en te verzenden. Helaas is er geen overeenkomst bereikt.

U heeft de producten ontvangen en vervolgens contact opgenomen met de betalingsprovider om uw betaling terug te trekken. Hierdoor heeft u nu twee gratis gordijnen ontvangen, terwijl u ons bedrijf onterecht in een kwaad daglicht stelt.

Om dit probleem op te lossen, verzoeken we u vriendelijk om te reageren op de e-mail die we u recent hebben gestuurd. We staan open voor een oplossing en willen dit graag met u samen afhandelen.

Met vriendelijke groet.

Koop hier nooit!!!

Koop hier nooit!!!! De bestelling wordt nooit opgestuurd, bij contact geven ze u altijd een smoesje om u aan het lijntje te houden!

3 januari 2025

Hallo,

Wij willen u graag helpen om het probleem met uw bestelling op te lossen. Neem alstublieft direct contact met ons op, zodat we samen een oplossing kunnen vinden en de situatie kunnen verduidelijken. Wij staan klaar om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Uw feedback nemen wij zeer serieus en gebruiken we als een kans om onze processen verder te verbeteren. Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Team Gordijnendump!

Zeer lang moeten wachten.

27/10/2024 besteld en vooraf betaald. Geleverd op 5/12/2024. Twee afdekplaatjes onderaan om het touwtje te beschermen stuk, een bluts in de behuizing. Ik had geen zin meer om nogmaals te moeten wachten, laat staan om de goederen terug te sturen. Ik heb zelf het nodige gedaan om alles te herstellen. Ik bestel nooit nog bij Gordijnendump. De beloftes en leveringstermijn zijn niet nagekomen.

5 december 2024

Beste Bram,

Er is eerder geen melding gemaakt van dit probleem. Om u te helpen hebben wij een e-mail naar u verzonden. Als u via deze e-mail contact met ons opneemt, staan wij klaar om het probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Team Gordijnendump!

De eerste keer bij Gordijnendump Duo…

De eerste keer bij Gordijnendump Duo rolgordijn besteld, het heeft even geduurd voor de levering maar uiteindelijk tot op tijd binnen volgens afspraak, het had even moeite gekost om het op te hangen, meteen contact opgenomen met Gordijnendump maar uiteindelijk via de App toch het probleem samen opgelost. Gordijnendump onze complimenten voor jullie vriendelijke medewerking en jullie snelle reactie en behulpzaamheid. De rolgordijnen hangen mooi en onze dank aan Gordijnendump. TOP !!

30 december 2024

Hallo,

Hartelijk dank voor het kiezen van ons en voor uw mooie woorden! Uw tevredenheid is onze prioriteit en uw positieve feedback motiveert ons team enorm.

Team Gordijnendump

Mooi product en goede service

Mooi product en goede service. De levering was helaas niet goed gegaan maar dit kwam door de transporteur. Gordijnendump was behulpzaam en zat er bovenop.
Een onderdeeltje ontbrak maar na contact met de klantenservice werd dit meteen opgestuurd. Goede service.

30 december 2024

Hallo,

Hartelijk dank dat u voor ons heeft gekozen en ons heeft vereerd met uw waardevolle feedback! Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en uw mooie woorden geven ons extra motivatie.

Oplichters!

Bestel hier nooit wat, wat een oplichters!!!!!
Op 1 oktober een maatwerk plissehordeur besteld en tot op heden (28-12-2024) nog steeds niets ontvangen. Diverse malen over en weer gemaild en telkens weer een ander excuus. De ene keer ligt het bij de douane, de andere keer hebben ze een nieuwe leverancier en dan weer de drukte, Black Friday weet ik het wat allemaal. Ik heb al een paar keer aangegeven dat ik mijn geld terug wil, om een herroeping van de overeenkomst gevraagd. Ze melden dan dat het een maatwerkproduct betreft en dat ze die niet retour kunnen nemen........
Dan moeten ze wel eerst leveren!
Een ster is nog te veel, geen zaken doen met deze oplichters!
Inmiddels aangifte gedaan.

28 december 2024

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling. We hebben uw feedback serieus genomen en ons klantenbestand nagekeken. Echter, uit onze gegevens blijkt dat wij u niet kunnen terugvinden als klant. We hebben u ook benaderd met het verzoek om meer informatie te verstrekken, maar helaas hebben we geen reactie ontvangen.

Het is mogelijk dat deze beoordeling onbedoeld bij ons terecht is gekomen en wellicht over een ander bedrijf gaat. Mocht dit niet het geval zijn, dan vragen we u vriendelijk om contact met ons op te nemen via info@gordijnendump.nl, zodat we u kunnen helpen en eventuele misverstanden kunnen oplossen.

Wij streven er altijd naar om een uitstekende service te bieden en hopen deze situatie snel te kunnen verduidelijken.

OPLICHTERS

Ik wil echt iedereen waarschuwen voor dit internetbedrijf. Bestel hier nooit wat mensen.! op 22 augustus een maatwerk plissehordeur besteld en tot op heden (28-12-2024) nog steeds niks ontvangen. Diverse malen over en weer gemaild en telkens weer een ander excuus. De ene keer ligt het bij de douane, de andere keer hebben ze een nieuwe leverancier en echt telkens een andere smoes. Nu zou mijn bestelling weer in januari geleverd worden. Ik ben al een paar keer aangegeven dat ik mijn geld terug wil. hier word geen gehoor aan gegeven. Ze melden er zelfs bij dat maatwerkproducten niet retour kunnen. Dit snap ik zelf ook wel maar dan moet er wel wat geleverd worden. Inmiddels ook aangifte gedaan. Zal mijn geld wel kwijt zijn waarschijnlijk maar een gewaarschuwd mens telt voor twee. als ik de reviews eerst gelezen had, had ik hier NOOIT wat besteld.
Bedrijf verdient nog niet eens een ster.!

Even een update hierover. Er is inderdaad weer contact geweest zowel via de app als via de mail. De "eigenaar" van het bedrijf zou dit uitzoeken en ging er alles aan doen om het zo snel mogelijk te leveren. Daarop geantwoord dat ik dit niet wil en mijn geld terug wil. Ook via de mail weer antwoord gehad hoe vervelend ze het wel niet vinden bla bla bla. Ingaan op terugbetaling doen ze niet. Want het is een op maat product. En die kan niet retour. Maar als er niks geleverd word heb je naar mijn mening recht op restitutie.

Dus nogmaals mensen. Bezint eer ge begint. Bestel er nooit iets.!

Nogmaals een update. Er is eindelijk een hordeur geleverd. Heel eerlijk had ik dit niet meer verwacht. product nagekeken en zo op eerste oog geen beschadigingen. Moet nog gemonteerd worden en hoop eigenlijk dat alles in orde is. Aangifte heb ik ingetrokken maar nogmaals ik bedenk me wel twee keer voordat ik hier nog ooit iets bestel.!

28 december 2024

Beste,

Onze oprechte excuses voor de vervelende ervaring die u met ons heeft gehad. We begrijpen hoe frustrerend het is dat uw horrenbestelling nog niet is geleverd, en we willen u verzekeren dat we ons uiterste best doen om dit recht te zetten.

We hebben inmiddels contact met u opgenomen over de levering en vragen u vriendelijk uw mailbox te controleren. We hebben u eerder steeds op de hoogte gehouden en blijven beschikbaar om dit probleem samen op te lossen.

Nogmaals onze welgemeende excuses voor het ongemak.

UPDATE 09-02-25

Wij willen u graag een update geven met betrekking tot uw eerdere beoordeling. Uit onze gegevens blijkt dat uw bestelling succesvol is afgeleverd op 17 januari 2025. Sindsdien hebben wij geen verdere problemen of meldingen van uw kant ontvangen.

Wij hopen dat u inmiddels tevreden bent met uw bestelling en dat alles naar wens is verlopen. Mocht u alsnog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar via info@gordijnendump.nl.

Hartelijk dank voor uw geduld en vertrouwen in ons.

Nooit iets bestellen hier

Nooit iets bestellen hier! Eerst maanden lang gewacht tot we de plisse gordijnen binnen kregen. Uiteindelijk was het de verkeerde maat en zouden we nieuwe krijgen. Allemaal beloftes nooit meer wat gezien. Ik heb aangifte gedaan bij de politie voor oplichting.

Groet,
Lesley

22 november 2024

Beste,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het erg jammer om te horen dat u niet tevreden bent en willen dit graag met u oplossen.

We hebben zojuist om aanvullende informatie gevraagd, zodat we de situatie beter kunnen begrijpen en u gericht kunnen helpen. Zodra we een reactie ontvangen, pakken we dit meteen verder op.

We waarderen uw feedback en streven ernaar om uw vertrouwen in ons te herstellen.

Onbetrouwbaar bedrijf

Onbetrouwbaar bedrijf, antwoord niet op mails, maakt valse beloftes. Te idioot voor woorden dat ze nog kunnen bestaan.

18 december 2024

Hallo,

Wij reageren altijd binnen 24 uur op alle e-mails en berichten en ontvangen regelmatig positieve reacties zoals “Bedankt voor uw snelle reactie.” Mocht er echter sprake zijn geweest van een miscommunicatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Team Gordijnendump

Nooit meer hier bestellen!!

Nooit meer hier bestellen!!! Wat een grappenmakers zeg!! Bestel je wat op maat, moet je er onwijs lang op wachten. Uiteindelijk ook incompleet binnen. Contact gaat heel moeizaam, klant onvriendelijk en willen je niet verder helpen of denken met een oplossing!!

10 december 2024

Hallo,

Wat jammer dat u deze ervaring heeft gehad. Wij vinden het belangrijk om altijd een passende oplossing te bieden. U gaf aan dat de L-beugels ontbraken bij uw bestelling, en deze hebben wij inmiddels direct naar u opgestuurd. Het probleem is daarmee opgelost.

We wensen u veel plezier met uw raamdecoratie! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Nooit hier kopen!!

Nooit hier kopen. Wat een oplichters zijn dit. Kwaliteit van de producten vallen enorm tegen.
Daarnaast wacht ik al een half jaar op mijn spullen. Pas op!! Grote oplichtersbende zit hierachter.

Alles heb ik betaald. Eerste zending een deel gekregen. (Niet de juiste maat en beschadigd)
Hier maak je op allerlei mogelijke manieren een melding van. Wordt zeer slecht en laat op gereageerd middels een chatGPT bericht.
Ze kunnen niets doen, ze doen niets en uiteindelijk beloven ze steeds dat het in productie is, onderweg is, ze een nieuwe toeleverancier hebben en het opnieuw in productie is. Echt bizar.

Bespaar jezelf deze ellende en koop elders.

(Aanvulling van mij op mijn bericht nadat ze een reactie op bovenstaand bericht hebben gegeven. Ze hebben al mijn gegevens, heb wekelijks mailcontact. Ik citeer een mail van ze, elke keer weer andere leverweek informatie. Nu eind week 51 nog niets binnen) Geachte klant,

De productie van uw bestelling is voltooid en het verzendproces staat op het punt te beginnen. De verwachte levering van uw product zal plaatsvinden in de 47e week, maar uiterlijk in de 48e week zal het bij u zijn.

Wij danken u hartelijk voor uw geduld en begrip. We doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groet / Freundliche Grüße,
Kevin Marconi

5 juli 2024

Hallo,

Bedankt voor uw bericht. We vinden het vervelend om te horen dat u ontevreden bent. We hebben echter nog geen aanvullende informatie van u ontvangen, ondanks ons verzoek. Zonder deze gegevens kunnen we uw situatie helaas niet verder onderzoeken.

We verzoeken u vriendelijk om uw bestelnummer en aanvullende details met ons te delen via info@gordijnendump.nl, zodat we dit kunnen oplossen.

We begrijpen uw frustratie, maar willen benadrukken dat de term “oplichters” ongepast is. We staan klaar om u te helpen en hopen snel van u te horen.

Enorm teleurgesteld in jullie

Enorm teleurgesteld in jullie. Lang gewacht op mijn bestelling, te horen gekregen dat het vaststond bij douane en zojuist geannuleerd via Klarna. BESTEL HIER NIET!!

Ik ben dolblij met de annulering via Klarna laat dat voorop staan. Oplichters

10 december 2024

Beste Tara,

Dank u voor uw bericht. We begrijpen uw teleurstelling, maar we willen graag verduidelijken dat de betaling via Klarna door u is teruggetrokken. Hierdoor was het voor ons helaas niet mogelijk om uw bestelling te leveren.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@gordijnendump.nl. We helpen u graag verder.