Gordijnendump  Reviews

2,5

Ik heb al eerder mijn relaas hier gedeeld dus ga dat niet weer herhalen. WEL EEN MEDEDELING VOOR ONLANGS GEDUPEERDE KLANTEN: GORDIJNENDUMP, onderdeel van Ecomega Trading B.V. Is per 11-06-2025 fai... Toon meer

Horren bestel veel geld betaalt. Na bellen wel gekomen maar echt geen kwaliteit voor die prijs. Probeer ze te bellen erin zetten is waardeloos blijven er niet in zitten er missen nog onderdelen gee... Toon meer

Een dubbele plissé hordeur besteld in mei 2025 en netjes het hele bedrag direct betaald. Tja ik dacht begrijp het wel, want het is maatwerk. Netjes bevestiging van bestelling en betaling gehad. En da... Toon meer

Op 6 maart hebben wij de hor besteld via Gordijnendump. Tussendoor heb ik 3 keer gevraagd om een status update en heb ik alle keren binnen 24 uur reactie terug gekregen, 2 keer zelfs binnen 3 uur. Ook... Toon meer

1. Raambekledingwinkel

www.gordijnendump.nl www.plisseedump.de

Slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Veel beloven, weinig resultaat…

Op 4 augustus bestelde ik een hor voor ons schuifraam. Deze zou eind augustus klaar zijn voor transport. 3 weken later nog steeds geen levering. Daarop veel identieke, voorgeschreven mails ontvangen, die geen antwoord boden op mijn vragen. Uiteindelijk op 25 september toch toegegeven dat mijn bestelling verloren is gegaan en dat ze het opnieuw in productie plaatsen, met de belofte van binnen 1 a 2 weken geleverd te zijn. Gisteren opnieuw een standaard mail gekregen, zonder antwoord op mijn vraag want mijn bestelling is nog steeds niet geleverd. Ik vrees dat ik deze nooit zal zien en mijn geld kwijt ben.

17 oktober 2024

Beste Thibaut,

Bedankt voor uw review en feedback. Onze oprechte excuses voor de vertraging en het ongemak dat u heeft ervaren tijdens dit proces. Wij begrijpen dat dit vervelend voor u is geweest.

Wij willen u echter laten weten dat uw bestelling inmiddels succesvol is afgeleverd. Het spijt ons te horen dat u de indruk heeft dat u uw geld kwijt bent, maar dit is zeker niet het geval, aangezien de bestelling is voltooid en geleverd.

Volgens onze gegevens hebben wij na de levering geen verdere klachten of vragen van uw kant ontvangen. Mocht u toch nog opmerkingen of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@gordijnendump.nl. Wij helpen u graag verder.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en wij hopen dat u tevreden bent met uw product.

Met vriendelijke groeten,

Schofterig!

Schofterig!

Eerder al een review geplaatst die niet positief was. Krijg ik nu een bericht dat ze mij €50,- compensatie kunnen bieden maar alleen als ik mijn review hier verwijder…
Jammer dat ik geen foto van de mail kan plaatsen anders had dit de zaak zeker verduidelijkt.
Nogmaals het advies: koop hier niets, malafide bedrijf dat niet doet wat ze zeggen en vervolgens na maanden van soebatten rommel levert die flink beschadigd is. Is gewoon bruikbaar zeggen ze dan.
Dat is allemaal tot daar aan toe, maar dat je je ervaringen niet mag uitspreken en dat het verwijderd moet worden en dat je dan pas een compensatie krijgt is echt niet oké!

16 oktober 2024

Niet bestellen!!

Update

De reactie hieronder van deze club klopt van geen kanten, als er iemand niet ol mails gereageerd heeft zijn ze het zelf wel.
De hor is door mij zeker niet geweigerd en heb ik dus uiteindelijk ontvangen.
Dat mensen hun review aanpassen is voor hun erg belangrijk, aangezien ik van hun ook een mail heb ontvangen waarin ze een cashback beloven als ik mijn review verwijder of aanpas naar 5 sterren!!

Niet bestellen!!
15 juli een hor besteld, omstreeks 10 augustus (kan iets eerder of later zijn)
geleverd gekregen. Verkeerde maat geleverd, dan begint het feest.
Telefonisch niet te bereiken, uiteindelijk wel reactie op de mail, of ik m toch niet tijdelijk kon monteren.
Niet als de maat niet klopt.
Lang verhaal kort, elke keer alleen maar excuses en belofte dat het wordt opgelost. Een oplossing in de vorm van een credit doen ze niet aan, want "speciaal besteld" etc.
Tot op de dag van vandaag nog geen oplossing.
Dus niet bestellen, totaal onbetrouwbare club.

15 oktober 2024

Beste Cornelis,

Dank u voor uw feedback. We begrijpen dat de situatie frustrerend is geweest. Na het constateren van de verkeerde maat hebben wij een nieuwe hordeur gestuurd, maar deze is helaas door u geweigerd en retour gekomen bij ons.

We willen u vriendelijk verzoeken om te reageren op onze e-mails, zodat wij de juiste hordeur alsnog kunnen versturen en de kwestie voor u kunnen oplossen. Wij staan klaar om dit zo snel mogelijk voor u af te handelen.

Team Gordijnendump

Niet bestellen zeer slechte kwaliteit

Niet bestellen zeer slechte kwaliteit. Klantenservice is er niet en je krijgt geen reactie. Na 5 dagen zitten er al scheuren in. Wees gewaarschuwd begin niet aan deze rommel. Waardeloos bedrijf. Helaas kan ik hier geen foto’s plaatsen van het product

20 juli 2024

Eindelijk wat positiever

Na eerder zeer slechte reviews geschreven te hebben nu een toch wat positiever. Onverwachts mail gekregen dat ze het probleem wilde oplossingen en langs wilde komen, en ja hoor er kwam daar werkelijk een monteur aan de deur😊
Met opties voor een oplossing
Inmiddels keuze gemaakt en heb vertrouwen erin dat de afspraken nu nagekomen worden🙏
Kan nu zelfs de monteur bereiken met vragen en reageert super snel
Hopelijk kan de vlg review 5 sterren worden als alles afgehandeld is.
Maar dit zie ik door de monteur met vertrouwen tegemoet

10 oktober 2024

Wat een verschrikkelijk kleinzielig onbetrouwbaar bedrijf

Wij hebben eind mei een plissehor besteld bij gordijnendump en heb ondertussen nog steeds geen werkende plissehor ontvangen. Wij hebben 3 maanden geleden een hor gekregen met de verkeerde maten. Na contact opgenomen te hebben met gordijnendump (toen we nog konden bellen) zou er een nieuwe gemaakt worden met de juiste maten. Deze hebben wij tot de dag van vandaag nog niet ontvangen. We hebben op elke manier met gordijnendump geprobeerd contact op te nemen (al ruim 30 keer). Echter, elke keer dat we eindelijk iemand spreken, worden wij afgewimpeld met de loze beloften dat de plisseehor binnen 2 weken geleverd zal worden en krijgen wij loze excuses te horen. We hebben de afgelopen tijd geprobeerd ons geld terug te vragen, maar worden nu telkens genegeerd. We vinden het echt schandalig dat we 300 euro neer hebben moeten leggen voor een plisseehor die wij maar niet krijgen. Het einde lijkt op deze manier een beetje zoek en we kunnen ze op geen enkele manier normaal bereiken. We zouden het iedereen afraden bij gordijnendump wat te bestellen, want wat een verschrikkelijk kleinzielig onbetrouwbaar bedrijf!

9 oktober 2024

5 augustus een pliche hordeur op maat…

5 augustus een pliche hordeur op maat besteld. 8 september een mail gekregen dat de deur bij het sorteercentrum is aangekomen en bezorgd zal worden. Ik weet niet waar dat sorteercentrum staat want tot op de dag van vandaag is er niets bezorgd.
Geprobeerd te bellen maar dan krijg je een bandje dat het druk is en ik het een andere keer moet proberen en wordt de verbinding verbroken.
Via chat geprobeerd maar dan wordt er ook niet gereageerd. Mail ook niet. Ronduit asociaal.
Heb er geen vertrouwen meer in dat de deur nog zal komen.

Hallo,

We willen graag contact met u opnemen om u te kunnen helpen. Kunt u alstublieft met ons communiceren via het e-mailadres info@gordijnendump.nl?
Alvast bedankt voor uw interesse.

Slechte communicatie over levering

15 augustus een plissé hordeur besteld en betaald.
8 september een notificatie ontvangen dat het product onderweg is naar sorteercentrum van de transporteur.
Tot vandaag 8 oktober serieus 6x gemaild waar mijn hordeur blijft. Elke keer weer een excuses en loze beloftes.
Update 9-10
Het plaatsen van een review heeft best nut, want ik heb heel toevallig de hordeur geleverd gekregen na 2 maanden.

8 oktober 2024

Kapotte hordeur geleverd en laten niks meer horen.

Update 18-01-2025
Na weer weken van mailen en allerlei beloftes die weer niet na gekomen werden, en de aankondiging dat ik een advokaat wilde inschakelen, heb ik eindelijk mijn nieuwe hordeur mogen ontvangen. En inderdaad een andere/luxere versie. Deze ziet er inderdaad wat beter afgewerk uit. Alleen helaas niet in de beloofde 3 weken maar naar 3 maanden.
Ik hoop dat ik er nog jaren plezier van ga hebben.

Update 25-10-2024
Na weken mailen, toch een positieve ontwikkeling. Ze gaan mij een nieuwe, betere hordeur leveren. Als goed is word hij binnen 3 weken geleverd. Als hij er is, laat ik dat weten.

8-10-2024
Heb in juni een hordeur besteld, die ik in augustus, kapot geleverd heb gekregen.
Sinds dien aan het mailen met de klantenservice, maar krijg alleen bericht we zijn er mee bezig. Wat een slecht bedrijf zeg.

Wees gewaarschuwd!

Ik heb hier jaloezieën besteld vanwege een snelle levertijd. Vooraf via de chat gecheckt of de levertijd van 3 weken klopte en dit zou geen probleem moeten zijn.

Op 6 september besteld en na 15 werkdagen niets ontvangen. Contact gezocht via de mail en krijg als reactie; nederige excuses we gaan het onderzoeken. Nog steeds niet ontvangen, hebben meermaals contact gehad maar het bericht blijft iedere keer hetzelfde; nederige excuses, gaan het onderzoeken, dank voor uw begrip.

Er wordt geen nieuwe leverdatum gecommuniceerd, alleen dat ze het gaan onderzoeken. Dat onderzoek zal wel heel uitgebreid zijn want we hebben nog steeds geen update ontvangen.

Helaas heb ik alle slechte reviews te laat gezien anders had ik hier nooit besteld.

Dus voor iedereen die twijfelt, KOOP HIER NIET!

Beste Lars,

We willen graag de situatie verduidelijken. Uit onze gegevens blijkt dat wij uw pakket netjes hebben verzonden via UPS, maar dat u ervoor heeft gekozen om het pakket te weigeren bij levering. Dit betekent dat het pakket automatisch naar ons wordt teruggestuurd, waardoor u het uiteraard nog niet in bezit heeft.

Wij hebben meerdere pogingen ondernomen om contact met u op te nemen, maar tot op heden hebben wij geen reactie ontvangen op onze e-mails.

We staan klaar om het pakket opnieuw aan te bieden en willen dit graag met u afstemmen. We verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen zodat we de levering kunnen finaliseren.

Onbetrouwbare dropshipping website

Op 29 Maart een hordeur besteld van € 320.00. De levering was pas eind April en men heeft een verkeerde deur geleverd met hele andere maten. Contact opgenomen met gordijnendump via de e-mail en ik heb de deur retour gestuurd. Gordijnendump gaf aan dat ze de juiste deur zou bestellen. Weer 3 weken gewacht en niets gehad. Ik heb gebeld, en krijg een boodschappendienst die een terugbel verzoek aanmaakt, maar ik ben niet teruggebeld. Via de e-mail meerdere berichten verstuurd maar geen reactie. Via de whatsapp chat berichten verstuurd, ook geen reactie. Bestel niet bij de Gordijndump. Ze zijn zeer onbetrouwbaar. Geld weg en geen deur.
Bestelling #1567

Ontzettend slechte klantenservice

Ontzettend slechte klantenservice. Wij hebben half juni een hor besteld. Deze zou 10-14 dagen later binnenkomen. De bestelling werd pas half augustus geleverd. Al die tijd is er geen contact met ons opgenomen over de uitgestelde levering en moesten wij hier zelf achteraan gaan.
Bij levering blijkt de hor niet goed werkend. Wederom contact opgenomen met de klantenservice die alleen bereikbaar is via Chat. Wij moesten tickets aanmaken, zodat het probleem beoordeeld kon worden. Dit tot tweemaal toe gedaan (20 en 27 augustus) en tot op heden geen reactie. Telefonisch is het bedrijf niet te bereiken, via whatsapp niet.

Goed besteld, verkeerd ontvangen

Wij hadden een hordeur besteld, echter helaas de verkeerde geleverd gekregen.
Gordijnendump is telefonisch niet te bereiken en reageert maar beperkt op mails.

Een mail waarin wij aangaven dat we ze in gebreken stellen en dat ze 2 weken de tijd krijgen om het juiste product alsnog toe te sturen of het geld terug over te maken. Hierop kregen wij vrijwel direct een bericht terug dat ze binnen 24u met een oplossing zouden komen. Echter zoals verwacht is dit niet gebeurd.
Wij hebben contact opgenomen met onze rechtsbijstand en zij hebben ons terug betaald gezien we hiervoor verzekerd zijn.
Zij gaan nu verder stappen ondernemen en het geld verhalen op gordijnendump.

Bestel hier dus absoluut niet!

1 juni 2024

Hallo,

We willen graag contact met u opnemen om u te helpen. Kunt u alstublieft contact met ons opnemen via info@gordijnendump.nl?
Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Wat een ellende

Wat een ellende!
Goed besteld fout geleverd, zoals zoveel reviews over gordijnendump zo is het bij mij ook gegaan.
Niet bestellen. Zit al sinds 25 juli te wachten op de juiste horren. Krijg geen enkele reactie op m'n mails. In eerste instantie lijken ze snel te reageren maar dat zijn geautomatiseerde antwoorden. OPLICHTERS

4 oktober 2024

Na 2 maanden nog steeds niks geleverd

Na 2 maanden nog steeds niks geleverd.
Wat een drama, je krijgt mails dat de productie voltooid is maar er word nooit iets geleverd.
Je vraagt via de mail waar de bestelling blijft en vervolgens krijg je het antwoord dat het iets vertraging heeft en dat het zsm word geleverd.
En vervolgens een aantal weken verder hebben we nog steeds niks ontvangen.

Vervolgens een mail ontvangen met excuses en dat de levertijden zijn opgelopen en vervolgens krijg ik een track and trace code toegestuurd waaruit blijkt dat er een verzend label aangemaakt is en verder gebeurt er nog niks.

3 oktober 2024

Beste Arjan,

Bedankt voor uw bericht. We begrijpen dat de lange levertijd vervelend voor u was. Uw bestelling is inmiddels geleverd. We willen u erop wijzen dat de vertraging te maken had met het hoogseizoen, waardoor de verwerking en levering langer duurden dan normaal.

Nadat uw bestelling is afgeleverd, hebben we geen verdere berichten van u ontvangen over eventuele problemen. Wij hopen dat u veel plezier heeft met uw aankoop.

Met vriendelijke groeten,
Team Gordijnendump

We gaan de horren maar persoonlijk…

En dan gaan ze nu onderstaande reactie geven.
We weten niet eens waar we het naartoe moeten retourneren, de zogenaamde tickets kunnen we niet aanmaken. Als ze een keer reageren dan is er nadat wij gereageerd hebben weer radiostilte. Oplichters! De positieve reviews zijn nep!

We gaan de horren maar persoonlijk terugbrengen naar het adres van de BV in Amersfoort. Geen reactie waar je iets aan hebt, geen retourlabels, niks. Die horren staan inmiddels al drie maanden in onze gang, 1800 kwijt. Dan maar persoonlijk afleveren. Echte oplichters! Koop hier niks mensen, kan niet genoeg gezegd worden. Je bent je geld gewoon kwijt en je zit met rotzooi

1 oktober 2024

Geachte klant,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de negatieve ervaring die u heeft gehad. We betreuren het ten zeerste dat de producten tijdens het transport beschadigd zijn geraakt. Om de situatie recht te zetten, hebben we herhaaldelijk geprobeerd contact met u op te nemen om de beschadigde producten terug te sturen voor reparatie of om vervangende producten te leveren, maar helaas hebben we in dit proces geen positieve reactie ontvangen.

Als een bedrijf dat zich inzet om onze klanten altijd de beste service te bieden, reageren we direct op eventuele problemen of fouten in onze producten en proberen we oplossingen aan te dragen. Helaas hebben we in dit geval niet de kans gehad om de door ons aangeboden retourlabel te gebruiken om de producten terug te sturen en u vervolgens de onbeschadigde producten te leveren.

Ons aanbod is nog steeds geldig en we staan klaar om u te helpen. We zijn bereid alles te doen om eventuele problemen met de producten op te lossen. Als u dat wenst, kunt u opnieuw contact met ons opnemen om één van de voorgestelde oplossingen te bespreken.

Bij voorbaat dank voor uw interesse en begrip. We kijken ernaar uit om u de best mogelijke service te bieden.

Met vriendelijke groet.

Mooie schuifhor

Uiteindelijk een mooie schuifhor ontvangen. Klantenservice reageert telkens na een paar dagen met met updates over de levering.

29 september 2024

Pas op voor dit bedrijf

Pas op voor dit bedrijf! Zomer 2024 horren besteld en wanneer ze geleverd worden is mij een raadsel.. 10 mailtjes verder met elke keer zelfde “oprechte excuses” maar product leveren schijnt heel lastig te zijn.. ze komen zelf niet verder met oplossingen en geven aan dat op maat gemaakte horren niet kosteloos geannuleerd kunnen worden! Trap hier niet in en geef iets meer uit bij een fatsoenlijk bedrijf..

26 september 2024

Hallo,

Bij voorbaat dank voor uw interesse.

Team Gordijnendump

Bestelling gedaan en na 8 weken…

Bestelling gedaan en na 8 weken ontvangen. Uiteindelijk totaal verkeerd ontvangen. Maatvoering klopt niet. Ook niet in combinatie met aftrek wat is doorgegeven.

Uiteindelijk terug gestuurd en een professional bedrijf laten komen.
Product heeft me 500,- gekost (hordeur) en hun hebben hem nu terug (+ me geld)

Oplichters zijn het ;)

1 juli 2024