Gordijnendump

Ik heb al eerder mijn relaas hier gedeeld dus ga dat niet weer herhalen. WEL EEN MEDEDELING VOOR ONLANGS GEDUPEERDE KLANTEN: GORDIJNENDUMP, onderdeel van Ecomega Trading B.V. Is per 11-06-2025 fai... Toon meer

Horren bestel veel geld betaalt. Na bellen wel gekomen maar echt geen kwaliteit voor die prijs. Probeer ze te bellen erin zetten is waardeloos blijven er niet in zitten er missen nog onderdelen gee... Toon meer

Een dubbele plissé hordeur besteld in mei 2025 en netjes het hele bedrag direct betaald. Tja ik dacht begrijp het wel, want het is maatwerk. Netjes bevestiging van bestelling en betaling gehad. En da... Toon meer

Op 6 maart hebben wij de hor besteld via Gordijnendump. Tussendoor heb ik 3 keer gevraagd om een status update en heb ik alle keren binnen 24 uur reactie terug gekregen, 2 keer zelfs binnen 3 uur. Ook... Toon meer

1. Raambekledingwinkel

www.gordijnendump.nl www.plisseedump.de

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bizar slechte bedrijf

Bizar slechte bedrijf!
Ik heb 23 juni een bestelling geplaatst. Er staat op de website een levertijd van 9 tot 15 werkdag, dat is als ik het goed heb maximaal 3 weken. Inmiddels is het 5 augustus en heb ik nog niks ontvangen. Dat is dus 30 werkdagen verder. Heb een aantal keer geprobeerd telefonisch contact op te nemen, een aantal mailtjes gestuurd, maar 0,0 reactie. Vind het te onbeschoft voor woorden dat er niet op de mail gereageerd wordt. Ik raad de mensen die iets op deze website willen bestellen dan ook aan om ZEKER NIETS hier te bestellen. Je wordt gewoon in de zeik genomen.
Ik hoop dat ik nog wat ga ontvangen maar ben er bang voor.

5 augustus 2024

Hallo,

Wij willen graag contact met u opnemen om u te kunnen helpen. Kunt u alstublieft contact met ons opnemen via het e-mailadres info@gordijnendump.nl? Alvast bedankt voor uw interesse.

Prima raamhor

Prima raamhor, tevreden. Makkelijk in elkaar te zetten en te plaatsen. Levertijd correct.

4 augustus 2024

Erg blij mee!

Het was even puzzelen om hem in elkaar te krijgen zonder beschrijving, maar we zijn erg blij met het resultaat!
In eerste instantie lijken de deuren erg stroef te schuiven, maar na een aantal keren openen sluit hij prima. Het materiaal komt ook degelijk over, dus lijkt erop dat we hier lang plezier van zullen hebben!

4 augustus 2024

Bestelling 3022 zeer laat geleverd

Update 18-08: Inmiddels is de hor heel aangekomen, wel veel later dan beloofd en met de nodige dreigementen (had niet gehoeven). De hor is van middelmatige kwaliteit. De dubbele plise hordeur die wij hebben laat helaas een kleine ruimte tussen de horren in. Handleiding schiet te kort, als je handig bent komt je er zeker uit. Mixed feelings, zou hier zeker nooit meer bestellen.

03-08: Bestelling gedaan van een hor op 29 juni twv €379,- en vervolgens een mail gekregen waarin te lezen stond dat de bestelling vertraagd was. Kan gebeuren natuurlijk. Echter, nu zijn we 3 augustus en heb ik nog steeds niets gekregen. Mail gestuurd, via chat contact gezocht, men reageert nergens op. Als gordijnendump dit leest: Graag zsm contact zoeken anders ben ik genoodzaakt mijn geld via rechtsbijstand terug te vorderen.

3 augustus 2024

Top bedrijf.!

Top bedrijf.!
De plissé hor past perfect op de kozijn en is van hele goede kwaliteit.
Mooi design, die de huiskamer een mooi tintje geeft.
De service en contact is uitstekend, kortom een aanrader om hier je product te halen.

2 augustus 2024

Nooit iets kopen hier !

Sorry maar dit bedrijf is te slecht voor woorden.
Eerst leveren ze een ingedrukte plisse hor.
En nu je kunt bellen, maar nemen nooit op. En via WhatsApp wordt er geen gehoord aangeven !!

Nu zit ik met een kapotte hor van 390 euro en een service van niks.

Nooit iets kopen bij dit bedrijf !

19 juni 2024

Beschadigd geen contact

Producten zijn beschadigd geleverd. Probeer op alle manieren contact te krijgen. Chat-mail-facebook-appe-bellen. Bijzondere is ze vragen steeds tickets aan te maken gedaan maar dan hoor je niks. En je krijgt geen bevestigings mail van je ticket. Nog meer bijzonder als ik net doe alsof ik iets nieuws wil bestellen reageren ,e binnen 10 minuten. Daarna wordt het standaard bericht ticket er weer ingegooid. We zijn inmiddels een maand verder en ik heb nog steeds een beschadigde hor liggen. Ik probeer elke dag contact te krijgen met ze en ga dat volhouden. Bestelnummer 2434. De mevrouw van de telefoon is inmiddels weg en de verbinding wordt direct verbroken. Voelt als een bedrijf dat er niet heel lang meer zal zijn. Ik zou niet meer bestellen

1 juli 2024

Hallo,
Alvast bedankt voor uw interesse.

Team Gordijnendump

Weken terug een bestelling geplaatst

Weken terug een bestelling geplaatst, betaald.
Vervolgens onbereikbaar via e-mail, telefoon en -gepromote- live-chat, wat geen live-chat is.
---
Enige mogelijkheid lijkt om stappen te ondernemen om betaalde goederen te ontvangen. Tot op heden nog geen terugkoppeling en/of goederen.

1 juli 2024

Geen contact te krijgen slechte kwaliteit

Zo de hor is eindelijk binnen 15-08-2024
Vol beschadigingen aan het frame
Ook is de kwaliteit slecht
Als je op de site de foto op de hoofd pagina ziet zie je een rubs in de rail liggen nou die is er niet
Het gaas zit alleen aan de zijkanten vast dus de insecten kunnen gewoon via de boven en onderkant van de hor naar binnen

Geef wat meer uit en koop de hor ergens anders want dit is niet om over na huis te schijven

Ik heb ze gemaild dat ik hem terug wil sturen en me geld terug maar maar daar zal wel niet op gereageerd worden

Heb er een hor besteld

had al geleverd moeten worden
Krijg je bericht dat het uitloopt
Oké kan gebeuren

Later bericht dat ie klaar is en word overgedragen voor bezorging
en vervolgens hoor je niets meer
krijgt nergens geen reactie op
Telefoon word niet opgenomen
live chat word niet op gereageerd door een echt persoon
En het nummer wat op de site staat om via whatsapp contact op te nemen is niet aan whatsapp gekoppeld

Er is nu eindelijk gereageerd naar dat ik had gestuurd dat er aangiften gedaan is
En nu werd er 1 minutlater gereageerd met een standaard bericht

((((Goedendag,

Allereerst onze excuses voor de vertraging. Helaas ontstond er bij fabrikant enige achterstanden waardoor de productie van uw hor wat langer op zich heeft laten wachten.

Uw pakket is momenteel vanuit de fabrikant onderweg naar onze vervoerder XXL Pakket. Daar zal het pakket in de loop van volgende week moeten aankomen. Vervolgens zullen zij dit bij u aanbieden. In de meeste gevallen ontvangt u voorgaand aan de levering een track en trace van XXL Pakket.))))

Ook hier klopt niets van ik had

Ik had 10-07 een mail gehad dat productie voltooid was

ik had 15-07 een mail gehad dat me bestelling onderweg was naar het sorteercentrum

En 17-07 een mail dat me pakket tussen 25-07 en 31-07 geleverd zou worden

En verder niet meer gehoord

als je de gok wilt wagen en der besteld doe dan betalen achteraf of via Klarna of iets dan weet je zeker dat je niet je geld kwijt bent

30 juli 2024

Bestel niet bij dit bedrijf

Bestel niet bij dit bedrijf. Materiaal wordt in Instanbul gemaakt en uitlevering via FedEx is een drama. Deurhor is in Mei besteld en na tig keer contact met dat het pakket eraan komt nog steeds niet geleverd. Contact met medewerkers: nemen telefoon niet op en reageren bijna niet op mail en wattapp

1 mei 2024

Hallo,

We willen graag contact met u opnemen om u te helpen. Zou u alstublieft contact met ons kunnen opnemen via info@gordijnendump.nl?
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Team Gordijnendump

Nou ben al van af mei bezig ze zouden…

Nou ben al van af mei bezig ze zouden geleverd worden door fedex mooi niet dus ik bel nou ze beloofden je koeien met goudehorens maar tot op de dag van vandaag nog geen deuren en mooi som geld kwijt telefoon en via mail krijg je ze niet meer te paken

29 juli 2024