Autoverhuur net buiten schiphol, scherpe prijs. Voordeel geen rijen wachtenden zoals bij de andere verhuur balies in de schiphol hal. pendel (10 minuten) duurt net zo lang als naar de parking lopen va... Toon meer
Dikke oplichters! Bij de auto terugbrengt verzinnen ze d’r allemaal extra kosten bij. Dit ging onder andere om dat men zei dat wij gerookt hadden in een auto. Wat helemaal niet het geval was. meerder... Toon meer
Het was makkelijk en eenvoudig om een auto te reserveren. Het personeel was erg gastvrij en vriendelijk.
Wij hadden een wagen in Rovaniemi gehuurd. Bij teruggave werd deze wagen niet nagekeken alhoewel het gewoon tijdens de kantooruren was. Nadien kregen wij een claim van 1466 euro voor schade aan de OND... Toon meer
Green Motion Car and Van hire offers its customers - both leisure and business the opportunity to enjoy great value vehicle rental, while helping to reduce the impact of global CO2 emissions associated with road travel.
Aspen Farm, Sheep Lane, MK17 9HD, Woburn, Verenigd Koninkrijk
- 03338884000
- reservations@greenmotion.com
- greenmotion.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geen al te slechte ervaringen!
Gezien de tegenwoordige hoge huurprijzen voor een auto tijdens een vakantie, dacht ik een enorme deal geslagen te hebben toen ik via Priceline uitkwam bij Green Motion.
Ik betaalde meteen en zag vlak hierna dat ik geen recht meer had om te annuleren, het voertuig was nog niet verzekerd en hierna begon ik pas de reviews te lezen over Green Motion waar ik ontzettend van schrok!
Heel veel negatieve verhalen!!
Ik dekte mij maar heel gauw in om de nodige verzekeringen te nemen van een derde partij voordat het nog kostbaarder werd bij Green Motion.
Bij het afhalen van mijn voertuig in Orlando Florida was er inderdaad al wat frustratie tussen de meneer achter de balie en mij.
Ik liet hem weten dat ik was voorbereid wat mij eventueel in negatieve zin kon staan te wachten!
Uiteindelijk kreeg ik een grotere voertuig mee als een upgrade maar verwachte altijd het addertje onder het gras!
Mijn VCR (Vihickel Condition Report) werd door een lieve jongedame ingevuld maar, verwachte dat ik dit zelf moest doen!
Zij rende erom heen en noteerde een enkel krasje!
Ik haalde de auto op terwijl het inmiddels donker was en heb derhalve de volgende dag met daglicht opnieuw de auto geïnspecteerd op beschadigingen en kwam veel meer krassen en deukjes tegen dan dat er genoteerd was!
Bij het inleveren van mijn auto wees ik de medewerker op de krasjes en deukjes dat niet bij het afhalen genoteerd was maar, hij antwoordde, You'r good!!
Inmiddels heb ik mijn credit card nagekeken en warempel, ook mijn 1000 dollar borg is vrijgegeven!
Met andere woorden, ik kwam absoluut niet met negatieve verrassingen te staan, heb een grotere voertuig meegekregen voor het zelfde geld en er is niets van mijn borg afgehaald!
Zou ik nog eens voor Green Motion kiezen, ik twijfel maar mijn gedachten zijn niet slecht over hun!

oplichters/ scammers
In november een Passat gehuurd bij Greenmotion in Edinburgh. Bij aankomst geen Passat maar een sport Kia GT, te klein voor 4 volwassenen. Met bijbetaling uiteindelijk opgeplust naar een Kia Sorento met half volle tank.
Veel gedoe met de verzekering want ze probeerden ons vrij agressief een verzekering aan te smeren die we vanuit booking.com al hadden.
Maar nu komt het, bij terugkomst kon men ‘het systeem niet inkomen’ en kregen we (met voorbedachte rade) geen afleverbewijs van de auto mee. Eénmaal in het vliegtuig bleek 1.500 (!) afgeschreven te zijn omdat de hoedenplank ontbrak. Natuurlijk heeft deze er nooit ingezeten maar dat valt achteraf niet te bewijzen. Na veel gedoe bleek de uiteindelijke schadepost 800 te zijn. Dit zijn regelrechte oplichtingspraktijken vanuit een criminele organisatie en ik snap niet dat dit bedrijf nog kan bestaan. Leuke case voor Kees van der Spek! For the english, this is a Dutch tv program where scanmers abroad are publicly exposed.
Oh ja, laat die excuses maar achterwege, hier kopen we niets voor.

Antwoord van Green Motion International
Once in a lifetime experience, niet doen
Once in a lifetime experience die we niet nog eens zullen doen. Geboekt via Rentalcars.com normaal gezien altijd perfect. Nu bij Greenmotion kregen we een Dacia Sandero waar we een VW Golf of vergelijkbaar gehuurd hadden. Met dichtgevroren ramen en zonder schrapper om ze schoon te maken. Met nog slechts 1/8 brandstof in de tank. We voelden dit echt als "straf" omdat we ons eigen risico niet wilde verlagen (geregeld via Rentalcars) en ook niet vooraf brandstof wilde kopen voor € 70 euro waar we uiteindelijk zelf € 28 getankt hebben om de heenweg en de auto met meer brandstof ingeleverd hebben dan wij hem gekregen hadden. Zoals gezegd een eenmalige ervaring die we niet zullen herhalen. We huren meerdere keren per jaar een auto maar dat zal niet meer bij GreenMotion zijn.

Vermijden als de pest!
Ik had de slechte reviews al gelezen maar had op dat moment helaas al een auto geboekt bij greenmotion via Ryanair. En u kunt het al raden: bij aankomst in Fez werkte mijn kredietkaart toevallig niet en moesten we betalen om de borgsom te verlagen van €1700 naar €1000 (terwijl ik meer dan genoeg op mijn rekening had staan). Ze lieten ons zelfs niet proberen en dwongen ons om eerst de €75 te betalen.
Deze €75 heb ik ook nog eens met de kaart betaald. Het was dus niet zomaar een sluwe actie van de werknemer die ons op dat moment ontving en wat extra cash in zijn zakken wou steken. Dit is ondertussen het verdienmodel van het bedrijf zelf geworden!
Later hebben we ook nog zeer lang moeten wachten voor we de borgsom terugkregen.
Schandalig dat dit soort fraude überhaupt mogelijk is op zo’n grote schaal. En ook zeer schandalig dat Ryanair met dit bedrijf in zee gaat na de duizenden negatieve ervaringen die hier al geplaatst werden!

Antwoord van Green Motion International
Oponthoud bij ontvangst auto, bestelde auto niet aanwezig en uitblijven documenten voor de verzekeraar
We hadden een auto voor 6 personen besteld op de luchthaven van Zagreb. Het duurde een uur voordat we uiteindelijk werden opgehaald op de luchthaven om naar een andere plek in de buurt van Zagreb te worden gebracht waar Green Motion zit. Vervolgens daar 1 uur gewacht en bleek de bestelde auto er niet zijn. Als alternatief kregen we een grote bus voor 8 personen ipv de auto voor 6 personen.
Vervolgens krijgen we schade aan de auto en wordt het geld begin oktober van de bankrekening afgeschreven, nadat eerst mijn credit card was belast. Nu inmiddels 3 weken verder heb ik nog steeds geen schade rapport ontvangen en de facturen van het schadebedrijf. De verzekeraar gaat niks uitkeren zonder deze documenten van het schadebedrijf. Een schadebedrijf stelt binnen een dag een schaderapport op. Heb inmiddels 4 keer contact gehad met de klantenservice waarvan 2 keer met de escalatie afdeling om deze documenten te ontvangen. Mijn ervaring is hierdoor echt extreem slecht.
Inmiddels is het 3 weken later sinds bovenstaande ervaring en ik heb nog steeds niks gehoord, niks ontvangen. De escalatie afdeling reageert gewoon niet.

Oplichters
Oplichters. We hadden een compact car Citroen Berlingo gehuurd via de site enjoytravel.com Als we de auto wilden afhalen in Edinburgh, hadden ze dit model niet maar wel een gratis upgrade, een grote brede bestelwagen! Om op de kleine smalle wegen van Schotland mee te rijden. Nee, bedankt. Andere wagen was niet mogelijk omdat we zogezegd gekozen hadden voor een VAN. Terwijl op de website duidelijk compact car staat en nergens sprake is van een bestelwagen. Enig alternatief was een BMW waarbij we 900 euro moesten bijbetalen!! Wees gewaarschuwd!!

Antwoord van Green Motion International
Redelijke verhuurder als je goed op je…
Redelijke verhuurder als je goed op je tellen past. Moet wel erg lang wachten op vrijgave van borg. Dat ze creditcard op naam huurder vragen is normaal. Heb ik ook bij andere verhuurders meegemaakt (daarna door Herz uit de brand geholpen in Dublin). Op Glasgow airport waar we nu waren was men niet echt vriendelijk toen we vriendelijk bedankten voor automaat versie. We waren wat aan de vroege kant, maar ze lieten ons bijna een uur wachten voordat we auto meekregen. Tip: maak foto’s bij begin en eind; ook van benzine meter. Scheelde een extra charge, omdat bij het vertrekformulier de streepjes wat enthousiast waren aangegeven. Verder prima auto van iets hogere categorie meegekregen.

Antwoord van Green Motion International
Ik wacht al ruim 1maand op…
Ik wacht al ruim 1maand op terugbetaling van de borg. Documenten netjes ingevuld en afgegeven met de sleutel. Klantendienst geeft geen reactie, zeer ontevreden over pisa airport en klantendienst

Antwoord van Green Motion International
Zeeeeeer slecht en opgelicht!!
Zeeeeeer slecht en opgelicht!!! M’n man had via Rental Car geboekt. Volledige verzekering, ongelimiteerd km, 4 dagen 350 euro. Kom ik met vriendin aan in Edinghburg wilde ze auto niet geven omdat creditcard niet op mijn naam stond. Ze konden dus niet 1500 borg van creditcard afhalen dit was bij laagste verzekering. Gezegd dat ik volledig gedekt was etc dan hoefde je maar 50 borg te betalen. Uiteindelijk manager erbij, ze konden die 50 van m’n giro inhouden (komt terug als alles goed is) maar moest een volledige verzekering afsluiten van 300 euro. We waren zo gestresst en boos want zouden rondrit maken dus gedaan. Achteraf dus dubbel verzekerd klopt niks van. Thuiskomst hebben ze 25 van m’n rekening gehaald (boven die 50!) voor een half streepje benzine wat te weinig was! Dit al afzetterij want ik tankte 2 strepen voor 30! En ze schrijven het zomaar af ipv het van die 50 af te halen en dus 25 terug te storten wat ik ook nog niet heb ontvangen!!!
Al met al zwaar genaaid, ze zagen ws aan ons dat we in de stress zaten en die auto nodig hadden… NOOIT MEER! Zware domper op een wel fantastische rondreis…

Zeer slechte service
Zeer slechte service. Ze schermen met algemene voorwaarden. Nooit meer bij huren. Op een bedrag van € 450,- (autohuur voor een week) extra € 200 bij betalen voor grotere auto ivm no show! Vervolgens nog extra uur voor medewerkers betalen. Schandalig. Dan bel je naar Klantenservice van Auto Europe en dan alleen zeggen ze "staat in de alg. voorwaarden" . U moet dat met Green motion regelen.
Zeker nooit meer doen. Best mensen huur bij Hertz of Avis of Europe. Gewoon betrouwbaar.

Bizar slechte club
Bizar. Onze vlucht heeft 3 uur vertraging en ze rekenen vanaf 2 uur een NO SHOW. Je auto is dan al weggegeven (niet dus het is 2345 uur Preveza Griekenland) en je moet daardoor een grotere auto nemen. Meerkosten van 100 euro én ook 50 euro voor de werknemer betalen…!!! Bizar en zeer klantonvriendelijkheid. Kosten mag je verhalen op luchtvaartmaatschappij…, maar een gedegen onderbouwing op papier krijg je niet. Dus is dat kansloos!

Antwoord van Green Motion International
Dit bedrijf is maar op één ding uit
Dit bedrijf is maar op één ding uit: klanten een poot uitdraaien. Al bij het ophalen van de auto viel op dat er met iedereen discussie ontstond aan de balie. Bij iedere klant was er wel een verrassing met als rode draad dat er bijbetaald moest worden.
Ik had gekozen voor het basic pakket met een borg van GBP 2.505. Ik wist dat ik niet veel kilometers ging rijden en daarom had ik voldoende aan de standaard kilometers in het basic pakket. De borg moest gereserveerd worden op mijn creditcard en ook dat wist ik. Geen probleem. Maar de ruimte op mijn creditcard was onvoldoende hoog om ook de betaling van de autohuur te voldoen via de creditcard. Ik was daarom van plan dat met mijn normale bankpas te doen. Maar dat kon niet in het basic pakket kreeg ik te horen. Het moest ook via mijn creditcard. De oplossing was dat ik een upgrade moest nemen naar een hoger pakket. Of ik even GBP 320 wilde bijbetalen! Gelukkig kon ik via mijn bank de limiet van mijn creditcard ophogen en kon ik deze poging tot oplichting ontwijken.
De auto zelf was prima. En uiteindelijk heb ik de auto 8 dagen later ingeleverd na een heerlijke vakantie. Toen ik terug kwam bij GreenMotion stond er een enorme rij. Er stonden wel 30 mensen te wachten en maar 2 medewerkers aan de balie. Een medewerker op het parkeerterrein adviseerde me de sleutels in een dropbox te gooien. Dan zouden zij het verder afhandelen. Ik had geen tijd i.v.m. mijn terugvlucht om zo extreem lang te wachten dus heb ik het advies opgevolgd. Gelukkig heb ik wel foto's gemaakt van de auto voor ik vertrok. Een paar dagen na thuiskomst in Nederland viel me op dat mijn creditcard belast werd door GreenMotion voor GBP 2.505. Na een paar keer tevergeefs te hebben gebeld kreeg ik iemand aan de lijn. Die vertelde me dat er schade aan de auto was geconstateerd en dat de borg daarom werd ingehouden. Ik was compleet verbaasd en vroeg uiteraard waarom ik hierover niet geïnformeerd was. Ze vertelden me dat ik een email zou hebben gehad. Ze kon me niet vertellen naar welk email adres, maar ze gaf aan dat het niet het email adres was dat ik aan haar doorgaf. Dat was al vreemd, want ik had online geboekt en heb wel op het juiste email adres de bevestiging ontvangen. Ze zou me de email nogmaals sturen. Na een dag kwam er inderdaad een email met enkel de mededeling dat er schade was. De bijlagen waarnaar werd verwezen ontbraken. Nogmaals gebeld en uiteindelijk kwam er nog een email met enkele foto's en een schadestaat. Er was een kras in de lak van enkele centimeters aangetroffen, een krasje in de zijraam en de kap van de zijspiegel zou zijn afgebroken. Ten eerste is het belachelijk om hiervoor GBP 2.505 in rekening te brengen. Maar belangrijker nog: toen ik de auto inleverde waren deze schades er niet en dat kon ik aantonen met foto's.
Na twee weken mailen en bellen is de borg definitief in rekening gebracht en blijft GreenMotion maar treuzelen met een reactie. De strategie lijkt te zijn om nietsvermoedende toeristen bij iedere gelegenheid een poot uit te draaien om vervolgens te treuzelen als er geklaagd wordt in de hoop dat klanten het er maar bij laten zitten.
Ik kan maar één advies geven: doe NOOIT zaken met GreenMotion in Edinburgh, want je wordt gegarandeerd een oor aan genaaid. Ik had de auto via een tussenpersoon geboekt en heb verzuimd om vooraf te googlen op GreenMotion. Als ik dat wel had gedaan was ik nooit akkoord gegaan met autohuur bij deze malafide club.

Slechte service
Ze zouden ons bij het hotel afhalen. Na eindeloos bellen zelf maar per taxi naar het verhuurkantoor. Kwamen we terecht in een wazig kantoortje in een hotel. De auto was prima. Bij het inleveren begon het gedonder weer. De medewerker hing aan de telefoon en had geen aandacht voor ons. En toen duurde het weer een maand voordat de reservering op de creditcard werd opgeheven. Volgende keer maar weer de bekende autoverhuurbedrijven.

Antwoord van Green Motion International
Auto ok, service en schadeafwikkeling slecht
Personeel was niet geïnteresseerd en langzaam, navigatie was niet aanwezig, na lang zoeken kregen we uiteindelijk de Garmin mee van de medewerker van de Kia zelf. Hierdoor hadden we een uur vertraging. Bij het inleveren van de auto hadden we steenslag in de voorruit. Een medewerker zei dat het ongeveer $ 200-300 zou kosten maar uiteindelijk moesten we meer dan $ 1400 betalen! Werknemer was chagrijnig en traag. Ik zal hier nooit meer een auto huren. Auto is op 5 mei teruggebracht en ik wacht nog steeds op mijn borg. De auto zelf (Kia Rio) was wel ok.

Antwoord van Green Motion International
Service kennen ze niet, alleen extra toeslagen
Belachelijk slecht behandeld door dit bedrijf.
Mijn zoontje (1,5 jaar) had ontbijt en lunch gehad in de auto waardoor er broodkruimels in de auto lagen. Hiervoor moesten er extra schoonmaakkosten in rekening gebracht worden vond de dame in kwestie.
Na een lange discussie heb ik het opgegeven.
Dit was eens maar nooit meer, volgende keer gewoon weer bij Hertz.

Antwoord van Green Motion International
waardeloze service en waardeloze behandeling
Green Motion Birmingham: krot van een kantoor met twee ongeïnteresseerde gasten met hoodies achter de "balie". De €1250 (!!) borg voor de, 3 weken daarvoor volledig betaalde, huur van een auto voor 3 dagen kreeg men niet van mijn creditcard. Elke door mij geopperde oplossing werd weggelachen. Uiteindelijk dus wel betaald (€195,-), geen auto en als klap op de vuurpijl zegt nu rentalcars.com: sorry ...u heeft uw boeking afgezegd na het tijdstip dat u hem had moeten oppikken. Oftewel: Waardeloos!!!
Daarna fantastich geholpen door Europcar!

Antwoord van Green Motion International
De service hier is ver te zoeken
De service hier is ver te zoeken. Puur gericht om mensen op te lichten. De rij bij de manager is langer dan de rij bij de check in. Mensen worden als honden behandeld. Werkelijk schofterig. Tip boek nooit bij green Motion, ook niet via een tussenpersoon zoals discovery cars.

Nog nooit meegemaakt!
Geachte Lezer(es), We beginnen bij het begin. 1) de verwijzing hoe er te komen op London Luton is niet 100 procent juist(de bus staat op een andere insteekhaven). 2) Bij de locatie aangekomen, geen echt duidelijke verwijzing naar het kantoor. 3) Om de deur te openen, moet je er een tractor aan hangen om het ding open te kunnen krijgen, zo zwaar ging hij. Ook op deze deur geen echt nette heldere verwijzing naar de firma. Een vrommelig A4'tje. 4) Opvallend: 2 klanten voor ons en bij beide langdurige discussie over de prijs. 1 partij liep zelfs weg. En zelfs een lokale Engelsman, had eea niet foutloos kunnen regelen en moest eveneens minimaal 60 pond bijbetalen. 5) Onze afhandeling duurde vervolgens eveneens lang, ondanks digitaal aanleveren van alle papieren, en................jawel discussie over de prijs! Als je je niet bijverzekerd, is het eigen risico namelijk ruim 2.505 euro en banden, ruiten niets meeverzekerd. Al met al 200 pond voor all risk, wel ongelimiteerde kilometers en afkoop eigen risico naar 0. Maakt toch even een verdubbeling van de huurprijs! Maar.........nu komt de cloe, achteraf hadden wij ons toch al via de firma axahirecarclaims.com verzekerd voor een premie van 85 euro via de EasyJet website, maar ondanks het benoemen van een verzekering aan de Greenmotion medewerker, toch eea dus nogmaals afgekocht! Klaarblijkelijk ziet Greenmotion dit niet automatisch. Echt te gek in dit moderne digitale tijdperk. Vanwege het wachten, wel een heel nette nieuwe en grotere Seat Leon meegekregen. 6) Ondanks nog reclamatie tijdens de huurperiode, verwijst men enkel naar centraal E mail adres en zegt vervolgens NA afloop van het huren: u heeft er volledig gebruik van gemaakt, dus pech! 7) Bij ophalen auto meteen 41 liter moeten tanken van de 45. Het ding stond echt droog. 8) Bij inleveren liep men zelfs niet mee om de kilometerstand te noteren. Wel belangrijk ivm latere boetes lijkt mij. Vaak auto's gehuurd, maar deze puinhoop en onwelwillende houding nog nooit meegemaakt. 1 keer en nooit meer!@

Antwoord van Green Motion International
Betaal wat meer en huur ergens anders!
Ik ben geland bij terminal 2 in Dubai, maar ze stonden op mij te wachten in terminal 1, terwijl ze mijn vluchtnummer hadden. Uiteindelijk ben ik opgehaald. Ik kreeg een auto van een lager segment, dus teveel betaald voor niks. Voor de rest een goede ervaring.

Zeer slechte service
Zeer slechte service. Ik ben belazerd door een agent. Eerst krijg ik de verkeerde auto dan wat ik heb gekozen. Daarna moest ik 110€ extra geld betalen. Mijn huurbedrag voor 12 dagen was 232€ het is €342 geworden. Nog krijg ik een auto midden in de nacht zonder brandstof..... Bij inlevering werd er €30 gevraagd als ik de auto voor 7 uur AM inlever. Ik koos voor na 7 uur en toch was de agent te laat met gevolgen van dien...